Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többit kikérem magamnak <#crazya>#crazya> Fõleg ezt:"grafot mindig mosottfos youtube alapján itéled?" <#ejnye1>#ejnye1>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
L4D meg szar.
Parasite Eve 2, best game EVER!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kár, hogy a Left 4 Dead 2 már túl nehéz. 😞
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ad1: nem erdemes besertodni, mert az nem jo! (valljuk be oszinten, sajat magad tetted magasra a lecet, mindenki varja toled az IGENYES forditasokat, ez baj? 😊 😉
ad2: egy olyan jatekrol van csipos velemenyed , amirol F*NGOD sincs, csak gondoltam nem jo dolog, ha tudatlanul egeted magadat... reagalva a "letoltheto" dlc-s hszedre ugye... ha veszed a faradsagot es "befaradsz" a topikjaba, akkor ott olvashatsz a keszulo jatekrol, hogy az nem egy egyszeru megyek-lovok l4d lesz, vagy a millioszamra legyilkolom a walkereket dead rising style lesz... ami jo moka volt, de itt ki is fulladtunk... a jatek a KOMOLYABB zombis poszt-apok horror vonalat probalja meglovagolni (oszt ha elqrjak, akkor feladom, en is regota varok egy ilyen stilusu jatekra 😄)... de inkabb olvass utana... es utana minden sertodottseg nelkul obejektiv modon probalj meg reagalni 😉
ad3: ne haragudj, ha megsertettelek... a smile ugy nez ki nem volt eleg 😊
KOSZONOM!
(szerk.:ha szeretned, akkor folytassuk privatban a vitankat, mert nem szeretnem ha sertodos-szemelyeskedos stilusba fulladna parbeszedunk es ez gondolom nem erdekel itt senkit sem 😄 r-go: torlok ha kell)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"We have a wide range of High Quality, Undetected Call of Duty 2 (CoD2) hacks, including Wallhacks, Chams and Aimbots."
<#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
Na ezért hagytam abba a COD4 multit is a mocskos csalók miatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elhiszem, hogy minden tiszteletet megadsz, de engedd meg - légy szíves -, hogy saját véleményem legyen, s ne csak arról szóljak, hogy mint egy gép játékokat honosítsak...
Köszönöm.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nagyon varok mar egy igazi survivor jatekot, ezek a mai muanyag akciojatekok amikben zombik vannak, sajnos nem tudjak velem elhitetni, hogy szorvajving van 😉 Az a kb. 20(😄) ember innen az sg-rol mar nagyon varja a posztapok-surv-parat, remelem hozzak az elvartakat es akkor preorder lesz 😄
Imike: Minden tisztelettem a Tied, de inkabb maradj a forditasnal, az jobban megy neked 😊 es tessek nekiallni Border 2 magyaritast heggeszteni 0-day, mert az nekunk (nekem nem okoz gondot a nyelv, de barétom miatt allat lenne) jo lesz! 😊
* zombie Barack Obama DLC
* zombie apocalypse mega-chainsaw with unlimited fuel only for pre-orders or for few bucks
* zombie dance - make your enemies unbeliavable dancers whle you can kill them more ways
stb. stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és ez a normál emberek irthatóságának rovására megy 😄DD
Forza.
l4d-> fos
nem mindegy... mar csak az infok alapjan a "the War Z"-nek a labujjhegyenek a piszkos korme szelet sem csokolhatja meg az l4d fele hambizabalokolatszurcsoloméjnsztrimgyorsfagyasztottstyle okadek 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én se szeretem a zombi témát, de az L4D levett a lábamról!
Okok: Mindig más irányból jönnek az ellenfelek (ilyet én még egy fps-be se láttam, nemhogy coop játékban), izgalmas feladatok (nem csak puffogtatsz és kész: hozz benzint, kapcsold be a generátort, juss el a safehouse-ba, igazi horror téma), igazi coop csoda a játék, de single-ben nem az igazi, ezt coopra találták ki (nagyon rühellem az ilyen érveket /coopra találták ki/ alapból, de ami tény azelõtt csak meghajolni lehet!)
Emellett még van fegyver csereberés rendszer, nem végtelen a lõszer, nagyon oda kell rá figyelni. Teljesen a társaidra vagy utalva (ha nem segítenek konkrétan fûbe harapsz!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem, nem nehéz megérteni, hogy mire gondoltam.
Én viszont a Bal 4 Halott-analógiát használtam - szabad, nem?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Íme:

Parasite Eve 2, best game EVER!
Na! Gondoltad Te is csatlakozol? 😛
Konzol:
Azért is sanszos, hogy konzolról van szó mert a nõci split-screenes coopról beszél és mérget vennék rá, hogy PCn nem fogunk ilyen opciót látni.
Left4Dead:
Fura, én rájöttem, hogy Imy nem a zombik miatt vont párhuzamot. Akkor vajh' mire gondolhatott?! Hmm hmm hmmm...
Bence94,
"E3-as demonál sokkal gyengébb! Ez egy unalmas, csúnyácska fizikát nélkülözõ konzol verzió... Remélem megjelenésre összehoznak valamit!"
ez coop miszio, nem szingli kampány
ha a coop számodra unalom, kihagyod
grafot mindig mosottfos youtube alapján itéled?
ragdoll van, még milyen fizika legyen? a hidrobbanás is korrekt.
konzol? konzolon van egértámogatás? csak mert a videon nem kontrollerrel nyomja (vagy brutál aim van, amit nem hinnék)
davidka003,
"Mondtam én, hogy nem kell sokat várni tõle. Elõrendelni meg fõleg nem érdemes. Egyébként is mirõl szól ez? Gyanítom olyan unalmas lesz, mint a Far Cry 2 volt. De nekem a Far Cry 1 sem tetszett annyira."
Egy far cry-t nem kedvelõnek nem tetszik a far cry uj része sem! Le vagyok sujtva, ezekután biztos szar lesz 😄
Imyke,
"Kibaszott Bal-Négy-Halott - már minden játék azt másolja!
Hol látni az agyatlan zombi archetipust? Nézem-nézem a videot, de a bal4fos jutna utoljára róla az eszembe...
Forza.
Van itt olyan aki külföldre küldött már vissza hardwaret vagy valami gépet (telefon,táblagép,akármi) garanciáztatni?
Ennek a menete érdekelne! Mivel már átjött a vámon ugye nem kellett rá semmit fizetnem.A dobozán ez állt: Living goods $25 (valójában egy 220dolláros táblagép)
Valami RMA számról beszélnek.Ez arra van hogy ezzel jelzik hogy már átjött a vámom és nem lesz vele gond?
Nekem kell valamit a csomagra írnom?
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
******Ha valakit érdekel jó kis akciójátéknak ezt semmiképpen ne hagyja ki, pláne nem Transformers rajongók.
Most nyomtam a demo-val iszonyúan látványos lett!
Ilyen látványos mint a képen is:*******
Transformers Fall of Cybertron

(és ha netán az alkalmazott TÉNYLEG egy uj wowot vagy eve onlinet rakott volna le az asztalra? nagy kockázat, de ha bejön, ........ )
Forza.
W77D: Mai graf alatt mit értesz? Cod 3 UE3, az új sniper elite is jól néz ki.
Forza.