Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
most vásárolgatom... mindig kiötlöm hogy éppen mi legyen, oszt nosza...

zzeN
Ezeket a játékokat már régebben megszerezted (pl. karácsonyi sale) vagy megveszed õket most és felrakod õket?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Az biztos nem, max összetöri Cadit😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Szóhoz sem jutok. <#worship><#worship>
Jó bulizást, ne detox legyen a vége 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
na gyerekek én nemsokára lelépek egy kis kötelezõ ivászatra spanokkal, így nem tudom megvárni a steamgifts eredményeket, de biztosítom mindkét nyertest, hogy holnap az elsõ dolgom lesz küldeni a játékokat + holnap is indítok még asszem gifteket.

zzeN
A beregisztrálásnál írja ki hogy nincs 1 játékod se? Véletlenül nem privát a profilod?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
ha tudnám mirõl beszélsz... sry...

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Account - Sync Account. Talán segít.

Shep
Na 8 emberrel már többet utálok, mint eddig 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hát, ha csak ezen múlik: srácok, kérlek benneteket, ne warezoljunk egy "Eredeti játékaink" topikban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
passz... én is csak tegnap kezdtem.. mondjuk azóta 3 gamet már elszórtam 😄 az isten tartsa meg a szokásomat, nemdebár? XD

Totti5
Valójában csak ott nem szabad ahol a házigazda nem engedi meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
WRZ-t? Az egész SG-n nem szabad 😊

Carlos
Újonc vagyok kérdezek.
Nem tudok nevezni, mert nincs 100 dolcsi értékû játék az accomon. Viszont azt írja, hogy 0. Pedig dobozos játékok és a tegnapi death rally is hozzá van csapva az acchoz, szóval nem 0-nak kéne lennie.
WTF?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ezt sem szabad?

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Kösz, beneveztem de olyan mintha nem is tettem volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

w77d
itt az új akcióm

hajrá, nyerjen akinek nyernie kell

Shep
Az a játék már régen is szar volt 😄

IMYke2.0.0.0
Bocs - töröltem. 😞

arty
a legjobb topikot választottad <#levele>

Forza.

ollie
Természetesen ez is Steam-es, de csak a megjelenés napján adja a kódot. Viszont a giftelés itt is megy, vagyis a játék ott lesz a gamersgate accounton.

ollie
Ha valakinek kell Borderlands 2 preorder (digitális) 8000 Ft-ért, akkor szóljon, mert még van egy példány. Ez nem másik régiós, a gamersgate.com-on lett véve a 4 pack, így 8k-ra jön ki egy példány.

IMYke2.0.0.0
S mi csak hálásak lehetünk az egészért. <#worship>

w77d
nna az MDK2 HD-t már el is küldtem a nyertesnek. Grat hozzá!

ha a Bulletstorm is lejár, új cuccot tolok fel.

Fpocok
Nem... épp filmet nézek. Csak épp láttam ÉS BUMM BENEVEZTEM! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Elolvastad a hozzászólásokat is gondolom 😊

Fpocok

arty
megnyerni szeretném 😊)

Forza.

Más ha kulcsot veszel és más ha gift-et kapsz, ezt azért ne feledd.

Kulcsban régizáras a skyrim, míg giftben nem az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Most nézem, hogy pont ez volt az a srác, aki anno hirdette olcsón Skyrimet, nem volt odaírva semmi... és amikor rákérdeztem, írta, hogy folyamatosa VPN kapcsolat kell játék közben. GYanítom most is ez a helyzet... csak figyelmeztetek.

IMYke2.0.0.0
Röviden: "jobb szeretném majd dobozos verzióban"

Darksiders jól futott! Darksouls-ról volt egy bejegyzés egy bennfentestõl, aki kipróbálta pc-n (kiadói oldalról valaki azthiszem), õ azt nyilatkozta, hogy átlagban 60 fps-el fut.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Remek - egy regényt írtam, erre "kiütöttél" 😊

Ennek kiderítése csupán 1 darab kérdésbe kerül!

davidka003
Mondjuk én azt vallom, hogy ennyi idõ alatt nem lehet normális PC-s portot csinálni aminek nem lesz az egekben a gépigénye.
Darksiders-rõl nem tudok semmit. Az elsõ rész jó PC-s port volt?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
meg is találtam:
The "Borderlands 2 Pre-Order RU CIS" version will not run outside of CIS countries.

Source: http://cdr.thebronasium.com/sub/15780

Quote:
onlyallowrunincountries = RU AM AZ BY GE KZ KG MD TJ TM UZ UA LV LT EE
If you're trading for the game, make sure you're getting the "Borderlands 2 Pre-Order ROW" version, seen here:
http://cdr.thebronasium.com/sub/15779

Igaz! Mindenképp próbálni kell!

Nekem még van egy olyan érzésem, hogy Darksiders 2-vel is lehetnek optimalizációs problémák.

davidka003
Dark Souls? wtf? Ennyire bízol Tinmanban? Lehet, hogy PC-re fos lesz vagy ha normális port lesz akkor meg lehet nem fog tetszeni a nehézség.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm, hogy fáradtál a kedvemért, de mind a "Dark Souls"-t, mind a "Borderlands 2"-õt azért jobb szeretném majd dobozos verzióban a kezemben tudni - még akkor is, ha be kell valahová (utóbbit ugye STEAM-re biztosan) regisztrálni...
Ezek olyan játékok, amiket valóban tulajdonolni akarok - megfoghatóan.

Bulletstorm kéne? Nekem van 1.

XD

Fpocok
gyanítom, hogy az a Borderlands nem lesz jó, mert régiózáras, amit oroszból lehet venni olcsón.

arty
nem, szuper, köszönöm! 😊

... erre látom, h nincs pontom a bulletre.... 😄DD

Forza.

Jaka923
A kolléga itt 6000 Ft-ért árulja Steam giftként, ennél jobb áron nem találni.
Itt pedig Borderlands 2 gift szintén 6000 Ft-ért.

arty
ravasz a róka, a fegyveren elsütõbillentyû van 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem baj, hogy én küldtem? 😊

arty
"Milyen 2 állású kormányról, 2 állású gázpedálról beszélsz?"

a billentyûzetrõl, amin játszol 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
😊))

De Borderlands 2-bõl sem mertek berendelni mondjuk egy ilyet:
* Borderlands 2 Deluxe Vault Hunter’s Collector’s Edition vagy egy ilyet
* Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition

arty
http://steamcommunity.com/id/arty1977/

meghívsz az sg.hu-ba? kössz!

Forza.