Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
<#worship>
Én minden eladónak szoktam mondani, hogy rakjon bele egy papírzsepit, hogy ne tudjon kiesni a lemez. Erre mindig az a válasz, hogy persze raknak majd bele aztán totálisan beleszarnak a dologba. Elküldik simán. Például Bayonettával jártam úgy, hogy ki volt esve a tartóból a lemez és szállítás közben több centis kör alakú karcok lettek rajta. Olyan volt a cucc, hogy örültem, hogy beolvasta rendesen a gép. Na ezért kéne a papírzsepi, hogy olyan állapotban kapja meg az ember ahogy feladta az eladó.
De amúgy írtam neked múltkor privátban:

"a lemezek fölé a tokba léci rakj egy papírzsepit vagy szalvétát, hogy ne tudjon mozogni a tokban szállítás közben. Köszi." Konkrétan te sem így adtad fel de nem volt gond, mert nem esett ki szállítás közben a lemez. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Ha tehetném, most elvinnélek a Posta "szortírozójába" vagy rejtett kamerás felvételeket mutatnék arról, ahogy a matt részeg postások éppen viszik a játékod valakinek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A "körmök" szállítás - Magyar Posta, tudod, bármi megtörténhet - közben akár le is törhetnek.
Ezt akadályozzák a légüres teret kitöltõ anyagok.

Járulékos infó:

Tinman-tõl és két másik kedves fórumozótársunktól is olyan profi csomagolásban kaptam meg a játékokat (nem is egyszer), hogy csak ámultam! Elõbbi például még légpárnácskákat is tett a dobozba...
Mert, az ördög sosem alszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Elsõre is megértettem, csak mint írtam a körmök nem erre vannak?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Valaki világosítsa fel.

Köszönöm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Igen, eddig azt hittem hogy a lemeztartón a kis körmök ezért vannak, de így hogy már elmondtad fasza...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Öööö - a Kinect-et szerintem ingyen kéne adniuk egy konzolhoz, hiszen erõsen kifutóban vannak a 'cur.gen.consol'-ok.
Tehát, mindegy, hogy 101, vagy 84, akkor is kurva drágák. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ami valójában 83990 körül van.

Amúgy egy 250 GB Slim + Kinect verzióról van szó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Pro csomagolás.

P.zs.-t azért tesznek a játék tokjába, hogy ne essen ki a szállítás közben a lemez a tokon belül.

IMYke2.0.0.0
OFF: IPON - 101 ezer Ft egy X360?!!!!

DarkSector
Köszönöm Dévid a Silent Hill-t megjött és fasza állapotban van.
A zspit minek köszönhetem?
Ha netám elsírnám magam? Vagy ezzel törölgetted le a lemezt? 😄

Illetve másik eredeti-s kollégának köszönetem a Castlevania-ért.

mind2-õt ma hozta a nyuszika.

IMYke2.0.0.0
Ó, hogy én mennyire irigyellek, hogy T-R-Xi ilyen összetett mondatot intézett feléd (amin bizonyára min. 15 percet kellett gondolkodnia)! <#nyes><#ravasz1>

shaddam
Alig várom a cikkük. Majd valaki hozzáértõ mondja meg hány órát játszhattak vele 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Na ezt be kell szereznem! Az alapjáték mellett a helye a polcon.

Totti5
Van olyan MMO amit érdemes pénzelni? mindig ez történik... akármilyen címe van. A WoW feltöltõ kártya meg örök.

davidka003
Ezekkel játszunk augusztusban

3 hét és mehet majd a PC-s anyázás a Darksouls miatt. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZsZso
Szerintem nem feltétlen hülye, csak naív. A mások kárára történõ profitszerzést nem tudom tolerálni. Nem legalizálja a tettét az, hogy talált egy balekot. Aki így "okos", az forduljon fel. Használja azt a sok eszét arra, hogy segítsen másokon.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Úgy kell neki😊 "A hülyékbõl él az okos" 😊

[merlinw.org]

davidka003
Miért ilyen hülyék az emberek? LINK
Egy 1 hónapja regisztrált újoncnak akinek összevissz 2 hozzászólása van, elõreutal 100 ezer Ft-ot. <#wilting>

Sir Quno Jedi
ezt csak egy ideig lehet csinálni, mert aztán a zemberek befásulnak és kb. keresztbeleszarják az n+1-edik mmofost ami megjelenik (és egykaptafa mindegyik, nem is lehet más)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maak
Majd ha hazaertem :/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
akkor gyere ts te bimbó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
Varja' meg, letoltom es kitoljuk 😄DDDDD ezt is 😄DD

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Egyelõre totálisan játszhatatlan. Jól túl lehetnek terhelve a szerverek. Még csak a menüben vagyok, de navigálni...perceket tölt, bármi kis dologra kattintok... loadingol. NAgyon sokat. Most épp kb 3 percig töltött, mikor rákattintottam egy villogó kis ikonra. Na mi volt az? Csak egy üzenet, hogy kaptam új itemet. Ezt töltötte 3 percig.

Fpocok
Na, sikerült 😄

Fpocok
Eddig 5 indításból EGYSZER SEM SIKERÜLT BEJUTNOM A FÕMENÜBE. Jól kezdõdik 😄

Fpocok
Ebben a pillanatban indítottam el. Patience...

Bullet Run-ról valami vélemény? Ilyenekre gondolok, hogy aki befizet, az tényleges elõnyhöz jut más játékosokkal szemben, vagy csak a karakterek kinézetét módisíthatja, stb.

IMYke2.0.0.0
Mindkettõt megveszem tõled darabját 2.500 Ft-ért? ÉS még jól is jársz, mert postaköltséget én állom, na? 😊)))

Fpocok
Közben az éj leple alatt kijött steamre a Bulletrun. F2P. Egy csekkolást megérdemel.

Tinman
Tuti Desura.

Fpocok
Ez a csavar benne... ki kell találni 😄

TheGrinder
Hol lehet aktiválni? Én is kaptam egyet a BaB2-höz.

grebber
Pitman:HZ2CE-NSUK3-VIRJN-HTNTJ-NX4LH Jó játékot annak aki elviszi!

Next PC upgrade: 2022

arty
Még.

Forza.

arty
- szinglit 8-10 ezerért adták volna
- így meg elbasztál rá 20 ezret + nincswarez (+ az addiktok még jóideig pengetik a havi 2-3-4 ezret, mittoménmennyi)

az õ szempontjukból melyik a jobb modell? 😊

😞((

Forza.

ZsZso
Maak kolléga segedelmével sikerült kipróbálnom a játékot (mégegyszer köszönöm neki a kulcsot) egy hétvége erejéig, s azt kell mondjam, hogy nekem nagyon nem jött be. Túl pörgõs, túl sok az akció - néha azt se tudtam, hogy mit csinálok, csak ütöttem-vágtam amit megláttam. Vannak benne nagyon jó 5letek, de mint említettem nekem túl gyors az iram. Ha szereted az ilyesmit, akkor csak ajánlani tudom.

Ezek után kizárt, hogy megveszem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
576-ban ha jól emlékszek 3k-ért is adták.

TBTPumpa
Steam-re benyomod és máris magyar nyelvû lesz. Lévén, hogy Evin elkészítette hozzá a Magyarítást és hivatalosan Steam-rõl szedhetõ a játékhoz. De amúgy tényleg nem ér 4000 Ft-ot. Hardveraprón 1500-2000 Ft-okért árulják a Steam-es kódként.

Én most a Guild Wars 2-t vásárolnám meg, csak nem játszottam az elsõ résszel, így nem tudom, hogy pontosan milyen és mekkora az a fantasy világ, amit alkottak a fejlesztõk. És nem is biztos, hogy tetszene, akkor meg levágnám a kezem is, ha 15000 Ft-ot eltapsolnák egy olyan játékra ami nem tetszik. És azthiszem egy MMO-hoz rohadt sok szabadidõ kell, az meg nincs, így lehet, hogy komoly hátrányban lennék a többiekhez képest. Így nem látom értelmét a játéknak, pedig szívem szerint megvenném, mert a gameplay-ek és elõzetesek alapján nekem tetszik. (Bár a marketing miatt persze, hogy tetszik. Minden játék tetszik, addig, amíg ki nem próbálom! <#idiota>)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
5000 forintért szereztem bontatlanul 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Alan Wake: AN
Na 5k-t ez sem ér az tuti.

TBTPumpa
Witcher 2 igényes prémium kiadását elõbb nevezném CE-nek, mint a Mass Effect 3 CE-jét! És árban is sokkal, de sokkal barátibb a Witcher 2 Premium... De ez már az EA-nak "köszönhetõ".

TBTPumpa
Hát igen... Én is 15k-ért vettem 0day. Azóta is bánom. EA játékot és most már BioWare cuccot sem fogok venni 0day, még ha a csillagokat lehozzák vele nekem, akkor sem kell.
CE-nek pedig nem nevezném.. 1 idétlen Artbook, ami csak 70 oldal és abból is 10 oldalon a Child-et mutogatják, egy idétlen N7-es felvarró. From Ashes DLC pedig lehúzás és a digitális zenealbum is megér egy misét... Egyedül a fémtok ér valamit. Ehhez képest a Diablo 3 CE maga a gyönyör (és árban is)! <#idiota>

207 oldalas A4-es ArtBook, Így készült DVD+Blu-ray, Igényes sorszámozott dombormintás doboz, Zenei CD és nem valami digitális szenny. Illetve Diablo koponya, ami meglehetõsen nehéz, szóval nem túrkálós mûanyag. + Soulstone USB, ami sötétben nagyon király, rajta a Diablo 2 + LoD. Egy gyûjtõinek ilyennek kéne lennie. (Plusz SC2, Diablo 3 és WoW ingame tartalmak). Még szerencse, hogy a Blizzard nem DLC-zik.

ZsZso
Szerintem a CE vétel sose a rációról szól. Ott a szív dönt, az pedig sokszor hoz idióta döntést 😊.

MerlinW
Jó, hát a 0day vásárlás mindig hülyeség + türelmetlenség eredménye volt😊
CDG a megjelenés után 2 héttel már 9k-ért adta a CE-t😊

[merlinw.org]

davidka003
Hát 9k-ért még oké de szerintem alapból biztos volt vagy 15k.

MerlinW
ME3 CE-t nem bántam meg 9k-ért. Jól néz ki, benne van minden, art book klassz, semmi felesleges kacat nincs benne, kicsi😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez a lényeg: "Story Content - FULL ACCESS"
A többi nem is érdekel😊

[merlinw.org]

Sztem Kevin A legjobb hangja Batmannek 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
Õ nagyon jó hangja! B:AC-ben is nagyon jó.