Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
megérdemled 😛PP (erdõgyilkos!!! 😄 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Öööö... nem mondod, hogy 1 hónapot kell várnom rá?! Jelenleg papír alapú a bankszámlakivonatom.
Gyorsan átállítom elektronikusra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
bassza meg magát az esgé a fostaliga forummotor miatt

féloldalas paypal leirást csináltam erre ....

Forza.

A bankszámla kivonatodon lesz kiírva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudsz utalni, szerintem ingyen. Simán tudsz vele vásárolni. Nem kell vele vigyázni, mert a paypal-nál kevés biztonságosabb fizetési mód van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Igen, már mindennel végeztem - csak a hitelesítésre várok <400 Ft levonás>.
Gondolom, azt majd az e-bankomban fogom látni (a kóddal együtt)... vagy nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi.

Nagyon jó ár! De Impulse-tól inkább ne vegyetek semmit! Tele van a fórumuk problémás vásárlásokkal (Nem jó a kulcs, nem jelenik meg a játék a fiókban ilyesmi...)

Továbbá pénteken nyertem Darksiders és még a mai napig nem kaptam meg...

Komolytalan cég!

Sir Quno Jedi
Naja, de engem az érdekelne, hogy ha NEM használok bankkártyát, hanem simán utalok pízt bankomból (van netbankom) a paypal számlámra, az mûxik-e (hogyan, mennyié, mire kell vigyázni) és tudok-e utána azzal vásárolni, avagy sem stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Tudom azért írtam hogy az SG-s csoportok valemlyikét jelölje be mert ha nem akkor a világon mindenki fog rá jelentkezni!

Driver San Francisco ~1400FT (Nem steam-es)

Next PC upgrade: 2022

Átutalást nem tudom számláról PP-re, de Paypalról bankba 2-3 nap.

Ingyenesen utalsz.

MerlinW
Persze.

[merlinw.org]

MerlinW
Nincsenek külföldiek az SG.hu csoportban. Kitakarítottuk (1-2 maradhatott benne max).

[merlinw.org]

Szóval mit rakott fel Tinman Steamgiftsre? Megöl a kíváncsiság!!!! Valaki please válaszoljon!

Sir Quno Jedi
És az átutalásos mószer mennyire életképes?! Mennyi idõ, míg magyar bankból (pl. Unicredit) át tudod utalni a paypal számládra a pénzt és mennyit vesznek le belõle sarcot ezért??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De azt a 400 Ft-t a kód beírása után vissza is kapod! Az csak azért kell, hogy ne gyártsák halomra a kamu accountokat.

Ha feldobod steamgifts-re, akkor még nem veszem meg 😛

MerlinW
Akkor annyi az egész, hogy regisztrálsz, hitelesíted a kártyádat - nem tudom most hogy megy, tõlem levontak 2 dolcsit és a számlatörténetben a megjegyzésben volt egy 4 számjegyû kód, amivel hitelesítettem. Ezzel kész is vagy. Vásárláskor csak be kell jelentkezned a felugró PP ablak/oldalon és fizetsz. Ennyi.

[merlinw.org]

Volt ez már 5 euróért is steamen...Ennyiért sok.

Nekem is úgy van beállítva! Az azért jó, mert nem kell töltögetned a paypalodra pénzt, hanem az a kártyáról közvetlen leszedhetõ, így instant tudsz vásárolni!

Én például a Bulletstormot summer sale-ben vettem (grebber most ne figyelj) oroszból 😛

grebber
Igen pontosan! Csak figyeld hogy valamelyik sg csoport legyen kijelölve nehogymár a nyomoronc külföldiek nyerjék<#banplz>

Carlos
Értem, köszönöm.
Tehát, ha jól értem...

Amikor megvettem a Mafia 2-t, akkor ugye kaptam a kódot. Ezt én nem aktiválom, hanem csinálok egy steamgift-et a mafia 2-bõl. Aztán aki nyer, annak elküldöm a kódot amit kaptam.

Köszi, így már világos minden.

Þór vígi þessi rúnar

Munkahelyen nem steamgifts-elek! Mit rakott fel?

grebber
Vesszük õket.Én pl most indie gala 7-et vettem azt szórtam szét.De nagyon sok bundle van ahol párszáz ft-ért kapsz 1-akár 8-9 játékot is!
Plusz nekem van IGN Prime elõfizetésem is és ha olyan game-et kapok ott ami nem érdekel azt is elosztogatom.

Fpocok
Multi él még? Nem hiszem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Carlos
Értem. Akkor ti honnan szerzitek amiket felajánlotok?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Vásárolni szeretnék vele, a közeljövõben.
Tényleg jó lenne egy kis segítség...

grebber
Én ugy tudom bár nem olvasok sehol semmi szabályzatot,hogy amit megnyersz azt be kell aktiválnod az accountodra!

MerlinW
Egyik sem baj. Attól függ mire akarod használni😊 Nem tudom mi a célod.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A másodikat választottam. Baj volt?

Carlos
done.
Ok, ezután, hogy a steamgift-en Bepipáltam, hogy recieved gift mi jön?
Simán hozzácsapom az accomhoz a steam-en?
És mit kell csinálnom, ha steamgift-en szeretném odaadni valakinek?

(sry, én tényleg azt hittem, hogy kipróbálás után továbbadhatom)

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Azért ezt most már aktiváld be és jelöld be a steamgiftsen hogy megkaptad.

MerlinW
Az elsõ, hogy a PP-t használod, mint bankot. A második, hogy mint közvetítõt használod, és kártyáról fizetsz.

[merlinw.org]

grebber
Prohardveren is van már ilyen csak ott nem steamgifts-en hanem 1-2 user csinálja.Ott is lehet jelentkezni ,vannak feltételek,határidõ és sorsolás. Majd ugyanúgy megkapod a cuccot.Ott nyertem eddig a legtöbb cuccot.
És ott igen ütõs nevek is voltak már felajánlva.

Bár amíg én csak ilyen filléres indie fosok tudok csak adni addig kuss a nevem!

Carlos
Simán... 😞

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Döbbenet - ez tényleg egy vírus lett. w77d - blame on you! 😊))))

grebber
A változatosság kedvéért most nem IG7.

Beat Hazard Ultra

Fpocok
Azt hitted, hogy mi a megunt játékainkat rakjuk fel steamgiftsre? Most már tudod, hogy nem. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
óóóó fakkk.
Pedig én azért licitáltam erre, hogy megnézzem tetszik-e és ha nem, akkor továbbadom másnak. Picsába.
Kicsit félreértettem akkor ezt a rendszert.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Amit beaktiváltál, az nem adható tovább - az örökké az accountodon marad.

IMYke2.0.0.0
Tudnál tanácsot adni? #52694

Carlos
Másik kérdés.
Ha beaktiválom és nem tetszik a játék, akkor simán továbbadhatom itt ilyen steamgift izével?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hihetetlen - ma már másodszor nyertem Tõled. <#worship><#worship><#worship><#worship>

grebber
Elküldtem a kódot privátban ,miután aktiváltad igen be kell pipálnod!

Carlos
No életem elsõ nyereménye.
Most mit kell csinálnom? Azt a Recieved Gift nevû izét be kell pöccintenem?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, ez nagyon tetszik: "Pay without exposing your card number to merchants."

IMYke2.0.0.0
Természetesen, ilyen velem nem fordulhat elõ - amilyen a szerencsém 😊

Kérdés: a PayPal accountom elkészült, és most választás elé állított - "How would you like to pay for your purchases?"

Itt mit válasszak?

Top up my PayPal account
Transfer money from your bank account to your PayPal account
Pay instantly using your PayPal account worldwide

vagy

Pay with my credit card

Pay right away - get set up in seconds.
Pay without exposing your card number to merchants.
No need to retype your credit card information

MerlinW
Egy be lesz aktiválva az a lényeg. A másikat visszaforgatja😊

[merlinw.org]