Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én pl az idézõjeles rpg cimkét választottam és látod mi lett belõle 😄
Forza.
Jómagam a Diablo-klónokként vagy diabloidokként aposztrofálom õket, de nyilvánvaló, hogy ez így ebben a formában nem elterjedt, bár az biztos, hogy legalább nagyszüleimen kívül mindenki érti. (Persze a Borderlands már egy kicsit FPS is, tehát hibrid.)
Mondjuk én az eredeti hozzászólásodba nem kötöttem volna bele, de amúgy a folytatásban igaza van ratgabnek. Bár én akció-RPG-nek azokat tartom, ahol a karakter ügyessége mellett a játékosé is jelentõsen számít a harc során, tehát a Mass Effectet, Deus Exet, sõt a Gothicot is idesorolom (a Witcher határeset). A Borderlands vagy a Diablo nálam más rekesz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Why so serious?
Másrészt, most komolyan, az a jó, ha egy cég körülbelül 0 azaz NULLA figyelmet fordít a játékmenet kibalace-olására, egyszer nerfelnek egy hõst, utána visszabuffolják, mert jaj hát mégse, majd megint nerfelik hogy omg, most túl erõs. Emellett, kéthetente dobálják ki a már lassan nulla fantáziával bíró hõsöket, melyek gyakorlatilag ugyanolyanok mint az elõzõk, csak egy kicsit megkavarják az abilityket, átnevezik, tesznek rá valami effektet és kész.
Lehet agyon ajnározni a LoL-t, de attól még nem lesz egy jó játék, és ha ismernéd az EREDETI Dotát, messze más lenne a véleményed.
Abba pedig már nem megyek bele, hogy az általad nagyra tartott rúnarendszer mennyire rosszat tesz a játéknak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amugy jah, esport a LoL...mert a Riot birtokolja az ESL-t...igy aztán nem csoda, h mindig lesz helye a Lol-nak...De a legtöbb helyen gyorsan leváltja majd a Dota2...monduk nem lesz nehéz dolga, a pro játékosoknak semmi kihivás nincs abban a játékban...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LoL-ban 10 másodperc alatt megvan...
Amugy meg a Valve-nak nem szokása 5évvel elöbb bejelenteni mit fejlesztenek...majd fél évvel HL3 megjelenés elött elkezdik csepegtetni az infokat...és nem hiszem, h ne készülne most is a játék...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
CS:GO meg semmi egyéb nem lesz, csak egy felfrissített Source, amit kiadnak mindenre.
Dota csak egy multis rétegnek szól.
L4D szintén, amibõl a 2. rész szép kis rókabõr lett, de biztos jön majd a 3. is.
Szóval a Valve minden aprósággal foglalkozik csak a HLel ne kelljen. Végül is igazuk van, rókabõr multi játékokból, steamból simán dõl a pénz és még közben ugatni is van idõ másokra. Minek erõltetni a nagyon drága Half Life single player story orientált játékot. HL2 befejezése olyan tökéletes lett és az EP 2vel olyan jól zárták a storyt, hogy ingerem sincs a folytatásra ( NOT ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És igen egy w3 modot adnak ki...viszont valve minöségben...eleve a HL-en kivül kb. mindegyik játékuk egy mod-on alapul vagy egy indie játékon...és mégis jo mindegyik. A w3-as map felett már eljárt az idö és a dota2 egy tökéletes utod. De amugy ott van a portal2 az is egy remek játék lett, vagy mostanában csinálják még a cs:go-t is.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Komolyan emberek szemellenzöt le kéne venni, nem csak a HL van a világon emellett elég sokat dolgoznak ott. Attol még, h téged pl. a dota nem érdekel attol még hatalmas jelentösége van a fejlesztésnek és cs mellett "készitenek"(pontosabban felujitanak) egy játékot ami fontos esport szempontbol.
Én is rohattul várom már a HL 3-at, de olyat mondani, h nem csinál semmit a valve, mert csak a steam-el foglalkoznak marhaság...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
- elfér, csak egy idõ után a tuti megléte arra sarkallt pár idiótát, hogy ne az %opendefaultbrowser%-t használja hanem a c:\programfiles\internetexplorer.exe-t ...
- az emlitett cégeknél van "áruház", amivel választhatok többek közt böngészõt is (ha most az jön, hogy ott miért nem gáz a store: mert ott egymással van verseny, a win-nek kvázi nincs ellenfele)
- sem a valve, sem a blizz nem OS-t fejleszt. nem az in-app szolgáltatásokkal van a gond, hanem h az ms a win-t baromira folyamatosan app-ként próbálja pozicionálni, h kifurjon mindenkit. ez persze normális egy nagy cégtõl, de az is az, ha ez ellen ágálnak sokan 😛
- tudod-e mi az a html szabvány? (persze, hogy tudod). nem volt kétféle html, egyféle volt. az ms leszarta és a beépitett ie miatt az õvé lett a "kváziszabvány" szép lassan. a flash pontosan a fos ie által teremtett áldatlan állapotra próbált válasz lenni: egységed felület, mindentõl függetlenül 😊
Forza.
Ha van 1 db. PC-d, net eléréssel, böngészõ nélkül, hogyan lépsz tovább?
Hozol pendrive-on valahonnan egy böngészõt... érted ugye?
"Miért nem lehetett eltávolítani?"
Az életben nem használtam a windows beépített Media Player-ét, de eszembe nem jutott, hogy el kéne távolítanom. Elfér, az op. rendszerrel adták.
Elképzellek, ahogy veszel egy Andorid/Symbian/iOS telefont, majd izzadva keresel rá "alap" browsert, mert anélkül nem túl mókás netezni velük.
Aztán azt is vizionálom, ahogy a különféle Linux disztribekbõl gyomlálod ki a default browsert, mert köcsögök! Hát, hogy merik neked megmondani, hogy mi a def. browser!
"bizonyos ms szolgáltatások miért csak saját böngészõvel mentek?"
Bizonyos Bli$$ard és Valve szolgáltatások miért csak a cégek saját programjaival mennek? <#idiota>#idiota>
"ha nem lett volna beépitve ie, vajon elszabványtalanodik-e ennyire a web?"
Naná. Ezernyi szereplõ, nem kevés programnyelv.
A web legnagyobb rákfenéje egyébként a flash... ahhoz meg sok köze nincs ugye az MS-nek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
attól még hogy te gyárilag operázol, az átlagjoe használt aa fosIE-t és a végén olyan tömeg iezett, hogy a szabvány html-t már nem is kellett támogatni a webes fejlesztõknek 😊
jah, baromi jól jártunk vele...
Forza.
Aztán persze a nagy nyomás hatására a win update-en keresztül bevezették a Böngészõ Választót, aminek a jogi baromkodáson kívül fing értelme van.
Attól, hogy "gyárilag" van egy IE-m azt max arra használom, hogy leszedjek vele egy Opera-t.
VAGYIS még mindig enyém a döntés, nem vette ki a kezembõl az MS nemde?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most is feltehetsz Win8 alá egy klienst és úgy vásárolsz, mint eddig. Ebbe az MS nem is szól és nem is szólhat bele! Hogyan is tehetné? Op. rendszert árul, olyan programot futtatsz rajta, amilyet akarsz.
vagy te elhiszed, hogy az MS megváltozott? 😄
Forza.
Gabe-nek pedig a kezelõfelülettel/érintõképernyõs kezelési móddal és a zárt platformmal van baja a Win8 kapcsán.
Te is elolvastad mind a 2 cikket?
A Win Store a Bli$$ard Store-t és a Steam-et nem különösebben zavarja, simán elférhetnek egymás mellett.
Ja, hogy 2 másik cégtõl származó, a Win Store-on is forgalmazott termékért az MS is kéri a maga hasznát. Tegyék... nem kell ott megvenni, lehet közvetlenül.
Jah, hogy konkurenciát látnak a Store-ban? Ettõl még nem katasztrófa a Win 8.
Mert ha kifogásolja mondjuk a kernelt és meg is indokolja, az valami, az egy megalapozott vélemény. Ez az egész Blizz+Valve böfögés eddig egy nagy semmi.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Windows Store = NEM KÖTELEZÕ használni!
Továbbra is használhatod a megszokott klienseket!