Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
4x100 óra, hát le a kalappal, baszott nagy türelmed van.
Én kb 20-30 óra után ráuntam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ajánlom is.
Ne herdáld el...😄
Milyen 4500? már 4500-é adod? Nemrég 5000-rõl beszéltünk. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Downpour-ral geci jól jártál 4500-ért. 😄
Az a vicc, hogy elcserélhettem volna Amazing Spiderman-re(kb 8k-t tuti ér) de olyan vagyok mint Tony Montana, hogy az adott szó szent és pusztán pénz miatt nem baszok át senkit. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Ennyi negatív kritikát sem olvastam még Borderlands-rõl😊 Én 4x játszottam végig anno (4x ~100 óra), ebbõl 3x egyedül, egyszer pajtásokkal. Unni sosem untam. Történet pedig van, igaz nem mélyenszántó és csak a 2-3. óra után kezdõdik el (mikor elhagyod az elsõ területet)

[merlinw.org]

DarkSector
Nekem Spec Ops-Ghost Recon FS....illetve Castlevania LoS és Silent Hill Downpour van még ez mellett most. 😄
És pár nap múlva Darksiders 2.

De így hogy szombat-vasárnap is megyek dolgozni elég lassan haladok. 😄

w77d
majd ez is sorra kerül, de sok mindent végig kell még tolnom 😄

DarkSector
Kezd el ezt: Inversion. 😄
Ez is tetszeni fog...talán még jobban.

w77d
"helyszínek inkább az elõzõ generációt idézik, ráadásul rettenetesen recés"

egy szem rece sincs élsimítással, nagyon korrekt a grafika

nekem nagyon bejön a hangulata, abszolút nem hiányolom az általad leírt fénylõ városos emberek közt lövölde részt. Szinte minden lövölde már ilyen, ennek nem kell.

grebber
Divinity II: The Dragon Knight Saga $5.99 az amazonon steam-es!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Itt a rivjúm:

Binary Domain

Õszintén bevallom a demó egyátalán nem nyûgözött le.

Jól indul, majd a közepe körül nagyon leül az egész és monoton daráldába megy át teljesen unalmas csõépületekben*. ezért sajnos helyszínek terén nem maradt meg semmi, semmi emlékezetes vagy állejtõs 😞(

*pedig vártam hogy ha már Tokyoba vagyunk, akkor fényáradatban úszó utcákon emberek, épületek közt kelljen irtani de erre nem került sor.

Az utolsó negyede viszont nagyon felpörgött, nagyon jó volt!!!

Story kellemes, vannak benne fordulatok is. Karakterek kedvelhetõek, bár a sötét bõrû „haverunk” az idegeinkre tud menni a folyamatos fákk je, meg bró és egyéb benyögéseivel… a kevesebb több lett volna. Robotok minden mennyiségben elõfordulnak, és nagyon látványos ahogy atomjaikra esnek szét miközben lõjük õket!. A szokásos japó szemlélet szerint természetesen BOSS harcok vannak minden fél órában. Sajnos az elsõ két BOSSt nem sikerült késõbb ûberleni…

Grafika gyenge közepes. Karakterek kidolgozása rendben van, de a helyszínek inkább az elõzõ generációt idézik, ráadásul rettenetesen recés de legalább ehhez mérten gördülékenyen hozza frémet, és a látványt ahogy azt kell. Mocap átvezetõkben perfekt, de hát Yakuzásoktól minimum ez várható el. Lépcsõzés viszont kegyetlen béna és amikor "ingame" vannak beszélgetések, s mi irányítjuk a karaktert, az wtf kategória volt legtöbb esetben.

Cover rendszer jól mûködik, nem akadékoskodik, viszont a társak imádnak elénk állni, hiszen van benne frienldy fire... van benne valami fejlesztés is, de igazából sok jelentõsége nincs. Ki lehet húzni maxra a fegyvert annyi pénzt kapunk a darálások után. Értelmetlen, s egyben teljesen felesleges dolog ( nem véletlen nem kerül ilyen bele egy Gears of Warba… ). Lehet parancsokat osztogatni a csapattársaknak, de ennek sincs különösebben kihatása a játékmenetre.

Ha a GeoW 3 10/9 volt, akkor ez egy 10/6-os, olyan 6-os amit érdemes végigjátszani annak akiket izgat a robotos téma és egy jó cover TPS japó módra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Na, milyen garanciát vállalsz arra hogy ha coopban letolom, akkor a story is megszépül?😄😄😄

( amúgy játszottam CO OPban egy kicsit, meg acsiztunk )

w77d
gyerekek egy másik lövöldét kezdtem el a Syndicate után:

Binary Domain

Odabasz! Egy picit Mass Effect beütése van ilyen "Én a robot" világban. Hangok marha jók, grafika bõven megállja a helyét. A két fõszereplõ csávó néha olyanokat képes benyögni, hogy megszakadok a röhögéstõl 😄
Komolyabb gigászi robotok megjelenése meg szinte sokkolja a játékost... aki szereti az ilyen lövöldét annak mindenképpen ajánlom, kötelezõ darab.

wedge31
Az igen, neked nincsenek emberi ismeröseid? csak ugy próbaképp szerezhetnél párat és mindjárt másképp látnád a dolgot...<#vigyor3>

Van egy rakat játék amibe tesznek sp-t, például a BF de hogy minek azt senki se tudja.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Renjike
én 10 óránál tovább nem bírtam , nekem a sztori hiánya és az élettelen fõhõs is elég volt :// pedig steamen porosodik ..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Én nem apró darabokra akarok kapaszkodni hogy már pedig jó ez, mert amiket írtam azokat úgy gondolom végigjátszás után... legyen jó és akkor nem lesz rá rossz szavam sem. Ha pedig egy játékban van single, akkor azt úgy is lehet játszani, attól hogy co opban jobb egy dolog, mert rossz játékok is jobbak co opban, de ugye a Border alapjaiban nem rossz, csak hiányos.

Ha a rivjúk a storyt lehúzzák akkor a második rész skipp, ha nem akkor meglesem, de ha nem lesz látványos minõségbeli elõrelépés akkor del.

Ez se igaz. Olyan fordulat van a végén, hogy az hihetetlen. Csak megint happy endet és kincsben úszó barlangot vártatok. Hülye Hollywood újabb Happy end rajongója csalódott.

Egyébként ha nem élvezted a harcot, meg a fegyvereket, fejlõdést, a vicces ellenfeleket, meg úgy az egészet, akkor nem a sztori miatt fogod megszeretni a játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

LOL! Nem attól RPG az RPG mert beszélgetsz. Witcher rpg, Borderlands nem. Period.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De adnak némi keretet a dolognak. Van itt sztori, nem egy Sherlock Holmes mélységû dolog, de van.

Érdektelen hõsökre: Nekem nem hiányzott a háttér, ez nem az a játék. Majd talán a 2. részben erre is figyelnek. Amúgy is 4 különbözõ karakter más szakértelemmel és ennyi elég is.

Hogy nem lenne nehéz? Azért el lehet patkolni 1-2 helyen, coopban meg aztán végképp sokat szagoltuk alulról az ibolyát.

Gyenge AI-re: Fedezékbe vonulnak, gránátot dobálnak (ne a szörnyekbõl indulj ki, mert azoknak lerohanós taktikája van és ez érthetõ is), egyszerre rontanak rád. Mi kell még?

Hûha pillanat: Cellshadedben ilyen nem is lesz. Itt a harc a lényeg nem a látvány. Egyébként a látvány inkább stílusos akar lenni és ezt el is éri.

Monoton környezet: Egy pusztaságban játszódó játékban ne várj változatosságot (majd a 2. részben lesz, de ott a terület is nagyobb lesz!)

Totti5
Borderlands is a space western first-person shooter with role-playing elements.

davidka003
Ja és ha a "sztori" végére érsz akkor majd csak lesel, hogy ezért játszottam én ezzel 20-25 órát? Nulla a sztori meg a lezárás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Witcher sem az? Ott is beszélgetni kell emberekkel akik adnak küldetést, azokat megcsinálhatod ha akarod, sandbox játékmenet.
Szóval szerintem RPG.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Más játékokban az olvasgatós dolgok opcionálisak... és anélkül is kapsz egy kerek stroyt. Amúgy a küldi leírások nem nagy számok...

fps rgp elemekkel nem = rpg fps elemekkel!

wedge31
Sp-be egy percet se játszottam vele elég unalmas lehet ugy de coopban kb egy évig toltam és most hirtelen nem is tudnék jobbat mondani ebben a müfajban, már nagyon várom a második részt.

Hát én egyedül toltam és úgy is jó volt. És igenis van sztori, csak el kéne olvasni, azon írásokat, amiben a küldiket adják. De ugye mint tudjuk olvasni na már nem divat.

Fpocok
fps-rgp elemekkel...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Star warsban az egy bug, amit szépen ki is lehet gyomlálni.

Ezt inkább le se írtad volna.... Tele van fail kijelentésekkel...
Borderlands sose volt rpg.

davidka003
Néha én is olyan vagyok, hogy tudok órákat is játszani de a Borderlands olyan, hogy szerintem nincs olyan aki lenyom mondjuk 8 órát egyhuzamban, mert unalmassá válik.
Far Cry 2 ugyan ez. Napi 1 órát játszani elment de pár nap alatt végigtolni halál.

arty
na, erre gondoltam! akkor aki elég elszánt, az most a 3 nap alatt végülis végigtolhatta... 😄

totti: jah, tényleg addiktiv, mert már az elsõ 3 küldi után láttam, hogy ez nem az én bulim, de mivel a játékmenet élvezetes, így egy órán át toltam a "na még csak 1 gyors küldit" 😄

és igen, láttam hogy van mit gyûjtögetni, brutális mennyi mindent, jó nagy nyílt terek, coopban tutira tuti, de így egyedül még ha fizetnének se 😊

Forza.

davidka003
"kivéve amikor az ember arcába robban szét az enemy feje akkor szaggatás van arra a pár tized mpre, ami érthetetlen miért )"

Star Wars játékokban ugyan ez van, mikor valakit vágsz lézerkarddal akkor pici szaggatás. Force Unleashed-ben például. Ez is totál érthetetlen.

davidka003
Hát szerintem nekem olyan 25 órába telt és meg sem csináltam minden mellékküldetést.

Totti5
Letoltam ( 800 valamennyi Gamescore lett... ) + a zombi DLCt + a Cirkusz DLCt... én sem értem hogy miért, max csak a kincsvadászatra és a tápos csilli villi fegyveres tömeghentekre tudok gondolni ami drogként hat a játékosokra, mint a Diabloba is...

Borderlands rivjú ( átléptem a 20 órás lúzer határt egyedül singölbe, de valahogy fogyott a lendület mert nincs cél, de napi pár missön még elmegy majd poénból ).

+ élvezetes, könnyen megszokható, jól átgondolt, júzerpárti irányítás és játékmechanika
+ összességében szép a grafika, a helyszínek jól kidolgozottak, fix 30 fps ( kivéve amikor az ember arcába robban szét az enemy feje akkor szaggatás van arra a pár tized mpre, ami érthetetlen miért )
+ posztapokaliptikus feeling megvan mind a látványban mind a zenében és a karakterek ábrázolásában
+ BOSS harcok elég jók
+ több választható karakter és egyéni képességek, kompetenciák
+ 1-2 küldiben volt valami érdekesség is ( a több száz közt, tehát ez inkább nem is érdem )
+ sok (random) fegyó, sok képességet adó dolog, szóval lehet mit gyüjteni és cserélgetni orrvérzésig, de
+ robotok jópofák
+ kincsvadászat

- valahogy nem jön át az egész, a fegyók cell shade grafja gyenge és látványtalan
- néma érdektelen semmi értelme fõhõsök
- még a 0át sem elérõ story, egyszerûen nincs semmi az ég világon, egy normális párbeszéd vagy bejátszás, átvezetõ vagy valami fõszál... semmi!
- odamész az emberekhez adja a random öld meg azt, hozt ide azt, robbantsd fel azt, szerezd meg azt küldiket folyamatosan és ennyiben ki is merült a játék, ezt kell csinálni végig, max a táj képe változik egy kicsit és néha elõkerül új szörnyfajta ( amibõl ha 10 van akkor lehet sokat mondtam )
- ótókázás mérhetetlenül bugos, mert számtalanszor beragadtam valamibe úgy hogy nem lehetett még kirobbantani sem a vasat
- látványosan gyenge és buta AI
- különösebben nincs semmi kihívás a feladatok megoldásában, mert ( könnyedén ) leölöd azt a pár már millioszor látott embert vagy szörnyet és elviszed ami kell
- monoton látvány, rengeteg ismétlõdõ object, nincs sehol egy hûha pillanat, mert minden ugyan úgy fest csak a berendezés más max

Tehát nincs story, unalmas és látványtalan, de jó vele játszani. A fene sem érti ezt... ebbõl sokkal sokkal többet ki lehetett volna hozni valami értelmesnek tünõ körítéssel.

valamennyi/10

wedge31
Nem sp játék de coopban megunhatatlan. Nem véletlenül adtak el belöle 6 millát.

arty
de mégis, kb mennyi idõ ezt végigjátszani?

Forza.

arty
56 minutes played, egy életre elég volt (átjutottam másik helyszínre, ott is a menj oda, hozd ide, lõdd le). jármûvek gondolom sokára lennének, annyit nem ér az egész :/

- a graf NAGYON tetszik!
- ragdoll okés, egész élvezetes a lövölde, csak ez a kirepül az xp, ez a halálom
- végtelen szörnykutyairtás 😞((
- töri a képet, driverbõl se tudtam vsync-et rákényszeríteni
- AA-t tudtam rá kényszeríteni, kellett is
- viszont így meg beszaggat idõnként, ami ilyen graf mellett érthetetlen

respekt aki ezt 50 órákat bírta (nem coopban) ... számomra értékelhetetlen 😊 mondjuk ezer évente 1 "rpg"-t játszok, és az most épp a deus ex, igen magasra tette a lécet (a kirepül az xp témában)

Forza.

Totti5
Mivel nincs benne értékelhetõ story és ez egész egy nagy újratermelõdõ darálda + kincsvadászat szvsz készítheted a kötelet, ha le akarod tudni 48 óra alatt😄

HappyHunter
Azért azzal a true fullhd kijelentéssel én vigyáznék. 😄

Be happy. :) Running!

zorrobomber
borderlands coop:
Na ezért nem játszok én soha idegenekkel. Üzenetekre nem válaszolnak, se kép se hang. A három társból kettõ áll egy helyben aztán kolbászol összevissza, egy meg megy elõre mint az ökör, nem kommunikál de közben köhög a mikrofonba 😊

davidka003
Jah. 360p vs true full hd gaming az új nextgen konzolokon.

shaddam
Nesze semmi fogd meg jól. Éljen a 360p youtube gaming

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Mivel egyhuzamban végigtolni unalmas így olyan 1 hetet mondanék rá és akkor végig lehet vinni kellemes tempóban.

DarkSector
Szerintem ha 3 nap alatt éjjel nappal tolod talán akkor.

arty
n+1 _ígéret_ ...

annyit dumáltatok róla, hogy lerántom borderlands-t és megdemozom (steamen ugyis free weekend)

amugy ha valaki ráfeküdt volna, az 7végén akár végig is tudta volna játszani?! 😮

Forza.

ZsZso
Hinnye! 😊 Nem mondom, hogy vennék ilyet (csak esetleg egy XBMC miatt) de jó trükk!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hát ez piszokjó az elterjedést tekintve!<#eljen>

grebber
Sir Quno Jedi
coopolgatva meg még többet is, mi többször is megcsináltuk, meg ugye pt1-pt2-ben is illik megcsinálni stb. arénázni meg bármikor jó buli

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Sokkal több az... a Knoxx DLC bõven 8-10 óra körül van. A Zombis is van 4-6 óra. Moxxi is arénánként legalább 1 óra, ami 6 órára jön ki minimum. Claptrap pedig 2-3 óra.

Tehát a GOTY minimum 20 órát ad az alapjátékhoz.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
1 - ha végigrohansz a 4 DLC-n is, akkor is minimum 4 óra - inkább több. Persze, ha nem csalsz .
2 - az alap Borderlands a hozzáadandó csomagból "eltûnne", és a a fiókodban meglévõ mellé megkapod a 4 DLC-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.