Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Carlos:
Rig'n'Roll engem is izgat, de azért még 1$ -t is sajnáltam, annyi rosszat hallottam róla. (1$ ért megkapod, 3 másik játékkal együtt)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Rig'n'Roll
Space Rangers
Reign:Conflict of Nations
Theatre of War 2:Africa 1943
Death to Spies
Death to Spies:Moment of Truth
King's Bounty:Armored Princess
UFO:Afterlight
Star Wolves
Ebbõl ha jól meggondolom 3-at ha beváltok magamnak!
Next PC upgrade: 2022
Csak kérdés mikor mászik vissza 300-ra!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy éve nem volt ilyen olcsó az euró
Euró 277 Ft
Svájci frank 231 Ft
Dollár 227 Ft
2012. augusztus 6. 6:00
Köszi urak a tippeket!
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nekem megvan a dobozos Trine 1. Annak a kódja jó a steam-nek? Mert akkor azt is hozzácsaphatom este.
Þór vígi þessi rúnar
Annak még értelme is van. Most nem veszek 5 euróért olyat ami 40-et ér, de sose játszok vele... 😊
Þór vígi þessi rúnar
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Forza.
Valakinek kell Borderlands 2 elõrendelés 8000 HUF-ért? Már meg van véve, így amint megérkezik az utalás, megy a játék (gamersgate-en, de persze Steam-es). Ha érdekel, dobj egy pü-t.
1 pillanatramegakadtam, de aztán rájöttem, hogy 1 óra alatt csak megdöglene már ... MÁSODIK! <#eplus2>#eplus2>
Forza.
És elvileg az árakat úgy számolja, hogy steamen mennyibe kerül rendesen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megveszem 5 euróért, õk adnak egy kódot és azt betolom a steam-be?
Lehet kipróbálom.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Csak asszony meg ne tudja.
A mafia 2 lehet, hogy befigyel.
p.s.: Mafia 2 steam-en 9.99 euro. WTF?
Þór vígi þessi rúnar
20eurót ér de csak 5... bemm meg is vagy. Ha ennyit megér 😄
30euróról le van árazva 6euróra... így már csak 10 eurónyi érték kéne.