Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
igazad van, többet ér el, ha kussban szenved <#eljen>

Forza.

Fpocok
Szeretném visszavonna azt az állításomat, hogy a Gridet szarul lehet irányítani gamepaddal: Most felraktam újra, egy valami dolgot másképp állítottam be és gyönyörûen megy paddal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azzal mit ér el? Szegények! Nem telik kerítésre! Szabadon nem engedheti, mert elszökik.

Ha õt nem zavarja nagy ívben le fogja szarni Tinman baját. Mert az emberek nagy része ilyen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
beszéltél már a kutya gazdáival, hogy mi lehetne a megoldás?

Forza.

2100 Ft! Játék amúgy nem tûnik rossznak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Tinman, el nem tudom mondani, hogy mennyire tisztellek amiért ennyi kínszenvedés után ilyen tisztán gondolkozol.

Jó megoldás szerintem nincs sajnos - nagy közhely, de igaz: megszoksz vagy megszöksz. Nálunk a szomszéd kutyája ugrál neki a nagykapu ajtajának és úgy ugat percekig teljes eréjébõl (a kapunk valamilyen fémes borítás van, elmondhatatlanul hangos és idegesítõ, ahogy az ugrás után még több másodpercig rezonál). Elején kemény volt, de megszoktuk.

Próbáljatok meg másik szobában aludni, vagy valami "hangfogót" építeni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
Mondjuk ha a gazda is folyton be van baszva meg agresszív akkor beszélhetsz te vele le se szarja.
Utálom az ilyen embereket, állatot tartanak de nem is foglalkoznak vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
El kell vitetni a kutyát egy menhelyre, vagy adják oda ismerõsnek, ahol mondjuk szabadon lehet és nem pórázon... lehet az jót tenne neki. Biztos meg lehet oldani a kutya problémáját is egy szakember segítségével... sok lehetõség van. Igazából a tulajdonosokkal kell megbeszélni és valami olyan megoldást találni ami mindenkinek és a kutyusnak is a legjobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
Steam-en Death Rally, 15%. 2000 ft kábé.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ok XD

Próbálkozni lehet...XD

Tinman
Ebben sajnos van némi igazság... az alvásmegvonás miatt iszonyat ingerlékeny, stresszes és közveszélyes vagyok. Hiába vezetek lassan, ennyi alvás mellett néha kiesnek dolgok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
a gazdáját kell ilyenkor elkapni, nem a kutyát

Tinman
Elnézést, hogy szóba hoztam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
vedd meg a kutyát és add menhelyre.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ha nekem valamikor esetleg bajom lesz veled én is átküldhetek a fejeden egy rozsdás vascsövet?

Próbáld ki, hogy 3 napig nem alszol egy kutya miatt! Még a szomszéd településen is leölöd a kutyákat.

Fpocok
OFF

A kutyát ne bántsátok. Aki szándékosan öl kutyát, pár évre simán börtönbe zárnám.

Mert ki lenne a hibás? Nem a gazdája ugat! Idegbeteg kutya, dögöljön meg!

Van olyan kutya, ami az életét leéri láncon, aztán még se elmebeteg.

Tinman
Csak az a baj, hogy szvsz nem a kutya a hibás... 3 méteres láncon 3/4 éve? Én nem csak ugatnék, de lábam is lerágnám kínomba.

"Véletlenül" átejtessz egy vasvillát, ami "véletlenül" beleáll a kutyába.... Problem solved.

Megértelek! Szomszédom pár hónapja hozott egy kiskutyát, aki ugyanezt eljátssza, de õ csak este 22 órakkor kezdi el. Egy idõben már azon morfandíroztam, hogy kimegyek a fejszéért és a fejébe állítom (ha még a szomszédnak áll feljebb még az övébe is!).

De hálisten úgy néz ki, ahogy öregszik a kutya egyre csendesebb, már nem ugat annnyit.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Tinman
OFF és elnézést érte:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100-150k-ért? Ennyit érhet kb. a viskójuk.

davidka003
Hangszigetelt ablak? Nálunk olyasmi van és kb nulla hang jön be így kívülrõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
írtam...
az én kutyusomat pont ma mérgezték meg, szóval egy picit idegesen válaszoltam az egyik pontra.
Biztos van jó megoldás, össze kell ülni velük.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Svéd és Mordori keverékek, de alapvetõen RENDES emberek.

Itt lakott a nagypapám apja, a nagypapám, az apám és most én, "ezek" meg Székesfehérvárból költöztek ide 3/4 éve.

3/4 év a cirka 150 év ellen.
Kezdem lassan kapiskálni miért van annyi erõszak -.-

Fpocok
7. megoldás: Költözz el. Hadd találjam ki: Svédek, mi? Különben már lebeszélted volna velük, ha rendes emberek lettek volna.

Tinman

Azt õ nem mondta, hogy mikor próbálta....

Totti5
GRID fizikája ugyan úgy el volt cseszve mint a Drit 1é. Remélhetõleg a Dirt 2-3 után fog menni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
De mikor még õ próbálta akkor játszhatatlan volt.

De ez így akkor is facepalm, mert Most már játszható!

ZsZso
Nekem nem tetszett (egyszerûen nem bírom végigjátszani). Az elsõ rész is vontatott és unalmas volt, ez a második résznél nekem sokkal jobban kitûnt.

Fura ízlésem van, na! 😊

Azt megerõsítem, hogy akinek az elsõ rész tetszett, annak a második is biztosan fog.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tototto
Na mire mobilon végigolvastam meg bepötyögtem már megelõztél 😊

tototto
Kellett hozzá peccs, teljesen megjavult az irányítás utánna

davidka003
Igaza van. Alapból tényleg játszhatatlan volt de kb rögtön adtak ki pont az irányításra patch-et. Azzal már jó volt.

Billentyûvel játszhatatlan? Akkor mi 2 teljesen eltérõ játékkal játszottunk... Nekem pont jó volt billentyûzettel is.

Fpocok
Szerintem meg gamepaddal is szar... legalább is alap beállításon. Próbáltam kicsit állítani, hogy használhatóbb legyen, de nem jött össze...
Nálam, az autós játékoknál a GT sorozat irányítása a nyerõ. Ott csutkára nyomhatod a gombát a egyik irányba, úgy is a sebességtõl függ, mennyit kanyarodik (ez hülyén hangzik, de aki próbálta, az tudja).

Én is végig értem rajta! Nem mondhatnám, hogy rosszul szórakoztam. Nekem nincs benne még 1 végigjátszás, de nem volt rossz.

HappyHunter
Gamepaddal ellenben szinte tökéletes! 😄 Várós cucc!

Be happy. :) Running!

benőmenő
Remélem a jármûvek irányítása olyasmi lesz, mint a Dirt 3-ban, mert a grid számomra játszhatatlan volt billentyûvel, kormánnyal pedig nagyon furcsa.
Fpocok
Ezekre a EZD VEDD MEG meg egyéb budget kategória kinézetre gondolsz? Szerintem csak annyi van, hogy már lehet használni a borítót reklámra... és ahelyett, hogy a teljes borítót nyomják rá, rárakják a márkájukat...

Shep
Hát én nem tervezek annyi idõt beleölni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Azok alapján, amiket írtál korábban, szerintem sem lehet rossz játék. Alig várom, hogy lehetõségem legyen személyesen is próbára tenni 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Én most fejeztem be a Prototype 2-öt 35 óra alatt vittem végig !

Nagyon jó volt sokkal jobb volt mint az 1 !
IMYke2.0.0.0
Csak könyörgöm, ne kötelezõ-multis játék legyen! 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
most, hogy teljesen kifacsarták a dirt témát... idióták 😞

Forza.

grebber
Amit már nagyon sokan várunk hamarosan leleplezésre kerül: GRID 2

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na tegnap belenéztem a Prototype 2-be és nem ájultam el tõle. Szebbnek szebb, mint az 1 a történet hát mondhatni ugyanaz, mint az 1 kicsit módosítva. Játékmenet is szinte ugyanaz (mondjuk miért is lenne más 😊) van pár jópofa újítás, mint pl. a látványos kitérõ mozdulat, vagy brutális kivégzések. Kicsit olyan, mintha az elsõ részt vegyítették volna az X-Men Wolverine legutóbbi részével. Tehát akinek az 1 tetszett ez is fog, aki újításokat várt annak nem biztos. Aztán persze lehet, hogy a küldetések unalmasak, ez majd idõvel kiderül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Köszönöm szépen!