Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ennek örömére stratégák figyelem: Theatre of War 2: Africa 1943
Next PC upgrade: 2022
SCANIA Truck Driving Simulator... ráadásul tök jó challengek vannak a játékban!
Ring'n'Roll érdekel, de még nem jutottam el ódáig hogy megdemózzam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Könnyesre röhögtem magam, hogy a gyerek kádjában sorsoltál :-DDDDD
(nem látszik, de becsszó nem néztem oda)
Gratulálok HappyHunter-nek, ezúttal õ lett a szerencsés nyertes. Priviben várom a címét, ahova elküldhetem (ajánlva).
Forza.
Hogymi????
DEHR Explosion Pack DLC
0.57 EUR
Deus Ex Human Revolution: The Missing Link DLC
2.74 EUR
Total
3.31 EUR
Date Confirmed
Thu Jun 21 11:04:30 2012
Úgy tudtam olvasod a topikot! Ejnye!
Ezért kell betárazni és az akciókat mindig figyelni, hogy amikor játszani akarsz, már ott legyen OLCSÓN a pakk.
Nekem Deus Ex Human Revolution AUGOMENTED EDITION + Tactical Mission DLC + Explosice DLC + Missing Link ÖSSZESEN: ~2.500 Ft-ból kijött!
Fanatec már nagyon kellene nekem Project Carshoz ( tényleg most jó a géped már??? kipróbálod? ), meg talán a GT5 is elfogadható élményt nyújtana vele, legalább annyit hogy a szar hangok ellenére is játszanám.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ezernyi példát tudok, hogy pályakezdõ is, gyakorlott is, veterán is szopóágon van. Mind szívunk, de keményen.
Tudod mi a jó a 47 ezredben? Hogy megkapod. Az elmúlt 1 hónapban 36k-ból éltünk, mert hiába keresem többször annyit, ha egyszerûen nem kapom meg -.- Mindig kérnem kell a fizetésem és mindig iszonyúan eldarabolva kapom. Sok a kintlévõség, körbetartozás.
Csajokról meg annyit, hogy ne a nagyvárosi plázákban és diszkókban keress. Nekem 2x450km-t kellett utaznom érte 1.5 évig és csak találtam egy érdemes leányzót... az elõzõ sajna ipari hulladék volt, selejt :-/
de tegnap visszaflasheltem a Fanatec kormányom, igy most ujra játszhatok azzal is, VÉGRE! már nagyon hiányzott 😊 (beta FW volt fent 1 hónapig, brutál középrehuzás totál elvette a kedvem... Fanatec 😞(((((((((((( csr elite kéne, ahoz jönnek fw-k gyakran... a csr-t leszarják, pláne most h ott a pécés csodakormányuk is ...)
Forza.
De jönnek játékok szerencsére a héten😊)) ( pcn azért lenyomtam mostanában 5 címet ).
Imi meg nem téved ;-)
Elsõ Steamgifts nyereményem... vannak még csodák.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nagyon rendes tõled, hogy felajánlottad, s pályáznak is rá, ha biztos lennék benne, hogy mikor eljut hozzám akkor órákat játszanak vele, de így nem merem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Am nem tudja véletlen valaki, hogy Legend of the Pegasus megjelent már ?
És ha igen.. megvásárolható hazánkba ?
One more story
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én meg meg voltam rajta lepõdve. Aztán amikor elmesélték, hogy elõttem milyen emberek dolgoztak ott, akkor már mindent értettem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
utolsó óra, hogy jelentkezz priviben! 😊 kevesen jelentkeztek, nagy az esély!
(kérlek csak az írjon, aki TÉNYLEG játszana is vele, nem csak a polcra tenné porosodni!)
Forza.
tegnap igen és holnap is fogok! egyelõre nem érzem, hogy unnám - mindig vannak új játékok. anyámék anno engem is ezzel fárasztottak, hogy majd kinövöm, meg nemigaz, hogy nem vagyok már hozzá idõs...
gondolom a kocsim kéne mosni a feljárón, meg barkácsolni. az egész világ KINYALHATJA!!! MÁRA SOKAN VAGYUNK ÉS NEM CIKI JÁTSZANI!! VÉGRE!!!! 😄 (nem volt ez mindíg így...)
Forza.
Kedvencem az erdész végzettségû ügyvezetõ igazgató, meg a biológus végzettségû titkárnõ...XD
Lassan már mérnök-informatikusból is sok lesz. Munka meg kevés aztán hiába vágja az ember a témát ha mindenhova 3 év tapasztalatot kérnek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑