Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lényegen akkor se változtat, hogy undorítóak ezek a dobozok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Tény, hogy nem serkenti az eladásokat ha mondjuk kiadnak egy 3-4 éves játékot fos borítóval de gondolom azért is teszik, hogy azokkal ne basszanak ki akik anno 12 ezerért vették meg a játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Magyarázza már meg valaki, h a régebbi játékokat miért nem lehet normális dobozban megtalálni! Az érthetõ, h nyílván elfogyott a legyártott példányszám és újragyártanak valamennyit, de ettõl még nem világos, h miért nem tudják a régi dobozok kinézetét használni. Ritkán veszek új játékot és bosszantó, h a régebbieket mind rémronda dobozban árulják.
ZsZso
1 óra hosszát lesz nyitva? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

w77d
háát gyerekek akkor így jártunk, legközelebb jobban figyelek az idõpontra 😄 ez meg az éjszaki baglyok prédája lesz XD

Nem sokára nekikezdünk pár ismerõssel. Kérdezném hogy valakinek vannak-e tapasztalati a játékkal kapcsolatban, esetleg van itt valaki, aki szokott ezzel játszani?

Ghost Recon Online

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem lehet - nem olvastam végig a FAQ-ot, hiszen még nem tettem felajánlást...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nna tudtam, hogy elbasztam valamit 😄 utólag át lehet a dátumot állítani?

IMYke2.0.0.0
Hát, éjfélkor tudod ki fog rákattintani 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Kezdõdhetne egy kicsivel hamarabb is😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HUT kód:
Your Unique Code: 2277-427C-4833
w77d
csináltam egy kis steamgifts felajánlást...

elsõ próbálkozás, remélem minden klappol

IMYke2.0.0.0
Nincs baj. <#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Tartottam tõle. Bezzeg, aki felhasználta, az cseszett ideszólni, hogy köszöni... <#duma><#wilting>

Carlos
hopp bocsi. elfelejtettem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Sajna már nem fogadja el :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hátha még mûködik - mert már beszúrtam ide:

Your Unique Code: 2299-0BA7-4AA3

Tinman
HUT kódja nincs valakinek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
10 millát adtak el belöle eddig valószinüleg most minden belefér.

IMYke2.0.0.0
Elfelejtettem hozzátenni - a teljesen angol verzióról van szó.
Ahogy látom, van egy 12.990-es is, ami - ezek szerint - némiképp magyar vonatkozással is bír .

IMYke2.0.0.0
Hopp - a CDGalaxis megint üzletet lát a Diablo 3-ban - visszaemelte 13.990 Ft-ra a sima verzió árát...

IMYke2.0.0.0

Tinman

Klemice
2010-es játék, minden játék õsatyja.. atya ég...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tinman
We H.E.V. a winner :-D

tototto
én meg majd ha beváltom az ingyen játékaimat greenmangamingen amikor jön a 3. rész..
addig meg játszok a maradék 300 játékommal 😄

DarkSector
Persze azoknak akik aggódnak megnyugtatásképpen írom hogy nekem hótmindegy hol és min futott a FC3 mert van mind2 platformom...nem gond.<#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Naná, ezeknek a demozgatásoknak meg hogy PC vagy konzol a grafikán kívül nem sok más értelme van vagy eltérés, 1-2 játékot kivéve játékmenetben is eltérnek, de az ritka.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen a Watch Dogs ment ott, azon szerintem nem is nagyon kellett feliratozgatni mert aki ebben 1 másodpercig is kételkedett a látvány után annak úgyis mindegy.

A többi szerintem naná hogy nem PC-rõl ment...
Amúgy mibõl feltételezed hogy minden E3-as demo PC-rõl ment?

Totti5
Mostani E3on vegyes volt. Az túlzás hogy minden PC ment, vagyis a játszható verziók konzol volt, de az lehet hogy a preziknek a PCst mutatták többségében, de mondjuk hiába írta pár újság hogy a Splintert az MSen is PCn mutatták be, amikor az egyértelmûen 360on pl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Igen, de ott is csak azért, mert a grafika volt az egyik fõ dolog benne, azért ment pc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
e3 demok között is szinte mind pécén ment (lásd pl watchdog) és sehol nem jelezték külön h min futott (alavetõen lényegtelen is az ÁTLAGNAK)

Forza.

DarkSector
Ja Skyrim emlékszem.

De!
Ez úgy van hogy minden játékot x360-on demóznak elõször. És ha PC-n demoznának egy multiplatform címet, az MINDEN ESETBEN FEL SZOKTÁK TÜNTETNI, vagy a hírben vagy a videóban, szóval ez kétséget kizáróan konzol, azon bellül X360.

Amire emlékszem hogy mutattak PC-s gameplay-t az kb a BF3 volt, és elõre közölték is mikor PC-rõl ment a játék.

Totti5
Videóról nem mindig tudod megmondani, hogy min megy... látvány terén minimális az eltérés, mert a különbség java a felbontáson és a szûrõkön látszik meg és simán rámondja egy only PCs hogy ez PC, amikor nem az hanem konzol... már párszor volt ilyen, hogy mindenki azt hitte PC és milyen szép meg jó, aztán kiderült hogy 360. Pl Metro vagy Skyrim.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
2 dolgot szögezzünk le.

Bekapcsolom pc-s játékban aim assist-ot, gamepad-al, ott sem tudod megkülönböztetni min tolod, mivel a kontroller gombjait mutatja...
Az egyetlen 1 bizonyíték az lenne ha bejönne valami x360 felhõ egy üzenettel, hogy acsit szereztél vagy ilyen-olyan ismerõsöd belépett.

A másik dolog...HOGY ÉN IS SZERETNÉM AZT HINNI hogy ez x360-on fut mert szerintem nagyon látványos...nem olyan látványos(san szemcsés a kép) mint a Crysis-ban vagy BF3-ban vagy a volt Far Cry 2 ben....hálisten

arty
monduk az már tuti h gamepados és aim assistos volt a video (elején látni x360 kontroller gombikonokat + célzásonlátni az assistot)

de h min futott, az sose derül ki 😊 a pécések szeretnék mindig hinni, hogy "ez csak konzol", nekem végülis tökmindegy. csak jöjjön már, hosszu szingli kampánnyal, déelcék nélkül 😊

Forza.

DarkSector
Konzolon futott a játék szerintem is, de azért nem árt tudnod hogy Aim Assist mindenhol van PC-konzol...és mind a kettõn opcionális, vagy hasznáálod vagy nem...ON/OFF.

Tinman
Szerintem Imi-vel mi nyertünk, mert majd ha lesz a GOTY-t vesszük belõle 3k körül :-D

Fpocok
akko kabbe <#mf1>

wesker24
Nekem 20 dolcsiba került én nyertem ! xD
Maak
<#eljen>
"Merre szerezted be és mennyire nem volt drága",a drága? 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
steam fórumon árultak 4pakkban egy darabot még. 40 dollár volt.

zorrobomber
<#eljen>
Merre szerezted be és mennyire nem volt drága? 😊

Tinman
Dehogy túlzó!

Az etalon! Minden játék õsatyja <#eljen>

Fpocok
Megvettem elsõ steames preorder játékomat 😄

És nem is volt drága.

davidka003

Heti szerzemények.
Darksiders 10/10-es értékelés egy picit túlzó azért. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Nem kell hozzátennie, mert egy óvodás is látja, hogy amit ír az "Szigorúan magánvélemény". Ha én írok valamit az is "Szigorúan magánvélemény".

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Ha kapok valakitõl Borderlands 2 ROW-t akkor be tudom regelni? Ugye?

Rowlend
Tedd hozzá, hogy "szerinted", mert én ezzel nem értek egyet. 😊

GET OVER HERE!

arty
ha mindkettõt fosyoutubeen nézem, pont egyformák

ha elméletben is elgondolkozom rajta, akkor pedig belátom, h mivel ez MULTI, így a jó fps miatt lehet, hogy spórolósabbra vették a leveldizájnerek a figurát

Forza.