Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Vegyél két darab, 20euróról leárazott játékot. Valami akciósat...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
bezony, me egy cégnél (pláne csájnába) többen dolgozhatnak és honnan a pékbõl tudnák, kinek ment a csomag a cégen belül... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Gondolom az emberke akinek küldöd...

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Off: Valaki adott már fel külföldi cégnek csomagot?

Nekem ezeket az adatokat irták:

COMPANY: Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co. Ltd.
Receiver: Dandan wu(RMA DA0001741 )
ADDRESS: Fl.4-5,7 Longtang Industry Park, Liuyue, Henggang, Longgang,
Shenzhen 518000, China.
Phone number: 0086-755-83650148

Kérdésem a telefonszámot is felszokás írni külföldre szóló küldeményre? Mi az a Receiver?

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Én meg egy darabig nem is fogok, mert egy sorsoláson sem vehetek részt... LoL. <#nemtudom>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én is így kezdtem, és még mindig nevetek magamon 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Majd jelöld be, hogy megkaptad 😄 és grat.

Most komoly? Már azon röhögtem magamban (elõre vetítve az eredményt), hogy én még 13-ból se tudok nyerni. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Jah így ok. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Le ne maradjatok: The Ship Complete <#banplz>

w77d
igen, mert akkor még nem volt meg az új group 😊

wesker24
Jah szerintem a sima SG csoportban tag !
DarkSector
Semmiféle "Tib" nincs a csoportban...😄
Vagy a sima SG csoportba tetted fel?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
<#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
Na elküldtem a Death Rally-t a nyertesnek... aki nem más, mint...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ratgab

wesker24
Igen !
Fpocok
Hogy kell most? Az jó, ha steamen elküldöm giftet a nyertesnek, õ meg majd jelez steamgiftsen, hogy megkapta?

w77d
Tib a profilneve... nem vágom ki az, de elküldtem neki...

Fabio Capello
hát, nem én 😊

Na ki nyerte a Driver-t?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
Jé most nézem, én is fent vagyok a youtube-s linkek között, köszi 😄
Fabio Capello
Le van árazva Steamen a Commander Keen, gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt, másfél eurót simán megér a Complete Pack 😊

DarkSector
Fent a youtube-ba kijavítanátok pls a "DarkSector"-t -> "darkSector"-ra? mert ez amit igaziból használok...THX...

artschi
ment privi.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fabio Capello
Egy profillinket kérek privátban 😊

artschi
artschi én vagyok, tisztelettel kérnék egy meghívót, köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

HappyHunter
Nekem is cseszekedett délután - várj még egy kicsit.

Be happy. :) Running!

grebber
10 percenként syncelem de semmi!

arty
synceld ujra accod!

Forza.

Fpocok
Én látlak benn. Grebber.

grebber
Hm délelõtt amik voltak SG.hu-s felajánlások azokba részt tudtam venni most meg azt írja a steamgifts hogy nem vagyok az SG.hu csoport tagja.
Ezekszerint ki lettem rúgva. Most akkor nem lehetek az SG.hu és az SG.hu - Eredeti játékok csoport tagja egyszerre vagy hogy van ez?

DarkSector
" "Nincs azzal baj, ha 22 millió példányt adnak el, vagy ha 19 milliót vagy 16 milliót. A CoD mindig is a legjobban fogyó játék marad, és az Activisionnek nem kell aggódnia, hogy játékosokat veszít. Õk teremtették a jelenséget, a többiek csak utánozzák õket." "

Mekkora igazság...

DarkSector
😊

Carlos
sajna én nem tudok nevezni semmire... nincs 100 dolcsi cuccom, csak 65.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Szerintem is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez a furcsa, hogy elvileg 24-en voltunk. A többiek nevezése biztos érvénytelen volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Bunda!

Carlos
egyedül voltál? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Így most elhittem ,hogy lehet nyerni 😊

w77d
nagyon szívesen

Shep
Weed köszönöm a Blurt!

Shep
Na akkor nem szabály elleneskedünk, pedig szívesen odaadtam volna valakinek aki majd többet játszik vele, mint én fogok.

w77d
ez ilyen köszönõs érzelgõs nap? KEBLEMRE TESTVÉREIM XXD

ZsZso
Neked minden mast koszonok. 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Nekem meg az ötletet... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Aullah, w77d koszonjuk a felajanlasokat!

Emellett nagyon szepen koszonom az uj SG csoport letrehozoinak a munkajat es persze az invite -ot is. :-)

Fabio Capello
Köszönjük szépen, ki is postoltam announcmentként a csoportba. Kérlek, ha bárki felajánl bármit a csoportnak, szóljatok, hogy ki tudjam rakni a hírt róla 😊

Fpocok

ZsZso
Tovabb tudod adni, de ha SteamGiftsen nyerted akkor szabalyellenes. Ha jol tudom 7 napon belul aktivalni kell a megnyert jatekot a Steam accounton.

Fabio Capello
Megjöttem, ha valaki esetleg nem került be, szóljon 😊