Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.14. 08:47:33
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként mielőtt más csapja le, megteszem én: Öröm az, amikor valamilyen tevékenység közben jól érzed magad, jól szórakozol, végig mosolyogsz, élvezed ami történik. A leírásaid alapján te ellenben haragot érzel, gyakran felháborodsz, szinte sértőnek érzed, hogy azt látod a képernyőt amit. Ezen utóbbi érzések, nem egyenlők az örömmel. Ergo nem örülsz te ennek és nem, nem akarom nálad jobban tudni, de akkor pls írd legközelebb azt és a Steam-re is olyan rivjút írj, amiből sugárzik az öröm, mert eddig ennek pont az ellenkezője történt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És bár a fejlesztők egyre inkább elfelejtik azt, hogy ők vannak értünk, nem mi értük.
Ámen!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.13. 22:14:26
Next PC upgrade: 2022
Na most ha abból 500-at letoltál, akkor is még maradt annyid, amivel alsó hangon 15 évet elleszel. Ez szép és jó, de neked is folyamatosan bővül a libraryd, ergo SOHA nem éred magad utol, ergo elkezdeni pl. A-tól a libraryt és B felé haladva tolni az egyes címeket, akkor is, ha azok rémesek egy kilátástalan, soha véget nem érő harc... ill. de véget ér az: az életeddel. Éppen ezért fontos, hogy olyasmikkel játssz, amiben valóban örömöd leled.
Persze nem akarom én neked megmondani mit csinálj a saját időddel, csak nehogy későn kapcsolj.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A kliens community része, az Xbox app.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.13. 21:59:28
Csináltam 2 db. játékról videós/kommentáros végigjátszást az elmúlt fél évben, de nem töltöttem fel belőle egyetlen kbyte-ot sem. Miért nem? Minek? Az én véleményem egyetlen a 7+ milliárdból. Nem számít. Majd ha lesz gyerekem, offline ezeket is megnézheti, nem töröltem le őket.
Az a gond az online jelenléttel, hogy az embereknek elvárásaiknak vannak és onnantól ez már nem egy kikapcsolódás, nem egy örömteli dolog, hanem megfelelni akarás. Ebben úgy döntöttem nem veszek részt :-)
A filmeknél is ugyanezt van itt van kb 1500db ,már helyem sincs hova rakni őket ,mégis inkább ledarálok egy nap 8 db sorozatrészt ami több mint 5 órát felölel jobban leköt szórakoztat, mint a "Oscar" díjas 100 millió $-os putrik.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.13. 21:57:45
Nincs semmilyen libidó által vezérelt késztetés ebben, csak a szociális, és érzelmi IQ teljes hiánya.
Direkt nem mondom az intelligencia hiányát, mert mind tudjuk, hogy nem ez a probléma.
Az sem kizárt, hogy valamelyik topikban volt ilyesmi beszúrva... hiszen, kaptunk már az arcunkba ilyesmit nem egyszer... női ánuszból kilógó pingpongladbától kezdve sok mindenig...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyetlen egy db poénos képet tettem be..Tinman látta és komentelte is... itt. Úgy néz ki csak a többszázezer napiszar.hu látogatónak volt vicces itt senkinek ez van már hozzászoktam.
" Inkább ha már ő megvette olcsón nehogy már másnak is jó legyen..." MS Store... Gondolkozz gyűlölöm soha semmit nem fogok onnan venni...eddig se tettem később se fogok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.13. 21:50:04
Hiányoznak is a blogodon a kivesézések...
Apropó: ránézek, hátha van friss cikk...
Sajnos még nincs. "Dust: An Elysian Tail teszt" - 2014-ből.
TUDOM, hogy sport, feleség, meg fáradtság, de én csak egy gémerke vagyok, aki szeret olvasgatni... szóval, néha-néha rittyenthetnél oda is valami cikkfélét 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SQJ is egy bizonyos kor után kezdte csak jobban hajtani az ász címeket, addig ő sem vetette meg a középszerű vagy gyengébb alkotásokat. Vitán felül áll, nekem is volt ilyen korszakom, de nekem az a mentségem, hogy konzol excluk voltak. Egyszerűen szélesíteni akartam a látóköröm anno X360-on és emiatt legalább 30-35 kifejezetten közepes alkotást toltam le a torkomon. Dark times... and the winter is coming :-D
Nem fogja, sok évig nem.
Elárulom miért nem: mert még fiatal - majd amikor 40+ lesz, akkor kapkod a percekért és órákért...
Nekem a vicces képekről teljesen más dolgok jutnak eszembe, szóval ebben nem tudok vele egyetérteni, azt meg már tudni se akarom, hogy vajon az ilyen képeket éjjel kettőkor milyen haverok küldenek át :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.13. 21:42:44
Most is vannak érdemi diskurzusok, most is vannak ezt és ezt vettem hsz-ek és igen, vannak szájkaraték is, amikor nem értünk egyet valamiben. De hát fórum. Fórum. Ezt művelték a rómaiak is nem? IRL fórumoztak és néha bizony ott is elröppent 1-1 csúnya szó, amikor nem értettek egyet. De ami lényeg az ellensúly. Ha másról sem lenne szó, csak csillámpónis, nyalókás, cukormázas nagy egyetértésről az nem lenne uncsi?
Mindenkinek, minden tetszik, minden szép, minden jó, mindennel meg vagyunk elégedve. Ilyen már pedig nincs. Az ember csak törekszik a tökéletességre, de azt elérni soha nem képes és ez így van rendjén. Az ellenpólusok, az ellenzék viszont úgy gondolom fontos. Nem kell, hogy mindenkinek minden bejöjjön és mindenhez tapsoljon. Másképp nem kerekednek értelmes viták, nem ismerjük meg a másik érveit és ezáltal a személyiségét sem. Én ezt nem szeretem, az unalmas lenne. Tény, hogy az nem vélemény, hogy "szar". Szar? Rendben, miért szar? Tessék kifejteni, vagy inkább tényleg hozzá sem szólni... de én ezt elvárnám attól is, aki azt írja, hogy "jajdejódobtamisrápluszt". Miért az a plusz? Mi benne a jó?
Az 1 órás 10 centes perverzióját én sem értem. Szerintem kinövi, mert előbb-utóbb belátja, hogy értékes gamer időt szán szemetekre, miközben a remek játékokat meg csendben belepi a por.
The WHAT???
Ha valakinek amúgy rendre nem kedveled a véleményét simán át is ugorhatsz felette. Hidd el, működik. Még csak plugin sem kell hozzá. Meglátod a nickjét és feljebb görgetsz, működik, művelem én is :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem speciel hiányzik a régmúlt, amikor még el tudtunk érdemben beszélgetni egymással és nem ez a szájkarate ment egész nap. Minden egyöntetűen szeretett játszani, szerette mutogatni mit vett és büszkén osztotta meg a játékélményét. Most ez így nincs, csak a már megint szar volt az 1 órás 10 centes játékot amit vettem bundliban hozzászólások tömkelege a "Mestertől". Nyilván ha szart vesz az ember attól nem lehet elvárni, hogy az érjen is valamit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem fog hosszú távon ez menni mert vagy ő távozik vagy a normálisabbja a topikból.
A második bekezdést én is hasonlóan látom, de hát nem lehet mindenki egyforma.
Neki számít, ő szerintem csak le szereti írni és ennyi. Nem vár rá választ, nem vár rá egyetértést, nem vár rá semmit, mivel nem is érdekli senki és semmi önmagán kívül...Ergó ő bloggolni jár a topikba és nem chatelni, sem pedig beszélgetni és még csak nem is fórumozni.
És nem fogok a hülyeségei mellett elmenni szó nélkül, de nem fogom 2 percenként basztatni sem emiatt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.13. 21:13:11
Talán a chat lenne a jó megoldás, de onnan úgy tudom banolták a homoerotikus vonzalmai miatt.
A totális másokat figyelembe nem vevésre és az általában magas lóról adott lekezelő válaszokra értette. N+1 alkalommal megtörtént már, hogy ha szólsz valamiért, vagy kérdezel valamit ellenséges vagy lekezelő választ ad (amit te vagy nem látsz vagy inkább nem akarsz sokszor látni).
Ha reagálnánk az összeg grebberféle agymenésre, amit napról napra előad, akkor csak róla szólna a topik. Így is szinte csak róla szól a topik, amit szerintem ő rendkívüli módon élvez. Ez az ő kis privát játszótere.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.13. 21:11:32
1. Az a játék tényleg röhejes 20 euro induló áron.
2. Az a játék ha magyar fejlesztés, tényleg szégyelljék a pofájukat, hogy indulóban nem tartalmaz magyar nyelvet.
3. A G2A bundli tényleg nagyot szólt, de én azért gondolom nagy sikernek, mert ott volt a Superhot, ami előtte soha sehol, még csak megközelítőleg se volt ennyiért. Rengeteg embernek megvolt már a többi játék, de a Superhot miatt röhögve berántották a bundlit.
4. Ez a szólok egy cégnek, hogy olcsón adják itt és itt a termékeit az a zsiványbecsület tiprása, de ha belegondoltok valahol jogos. Kérdés, hogy mi a motiváció? Segíteni a cégnek, hogy ne legyen filléres vacak a termékük? Vagy pusztán csak dögöljön meg a szomszéd tehene effekt? Nehogymá' jó legyen a gamereknek?
5. Szerintem is érdemes értékelések és rivjúk alapján dönteni arról, hogy megnézem az adott terméket, vagy sem. Nem érünk rá minden szart kipróbálni, de ha valami döntően pozitív, az nyilván érdemes lehet a figyelmünkre. Ez nem döntésképtelenség, ahogy Grebber írja, hanem egy döntés megkönnyítése, a döntési folyamat meggyorsítása... mer' az idő pénz és nekünk egyikből sincs túl sok :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)