Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kb 20-30 óra után ráuntam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne herdáld el...😄
Milyen 4500? már 4500-é adod? Nemrég 5000-rõl beszéltünk. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az a vicc, hogy elcserélhettem volna Amazing Spiderman-re(kb 8k-t tuti ér) de olyan vagyok mint Tony Montana, hogy az adott szó szent és pusztán pénz miatt nem baszok át senkit. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
És pár nap múlva Darksiders 2.
De így hogy szombat-vasárnap is megyek dolgozni elég lassan haladok. 😄
Ez is tetszeni fog...talán még jobban.
egy szem rece sincs élsimítással, nagyon korrekt a grafika
nekem nagyon bejön a hangulata, abszolút nem hiányolom az általad leírt fénylõ városos emberek közt lövölde részt. Szinte minden lövölde már ilyen, ennek nem kell.
Binary Domain
Õszintén bevallom a demó egyátalán nem nyûgözött le.
Jól indul, majd a közepe körül nagyon leül az egész és monoton daráldába megy át teljesen unalmas csõépületekben*. ezért sajnos helyszínek terén nem maradt meg semmi, semmi emlékezetes vagy állejtõs 😞(
*pedig vártam hogy ha már Tokyoba vagyunk, akkor fényáradatban úszó utcákon emberek, épületek közt kelljen irtani de erre nem került sor.
Az utolsó negyede viszont nagyon felpörgött, nagyon jó volt!!!
Story kellemes, vannak benne fordulatok is. Karakterek kedvelhetõek, bár a sötét bõrû „haverunk” az idegeinkre tud menni a folyamatos fákk je, meg bró és egyéb benyögéseivel… a kevesebb több lett volna. Robotok minden mennyiségben elõfordulnak, és nagyon látványos ahogy atomjaikra esnek szét miközben lõjük õket!. A szokásos japó szemlélet szerint természetesen BOSS harcok vannak minden fél órában. Sajnos az elsõ két BOSSt nem sikerült késõbb ûberleni…
Grafika gyenge közepes. Karakterek kidolgozása rendben van, de a helyszínek inkább az elõzõ generációt idézik, ráadásul rettenetesen recés de legalább ehhez mérten gördülékenyen hozza frémet, és a látványt ahogy azt kell. Mocap átvezetõkben perfekt, de hát Yakuzásoktól minimum ez várható el. Lépcsõzés viszont kegyetlen béna és amikor "ingame" vannak beszélgetések, s mi irányítjuk a karaktert, az wtf kategória volt legtöbb esetben.
Cover rendszer jól mûködik, nem akadékoskodik, viszont a társak imádnak elénk állni, hiszen van benne frienldy fire... van benne valami fejlesztés is, de igazából sok jelentõsége nincs. Ki lehet húzni maxra a fegyvert annyi pénzt kapunk a darálások után. Értelmetlen, s egyben teljesen felesleges dolog ( nem véletlen nem kerül ilyen bele egy Gears of Warba… ). Lehet parancsokat osztogatni a csapattársaknak, de ennek sincs különösebben kihatása a játékmenetre.
Ha a GeoW 3 10/9 volt, akkor ez egy 10/6-os, olyan 6-os amit érdemes végigjátszani annak akiket izgat a robotos téma és egy jó cover TPS japó módra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
( amúgy játszottam CO OPban egy kicsit, meg acsiztunk )
Binary Domain
Odabasz! Egy picit Mass Effect beütése van ilyen "Én a robot" világban. Hangok marha jók, grafika bõven megállja a helyét. A két fõszereplõ csávó néha olyanokat képes benyögni, hogy megszakadok a röhögéstõl 😄
Komolyabb gigászi robotok megjelenése meg szinte sokkolja a játékost... aki szereti az ilyen lövöldét annak mindenképpen ajánlom, kötelezõ darab.
Van egy rakat játék amibe tesznek sp-t, például a BF de hogy minek azt senki se tudja.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha a rivjúk a storyt lehúzzák akkor a második rész skipp, ha nem akkor meglesem, de ha nem lesz látványos minõségbeli elõrelépés akkor del.
Egyébként ha nem élvezted a harcot, meg a fegyvereket, fejlõdést, a vicces ellenfeleket, meg úgy az egészet, akkor nem a sztori miatt fogod megszeretni a játékot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Érdektelen hõsökre: Nekem nem hiányzott a háttér, ez nem az a játék. Majd talán a 2. részben erre is figyelnek. Amúgy is 4 különbözõ karakter más szakértelemmel és ennyi elég is.
Hogy nem lenne nehéz? Azért el lehet patkolni 1-2 helyen, coopban meg aztán végképp sokat szagoltuk alulról az ibolyát.
Gyenge AI-re: Fedezékbe vonulnak, gránátot dobálnak (ne a szörnyekbõl indulj ki, mert azoknak lerohanós taktikája van és ez érthetõ is), egyszerre rontanak rád. Mi kell még?
Hûha pillanat: Cellshadedben ilyen nem is lesz. Itt a harc a lényeg nem a látvány. Egyébként a látvány inkább stílusos akar lenni és ezt el is éri.
Monoton környezet: Egy pusztaságban játszódó játékban ne várj változatosságot (majd a 2. részben lesz, de ott a terület is nagyobb lesz!)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval szerintem RPG.
Borderlands sose volt rpg.
Far Cry 2 ugyan ez. Napi 1 órát játszani elment de pár nap alatt végigtolni halál.
totti: jah, tényleg addiktiv, mert már az elsõ 3 küldi után láttam, hogy ez nem az én bulim, de mivel a játékmenet élvezetes, így egy órán át toltam a "na még csak 1 gyors küldit" 😄
és igen, láttam hogy van mit gyûjtögetni, brutális mennyi mindent, jó nagy nyílt terek, coopban tutira tuti, de így egyedül még ha fizetnének se 😊
Forza.
Star Wars játékokban ugyan ez van, mikor valakit vágsz lézerkarddal akkor pici szaggatás. Force Unleashed-ben például. Ez is totál érthetetlen.
Borderlands rivjú ( átléptem a 20 órás lúzer határt egyedül singölbe, de valahogy fogyott a lendület mert nincs cél, de napi pár missön még elmegy majd poénból ).
+ élvezetes, könnyen megszokható, jól átgondolt, júzerpárti irányítás és játékmechanika
+ összességében szép a grafika, a helyszínek jól kidolgozottak, fix 30 fps ( kivéve amikor az ember arcába robban szét az enemy feje akkor szaggatás van arra a pár tized mpre, ami érthetetlen miért )
+ posztapokaliptikus feeling megvan mind a látványban mind a zenében és a karakterek ábrázolásában
+ BOSS harcok elég jók
+ több választható karakter és egyéni képességek, kompetenciák
+ 1-2 küldiben volt valami érdekesség is ( a több száz közt, tehát ez inkább nem is érdem )
+ sok (random) fegyó, sok képességet adó dolog, szóval lehet mit gyüjteni és cserélgetni orrvérzésig, de
+ robotok jópofák
+ kincsvadászat
- valahogy nem jön át az egész, a fegyók cell shade grafja gyenge és látványtalan
- néma érdektelen semmi értelme fõhõsök
- még a 0át sem elérõ story, egyszerûen nincs semmi az ég világon, egy normális párbeszéd vagy bejátszás, átvezetõ vagy valami fõszál... semmi!
- odamész az emberekhez adja a random öld meg azt, hozt ide azt, robbantsd fel azt, szerezd meg azt küldiket folyamatosan és ennyiben ki is merült a játék, ezt kell csinálni végig, max a táj képe változik egy kicsit és néha elõkerül új szörnyfajta ( amibõl ha 10 van akkor lehet sokat mondtam )
- ótókázás mérhetetlenül bugos, mert számtalanszor beragadtam valamibe úgy hogy nem lehetett még kirobbantani sem a vasat
- látványosan gyenge és buta AI
- különösebben nincs semmi kihívás a feladatok megoldásában, mert ( könnyedén ) leölöd azt a pár már millioszor látott embert vagy szörnyet és elviszed ami kell
- monoton látvány, rengeteg ismétlõdõ object, nincs sehol egy hûha pillanat, mert minden ugyan úgy fest csak a berendezés más max
Tehát nincs story, unalmas és látványtalan, de jó vele játszani. A fene sem érti ezt... ebbõl sokkal sokkal többet ki lehetett volna hozni valami értelmesnek tünõ körítéssel.
valamennyi/10
- a graf NAGYON tetszik!
- ragdoll okés, egész élvezetes a lövölde, csak ez a kirepül az xp, ez a halálom
- végtelen szörnykutyairtás 😞((
- töri a képet, driverbõl se tudtam vsync-et rákényszeríteni
- AA-t tudtam rá kényszeríteni, kellett is
- viszont így meg beszaggat idõnként, ami ilyen graf mellett érthetetlen
respekt aki ezt 50 órákat bírta (nem coopban) ... számomra értékelhetetlen 😊 mondjuk ezer évente 1 "rpg"-t játszok, és az most épp a deus ex, igen magasra tette a lécet (a kirepül az xp témában)
Forza.
Na ezért nem játszok én soha idegenekkel. Üzenetekre nem válaszolnak, se kép se hang. A három társból kettõ áll egy helyben aztán kolbászol összevissza, egy meg megy elõre mint az ökör, nem kommunikál de közben köhög a mikrofonba 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
annyit dumáltatok róla, hogy lerántom borderlands-t és megdemozom (steamen ugyis free weekend)
amugy ha valaki ráfeküdt volna, az 7végén akár végig is tudta volna játszani?! 😮
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tehát a GOTY minimum 20 órát ad az alapjátékhoz.
[merlinw.org]
2 - az alap Borderlands a hozzáadandó csomagból "eltûnne", és a a fiókodban meglévõ mellé megkapod a 4 DLC-t.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.