Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
3 rész 6 karakter a single.
1. sötétbe mászka és kis lövöldözés, de nyilván nem lesznek benne kulcsok keresése, puzzle elemek, így hiába a korom sötét szûk folyosók és az atmoszféra, az egész nem áll össze és akarva akaratlanul ez csak egy Resi 5 akció sötétben... de még mindig ez a legjobb része és ez még érdekel is.
Csináltam róla videót, Resident Evil 6 Demo Part 1
2. Military darálda... még jó is lehetne zombidarálásra társakkal, de a cover rendszer és a célzás nagyon nagyon gyenge és nem hogy segítene, inkább ellenem játszik. 5be még elment ez a mechanika, de most már nagyon kevés. Szokásos szöveg hogy a japó játékipar válságban nem hülyeség, mert abban van... és ez a játék is csak ezt támasztja alá. Egyszerûen nem képesek megújulni és felvenni a ritmust még most sem, pedig volt erre 7 évük.
3. Ez igazából egy boss harc, de szar a kamera, szar a mozgás az egész macera = meghaltam és nem érdekel, mert nem én szúrtam el, hanem egyszerûen rossz, elavult a játékmechanika kivitelezése.
A Win8 az érintõkijelzõket is jobban támogató op. rendszer, de teljesen ugyan úgy elvezérelhetõ egér+bill-el, mint a Win7.
Mi ez az eget verõ baromság amit szajkóznak? Látták már egyáltalán mûködés közben egy asztali PC-n? ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A tréler alapján nagyon beteg és a hangulat megvan s pont ez kell.
blizzard egyetért Gabe-el 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont lehet fogadásokat kötni, h Sean Bean mikor hal meg... 😄
Deus Ex: Nincs ugyan kinézet alakítás, de ez a történet jellege miatt van így. Amúgy van ott is pont elosztás, de van egy nagyon komoly párbeszédrendszer is, ami befolyásolja a történet, mellékküldetések alakulását. Ezáltal igen csak befolyásolja a fõhösünk, más npc-k sorsát és akár a végkifejletet is. Képzettségünk befolyásolja továbbá a küldetések kivitelezésének módját, ami szintén nincs a Borderlandsben és ez is szerepjáték mivoltát erõsíti (vannak döntéseink és annak van következménye!)
Tehát DE-ben van egy jó pár plusz rpg elem, ami a Borderlandsben nincs. Ha megnézed miket írtam rpg-ket legfõképp jellemzõ elemeknek, akkor teljes mértékben kijelenthetõ, hogy a DE FPS nézetû RPG.
Van határvonal: Amiben nincs döntés, nincs következmény, nincs moralitás, nincs párbeszéd az nagyrészt csak rpg elemekkel fûszerezett játék és nem rpg. Ezt úgy hívják action rpg, ha valami elem megtalálható a játékban. Borderlandsben a kasztokon kívül semmi választási lehetõség nincs! Egyértelmû, hogy mi micsoda innentõl szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Manapság már egy "RPG" sem tisztán RPG...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
deus ex hr-ben nem változtathatom a hõs kinézetét, akkor az sem rpg ezért? az is csak egy fps, pár rpg elemmel?
szerintem nincs éles határvonal és feleslegesen lovagolunk szavakon 😊
Forza.
Leírásban is fps rgp elemekkel szerepel a kategória megnevezésénél.
Valami rpg elemekkel nem szerepjáték, ez már csak egy korcs mûfaj.
RPG nem csak a pontosztogatásról szól, hanem döntésekrõl, amivel a karaktered megítélése és jelleme változik. Benne van a pontosztás és a loot is, de ezek még nem elegendõk egy rpg-hez.
Maga a szerepjáték a szó szoros értelemben a jellemváltozásról/alakításról és morális döntésekrõl szól, valamint az ok-okozati összefüggésekrõl.
Szerepjáték például a Kotor, amiben a kinézettõl, múlttól kezdve a képességekig mindent te formálsz. Döntéseid révén a saját és mások sorsát is. Ilyen nincs a Borderlands-ben... az egy sima fps némi rpg-s fejlõdéssel fûszerezve. Semmi több. De kategóriájában jó játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A "Resident Evil Degeneration"-ben azon már meg sem lepõdtem, hogy a G-vírussal fertõzött hirtelen emlékezni kezd...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De a belemagyarázás a készítõk által, na az totálisan kicsapta a biztosítékot.
Ami engem kiborít, az az, hogy fegyvert is fognak használni - wtf?! - amire ugye már voltak próbálkozások az általam végigjátszott 5-ös részben is <'sarló-kalapács', hogy stílszerû legyek>'sarló-kalapács', hogy stílszerû legyek>, de a facepálmát a megmagyarázása okozta. Mi az hogy egy zombi tudat alatt emlékszik waazzzzer?!?
ha jól rémlik, mintha már a dirt3-ban is lettek volna zombik valamilyen szinten, tehát igen, we are doomed 😞((((
Forza.
a borderlandsra nem véletlen tettem idézõjelbe az rpg jelzõt (amit nem sikerült észrevenned), mert elég felszínesen, de végülis te döntessz, hogy milyenné válik a karaktered -> szerepet játszol
és igen, elég elmosódott a határ, hiszen a crysis1-et is lehet lopakodva (khm) játszani, tehát ... 😄
Forza.
"Resident Evil 6 - a közönség akarta a zombikat
IPON
Habár alapból csoszogni fognak, és eléggé lassúak lesznek, amint megpillantják a játékost, elkezdenek rohamozni, vagy akár ugrani - egy kis Left 4 Dead-utánérzés. Némelyik még fegyvert is fog használni, bár Kobayashi elmondta, ez nem tudatos cselekvés lesz a járkáló hullák részérõl. A készítõk úgy képzelték el, hogy néhány élõhalott még emberi életében tudott fegyvereket használni, és ezek tudat alatt bennük maradtak azután is, hogy zombivá váltak."
We're doomed, really!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Néztétek az új silent hill film trailerét? Az eredeti játékok történetét teljesen összekutyulták, de legalább hangulatra hozza az elõzõ filmét.. sõt... még annál is inkább.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont szerintem a nagy klasszikusnak kikiáltott Outlaws nem is volt annyira remek. A zenéi kegyetlen jók voltak, de egy idõ után nagyon unalmassá vált a játékmenet. Abból a korból nekem inkább a Mad Dog McRee jött be, de az meg nem is programozói bravúr, mert egy elõszereplõs Duck Hunt volt kvázi :-)
Na de a lényeg: A western játékok királya a Red Dead Redemption.
... és pontosan errõl beszélek. Ha t. PC játékos nem játszotta végig az RDR-t (na meg az említett címeket), akkor azt hiszi, hogy a Gun vagy a CoJ a western játékok királya.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pc-n minden szempontból a Gun a csúcs, de ha FPS kategóriát is kéne mondani, akkor azt mondanám (úgy meglepõdsz mint a szél!!!):
Dead Man's Hand és csak utána jönnek a Call of Juarezek... 2. rész majd az elsõ rész! Dead Man's Hand valami eszméletlen bejött nekem, sokszor végig vittem very hardon is (vért hú....ozás meg is volt benne olyan nehéz)
Több említésre méltó Western játék Pc-n nincs is!
Gyanítom, ha lenne RDR pc-re, akkor minden szempontból az lenne a király!
Pusztán kíváncsiságból:
Neked melyik western játék tetszett legjobban, amivel valaha játszottál?
Ráadásul, ha ebben nincs sztori, meg mondanivaló, akkor semmiben.
Coop Borderlandsben csak és kizárólag, szigorúan csak ismerõsökkel. Idegenekkel kínszenvedés.
Ha neked nem jött be azzal nincs semmi baj, nem vagyunk egyformák hála Istennek.
Nekem kellemes emlékem van a Borderrõl és az általad felsorolt hiányosságok se okoztak problémát számomra az élvezetei faktor megállapításakor (magyarul nekem ennek ellenére is tetszett coopban is és single-ben is).
Hogy létezik olyan is, hogy Mercedes, Subaru, Porsche? Hallani sem akarsz róla.
Majdnem 25 voltam, amíg szentül hittem, hogy az osztrák/német Milka csokinál nem létezhet jobb ebben a Naprendszerben. Aztán kaptam egy adagot Svájcból, méghozzá olyat, amit ott a legaljának tartanak. És akkor jött, a: hát öööööö...
Hogy FPS-ekbõl, szimulátorokból, RTS-ekbõl, RPG-kbõl sõt kalandjátékokból PC-n vannak a legjobb címek az nem kérdés. Így van ez már mióta léteznek ezek a mûfajok.
Viszont vannak még kategóriák... TPS, verekedõs, platform, hack & slash, akció-kaland, jRPG, etc. mûfajokban viszont a konzol a király.
Ezért történik meg rendre az, hogy kijön egy szerencsétlen akció-kalandjáték PC-re és a PC only játékosok elájulnak tõle és azt képzelik, hogy a mûfaj királyával találkoznak éppen.
De a vicc az, hogy igaz ám ez fordítva is... kijön egy normálisabb FPS konzolra és a konzol only gamerek, meg mint a véres kardot úgy hordják körbe.
És ez zavart engem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"