Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jaja nekem még azóta is áll az Alan Wake files pdf magyarításáért a pénzfizetésem!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Hát ha mindkét helyen yner akkor mi lesz ? xD

Mert Duplikált játékot ugye nem lehet steambe beregelni ! 😄
wesker24
Viccelsz még többet is mint 1 $ ! 😄
grebber
Imy mindeképpen mert a másikban csak õ van egyedül és ha mindkét helyen nyer akkor nemtudom mi van mert ugye a szabalyzat azt mondja amit nyersz aktiválni kell!

Fabio Capello
Sõt, én biztatnálak is. Semmibe nem kerül megcsinálni, és kitehetnél egy Donate linket a fordítós oldaladra, szerintem mindenki szívesen beáldoz pár dollárt a minõségi fordításokért 😊

wesker24
Na még 11 perc és kiderül ki nyer én vagy Imy ! xD
grebber
Ezzel a várással nem tudom hogy kéne lenni.
Mert mint lentebb írták valakit ezért töröltek.De ha jól megnézed csak indigala 7-et látni most a steamgiftsen!

MerlinW

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem éppen Diablo 3-ra gondoltam 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Indigalanál igazán felfedhetnék már hogy mi a secret bonus game vagy kieg!

#52666-ra meg tessék jönni!

zzeN
Még valami:

Most minden játékból 2 darabot kaptam? Mert így ami nem kell megy csoportba (javasolt megvárni az Indie Gala 7 végét?)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fabio Capello
és belefeccölni párszáz órát inferno farmolásba 😛

IMYke2.0.0.0
Ehh, kénytelen leszek PayPal accountot készíteni 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Köszi a segítséget.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Nem kell mailt írni alulra. Ugyanúgy ott lesz gala profilodon, csak ajándék néven.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem mûködik - benn is vagyok.

IMYke2.0.0.0
No flame!

"10 ezer dollárt keresett a Diablo III-mal

Egy WishboneTheDog névre hallgató játékos több fényképet is posztolt a Redditen, in-game és a PayPal accountjáról is, melyekkel bizonyítani próbálja, hogy már több, mint 10 ezer dollárt keresett a Blizzard játékának valós pénzzel mûködõ aukciós házában. Ezen kívül külön bejegyzésben foglalkozik a Diablo III gazdaságának mûködésével, és úgy véli, az folyamatosan lassul. Szerinte az a probléma, hogy a legtöbb játékos egyetlen végigjátszást követõen abba is hagyja Diablo III-at, így csökken a piac mérete. Ez azonban változhat, amikor a Blizzard bevezeti a PvP-t, vagyis a játékos-játékos elleni rendszert."
IPON

wantonly
Amúgy nektek mûködik a steamgift? Engem nem enged bejelentkezni, baromi lassú is. Simán a steambe sem tudok bejelentkezni, de nem ír ki semmi hibaüzenetet.
zzeN
Aha és az mindegy hogy ugyanazt a mailt adom meg mindkettõ helyen?😊

IMYke2.0.0.0
Én SG Enhancement nélkül is láttam, mert mázlis pillanatban, pont akkor néztem fel, amikor még nem tettek fel újabb felajánlásokat, és az Övéi voltak legfelül 😊

MerlinW
Kulcsokat kapsz, úgyhogy mindegy. Egyébként érdemes mindig bepipálni, mert általában kapsz bónuszt érte. A miértet ne kérdezd😊
Inventry-ba pedig csak Steam-en vásárolt játékok kerülhetnek.

[merlinw.org]

zzeN
Szeretném megvenni az Indie Gala 7-et, ki kell-e pipálnom az "Is this a gift?" részt, hogy ha az inventory-ba szeretném?

Carlos
Ezt hol lehet látni?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Tinman felajánlásai voltak az elsõk, amikor beléptem az oldalra - nem volt nehéz kiszûrni: Ismerem Tinman STEAM-es logóját, a nevérõl nem is beszélve 😊

wantonly
Lehet csoportot szûrni. SG-Enhancement-Addon
ZsZso
SteamGifts -en nem lehet csoport szerint szûrni, ugye? Hogy találod meg annyi giveaway között?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Reign: Conflicts of Nations

Reign: Conflicts of Nations

Érdekesen tükrözte a steamgifts ezeket.

Amiket linkeltem abba lépett be i2k is és mégis a másikba tette a voksot.
Mindegy mind a kettõbe probáljatok szavazni a kód el lesz küldve mert vettem gyorsan alap pakkot 1 dolcsiért.

ZsZso
DON'T PANIC! Írj a steamgiftsnek, hogy szedje le, ha description -t tudsz változtatni, akkor jelezd ott is, hogy hibás.

Angol tudom nem az erõsséged:
[i]Hi,

I accidentally created two giveaways instead of one. Could you remove this one? <URL>

Best Regards,
Neved/i]

Magyarul:
Véletlen két giveawayt hoztam létre egy helyett. Le tudnátok ezt szedni? URL

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Tinman is giftel. Érdemes felnézni a Steamgifts-re 😊

grebber
Na ezt jól megszívtam most vehetek egy indigala 7-et! Mert a steamgifts 2 sorsolást nyitott holott én csak 1-et csináltam 😞

IMYke2.0.0.0
Gratulálok 😊

MerlinW
Óvatosan ezzel, nagyon nem szeretik az aktív bundle játékokat (rontod a jótékonysági programot). Nekem anno csak törölték a felajánlásomat, de volt akit lapátra tettek. Érdemes megvárni a gála végét ajándékozás elõtt.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
The Raid: Redemption...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - privátban elküldtem a "The Raide: Redemption" felirat fordításomat 😊

grebber

MerlinW
<#zavart1>

[merlinw.org]

grebber
Privátba küldtem az aktiváló kódot!

IMYke2.0.0.0
Menthetetlen vagy 😊

IMYke2.0.0.0
Köszi. 😊

IMYke2.0.0.0
S természetesen: Nagyon szépen köszönöm a lehetõséget! <#worship>

IMYke2.0.0.0
grebber - Én nyertem a "Space Rangers"-t - hogyan oldjuk meg a kódküldést? 😊

MerlinW
Grebber elõszeretettel linkel be elérhetetlen ajánlatokat😊

[merlinw.org]

Az élet megoldja ezt a sûrû augusztusi hónapot és a vásárlásitiszemet:

Dark souls oroszoknál és ukránoknál (innen lehetett olcsóbban venni korábban) is régiózáras lett, így már ezt sem kell olcsón megvennem.

Egyik szemem sír a másik üveg. Így már aktiválhatom a Darksiders 2-met teljes nyugalommal.

Azért még sleeping dogs olcsó ukránoktól és nem is régiózáras, az még lehet befigyel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Szerény felajánlásom, az Eredeti Játékok csoportnak:
Sol Survivor

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

ZsZso
Köszönöm! Sejtettem, hogy ilyesmi lesz. Annyit nem ér az egész.

Void csak amcsiknál van hivatalosan egyenlõre! Esetleg próbálkozhatsz egy VPN-el, de szerintem nem ér annyit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Köszi, de nem bírom megszerezni. Mit kell hozzá tenni? Valami VOID miatt nyivákol.

ZsZso
Juhéé, nyertem megint nyertem a playblinken: "Serious Sam: The Random Encounter".

Bence94
Meghívna valaki az sg-s csoportba ? Láttam, hogy bent voltam a listában kérdõjellel és késõbb be is írtam az ID-m de azóta se kaptam meghívót...

Más: Szerenécsre életre tudtam kelteni HD 6870-em, mivel uhm. valaki "sikeresen" frissítette a biosát és ezt azzal jutalamzta, hogy fekete <#hehe>képernyõ ezt mind úgy hogy nem tartózkodtam otthon...<#hehe>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HappyHunter
El is tudnék most képzelni egy Megkerült cirkáló game-adaptációt mondjuk Uncharted stílusban.

Be happy. :) Running!