Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nálam mûködik..

3539 dolcsit ér az accom, 2900-ért vihetõ XD

MerlinW
封堵外接电源启动时,那么你就可以表示充电时,不插入到网络中。资格获得高达99%,但从来没有达到100%。

😊

Van topik erre

[merlinw.org]

grebber
Ezek szerint félreérthetõ voltam! Amit mondok magyarul ANGOLUL kéne feliratozni,mivel kínai boltba kell gariztatnom!

De ha még megvan a felirat fájl átküldhetnéd és max lefordíttatom ismerõssel!

Next PC upgrade: 2022

Renjike
Az , és mit kérnél érte?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TBTPumpa
Preorder-es kódok... Valamiféle M55-ös fegyver meg egy N7 Arsenal pack.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
A valkyre rifle féle kód ? Mert az a kód érdekelne de sajnos nem tudnék mit adni érte

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TBTPumpa
Nem érdekel innét valakit 2 db Preorder-es DLC kód a Mass Effect 3 PC-s változatához?
Origin kell hozzájuk!

Anno 6 db kódot kaptam és még maradt 2 ami nincs felhasználva (nem From Ashes DLC, hanem Fegyveres DLC-krõl van szó)!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Curze
Nincs. Minden public, mégis egy hatalmas nullát mutat, és hogy 1970.01.01 -óta vagyok steam tag 😊

Daell Drow
Most neztem, nalam teljessen jo. Nincs esetleg privatra allitva az accod?
Curze
steamcalculator.com csak nekem nem mutat semmit? 😞

grebber
Köszönöm.Ha hazaértem a munkából majd megnézem.Összehasonlítani nincs mivel eddig csak te csináltad meg.

Fabio Capello
Ha valakit esetleg érdekel, egy ilyet tudok felajánlani:

MerlinW
Kihagyhatatlan ajánlat😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nicsak...Jött e-mail-em:
(allulról a 3.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Parancsolj:

(Kicsit szarakodott a netem csak most sikerült feltennem. Nézd meg ezt meg Imikés videót, és majd meglátod melyik aaz ami megfelel.
Ettõl jobb minõségben nagyobb mérettel tudtam volna csak elvileg megoldani....:S)

Pad-os videó felirattal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
The Hut Your Unique Code: 2299-36DE-4665

Fákjúal!

grebber
The Elder Scrolls III - Morrowind Overhaul 3.0 trailer Kegyetlenül meghozta a kedvem,de mivel nekem kegyetlen nehéz volt anno sajna ez a game kilöve 😞

arty
Ötletes! Én látod nem vagyok ennyire kreativ, ide akartam pusztán kilyukadni 😊

Mégegyszer elnézést az "rpg" kifejezésért 😛PP (nem tõled!!!)

Forza.

Shoot'n'loot? És ebbõl az is látszik, hogy testvérek, ha továbbra is vannak kétségeim a hack'n'slash kifejezést illetõen is.

De nem tudom, hogy miért várod el tõlem, hogy saját elnevezést találjak ki, látod, nem esik nehezemre, de másoktól ezek használatát nem várom el.
arty
😊))

Forza.

IMYke2.0.0.0
Totti5: Köszönöm szépen. Ez már kellõen felcsigázott 😊

TheHut: Your Unique Code: 2299-0BA7-4AA3

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Hut:
Your Unique Code: 2299-9502-4DF7

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Mondjuk azt hogy intelligensebb és szívhez szólóbb mint a többi mese. Van tanulsága, és görbe tükröt mutat nekünk. Gyerek fejjel ezt nem is lehet megérteni, szóval érdemes, mert minden téren profi. Még csak hasonlót sem láttam azóta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
THX!
2 perc alatt lejött. 😊

wedge31
A BW utolsó szerepjátéka szerintem a DA😮 volt. Ebböl a szempontból nagyon leadtak, pedig a múltjuk nem erre kötelezi öket. Persze ettöl még csinálnak jó játékot, pl ME 2-3.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

davidka003
Metro 2033 könyvkritika

Vannak jó videói a srácnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zorrobomber
Pl Jade Empire sem szerepjáték, inkább akció-kaland. Itt pl. szerintem az is közrejátszott, hogy Bioware játékot már csak a múlt miatt is szerepjátékként kell eladni.

ZsZso
Valami ilyesmit gagyogtam. Én elõkészítettem a premisszákat, te pedig lecsaptad 😊. Great teamwork 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wedge31
Talán erre találták ki az akció-rpg kifejezést azt manapság majd minden játékra ráhuzák amibe van szintlépés pedig a szintlépés nem egyenlö a szerepjátékkal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ZsZso
Nem hiszem, hogy ennyire kõbe lenne vésve ez a mûfaj. Nekem RPG szó hallattán a Baldur's Gate, Dragon Age (EGY!) vagy a Neverwinter Nights ugrik be elsõre, de SZVSZ ugyan úgy RPG egy Mass Effect és egy Borderlands is, csak ezek hibridek. Ha valaki azt mondja rájuk, hogy FPS akkor se haragszom meg, mert azok is.

Mindenki döntse el maga, hogy melyik játékot melyik fiókba teszi 😊. Nekem egy játék több fiókba is befér! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Persze hogy az, hiszen lehet benne lõni RPG-vel😊

[merlinw.org]

davidka003
Irigy vagyok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
egyébként rájöttem, hogy a battlefield 3 is "rpg" ! 😄

van xp, szintet lépek, különbözõ irányba fejleszthetem a karakterem, döntéseket kell hoznom, melyeik végérvényesen befolyásolják a történéseket...

Forza.

arty
Melléduma! 😊 Nem nevezhetsz csapkod's'vág stilusunak egy fps nézpontos, lövöldözés központú játékot.

Tehát mi legyen a matrica!? 😉

Forza.

ZsZso
Aranyos, csomószor láttam már (NAGYON NAGY rajzfilm/animációs film rajongó vagyok). Az igazat megvallva már az elemek miatt megérte 😊.

Tinman
Félve kezdtem neki, évekig hánykolódott a vinyón, de kellemesen csalódtam... kicsit még talán a szemem is bepárásodott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Életemben nem láttam ezt a filmet. Jó a sztori?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Hejj, mekkora biznyákot csináltam ma a Tescoba. 199 JMF -ért cserébe megkaptam a Wall-E duplalemezes kiadását + 4 ceruzaelemet ajándékba. Elõször azt hittem valaki viccbõl ragasztotta rá a cetlit, de mint késõbb kiderült tényleg annyit kóstált. Haha ... 1 DB volt belõle.

grebber
Felraktam 2sharedre is

davidka003
San Andreas opening
Ez a zene még mindig jó.
Emlékszek 15 éves voltam mikor megjelent, haver a 128Kbites netjével 3 napig szedte megállás nélkül, majd egész nyáron ezt toltuk. De jó is volt.
Szerintem simán volt benne egy 70 órám.

DarkSector
Komoly...😄

4. perctõl a leg élethûbb a játék.
GTA Vice City -> C64

DarkSector
Jó csak szavaidból itélkezve hittem azt hogy nem megoldható az átalakítáás. 😊
Amúgy én most nem tudok segítséggel élni mert valamiért 2 órát ír a 140megás videóra mire lejön az meg sok idõ. 😄

IMYke2.0.0.0
Tudod mikor teszek fel egy x-ik programot csak ezért 😊
A Sony Vegas Movie Studio és a VirtualDub elég kell legyen mindenre 😊

DarkSector
Bigasoft....konvert? 😄

IMYke2.0.0.0
Én is segítenék, de jobban örültem volna egy avi vagy mp4 fájlnak. 😊

DarkSector
Segítünk, de azért jobb olyan helyre feltölteni adatot, ahol nincs megkötés meg várakozás. 😄

2shared pl.

grebber
Elnézést hogy ide írom, de mivel már volt itt minden ami nem tartozik ide meg pörög is a topik, gondoltam hátha van olyan jó szándékú ember aki segítene nekem!

Van ez a videom

Annyit kellene csak tenni, hogy megnézitek a videót és amit mondok rajta magyarul azt kellene feliratozni.De nem kell szó szerint mert a hangot utólag leszedem majd róla.
A lényeg hogy a videóban ezek legyenek benne feliratként ahol mondom is:
Amikortól kezdõdik a videó:
Az elõzõ este 4 órát töltve 99%-ig töltöttem az akumlátort.Most amikor bekapcsolnám nem kapcsol be (látható is a videóban). Miután rádugom a töltöt pár másodperc múlva magától bekapcsol. A hõmérséklet és a mV érzékelõje hibásan jelez és nem is igen változik töltés alatt sem.
A töltés akkor is folytatódik miután lehúztam a töltõt és egészen így menne 99%-ig. A 100%-ot nem éri el soha rádugott töltövel sem. Így nem lehet tudni mikor merül le a készülék mert a töltés nem csökken mindig emelkedik.
Ezt a szöveget kéne úgy feliratozni ahogy a videóban mutatom feltéve ha megoldható!
Azt még külön megköszönném ha esetleg kisebb méretre is átkonvertálná a segítõkész illetõ.Sajnos ez a két dolog (konvertálás,feliratozás) amihez hozzá sem tudok szagolni.

IMYke2.0.0.0
Jajjjj....

Solid Snake
A nézet sokadlagos (a Roperék által összedobott Hellgate-ben lehet külsõ nézedben csapkodni, de a lövész karakterrel elsõ személyû nézetbõl érdemes lövöldözni - jól látszik az átjárás), a Skyrim sem lesz FPS tõle, a Wizardry pedig még kevésbé. A Deus Ex viszont játékmenetre is hibrid.