Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Prohardveren írták csak nem hazudnak!

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Info?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Ja egyébként az indigala tiltást levették a steamgiftsrõl szóval nem kell parázni hogy lesz következmény!

Ennek örömére stratégák figyelem: Theatre of War 2: Africa 1943

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Tudod mivel játszok napi fél órákat?

SCANIA Truck Driving Simulator... ráadásul tök jó challengek vannak a játékban!

Ring'n'Roll érdekel, de még nem jutottam el ódáig hogy megdemózzam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
nem kell direktbe oda adni.. ha megnyerem, akkor elgurulgatok vele, ha nem akkor akció után megveszem, emrt felkeltette az érdeklõdésem...

MerlinW
Van még egy ezeken kívül, szóval nyugodtan😊

[merlinw.org]

MerlinW
Már nem. Ha ti a kútba ugrotok, akkor én is😊 Nekem Humble idején folyamatosan törölték a Greed Corp felajánlásomat..😊 Úgy néz ki most nem csinálják.

[merlinw.org]

Tinman
Mondjuk azt hittem ez a játék itt senkit nem érdekel... simán odaadtam volna... fõleg neked :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
szerintetek pofátlanság, ha erre mondjuk én is benevezek? 😄

Tinman
De akkor most végül is nem félsz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Ki volt a másik versenyzõ? 😊

Þór vígi þessi rúnar

HappyHunter
:´DDDDDDDDDDD köszönöm köszönöm

Be happy. :) Running!

MerlinW
Tinman
Persze, menjél csak... fürdesd meg a gyereket :-D

Carlos
Kutyus meg csak néz: WTF? Mit csinálsz a kádamban?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ok. Nyertél.

Könnyesre röhögtem magam, hogy a gyerek kádjában sorsoltál :-DDDDD

arty
most viszont rohannom kell, holnap leszek!

Forza.

arty
FUEL - a nagyszabású sorsolás!
(nem látszik, de becsszó nem néztem oda)

Gratulálok HappyHunter-nek, ezúttal õ lett a szerencsés nyertes. Priviben várom a címét, ahova elküldhetem (ajánlva).

Forza.

MerlinW
Nem értek egyet😊

[merlinw.org]

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
<#worship>

Fpocok
Ne vedd meg DLC-t, szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
"gazából a Deus Ex Missing link DLC-t nyomnám, csakhát 3000ft :/"

Hogymi????

DEHR Explosion Pack DLC
0.57 EUR
Deus Ex Human Revolution: The Missing Link DLC
2.74 EUR

Total
3.31 EUR

Date Confirmed
Thu Jun 21 11:04:30 2012

Úgy tudtam olvasod a topikot! Ejnye!

Ezért kell betárazni és az akciókat mindig figyelni, hogy amikor játszani akarsz, már ott legyen OLCSÓN a pakk.

Nekem Deus Ex Human Revolution AUGOMENTED EDITION + Tactical Mission DLC + Explosice DLC + Missing Link ÖSSZESEN: ~2.500 Ft-ból kijött!

Totti5
Komolyan mondom már csak egy kicsi kell és folytatom a Deus Ex-et... ha neked ennyire bejött, akkor csak jó lehet😊 Igazából nem volt vele gondom és fõleg technológiai sutaságok és egyéb a stílusából adódó hülyeségek miatt hagytam abba pár óra után, nomeg ez tényleg sárga volt😄

Fanatec már nagyon kellene nekem Project Carshoz ( tényleg most jó a géped már??? kipróbálod? ), meg talán a GT5 is elfogadható élményt nyújtana vele, legalább annyit hogy a szar hangok ellenére is játszanám.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Igen, a pályakezdõnek is kemény, nem kérdés. DE KINEK NEM???

Ezernyi példát tudok, hogy pályakezdõ is, gyakorlott is, veterán is szopóágon van. Mind szívunk, de keményen.

Tudod mi a jó a 47 ezredben? Hogy megkapod. Az elmúlt 1 hónapban 36k-ból éltünk, mert hiába keresem többször annyit, ha egyszerûen nem kapom meg -.- Mindig kérnem kell a fizetésem és mindig iszonyúan eldarabolva kapom. Sok a kintlévõség, körbetartozás.

Csajokról meg annyit, hogy ne a nagyvárosi plázákban és diszkókban keress. Nekem 2x450km-t kellett utaznom érte 1.5 évig és csak találtam egy érdemes leányzót... az elõzõ sajna ipari hulladék volt, selejt :-/

arty
én most alkotói válságban vagyok, a Deus Ex után igazából a Deus Ex Missing link DLC-t nyomnám, csakhát 3000ft :/

de tegnap visszaflasheltem a Fanatec kormányom, igy most ujra játszhatok azzal is, VÉGRE! már nagyon hiányzott 😊 (beta FW volt fent 1 hónapig, brutál középrehuzás totál elvette a kedvem... Fanatec 😞(((((((((((( csr elite kéne, ahoz jönnek fw-k gyakran... a csr-t leszarják, pláne most h ott a pécés csodakormányuk is ...)

Forza.

arty
jaa, szerintem be fog ez állni! csak most még mindenki pörög a giftelésen 😊

Forza.

Totti5
Nem hiszem hogy bármikor is megunnám a játékokat. Az biztos hogy kevesebbet játszok mint 10 éve, mert akkoriban online móka ment hajnali 4ig, lanon, versenyeken s szinte éjjel nappal... akkiroban single játékokkal játszottam kevesebbet. Most pedig multival egyre kevesebbet és single játékokkal meg többet, vagyis szinte csak azt. Tegnap se, ma se játszottam semmivel, konzolt utoljára pénteken kapcsoltam be kb, mert nem volt rá idõm, no meg nem tudom mivel játszak😄 Igazából instant nyomnák sok mindent pl, Halo, AC3, Forza Horizon, új Splinter, új Hitman, új Tomb Raider, Last of Us, Beyond, új Gears, de ebbõl egy sincs még😄😄

De jönnek játékok szerencsére a héten😊)) ( pcn azért lenyomtam mostanában 5 címet ).

Tinman
Köszönöm szépen itt is!

Imi meg nem téved ;-)

Elsõ Steamgifts nyereményem... vannak még csodák.

DarkSector
Ezt is megértem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

artschi
nincs mit, jó játékot 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dj Tommy
Nagyon Köszönöm itt is!<#worship>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Carlos
Panzert tényleg jó... csak megvan vagy 3 kiadásban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Nem a dobozos játékok hiányát hiányolom,hiszen steamen nekem is van egy pár, hanem azt,hogy mióta megcsináltátok ezt a külön steam groupot magatoknak,csakis errõl szól a topik. Tehát ez már nem az eredeti játékok topikja,hanem a Tietek és bár részben miattatok is járok ide(ritkán írok,de mindennap olvasom a topikot), de azért ez már egy kicsit túlzás,hogy napi 400 üzenet semmi másról nem szól.
artschi
TommyX, ajándék elküldve 😊

wantonly
Nekem ebbõl a Mount&Blade szimpatikus. Én lemaradtam errõl a felajánlásról. Azért köszönjük! 😊
artschi
And the winner is...

ZsZso
Evil Genius hatalmas játék! 1 nagy hibája van: nincs benne multiplayer. :-(

Nagyon rendes tõled, hogy felajánlottad, s pályáznak is rá, ha biztos lennék benne, hogy mikor eljut hozzám akkor órákat játszanak vele, de így nem merem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cataflam02
Pedig az a Panzers nagyon jó játék..
Am nem tudja véletlen valaki, hogy Legend of the Pegasus megjelent már ?
És ha igen.. megvásárolható hazánkba ?

One more story

davidka003
Mivel senki nem jelentkezett akkor megtartom én. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A Polgármesteri Hivatalban, ahol Közfoglalkoztatottként dolgozom immár 7 hónapja azon voltak meglepõdve, hogy megcsinálom a munkát, amit rámbíznak. Ráadásul gyorsan és precízen.

Én meg meg voltam rajta lepõdve. Aztán amikor elmesélték, hogy elõttem milyen emberek dolgoztak ott, akkor már mindent értettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Naja! :-),

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nem a Mari néni kisfiát kéne felvenni és akkor talán találnátok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Nyaffff... 😞

Þór vígi þessi rúnar

arty
FUEL sorsolás 21:00 - kor!

utolsó óra, hogy jelentkezz priviben! 😊 kevesen jelentkeztek, nagy az esély!

(kérlek csak az írjon, aki TÉNYLEG játszana is vele, nem csak a polcra tenné porosodni!)

Forza.

arty
35 vagy, de ma nem játszottam 😊

tegnap igen és holnap is fogok! egyelõre nem érzem, hogy unnám - mindig vannak új játékok. anyámék anno engem is ezzel fárasztottak, hogy majd kinövöm, meg nemigaz, hogy nem vagyok már hozzá idõs...

gondolom a kocsim kéne mosni a feljárón, meg barkácsolni. az egész világ KINYALHATJA!!! MÁRA SOKAN VAGYUNK ÉS NEM CIKI JÁTSZANI!! VÉGRE!!!! 😄 (nem volt ez mindíg így...)

Forza.

zorrobomber
Az én cégemnél arra panaszkodnak hogy kevés a munkaerõ.

Közgazdász diploma, 20 év intenzív tanulás, 2 középfokú üzleti nyelvvizsga, több száz beadott önéletrajz, számtalan állásinterjú, kilincselés hívatlanul. Én is írhatnék elhiheted.

Kedvencem az erdész végzettségû ügyvezetõ igazgató, meg a biológus végzettségû titkárnõ...XD

davidka003
Ehhez is kurva nagy szerencse kell.
Lassan már mérnök-informatikusból is sok lesz. Munka meg kevés aztán hiába vágja az ember a témát ha mindenhova 3 év tapasztalatot kérnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;