Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontroller elején a "ravasz". A felállás ugyanaz. De ez versenyen megint totál érdektelen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Uramatyám ember, ezt nem mondod komolyan!

Van a gázpedál: Nyomvatartod megy az autó, jobban nyomvatartod még jobban megy, de ha felengeded lassul. Billentyûzet ugyanez a kategória, attól eltekintve, hogy nem tudod kevésbé nyomni a pedált, ez mondjuk igaz. De attól még analóg is ugyanez a kategória.

Most komolyan egy verseny játékban mióta kell lassan menni egyébként is? Amikor tudod tövig nyomod a pedált.

Kormányzás: Autóban eltekered a kormányt és ha egyenesbe akarsz állni visszatekered. Billnél annyi a különbség, hogy nem tekered vissza, hanem automatikusan egyenesbe áll a verda, ha elengeded a gombot.

Egyrészt nem 90 fokban fordul billel sem, hanem annyira, amennyire szükséged van. Ha nem akarsz tovább fordulni egyszerûen elengeded, vagy másik gombot nyomod (ellenkormányzol).

Analóg tök ugyanez a szisztéma.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
"Egyiket nyomod elõre, míg a másikat csak simán nyomod, erõsségtõl függõen gyorsulsz, lassulsz, nem atomfizika."

Kontrolleren nem az analóggal gyorsítasz, de gondolom elírtad. Bár lehet ilyet is tenni, de az nem a legjobb megoldás, viszont a billel össze sem hasonlítható, mert amíg a billen vagy 0 vagy 100, addig analóg pozíciókkal 22,6, 33,8, 70,9 is elérhetõ és tartható. Azért van némi eltérés a kettõ közt, remélem érzed.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
"Mitõl jobb egy analóg kar egy billentyûnél? Semmivel."

Azt hiszem akkor nincs mirõl vitáznunk 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem értem, akkor ebbõl mit akarsz kihozni.

Van befolyásod, hogy mennyire kanyarodjon, mert ha nem lenne neki mennél a falnak.

Arty: Milyen 2 állású kormányról, 2 állású gázpedálról beszélsz? Mitõl jobb egy analóg kar egy billentyûnél? Semmivel. Egyiket nyomod elõre, míg a másikat csak simán nyomod, erõsségtõl függõen gyorsulsz, lassulsz, nem atomfizika.

Különben is milyen ökörségeket beszéltek itt össze. Legvalóságosabb a valós vezetés, amellett minden szimuláció maximum arcade lehet. Period. Ha meg vezetésélmény kell, vegyél kocsit.

ZsZso
Köszönjük szépen! Én csak távolról figyelem, mert nem nekem való ez a játék 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem vitás, de szeretem a kihívásokat 😊. Egyszer azért ki fogok próbálni egy JÓ kormányt is, hátha megszeretem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

w77d
nesztek

1 óra múlva kezdõdik és 20 órán át van nyitva...

DarkSector
Vagyis nem azt írtam hogy ki mivel tud jobban, hanem hogy meik hardver jobb a másiktól. 😊

Ettõl még nyomhatod billentyûzettel ha megszoktad.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
semmi gond, nem tehetsz róla

Bulletstorm még nincs meg mindenkinek 😄 Szóval ha nagyon nem tudsz vele mit csinálni, dobd fel.

DarkSector
Oks de bármilyen pro vagy a billentyûzet gombjai digitálisak, míg gamepad analóg, és nem mindegy.
Gamepad-nak meg sokkal precízebb az elektronikája.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Most értem a végére. Hát sajna igen. Bocsesz.

Fpocok
azt írják steamen, már elfogyott mindegyik. Azért köszi.

w77d
Bulletstorm steamgifts-ben érdekelné a népet, vagy megvan már mindenkinek?

ZsZso

Fpocok
nem jön be a redeem oldal 😄

ZsZso

ZsZso
Én is köztük vagyok. GamePaddel bénább vagyok (csak benne van a kezemben kb. 25 év billentyûzet-tapasztalata). Volt/van egy régi FF kormányom, de azzal kényelmetlen játszani . Az is igaz, hogy egy pár éve nagyon ritkán ülök le szimulátor elé (az elmúlt egy éve tán egyszer sem tettem).

MerlinW
Már megoldották, van egy limit azután nem is engedi.

[merlinw.org]

Totti5
Sajnos nagyon sokat, elég csak megnézni a jutubot és pl egy új játékot F1, vagy Dirt... ott van a tag 200 ezres csúcs pécéje, de billentyûvel játszik. Kiábrándító! Szerintem az arány döbbenetes, ha kimutatható lenne, de saccra szerintem 10bõl 7 ember billel nyomja.

ZsZso
Vigyázz ezzel, mert a szabályzat tiltja.

DarkSector
Autós játékot játszik valaki billentyûvel így 2012-ben?

Az nagyon gáz dolog...autós játékot csakis gamepad vagy kormánnyal lehet normálisan játszani, a billentyûvel is lehet de az a legszarabb megoldás.

Totti5
Megbocsájtok én mindent, de attól még igazam van.

Beülsz egy autóba van egy kormány és van gáz fék ( kuplungot most ne keverjük bele ).

Kormányt tudod forgatni és kanyarokat hogy veszed? eltekered és tartod addig egy ponton amíg nem éred el a kanyar kijáratát, majd új egyenesbe teszed.

Gázt és a féket pedig a helyzetnek megfelelõen különbözõ állásokba azt megtartva adagolod s egy állásban benyomva tartod. Ugye 50el hogy megyünk a városba?

Bill:

4 db nyíl. Bármelyiket megnyomod az azonnal végállásba teszi a kormányt, és a gázt, féket. Nincs átmenet, nincs kitartás. Van a 0 és van a 100. Nem tudom, de ha én akár csak egy 70 lovas autóval padlógázzal közlekednék ( indulás, gyorsulás ) már az nem lenne normális, nem hogy egy 500 lovassal, pedig billel pont ezt teszitek. Vagy padlógáz vagy semmi. Vagy pl 190 fokot tekersz a kormányon vagy semmit.

Kontrollerrel pedig ugyan azt tudod mint egy kormánnyal és gáz fékkel, mint amit leírtam fentebb. Persze a legjobb a kormány, de árkéd játékokhoz a kormány nem jó, így a következõ legjobb eszköz a kontroller. A 4 db nyíl semmilyen formában, semmilyen körülmények közt nem lehet megoldás, vagy használható funkció.

arty
próbáld meg elképzelni a kétállásu kormányt és a kétállásu gázpedált. megvan? naugye, hogy igaza van!

Forza.

Fpocok
Az, hogy nyeri valaki a versenyeket, nem jelenti azt, hogy jó is az irányítás. Digitálisnál nincsen befolyásod, mennyire kanyarodjon. Lehet vele játszani, lehet vele nyerni... de én soha nem tudnám élvezni.

Már, hogy lehetne szarul? Vagy nyerem a versenyt vagy nem? Ha nyerem, akkor nem az irányítás a szar...

Analóg? Akkor inkább kormány. Nekem az analóg nem fekszik, pedig próbáltam már autós játékot játszani vele.

Fpocok
Lehet, de szerintem szarul lehet csak digitális irányítással játszani. Analóg visz mindent.

arty
honnan tudod, próbáltad? 😄

tudod egyáltalán miért adsz ki pénzt?

Forza.

Nettó hülyeség, már megbocsáss.

MerlinW
Jaja, én is feldobtam Gifts-re 3 játékkal egyetemben.

[merlinw.org]

ZsZso
NVM ... már látom, IndiaGala.

ZsZso
Én inkább azt szeretném megtudni, hogy honnan lehet szerezni. Látom most küldtek fel párat a steamgiftsre is!

zzeN
Én is, sucks. Akkor a kép a kamu vagy csak rájöttek a "hibára".

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Fpocok
igen, láttam, de akkor sem fogad el két kódot. Próbálta haver.

zzeN
30, valaki lefotózta.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ZsZso
Én csak az arroganciájáról beszéltem, a szabályzat figyelmen kívül hagyása más tészta. Egyébként egyet értek veled, de azért remélhetõleg kinövi majd. 😊

Fpocok
Ja bocs... 37euró... nem lehet két voucher.

Fpocok
csak 1 napig él az ajánlat.

Fpocok

davidka003
A legújabb kommentje vicc:

"Még mindig nem kértem véleményt.A segitséget nem igy kell.És hidd el magatokat járatjátok le nem engem.Aki elolvassa látja ki mit irt.Olvass vissza Te ÁSZ"

A segítséget nem így kell? Hát tök normális le lett írva neki:
"Eleve nem szokás nagy betûvel írni és illik normális címet adni a terméknek.
NEKED is érdeked, hogy minél hamarabb elkeljen. Idióta címmel nem fog."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

artschi
Nem értek egyet.

1. A legelsõ dolog, hogy megtanuljon helyesen írni és értelmes gondolatokat kifacsarni a kicsi agyából.

2. Tartsa be az oldal szabályzatát - ahogy egy õstag is írja: Nagybetûvel TILOS írni. Fõleg, hogy segíteni akarnak rajta.

3. Ha ennyi idõs lenne, mint ahogy írtad, azért nem ártana az arcán állítani - fõleg, hogy õ akar a cuccától megszabadulni.

Attól, hogy apuci/anyuci a segge alá tett mindent (ha egyáltalán így van), még állíthatna magán.

Szóval szerintem ez a reakció nem megbocsátható - én törölném/blokkolnám a hirdetését.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ZsZso
Valószínû apuci elkényeztetett kisfia, akinek eddig fényesre lett mindenhol nyalva a popsija, ahol csak meglátták. Lehet 16-18 éves. A - feltehetõen - fiatal korára való tekintettel megbocsájtható bûn az ilyen értelen reakció.

grebber
Nem kell gyõzködnöd van konzolom és ott is játszok autós játékkal. De inkább pc-n tolom õket (már ami van pc-re) billel.Nekem az jött be.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Csak egyszer próbálnád ki gamepaddal... billel autós játékot NEM lehet érdemben irányítani.

davidka003
Csak szerintem egy arrogáns fasz?

Kommenteket nézzétek meg. Ilyen emberrel nem is üzletelnék.
Még neki áll feljebb, hogy segíteni akarnak neki.

---------
A múltkor ide linkelt 1 Ft-os Risen 2 bontatlan 4400 Ft-ért kelt el végül.
Azért az nem rossz vétel annak aki megvette. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ZsZso
Igazad van, lehet máshova is le tudnák kötni az ebeket. Értem én, hogy a kutyának nem lenne jobb, de talán Tinmanéknak igen.

Carlos
Már csorog is lefelé. 2000 ft nem pénz érte.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Én meg cáfolnám a billes kijelentést aki írta.Mivel a létezõ összes autós game-et amivel játszottam mindent billel toltam és egyikkel sem volt semmi gond!

Next PC upgrade: 2022

arty
miért nincs demo?

tetszene, megvenném. kijön, lewarezdemozom, addigra felemelik. nem veszem meg, csak majd valami sale-ben, fillérekért.

barmok :/

Forza.