Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
mármont hol, a bannerjében?!?!? mert az sem jön be term. a http proxyn és a tartalomszûrõn, éééétem! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Az SG Eredeti játékok csoport tagjainak nekem is van egy játék felajánlásom !

Egy Game kvizt kellene kitölteni hogy ki mennyire ismeri a játékokat !

Mindenki részt vehet benne aki tagja az SG Eredeti játékok csoportnak !

A Game Kviz nyertese kap egy Fallout Collection a magam jóvoltából ami tartalmazza a Fallout 1-et a Fallout 2-öt és a Fallout Tactics-ot !

Ebben a topikban lehet indulni a játékért már akit érdekel ! 😄

Game Kviz
ZsZso
OFF:
SG.hu tapatalkkal nem megy, ugye? Van más alternatíva? Mindenki browseren keresztül éri el?
(Steam topikhoz is megoldást jelenthetne)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
+1

Carlos
jajj de gay az a steam topik design. Kéne valami opció a kikapcsolhatóságra.

Þór vígi þessi rúnar

artschi
a napi akciós ajánlatok és a midweek-madness akciók a Steam-topikban megjelennek mindig.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sir Quno Jedi
Amúgy ti mindég olyan naprakészek vagytok! Igazán betehetnétek napözben KIEMELVE, hogy mien jó új ajánlatok vannak a steamen (pláne ami idõre megyen), mert én pl. cégtõl nem tom megnézni http proxyn. Így lemaradhatok, mint a borravaló!!! Plííííz! Valaki(k) magára(ukra) vállalhatná(k)!!!!!!!!!!!!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
az se ma volt...

Þór vígi þessi rúnar

Úristen Sophie Marceau 20 évesen...<#finom>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Nem gond... én vettem a lapot.

Viszont nem állok most úgy, hogy 7-8 dolcsit elköltsek olyasmire ami kicsit sem érdekel. Ezért én csak olcsójancsi verziót vettem, az ajándékot, meg továbbajándékoztam. Azért remélem ezért nem jutok a pokolra... vagy ha igen, remélem Monica Belucci és Sophie Marceau 20 éves kiadásaik fognak kényezt.... kínozni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

W77d? Az már olyan régen volt, hogy nem is emlékszünk...<#papakacsint>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem csak a Death to spies kéne... A többi engem nem is izgat.

Tinman
Ja ez meg a másik! Az is frankó cucc!

Tinman
És W77D felajánlásai? Az én olcsó vackommal, inkább szépen csendben eltakarodtam...

Ha valódi értéket nézünk, akkor én viszem a pálmát a Golyózáporral... 😛

Most, hogy mondod jogos! Azt el is felejtettem (dacból, mivel nem én nyertem XD)...

ZsZso
No, most van egy pici idõm. Valaki említette az extended SteamGiftset - köszönet érte, nagyon faxa!

@Tinman:

1 -2. Bakker mekkora egy mulya vagyok ... miért nem reklámoztam legalább egy sorban?! - Én tegnap megkértem MerlinW -t, hogy vegyen nekem egy 4es pakkot. Most mondom, hogy ha kell még vkinek 1800/4 -ért darabja eladó. Lehetõleg privátba és eredeti játékosos user legyen. (PRIVÁT, mert a fórumot most nem tudom mindig figyelni)

3. IndiGala egy (jelentõs része) adományozásra megy el. Ezzel az akcióval próbálják megakadályozni, hogy az ajándékozások miatt kevesebb IG keljen el.

Kicsit szét vagyok esve ... tegnap látszólag senki se tulajdonított nagy jelenetõsséget a Happy Hournek 😞. Azt hittem senkit se mozgat már 😞. Mérges vagyok magamra.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

artschi
Nope, az Orcs must die 2 drágább volt - amit én ajánlottam fel 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Milyen über dolgokat ajánlottunk mi fel? A Legdrágább a Death rally lehetett azokból 7,5 euróért (persze azt én nyertem végül 😛)

Sir Quno Jedi
Namost mindkettõ forint számla és ragaszkodnak is hozzá (paypal írja), hogy forintban utalj, forintszámláról és forintban is kapod forintszámlára. Épp ez a lényeg, így egy valag tranzakciós díjat meg lehet spórolni. Ha nekiállnál devizával baszakodni egy külsõ ország béli devizaszámlára, az egy vagyon. Ezért nyitnak technikai számlát nekik az összes országban ami számít.

Sir Quno Jedi
Na jó, de a Kovács Béla kontra Béla Kovács dolog nem keveri meg õket???!

arty
erre is kitértem a leirásomban, ami elveszett 😄

sem oda, sem vissza nem tudsz utalni, ha nem UGYAN AZON a vezetéknéven vannak a bankszámlák, mint a paypal

nekem a párom nevén van a bankszámlánk és nem vette fel a nevem... se onnan, se oda nem tudok utalni. paypal supportnal beszélgettünk, értik, megértik, de ez van 😄 azt mondták, hogy legalább a vezetéknév lenne ugyanaz... akkor leirtam nekik, h egy KIS, NAGY, KOVÁCS névvel mit érnek? százezreknek van ez a neve itt 😄 nem jött válasz.

security = idiótaság

Forza.

wantonly
Viszont szerintem ez csak akkor mûködik, ha mindkét számládnak azonos a pénzneme. Én moneybrookers-t használok, ott 3 munkanap az átutalás. Bár még az új rendszerben nem próbáltam.
Tinman
MerlinW:

"Óvatosan ezzel, nagyon nem szeretik az aktív bundle játékokat (rontod a jótékonysági programot)."

A legõszintébben mondom:

1. Eddig gondolkodtam az IG7 vásárlásán és mivel most a dollár és az Euro is lent van emiatt vettem meg tegnap.

2. No meg amiatt mert Happy Hour volt, köszönet érte ZsZso-nak, hogy szólt. Miért is ne fizessek 1-ért és kapjak 2-öt, ha lehet.

3. Mi az, hogy törölnek, vagy kitiltanak valakit? Gondolod bárk is ingyen lopta az IG7-et??????? Kitiltják az adakozókat? Szépen nézünk ki!

Sir Quno Jedi
Azt olvasom, hogy nem elég a transfer id a közleménybe, de még a számlám nevének (az én nevem ugye) is stimmelnie kell a paypal accom nevével??! WTF?!?!?? Nóóóóómális???? Vagy ez, vagy az, node hogy mindkettõnek stimmelnie kell és ha valamék nem, akkor hocivissza, ezek nincsenek maguknál. Ha ad egy egyedi transfer ID-t, akkor hol a rákban érdekli, hogy én vagyok-e én NÉVRE (amit ráadásul kedvedre átírogathatsz a paypal accodon)?!?? Gondolom adózás, vagy pénzmosás miatt van ez így... vagy se...

Tinman
Tinman Happy Hour-ban vett 1 dollárért IG7-et és a bónusz 2. pakkot tette fel darabonként.

Miért nem SG EJGroup-ba? Mert amilyen címeket felajánlottatok itt szépen sorba, ahhoz képest az enyém übergáz felajánlás így úgy döntöttem, hogy az "ingyenszart" akárki viheti, mindenki kap rá esélyt.

Van SG EJ számára normális felajánlásom, de azokat NAGY napokra tartogatom, stay tuned ;-)

Carlos
És ha már ott vagy gondolom Kabukicho sem maradna ki... Bár gaidzsin létedre nem biztos, hogy sok mindent tudnál ott csinálni.

Þór vígi þessi rúnar

arty
már nagyon kellett... b+, albániában(!!!) is ment évek óta, erre pont itt nem, ahol a bankszektor az egyik legnyereségesebb (volt) ??? 😞((

Forza.

Sir Quno Jedi
4 óra és több ciklus (ablak) van egy nap. Ez az intergiro 2.

Sir Quno Jedi
Ja, de akkor szemét állatok. Mivel van technikai számlájuk az Unicerditnél, így bankon belül AZONNAL át lehet vezetni. Ha mégis napokat kell rá várni (miközben max. 4 óra az utalás bankok között MO.-n belül), az is demétség. Meglátjuk, ketyeg az óra.

wantonly
Egy hónapja már érvényben van az 1 munkanapon belüli átutalás, de azt nem tudom, hogy ez ebben az esetben is érvényes-e.
artschi
köszi 😊

Fpocok
Szerintem pár nap lesz az 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Najó, csináltam egy paypal accot, le is konfirmáltam, utaltam is rá pízt ószágonbelülit, most várok. Mivel az õ számlájuk is Unicredites, meg az enyimé is, így gyorsan el kéne ennek intézõdnie (mivel ez így bankonbelüli tr). Evileg azt írja a netbankom, hogy má el is ment a számlámrú a píz.

IMYke2.0.0.0
Hát igen - Dél-Korea, és Tajvan ezekben élen jár 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Én tegnap vettem egy játékot, és 558 ft helyett levontak 1300 ft-ot.<#szomoru1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

artschi
jah, kerüld a magas garbókat, fõleg nyáron <#idiota>

HappyHunter
Csak kóstolgatás elõtt bizonyosodj meg hogy a csajok valóban csajok-e XD

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Nem mondom, hogy nem néznék be egy-egy ilyen szórakoztatóipari komplexumba, de legfõképp ilyenek vonzanak:
* Japanese Secret Christian's Port Village
* 邑居のそうめん流し 南島原
* Amazing autumn leaves in Kyoto

Térdig lejárnám a lábaimat Ázsiában, és ahová csak lehetne, elmennék bámulni ki a fejembõl. Szegény negyedek sem riasztanának, ahogy a gazdag(nak tûnõ) helyek is érdekelnének, ahogy persze a táj mindenek elõtt.
A csajok meg csak a marcipándíszek lennének a tortán - minden alkalmat megragadnék a megkóstolásukra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
vajh mivel?
Könyvet írnál "Imike és az ázsiai "masszázsszalonok"" - egy magyar kalandjai az ázsiai szexrabszolgákkal címmel...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Õszintén? Bevállalnám 😊
Igaz, az idõm nagy részét elsõsorban Ázsiában tölteném, de hát... 😊)))

HappyHunter
Ma még dél-Magyarország másnap meg azon kapod magad hogy a tibeti szerzeteseket interjúvolod. Aztán kiadsz egy könyvet 'Így lettem véletlenül világutazó' címmel ---> profit

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Ugye? Egy minimálbéres melóért, amiben heti fizetést kapok (közcélú munkásként vagyok besorolva), és jelenléti ívet, meg munkanaplót (a megkeresett emberkék aláírásaival!) kell szkennelve elküldenem egy hónapban 3 alkalommal, minden hét péntek 10 óráig, és a negyedik héten, pénteken személyesen felvinnem az összeset Pécsre! <5 percért kell utaznom 3+ órát.>

A meló nem lenne vészes, ha nem kellene a fél határt bejárnom, emberkéket megkérdeznem a Munkaügyi Központokkal való kapcsolattartásáról, és a munkaügyi helyzetérõl, valamint az adatairól és nem kellene munkát találnom nekik 😊

Sir Quno Jedi
Mien melóé kellett neked bpn szerzõdést kötnöd?!!? WTF?!?!?

IMYke2.0.0.0
Most, így utólag, már tudom - akkor csak lestem, mint a luki nyúl 😊)))

IMYke2.0.0.0
Nem akarok visszaélni a türelmetekkel, de, ha mondjuk - beleültettétek a bogarat a fülembe - a honlapomra megpróbálnék egy PayPal gombocskát tenni, mit kell linkelnem mögé, vagy mit kell megadnom, hogy akik akarnak, azok utalni tudjanak nekem pár Ft-ot?

Sir Quno Jedi
Ne legyé hüle, amit a netbankodban ki tudsz nyomtatni számlakivonat, az hiteles, éppen úgy el KELL fogadják mindenütt, mint amit postán kérnél és kapnál a bankodtól amúgy.

IMYke2.0.0.0
[Amúgy, tök érdekes, a mostani állás megszerzéséhez feltétel volt egy papír alapú számlakivonat bemutatása... Lestem is egy nagyot. Úgy látszik, a bankkártya információs lap nem is lett volna elég nekik. De aztán, ott a helyszínen (Budapestre fel kellett utazni a szerzõdés megkötéséhez - fakkkkkk!) a srác elfogadta.]

IMYke2.0.0.0
Át is állítottam gyorsan 😊)))