Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én minden eladónak szoktam mondani, hogy rakjon bele egy papírzsepit, hogy ne tudjon kiesni a lemez. Erre mindig az a válasz, hogy persze raknak majd bele aztán totálisan beleszarnak a dologba. Elküldik simán. Például Bayonettával jártam úgy, hogy ki volt esve a tartóból a lemez és szállítás közben több centis kör alakú karcok lettek rajta. Olyan volt a cucc, hogy örültem, hogy beolvasta rendesen a gép. Na ezért kéne a papírzsepi, hogy olyan állapotban kapja meg az ember ahogy feladta az eladó.
De amúgy írtam neked múltkor privátban:
"a lemezek fölé a tokba léci rakj egy papírzsepit vagy szalvétát, hogy ne tudjon mozogni a tokban szállítás közben. Köszi." Konkrétan te sem így adtad fel de nem volt gond, mert nem esett ki szállítás közben a lemez. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt akadályozzák a légüres teret kitöltõ anyagok.
Járulékos infó:
Tinman-tõl és két másik kedves fórumozótársunktól is olyan profi csomagolásban kaptam meg a játékokat (nem is egyszer), hogy csak ámultam! Elõbbi például még légpárnácskákat is tett a dobozba...
Mert, az ördög sosem alszik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszönöm.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tehát, mindegy, hogy 101, vagy 84, akkor is kurva drágák. 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy egy 250 GB Slim + Kinect verzióról van szó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
P.zs.-t azért tesznek a játék tokjába, hogy ne essen ki a szállítás közben a lemez a tokon belül.
A zspit minek köszönhetem?
Ha netám elsírnám magam? Vagy ezzel törölgetted le a lemezt? 😄
Illetve másik eredeti-s kollégának köszönetem a Castlevania-ért.
mind2-õt ma hozta a nyuszika.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Egy 1 hónapja regisztrált újoncnak akinek összevissz 2 hozzászólása van, elõreutal 100 ezer Ft-ot. <#wilting>#wilting>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
- így meg elbasztál rá 20 ezret + nincswarez (+ az addiktok még jóideig pengetik a havi 2-3-4 ezret, mittoménmennyi)
az õ szempontjukból melyik a jobb modell? 😊
😞((
Forza.
Ezek után kizárt, hogy megveszem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én most a Guild Wars 2-t vásárolnám meg, csak nem játszottam az elsõ résszel, így nem tudom, hogy pontosan milyen és mekkora az a fantasy világ, amit alkottak a fejlesztõk. És nem is biztos, hogy tetszene, akkor meg levágnám a kezem is, ha 15000 Ft-ot eltapsolnák egy olyan játékra ami nem tetszik. És azthiszem egy MMO-hoz rohadt sok szabadidõ kell, az meg nincs, így lehet, hogy komoly hátrányban lennék a többiekhez képest. Így nem látom értelmét a játéknak, pedig szívem szerint megvenném, mert a gameplay-ek és elõzetesek alapján nekem tetszik. (Bár a marketing miatt persze, hogy tetszik. Minden játék tetszik, addig, amíg ki nem próbálom! <#idiota>#idiota>)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
CE-nek pedig nem nevezném.. 1 idétlen Artbook, ami csak 70 oldal és abból is 10 oldalon a Child-et mutogatják, egy idétlen N7-es felvarró. From Ashes DLC pedig lehúzás és a digitális zenealbum is megér egy misét... Egyedül a fémtok ér valamit. Ehhez képest a Diablo 3 CE maga a gyönyör (és árban is)! <#idiota>#idiota>
207 oldalas A4-es ArtBook, Így készült DVD+Blu-ray, Igényes sorszámozott dombormintás doboz, Zenei CD és nem valami digitális szenny. Illetve Diablo koponya, ami meglehetõsen nehéz, szóval nem túrkálós mûanyag. + Soulstone USB, ami sötétben nagyon király, rajta a Diablo 2 + LoD. Egy gyûjtõinek ilyennek kéne lennie. (Plusz SC2, Diablo 3 és WoW ingame tartalmak). Még szerencse, hogy a Blizzard nem DLC-zik.
CDG a megjelenés után 2 héttel már 9k-ért adta a CE-t😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3