Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még küzdök...XD Egyenlõre elég jól bírom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ha õk nem bíznak valamiben, akkor az tuti siker á la Saints row The Third.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A CDGalaxis nem bízik a "Dark Souls" PC sikerében?
Mert nem rendelhetõ elõ náluk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ennek én se bírtam ellenállni! Egyelõre az inventoryban figyel, de szerintem elõbb-utóbb bekerül a library -ba is 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊
Az a legkevesebb, hogy ha jó akciókat látok, akkor szólok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Óóóó óóó óóóó. Köszi Imi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#papakacsint>

Mi az hogy láttam? Már meg is vettem <#nyes>
IMYke2.0.0.0
Titan Quest GOLD - STEAM - 2,49 €.
Gondolom, mindenki látta már.

Néztem én is! Úgy nem kell.

Én sem! Hogy fogok így aludni? XD

ZsZso
Gamers Gate -en 1.74 EUR a Titan Quest, a Gold pedig 2 EUR. Sajnos úgy fest, hogy Steamen nem aktiválható

Fpocok
Nem én nyertem... faxom :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Láttam amiket írtak, de az inventory -ja nem is nyilvános. Egyébként se én nyertem, úgyhogy ezen nem kell izgulnom 😊.

Nem biztos, hogy az! Amúgy meg ingyen volt a pont, szóval hol érdekel, hogy az vagy sem.

Nem is megtekinthetõ az inventory-ja....XD

Ne tekintsétek önzésnek (vagy akár annak is lehet :-D), de én annak örülnék, ha én nyerném! Habár igazából nekem csak a Stronghold collection meg a Maffia 2 kéne csak belõle.

zzeN
Elsõnek én elolvasnám miket írnak az emberek... nincs az inventory-jában.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sir Quno Jedi
fake-et szeretnél nyerni?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Ha innen nyerné vki, annak ugyan annyira tudnék örülni, mint ha én nyertem volna ... majdnem ugyanannyira 😊. Úgyhogy, hajrá! 😊

Értelmetlen volt linkelni!.... Úgyis én nyerem 😛

Fpocok
hehe kössz... pont volt annyi pontom.

ZsZso
SteamGifst - 2k Collection 1 órás még 18 percig!

Ott van mellette, hogy Amazon.com

Fabio Capello
az Amazon egy pár hete csinált egy akciót, ahol rengeteg ilyen kódot beraktak egy google dokumentumba, és azt publikálták, viszont tiszta káosz lett a vége. Emiatt összeálltak az 8bitMMO-val, és megcsinálták ezt az oldalt.

Lényegében, 100% legit, Amazon által biztosított kódok.

Az eredeti témát itt olvashatod.

Fpocok
Kössz... de ezek a kódok honnan vannak?

ZsZso
Köszi szépen!

Köszönöm szépen! Bezsákolva.

Már látom, hogy elsõ rész....

Darksiders 2-t nyertél?

A kormánnyal szemben alulmarad, ezt én sem vitatom!

Bármilyen autóst játszok billel, igen nagy hatékonysággal (Még Renegade Ops is megy a kezdeti 20 perc bénázás után, pedig ha valami igényli a gamepadot, akkor ez a játék az!).

Street Figther-t viszont képtelenség gamepad nélkül tolni ez is biztos, legalábbis a mozdulatok 90 %-a kivitelezhetetlen billel.

Gomba az az erdõben nõ...XD Igaz, hogy ravasz meg a puskákon van....XD

Fpocok
Kössz.

IMYke2.0.0.0
Én mióta hazaköltöztem városból - ahol nem kellett használnom! -, füldugóval vagyok kénytelen aludni.
A mi kutyánk, egy nagydarab, de már nem kiskölyök, keverék kutya, úgy védi a házat, mint saját magát, de esténként, nem ugat annyit, mint a két szomszéd (jobbról, és szembõl) - balról a polgármesteri - kutyái.
A szembe szomszédnál, kennelben, 3 fekete pittbull osztja az észt, gyakorlatilag mindenre, ami mozog - éjjel, nappal.
A jobb oldali szomszédnál egy kaukázusi juhász csahol, szintúgy mindenre, amiben meleg vér folyik - esténként ráadásul el van engedve.
Utóbbi esetében az a szerencsés, hogy az õ házuk, és a miénk között van egy üres telek. De, ugye, egy kutya 2 kilométerrõl is meg tudja különböztetni a szellentés és a kutyamorgás hangját...

Szegény Cézárunk már megszokta õket, néha rendreutasítja (csak akarja ugye) a szomszéd dögöket, de többnyire béke van.
Egyszer az említett, esténként "udvart körbe-õrzõ" eb átugrott valamit-valahol és megjelent a kerítésünknél, hogy meggyõzze a római uralkodóról nevét kapott, tényleg halvérû, ritkán feldühödõ kutyánkat arról, hogy õ a nagyobb hangú és erõsebb.

Szóval, ezt az alapvetõen nyugodt állatot annyira felidegelte a szomszédé, hogy letépte magát a karabiner+vastag bõrszíj párosról, nekitámadt a saját kerítésének, és valahogy átugorta - apámnak, a hajnali órákban úgy kellett seprûvel lefejtenie a másiknak a nyakáról.

A pitbullokat a szomszéd mindennap sétáltatja, sokszor biciklire ülve - látni kellene a miénket: gyakorlatilag kétlábra feszülve ugatja õket. Azok persze meg sem nyikkanak , fene tudja, talán két mozdulattal eltörhetnék a mi Cézárunk nyakát, talán esélyük se lenne... sokat beszélgettünk errõl a szomszéd sráccal 😊

Õ is szóvá tette az éjszaka portyázó, ugató kutyás baját, és az õ szavait idézem zárszóul: "El kell engedni a sajátod, az majd megleckézteti a szomszédét, és tudni fogja, ha a domináns mordul egyet, akkor kuss legyen."

Tinman: Egyszer, "véletlenül" engedd a kutyádat a kerítéshez...

ZsZso
Megtaláltam hol neveztem be rá: GameInformer. Próbáljátok meg Ti is! 10.000 db DarkSiders -t sorsolnak.

ZsZso
O.M.G.

Valahol pályáztam és nyertem is.

"You have been selected to recieve a copy of Darksiders via GameStop PC downloads. Your code is as follows..."

Külön appot letöltöttem, ott a játék. Frankó. Na akkor mondom teszek még 1 próbát, hátha bemegy Steam alá is a kód. BEMENT! 😊 Jó ég mennyire mákos lettem.

ZsZso
Happy Hour az Indie Gala-n. Vegyél egy giftet és ajándékba kapsz még 1et. Aki már hamarabb megvette, az még több copy -t kap!

Nem akar vki venni, aki az elsõ héten vett egyet? Az ugyanis 4et kap, ha minden igaz.

DarkSector
Autós játék.
Itt nincs eltérés, autos játék az autos játék.

Valamint a vita csak arról szólhat, hogy ki mit szeret és mivel szokta meg, stb.

HOGY MELYIK a jobb és egyben precízebb irányítás céljából, ez TÉNY.
Tény hogy a billentyûzet mint már írtam mind technikailag mint mechanikailag allulmarad a gamepad és kormány mellett.

A gamepad nekem azért jobb mert az analóg karokkal gyorsabb kanyarodás, illetve manõverezést tudok kivitelezni.

A kormánynál lehet valósághûbb hogy 900 fokot tudsz fordítani de JÁTÉKOKBAN szerintem nem valami szuper.
Kormány akkor jobb a gamepad-nál, ha:
- baromira jól kezeli az adott játékos
- illetve egy MINÕSÉGI drága kormánnyal játszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Mondjuk az sem mindegy milyen játékban.. lehet hogy õ Ridgeracert játszik mi meg...bármi mást.
Alaposan meg kell vizsgálni a körülményeket vita közben! 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
Mid technikailag, mind mechanikailag.
Bocs de nem megyek bele, röviden írtam a kommentben. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Autós játékban igen. Sokan analóg karnak hívják, de nekem gomba marad örökre 😄

Autós játékban mondtam!

Egyéni vélemény, hogy én sportjátékban is bénább vagyok gamepaddal, mint billel. Analóg ide, analóg oda, ravasz ide, ravasz oda (vagy mi a tökömnek hívják azt a kart a gamepad elején XD)

Mitõl jobb meséld már el nekem.

Fpocok
Nem hazugság, inkább tévedés. Az pontosabb kifejezés.

Fpocok
elég szubjektiv. Tényleg az. 😊
De az, hogy az analóg kar semmiben nem jobb, mint a billentyû. Ne ez hazugság.

Ennyi! Ugyanígy vagyok én is! Nem hiszem, hogy gamepaddal pontosabb lenne bárki is, mint Billel autós játékban.

Baromság! Nem tudom mitõl vagytok így beájulva. Próbáltam gamepadot, én tök béna voltam vele, még kanyarodni se jó vele igazán. Billel sokkal jobb! Nekem!

De azt kijelenteni, hogy nem lehet vele normálisan játszani elég szubjektív kijelentés!

Vitázik a fene. Kákán is csomót keresés tipikus esetét csináljátok.

Méghogy billel nem lehet normálisan irányítani... vicc!