Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Nem értem, miért nem szálnak rá a fejlesztõk a fasza single gamekre... egy csomó számomra érdekes dolog lehetne:
Reális grafikával Jurassic Park játék, Vámpír vs vérfarkas game (nem a buzi csávós féle, inkább az underworld), Star Wars téma még mindig lovagolható lenne, normális második világháborús is kéne már mostani grafikával, stb...

davidka003
The Old republic ha jól rémlik 200 millió dollárba került.
Csak a hülye gondolta úgy, hogy nyereséges lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
én a celluxos leragasztásban hiszek 😊

Forza.

Sir Quno Jedi
Na de értitek ez hogy mehet? Berohannak a nagyfõnökhöz, hogy fõnök-fõnök, isteni ötletünk támadt a következõ projektreee!!! ÉS mi lenne az gyermekeim? Háááát csinálunk egy ûberfenomeális MMO-t, ami lenyomja a WoW-ot csípõbõl még megjelenés elõtt!!! Hurrááá!!

NA, én a fõnök helyében ott vágnám ki õket a C terherzsilipen szkafander nélkül.

Aki ilyeneket talál ki és iszonyat veszteségeket generál vele, azt remélem csúnyán s@ggbek@r@tják niggerekkel valamék gettóban élete végéig... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
soha életben nem hallottam róla lol 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Egyedül a WOW-nak van közönsége de a többi MMO tényleg bukás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
egy ideig?

ez már évek óta megy, az emberek keresztbeleszarják az mmosofokat 😊) szinte mind megy a levesbe 1-2 év után ...

Forza.

davidka003
Erre emlékszik valaki?
10 éves voltam mikor kijött, alig mertem vele játszani.

zorrobomber
virtuális analóg kar-> pfejj

zorrobomber
én megveszem 40ért 😄

DarkSector
Csak annyit írtál hogy kihoztad...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nagyon jó házat kért magának a hölgy (a kislányának megtetszett egy ASUS) és nem kellett neki 4 csiga RAM, mert nem játékra vette - ezért csak olyana VGA is...
Ellenben, hagyta magát rábeszélni a drágább, minõségibb monitorra, hiszen a kislányának (is) vette, és az eredetileg kiszemelt 18,5"-es hulladék helyett ajánlottam és vette a LED-est, FullHD-val.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bár, annak jobban örülnék, ha a régi, eredeti játék felülnézetes módját használták volna, mert egy picit émelyítõ így játszani - Bang Bang mittomén mi a cím játék is ilyen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Sokallom.
HD 6570 azért nem éppen játékos kártya.
4 GB RAM meg már azért csak ajánlott lenne.

Fpocok
1 óra múlva awesomenauts a steamen. F2P moba. 2Ds.

Carlos
szintén. Bár a 10 euró nem sok érte... de egy warez jó lenne. Vagy egy demó. vagy valami. bár az aug 3 nagyon közel van.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Androidos review - nem rossz 😊

IMYke2.0.0.0
A régit imádtam - non-profit munkahelyen nyomtuk munkatársakkal/haverokkal 😊
Ha lesz, akkor egy WRZ-demo-t kipróbálok egy karácsonyi, esetleges leakciózásos vásárlás elõtt 😊

Carlos
Death Rally - augusztus 3. - PC
FAPFAPFAPFAPFAPFAPFAP

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem saját pénz volt 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, a monitor az +36.000 volt... <#zavart2><#wow2>

DarkSector
Ki is lehet...
Nemhogy nekem hoztál volna ki egy ilyet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
118.000-bõl hoztam ki egy falumbelinek egy ilyen gépet:
AMD (2 mag, 3100 MHz), 2 GB DDR2, HD 6570, 500 GB, DVD-író, egér + bill
+ ASUS 22" (FullHD, LED) monitor.
Siklós, Számtárház.

Totti5
Gamérõl, zavviról megkaphatod 2kért. Mint mondtam itthon konzoljátékot nem fogsz találni 2 kért. Olcsó bolti játék az a 4ks kategória, no meg nincs olyan hogy 1 játékból 10 féle ezt vedd meg, gyémánt kiadás. 1 féle van. Ha tényleg olcsón kell akkor használt piac, de ott is 2-3k körül van. Konzoljátékok értéktartóak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Konzol játékot nem érdemes venni újonnan.
Mert már csomószor volt úgy, hogy vettem az új árhoz képest 4 ezerrel olcsóbban játékot és gyönyörû volt a lemez.
Persze akinek 0day kell minden annak muszáj megvenni 12k-ért.
De például Max Payne 3-nál volt olyan, hogy a megjelenés után 1 héttel már 3k-val olcsóbban megkapta az ember használtan. Szóval érdemes várni pár hetet akár.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem lesz az 40.000.
Nézd meg mennyit kérnek a PS2-es játékokért, még mindig. Még szép, hogy az X360-ast és a hozzávaló játékokat sem fogják lejjebb engedni egy bizonyos szintnél...

Totti5
Naja komplett gépet megkapsz 50ért amit csak bedugsz és mûködik. Komplett PCt meg 100 alatt alig lehet összerakni, de ha azt nézem hogy jó minõségû bill, egér is kell akkor bõven 100 felett vagyunk már és ez a PC 2-3 éves elemekbõl áll, és dupla annyi és nem sokkal jobb mint a fele annyiba kerülõ konzol.

IMYke2.0.0.0
Hát máshol is elég drága - Árgép - 4.900+990...

Egy (1)990 Ft-os árkategóriájú játékról van ám szó...

DarkSector
Extraterrestrial Armies

Kicsit hajaz a Crysis-ra, mármint a fegyó miatt. Biztos jó játék lesz.

davidka003
52 ezer Ft a 250 GB-os SLIM, azért szerint egy ilyen komplett rendszerért annyira nem durva ár.
Nyilván azért nincs akciózva, mert így is fogy.
Szerintem jövõre lesz ez 40-ért is.
Maga a kontroller hozzá 10 ezer Ft lenne. Van benne wifi adapter is ami szintén 10k körül lenne. Ráadásul tényleg olyan játékok vannak rá, hogy HÚHA. Gears of War 2-3 elég jók. Halo: Reach nagyon jó. Fable 2 sem rossz, Mortal Kombat legjobb verekedõs játék stb...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Tényleg ciki, ahogy kinéz 😊

davidka003
Mivel nálam itthon minden eszköz fekete így hülyén nézne ki.
Nõvérem akar Xboxot de mondtam neki, hogy ha nyerne érdemes lenne eladni hátha adnak érte 65-70 ezret és venni helyette egy sima feketét.
Bár nem tudom mennyire lenne szabályos felrakni vaterára.

Totti5
MMbe konzol játékot venni??? konzol játékot konzol boltban szabad csak ( ami nem 576 persze ).

Amúgy 990-1990 ftért nem fogsz konzoljátékokat találni. A régebbi játék áraik ez alá nem mennek. PCn lehet hogy megveszed hugyér, de eladni nem tudod. Konzolon el tudod adni.

Fpocok
Ilyet akkor se raknék ki a tv mellé, ha ingyen lenne. Eladnám, az tuti. Bûnronda szegény 😄

DarkSector
Én milkás tehenest akarok.

davidka003
Legnagyobb baj, hogy sok a lopás. Hiába van bekamerázva, ismerõs mondta, hogy aki tolvaj típus és kiszúrja, hogy van benne valami értékes akkor már nyúlja is le a levelet.
-----------
Lehet nyerni Xboxot ha valakit érdekel:

Szeretem a mizot

IMYke2.0.0.0
Nagyon irigyellek 😊

IMYke2.0.0.0
Tudom, érzem, hogy igazad van - csak rohadtul bosszant, hogy egy több éves (!) hardvert ilyen pofátlanul magas áron adnak még mindig - holott ott rohadnak a boltok polcain... mert akciózni az smafu...
S akkor még nem is említettem a "fantasztikus" (monopol) játék árakat...

Csak egy példa, Pécs, MM (ami ugye mindig drágább, mint máshol):
* The Saboteur, x360: 6.990 Ft! - Micsoda?!

shaddam
Tyûha írt ez nekem czifrábbakat is 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Oks figyelem a számlámat...😄

IMYke2.0.0.0
Mindjárt klikkelek is az utalás gombra 😊

DarkSector
Nah megvan a mai beszédtéma...😊
Utalhatsz. 😄

Van is miért szidni õket, de aki Angliában megfordul, annak borzalmasak a tapasztalatai vannak a Royal Mail belföldi tevékenységével is.
Totti5
Van olyan ( 20-30 ezres ) kiegészítõ eszköz bármilyen elektronikai eszközhöz amit ingyen osztogat hozzá a gyártója??? még egy alátétet sem kapsz ingyen, nem hogy egy külön hardwert.

80 ezer teljesen korrekt ár a pakkért. Drágának nem nevezhetõ. Használtan, kamionról leesett Kinectet lehet kapni 20ért. Veszel mellé egy 4 gbos Slimet az 40 ezer + kinect és akkor kijössz 60ból. Ennél olcsóbb nincs. Amúgy meg bármelyik x360 pakk árban teljesen korrekt. A legdurvább limitált ( egyedi festés + 1db egyedi festett kontroller + 320 gbos HDD + 0day játék ) kiadások extra kiegészítõkkel 100 ezer, ami szintén korrekt, ha összeszámolod a mellé kapott extrákat.

DarkSector
Meg is baszarintanám õket.

IMYke2.0.0.0
Hm, akkor még mázlim is volt, mert amikor bubisban kaptam, a lemez(ek) sértetlenek is voltak.

IMYke2.0.0.0
Én is ezért örülök, amikor minimum légbuborékos borítékban kapom a küldeményeket - mert a MP-rõl nagyon sok rosszat hallottam már. 😞

davidka003
Jatekaim.hu-n már hárman is írták, hogy buborékos borítékban adták fel a játékot és darabokra volt törve a tok mikor megkapták a vevõk. :\
Ennyit a postáról.

DarkSector
Á köszönöm, ezekrõl eddig nem hallottam még, hogy ilyenek elõfordulhatnak...eddig ha adtam vagy kaptam még nem láttam és nem gondoltam ilyenre...így már értem, vagyis a postai úton akár a körmök is letörhetnek?...az szép.

Azt hittem ez egy poén Dévid részérõl hogy hátha örömömben elsírom majd magam...😄

Tinman
Pontosan!

A Posta az kiszámíthatatlanabb, mint a bérem. Nem is az, hogy letörik a körmöcske -az is elõfordult már, de nem jellemzõ-, hanem az, hogy a sok dobálástól kiesnek a lemezek. Ha már kiestek bent a tokban zörögnek és karistolódnak mindenhez, miközben tovább kínozzák a csomagot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.