Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah.

Amúgy tanuljuk már meg ha nem a játék tiszteletére, akkor miattam.

Nem létezik "Darksector", ilyen nincs.

A játék neve: "Dark Sector" illetve maga a játék LOGO-ja "darkSector" meg persze az én nick-em a többi formuláció max fantázia szüleménye...😄
Kápise?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
A Dark Sectort én már meg szereztem neki 3 példányban ! xD

Egyet neki és a haverjának és egyet magamnak ! xD
IMYke2.0.0.0
Veled csak a baj van 😊))))
Javítottam, a kedvedért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mit? Mit? Hát Darksectort...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Mit?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Beat hazard ultra-ért ki mit adna cserébe?
Mert ha nincs olyan ajánlat akkor felajánlom sorsolásra!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Tagoké. 😊
Ha van valamilyen témájú honlapod, blogod, stb, és/vagy Youtube-fiókod, nyugodtan jöhetnek a linkek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Esküszöm egyszer felrakom steamgiftsre a játékot....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Akkor meg "Dark Sector"....😄

Youtube-on "darkSectorxxx", amúgy meg ahol csak lehet és nem foglalt, ott darkSector...😄

w77d
a youtube menüpont alá tulajdonképpen kiknek a profiljai kerülnek be?

IMYke2.0.0.0
Írtam már korábban: Az SG.hu-s nickname-eket használom a bannerben 😊
Nagyon át akarod íratni? <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Szívesen - én is hasonlóképpen gondolkodtam. Digitálisan nem akartam, de így dobozosan már fontolgatom 😊

DarkSector
Youtube-on kijavítod pld a nevemet?

Erre felcsillant a szemem! Bevallom õszintén hogy nem nagyon követtem nyomon a HR pályafutását, gondoltam majd egyszer megveszem ha már megfizethetõ lesz. Nem gondoltam hogy ennek ilyen hamar eljön az ideje. Köszi! 😊
IMYke2.0.0.0
Tovább bõvült a banner menü - mûködik már az "SG-E tagok" menüpont, és új Youtube-tagunk is lett wesker24 személyében.

ZsZso
Köszi!!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tisztelettel és nagy Köszönettel Aktiváltam a játékot!

IMYke2.0.0.0
Isten vagy. Tény. 😊

Valamit elqúrtak a gamestop-nál, így még várni kell a Darksiders-ömre, amit amint megkapok közkincsé teszek steames eredeti csoport lakói számára.

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Remélem, eljõ majd a pillanat, amikor új banner-menüt kell kiötlenem, mert annyi linknek kell helyet csinálnom 😊

w77d
nna hazaértem a melóból, itt is az új cucc

hajrá, ez már csak sg-eredeti játékok group-os!!

Bizony, hogy tudnak! A Men of War elsõ része konkrétan az eddigi legjobb 2. vh-s játék, amivel valaha játszottam.

Fabio Capello
Köszönöm 😊

IMYke2.0.0.0
"Borderlands 2"
* Video - játékmenet - Tundra Express (PS3-on)
* Video - játékmenet - Sanctuary (PS3-on)

Borderlands 2 "Premiere Club" Retailer List Hungary (csak pre-orderrel járnak az extrák!):
- 576.hu
- CD GALAXIS
- Gameshop
- Gamersroom
- Konzolvilag
A dobozos verziót is regisztrálni kell ill. regisztrálható a STEAM-re (achivements rulez), és az egész Földön (Németország, Ausztrália is!) csak "uncut" verzió lesz belõle.

IMYke2.0.0.0
Fabio Capello-honlappal gazdagodtunk 😊

TheGrinder
Igen arról, szerintem egy nagyszerû alkotás, oroszok tudnak játékokat csinálni. A harmadik része nagyon várós. Nálam 8-9/10.

IMYke2.0.0.0
Miben fogadunk, hogy a "Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition"-nel is ugyanazt csinálják majd egyesek, mint a Diablo 3 CE-vel...?

IMYke2.0.0.0
Csak szólok:
Deus Ex Human Revolution Gold Edition (PC) - 5500 Ft
A Gold Edition csomag tartalma a következõ:

Deus Ex: Human Revolution alapjáték,
The Missing Link egyjátékos kiegészítõ,
Explosive Mission Pack,
Tong's Rescue küldetés,
Új fegyverek (Grenade Launcher, Remote Detonated Explosive Device) és kütyü (Automatic Unlocking Device),
Tactical Enhancement Pack,
Még több új fegyver (Double-Barrel Shotgun, Silenced Sniper Rifle) és 10.000 extra credit (pénz)!

tototto
Rosszul írtam, tehát ha bepipáljuk giftet akkor az emailhoz nemrendeli hozzá a csomagot, nem? A galapoints úgy meg nem nõ, bár hogy az mire jó nem is tudom pedig már van 7000. Viszont ha akkor is jár +4 példány akkor mindegy 😊 de ha így is jár a bonus akkor mi értelme a hwppyhournek nem értem...

IMYke2.0.0.0
"Death to Spies pedig ne érdekeljen senkit, mert borzasztó😊"
Errõl van szó? Mert ez nem tûnik olyan borzasztónak.

ZsZso
Szerintem 1 USDért csak az elsõ 4 lesz enyém.

Akkor köszönjük a felajánlást. Én pedig kihagyom a vásárlást ... ha szerencsém lesz viszem 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Indiegalan kell a gift-re nyomni, nem steam-ben. Így is úgyis kulcsokat kapsz, csak giftként többet. A logikát én sem értem, de annyi baj legyen. Lényeg, hogy Indiegala-n fizetés elõtt pipáljátok be a gift opciót😊

ZsZso: még mindig lehet vásárolni gala pakkot (akár 1$-ért is, ha nem kell az utolsó 2 játék), a 4 csomagomat játékonként feldobom nektek és másoknak steamgifts-re.

Death to Spies pedig ne érdekeljen senkit, mert borzasztó😊

[merlinw.org]

Engem a Death to Spies érdekelne...

ZsZso
Jaja, én sem értem. Csak akkor kapsz 3 ajándékot, ha elsõ héten vásároltál, s mivel gift acchoz nem kerül (legalábbis az oldalon ezt írták).

@MerlinW: a bónusz pakkok nem eladóak véletlen?

tototto
De akkor a saját accodhoz nem fûzi hozzá ha bepipálod, nem? Illetve ha veszel induláskor giftet akkor még nincs happy hour akció nem?

MerlinW
Nekem is van 4 Rig n Roll kulcsom. Majd "felgiftelem" nektek😊
Indiegala-t mindig happy hour-ban kell venni. Mindenbõl kaptok 5 példányt (be kell pipálni a gift boxot).

[merlinw.org]

grebber
Valahogy úgy igen.Legalább lesz mivel tolni a munkanélküli /nyugdíjas éveimben!

Carlos
Tehát beszedsz minden játékot ami van csakhogy több játék legyen az accodon amikkel nem játszol...

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Oh, köszi!

grebber
Prohardveren eredeti játékok, steam és steam trade topikban élek meg ugye itt az sg-n.

Figyelem a topikokat és amikor valaki beírja egybõl irom is a privátot neki hogy nekem jöhet 1 pak.
Többek között ezért nem is játszok mostanság mivel állandoan csak netezek forumokat olvasgatom.

ZsZso
Mit jelent az, hogy olyan embert nézel? Ez az IRL baráti társásagra értendõ, vagy van erre a célra egy jól bevált virtuális placc?

grebber
Ezért én is mindig olyan embert nézek aki happy hourban vesz és így a fullos pak (még ha csak ezt a kettõt tartom meg a többit elosztogatom) 500ft-ot megér!

Pont ez a 2 érdekelne csak engem is az Indie Gala-ból. Ezért meg nem adok 6,5 dollárt! Habár lehetne tolni fel steamgiftsre a maradékot...

ZsZso
Nagyon helyes 😊. Köszi azért!

grebber
2 volt neki ,de már elvittük õket!

ZsZso
Ha van még neki 1 eladó, akkor szólj pls!

ZsZso
Ahh, grat! Én sajna nem találtam partnert HH alatt. Egyébként már elõre köszönjük a nagylelkû felajánlást!

grebber
Az pont nem ilyen körökre osztott cuccokat messzirõl kerülöm!

Death to Spies
Death to Spies:Moment of Truth

Ez a kettõ 100% hogy be lesz váltva.

Zszso: Nincs trükk várja a srác hogy utalja a bank a pénzt és kapom a linket.Mert vett happy hourban is így a fullos pak 500ft volt!

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Haggyámá', Te se vetted meg a packot, mit flancolsz? 😊