Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Turok 2 úgy érzem.

Why so serious?

? Rákérdezhetek? Turok?

Azért ha odaírod könnyebb lett volna.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.16. 08:49:55

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Elérhető: március 16.
A játék feloldásáig körülbelül 11 óra van hátra.

Oh boi...

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Nyilván az utóbbi választottam, de majd megnézem mi történik akkor, ha a másik oldalhoz szegődöm el."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
semmi extra, Archi kampányában találod magad a köv pályán.

sajna a 2esben az h mi fejlődjön az adott hősnek szinte teljes egészében attól függ milyen kasztú. Knight - def, barbi - attack, wizard - wisdom/spell power, sorci - wisdom, warlock - spell power, kb minden 4ik meg wisdom a nekro meg ilyen nagyon hibrid wisdom,spell power/def.
Tinman
Pazar ez a Homm 2 Gold. Az előbb volt egy választási lehetőségem, hogy átállok a rossz oldalra (kb. a kampány 40%-nál) és akkor 3 vs 1. ellen erőfölényben leszek, vagy 1 vs 3 van, nyilván egyedül vagyok, de ez a "good path". Nyilván az utóbbi választottam, de majd megnézem mi történik akkor, ha a másik oldalhoz szegődöm el.

Ja és 2 kampányt tartalmaz maga az alapgame is, hiszen a 2 testvér 2 külön utat jár be. Egyik az elnyomott, kirekesztett, de jó gyerek, a másik a hataloméhes, erőszakos trónbitorló.

A gép kifejezetten jól játszik. Amikor alig telik el pár hét és 10-es spell power-es hőssel jön, de nevetséges egységekkel, majd úgy elver, mint a huzat, az nem gyenge. Persze jól csinálja, már a kezdetektől azzal a hősével a spell power hizlalására ment, kemény volt leverni, nagy seregeket is összecsomagolt lazán.

Az 1. rész is jó volt, de ahhoz képest elképesztő mennyit fejlődött és mennyire egybe rakták ezt a játékot. Tényleg all time classic... na de nem mintha ezt eddig nem tudtam volna, csak így full sztorival, átvezetőkkel sokkal élvezetesebb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.15. 20:25:49

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A DLC-k leírásai alapján: szerintem a Complete-tel jársz jobban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Watch Dogs-ból sima vagy megéri a Complete a pluszköltséget?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Az új rajzfilm de gagyi.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

3Error
De tudlak sajnálni... <#beka3><#finom>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.15. 14:26:12

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

genndy
Humble Jumbo Bundle 8 BTA-jához megjöttek a bónuszok:
Aurion: Legacy of the Kori-Odan
Void Destroyer
The Interactive Adventures of Dog Mendonça and Pizza Boy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Most, hogy így mondod. 😄
PS4-en tetszett a demó, PC-n sajnos nincs demó lehetőség (főleg az irányítás/kamerakezelés érdekelne).
Elvileg PC-n is lesz dobozos változat.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 18:26:07

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Megéri a fémtok/dobozos kiadás azt a mínusz 15 FPS-t? 😄
TBTPumpa
PS4-re vettem volna, így marad ez:

DarkSector kedvéért direkt a fémtokos változatokat gyűjtöm. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 18:22:26

Pöcöre nem csak digitálisan jön? Vagy PS4-re veszed/vetted volna?
TBTPumpa
Ezt a kiadást megvettem volna én is, bár sajnos Square Enix Webshop exkluzív volt a dolog. És ugye már rég el is fogyott. 😞
Ha lett volna hazai boltban, tuti beszereztem volna egy ilyen példányt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 18:19:32

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Persze!
+Last of Us
+Red Dead Redemption
+Drakengard 3
+NieR
+valamelyik Gran Turismo rész (még nem tudom melyik a legjobb)
+Catherine
+Infamous 1-2
+Killzone 2-3
+Ni no Kuni
+Resistance 1-2-3
+Bayonetta
+Vanquish

Szóval ja, van egy-két tervezett példány. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Én ezt már bőven végigjátszottnak tekinteném... 😊

Ahogy teszem ugye a "GRID 2" esetében magamnál is - ahol a "végtelenséget" az onlány kommünité teszi:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Gratula, bár nekem egyik sem a kedvencem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#eljen>

tigeroo
Uncharted 1-2-3 ki ne hagyd! gratulálok amúgy 😊
zorrobomber
Nálam nem kicsit megnehezítik azért az évi 80 (vagy akár 8) végigjátszás elérését 😊

Tinman
A végtelen címeket nyilván nem értem az évi 80-as listához. Azzal pont úgy nem lehet mit kezdeni, mint a 2.5 éve általam tolt Hearthstone-al. Nekem nagyjából ennek a fele, mint amit itt a CiV esetében mutatsz, azért az se kevés.

zorrobomber
Valahogy mindig mindenki elfelejti itt (a nagy bevásárlólistás open world játékok lázában), hogy vannak olyan játékok, amik kvázi végtelenek, azok mikor számítanak végigvittnek? A főnököm pl. világéletében egy darab játékkal játszott, a Civ-el. Egy ideig abból is a 4-hez ragaszkodott, aztán nagy nehezen rátukmáltam az 5-öt (amikor már minden kieg kijött). Eredmény:

Közel sincs kiplatinázva (hidegen hagyják az acsik), de azért letolt 1-2 menetet. Ilyenkor mi van? 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.14. 15:57:33

IMYke2.0.0.0
Így - nagyon közelről szagolgatva - az ezres STEAM géjm határhoz közeledve: ezzel is csak egyetérteni tudok.
Ráadásul, nekem az évi 80-as játékmennyiség nem is menne...

IMYke2.0.0.0
Kaptál tőlem egy thumbs upot.

IMYke2.0.0.0
Nem haterkedek.......... de....ha nekem most ennyi pénzem lenne játékra........ Akkor erre voksolnék...

Tinman
Nekem is otthon porosodik a PS3-as verza, de már rá sem nézek, majd PS4-en.

Tinman
De amúgy milyen jó lenne ha mától nem kéne minden baromsággal foglalkozni (meló, otthoni meló), hanem élhetne az ember a hobbijainak. Simán 80 cím abszolválható lenne évente... éééés még akkor se érnénk magunkat utol soha (-:

"Heavy Rain-t lehet, hogy elkapkodtad, az PS4 a superior, de azt gondolom nem mostanában veszel..."
Eltaláltad. Talán majd 1-2 év múlva.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Van egy Demon's Souls Deluxe ill. egy Demon's Souls Black Phantom Edition-om. A gond csak az velük, hogy nevetve megérnek egy új PS4 Slim árát :-/

Heavy Rain-t lehet, hogy elkapkodtad, az PS4 a superior, de azt gondolom nem mostanában veszel...

IMYke2.0.0.0
" egy kilátástalan, soha véget nem érő harc... ill. de véget ér az: az életeddel. Éppen ezért fontos, hogy olyasmikkel játssz, amiben valóban örömöd leled. "

Ez mennyire így van, te jó ég!

Még azt elfelejtettem írni hogy konzolom nincsen hozzá. De remélhetőleg az elkövetkezendő hónapokban sikerül beszereznem egyet 30-40k környékén, az nagyszerű lenne. 😊

<#eljen> Jó szórakozást. Fasza év/évek várnak rád. A generáció vége felé vettem PS3-at. Egyik legjobb gamer évem volt. Annyi, de annyi jó játék. Főleg, h nem volt PS2-őm se, meg semmilyen konzolom NES óta, szal ott volt a rengeteg remek remaster/HD remake is.
zorrobomber
Legutóbbi most épp akciós PS Store-on. Fontolgatom Vita-ra, szóval ha valaki tud mesélni róla ne fogja magát vissza.

Sziasztok! Életem első PS3 termékei és ez még csak a kezdet. Nagyon fáj a fogam egy Demon's Souls példányra, meg egy Metal Gear HD Collection se lenne rossz. 😊

szerk.: Ja igen, bocs az offért!

Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.03.14. 15:10:32

zorrobomber
Nem? De!! 😄

Najó, komolyra fordítva a szót, nem azt mondanám, hogy szar, hanem lehetne jobb is. Hogyan? Jobb felbontás, amitől látni lehetne a baszott távoli hegycsúcs tetejéről lődöző mehikói köcsögöt is, plusz egy egér, hogy el is találjam (és ne kelljen a röhejes autoaimet bekapcsolni).

Ennyi, és utána tényleg kussolok 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.14. 14:36:23

Tinman
Na... hát ezzel nem lehet vitába szállni, az tuti! :-D

Voltan
Azt a mindenit. Két hete vettünk lapostévét asszonnyal, eddig csak CRT volt, és ennek örömére most pár év után levettem a polcról a jó öreg 360-at, hogy végre olyan körülmények között lássam, ahogy az rendeltetett (eddig mindenféle kábelmegoldásokkal a monitorra volt kötve.)
És beizzítottam a Red Dead Redemptiont. Azt kell mondanom, hogy szemernyit sem kopott az évek alatt, épp ugyanolyan überatomzsírkirályság, mint az első napon. Az egyik legjobb játék, amit valaha készítettek. És pont 😊
Ha kiadnák pécére, ma is azonnal venném, egy pillanat hezitálás nélkül.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jim Morrison
Már csak az a kérdés, ha nem a stílusa, akkor minek jelentkezett rá sgn.
Oh wait

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha nem a stílusod, akkor mindegy. Szerintem itt el is dőlt nálad a kérdés.

Jó játék, de csak annak aki szereti a stílust vagy nosztalgiázni szeretne.
Fpocok
Tavalyi év egyik, ha nem a legjobb játéka!

TBTPumpa
Nekem is, de azért vettem még egyet. Kell egy az utókornak is. Még WoW-ból is vannak bontatlan CE kiadásaim. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 12:40:39

HeadHunter86
Wow! Ennyiért ajándék. Főleg ha azt nézzük, hogy a CE és az Origins Edition között 5.000 HUF van csak.
Kár hogy már megvan 😞

TBTPumpa
Konzolvilágnál még maradt néhány Overwatch Collector's Edition.
Most féláron van! Akinek kimaradt, de szerette volna, most pótolhatja! 😊

Haterkedni nem kell, csupán az Eredeti játék (és dobozos játék) eladást szorgalmazom én is. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 11:58:18

Sheltem
1 vélemény tőlem:
Zseniális, full adrenalin, jó optimalizáció, pont elég hosszú single, közepes multi.
Imádom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dartonite
Nyertem egy Doom-ot az sgn, jatszottatok vele?
Nem igazan a stilusom de eleg jo kritikakat kapott, kivancsi lennek azok tapasztalatara akik esetleg toltak.
tigeroo
király!