Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
De ha még megvan a felirat fájl átküldhetnéd és max lefordíttatom ismerõssel!
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Origin kell hozzájuk!
Anno 6 db kódot kaptam és még maradt 2 ami nincs felhasználva (nem From Ashes DLC, hanem Fegyveres DLC-krõl van szó)!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(allulról a 3.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Kicsit szarakodott a netem csak most sikerült feltennem. Nézd meg ezt meg Imikés videót, és majd meglátod melyik aaz ami megfelel.
Ettõl jobb minõségben nagyobb mérettel tudtam volna csak elvileg megoldani....:S)
Pad-os videó felirattal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mégegyszer elnézést az "rpg" kifejezésért 😛PP (nem tõled!!!)
Forza.
De nem tudom, hogy miért várod el tõlem, hogy saját elnevezést találjak ki, látod, nem esik nehezemre, de másoktól ezek használatát nem várom el.
TheHut: Your Unique Code: 2299-0BA7-4AA3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Your Unique Code: 2299-9502-4DF7
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2 perc alatt lejött. 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenki döntse el maga, hogy melyik játékot melyik fiókba teszi 😊. Nekem egy játék több fiókba is befér! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
van xp, szintet lépek, különbözõ irányba fejleszthetem a karakterem, döntéseket kell hoznom, melyeik végérvényesen befolyásolják a történéseket...
Forza.
Tehát mi legyen a matrica!? 😉
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a zene még mindig jó.
Emlékszek 15 éves voltam mikor megjelent, haver a 128Kbites netjével 3 napig szedte megállás nélkül, majd egész nyáron ezt toltuk. De jó is volt.
Szerintem simán volt benne egy 70 órám.
Amúgy én most nem tudok segítséggel élni mert valamiért 2 órát ír a 140megás videóra mire lejön az meg sok idõ. 😄
A Sony Vegas Movie Studio és a VirtualDub elég kell legyen mindenre 😊
2shared pl.
Van ez a videom
Annyit kellene csak tenni, hogy megnézitek a videót és amit mondok rajta magyarul azt kellene feliratozni.De nem kell szó szerint mert a hangot utólag leszedem majd róla.
A lényeg hogy a videóban ezek legyenek benne feliratként ahol mondom is:
Amikortól kezdõdik a videó:
Az elõzõ este 4 órát töltve 99%-ig töltöttem az akumlátort.Most amikor bekapcsolnám nem kapcsol be (látható is a videóban). Miután rádugom a töltöt pár másodperc múlva magától bekapcsol. A hõmérséklet és a mV érzékelõje hibásan jelez és nem is igen változik töltés alatt sem.
A töltés akkor is folytatódik miután lehúztam a töltõt és egészen így menne 99%-ig. A 100%-ot nem éri el soha rádugott töltövel sem. Így nem lehet tudni mikor merül le a készülék mert a töltés nem csökken mindig emelkedik.
Ezt a szöveget kéne úgy feliratozni ahogy a videóban mutatom feltéve ha megoldható!
Azt még külön megköszönném ha esetleg kisebb méretre is átkonvertálná a segítõkész illetõ.Sajnos ez a két dolog (konvertálás,feliratozás) amihez hozzá sem tudok szagolni.