Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Alien Breed trilógia nyertese (dobpergés): Tinman. Gratulálok neki. Priviben kapod a kulcsokat mind3 részhez.
TBTPumpa
Nah ez már baj... Az még egy dolog, hogy nem hajtja a csajokat, mert ezek az újdonsült ribik engem sem érdekelnek. Aki normális volt anno, azt már megrontotta a világ vagy valamelyik kukacmatyi. Legalábbis az ismertségi körömben (persze tisztelet a kivételnek).

Tanulni idehaza nem érdemes, mert én is tanultam rengeteget és semmire nem mentem vele. Hiába van 3 szakmám és emelt szintû érettségim (mindegyik 4-es és 5-ös érdemjegyekkel, nem holmi 2-esekkel) a munkaügyibe magas ívben lesz@rták.

És ott találtak nekem egy ideális munkát is, ahol segédmunkás lehetek 47000 Ft-ért. Ráadásul mindenki azt pofázza nekem, hogy 23 évesen illene már elköltözni a szülõktõl. Igen 47-bõl van is lehetõség rá. Ráadásul ennyi pénzre még kölcsönt sem ad egy bank sem. És mivel sehol sem tudok elhelyezkedni (már vagy 12 helyre beadtam az önéletrajzom, de visszadobták, mert nem kell nekik pályakezdõ és nem tudok szlovák nyelven).
És amúgy is olyan válaszokat adtak nekem, hogy idõközben már betöltötték az állást csak elfelejtették levenni a hirdetést stb.

És az a szöveg is, hogy segítjük a pályakezdõket KAMU! Basszus már vagy hetek óta járkálok mindenhova, hogy végre elmehessek dolgozni, mert rengeteg helyen akadályozzák az embert. Egyszerûen azokról a dolgokról, amik mostanában történtek velem munkahelykereséssel kapcsolatban írnom kéne egy könyvet vagy megfilmesíteni. Tuti Oscar díjas lenne. Csak olyan emberekbe és vezetõkbe botlottam, akik nem is tudom hogy kerültek vezetõi pozícióba vagy hogyan kerültek oda, de tuti nem a tudásuk miatt.

Így el kell vállalnom a gány munkát is (ahol Általános Iskolát végzettekkel dolgozhatok), mert csak ez jutott. A semminél több, de értelme nem is sok van. Szívem szerint elhúznék innét, mert nem azért tanultam, hogy közmunkás legyek, de, hogy kijuss ebbõl az Országból oda is rohadt sok pénz kell. Ezek után azt is meg tudom érteni, ha valaki játékokba, alkoholba vagy az öngyilkosságba menekül! Kilátástalanság Rulz! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
Eszembe jut amikor anyukám mesélte még "lánykoromban", hogy mivel foglalkozom:
"-Ez a gyerek! Egész nap csak játszott a suli helyett, mindig csak azok a hülye számítógépes játékok! Idõpazarlás.
-És most mivel foglalkozik?
-Számítógépes játékokat készít. LOL."

Szóval mindenben van lehetõség. És hozzá kell tennem, hogy a pályám elindításában az SG-nek is szerepe volt.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Van pénzük, külön kis házban lakik a szülei telkén és semmi mást nem csinál.

Nem tanul, nem dolgozik, nem hajtja a csajokat, nem motorozik, nem pecázik, nem strandol, nem bütyköl a garázsban. Játszik és filmet néz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ez az én kedvencem:

Magyar népmese (wow)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem kapásból van 10 haver sg-n 40+-os

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Egyre kevesebbet, de én is még mindig játszom. 29 múltam. Nincs azzal semmi baj,ha a tudod hol a határ.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Igen, tudom.
Viszont PÁRBAN könnyebb a problémákkal szembenézni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

totyak
Én még csak 23 vagyok, de édesanyám már így is sokszor mondja, hogy öreg vagyok a számítógépes játékokhoz. De ezek szerint az itt látottak alapján még húzhatom pár évig 😄

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
<#eljen>

p.s.: 32 és játszom. Nem annyit mint régen, de játszom.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem azzal van a baj, ha valaki játszik. Hanem azzal, ha csak ezt csinálja.

33 vagyok és term. játszok... bár ha a Gothic 3 továbbra is ilyen gyakran kilépeget, akkor lehet, hogy kolostorba vonulok inkább, mert már kihullik tõle a hajam. -.-

Maholnap 28 vagyok és játszom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
<#eljen> South Park Stick of Truth (Obsidian)-ra nagyon kíváncsi vagyok, addig még húzzák ki 😊

De hát az FNV steamworks-ös játék! Kizárt, hogy nem lehet regelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Havi 47-bõl vagy kevesebb bérbõl nem is lehet lecuppanni a szülõkrõl!
És ennyibõl külföldre sem lehet kijutni. Idehaza csak az éhhalál vár az emberekre lassan. És ha játszik? Mindenkinek a maga keresztje!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Én mindig abban vagyok, 30 évesen már nem fogok játszani 😞

Tinman
Egyetértek :-)

Carlos
Bocsánat. Persze!

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
Akkor Steamgifts-en be tudnád jelölni, hogy megkaptad a játékot?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Éppen ma találkoztam egy úriemberrel, aki vett egy 3D tv-t és kérte, hogy nézzek rá, mert sok a fehér foltja a témában.

40 éves(!), de totál úgy él, mint egy gyerek! Van mindenféle kütyüje, az anyjáéknál lakik, kvázi fetreng a kupi közepén, junk kaját eszik évek óta és k. élvezi. Nem akar semmit, csak játszani és most már 3D filmeket nézni.

Nincs neki semmi külsõ problémája, barátságos, igaz kissé ápolatlan, de ennyi... egyszerûen "gyerekebb", mint itt bárki... és nem mondom, hogy jó volt látni! Sõt! Nekem kifejezetten rossz kedvem lett, mikor eljöttem tõle, mert sajnáltam. Így nem lehet élni, nincs értelme.

Meg kell találni az egészséges egyensúlyt.

Carlos
fákjásmenet!

TommyX: köszönöm, megjött a mél természetesen!

Þór vígi þessi rúnar

arty
pedig - és ezzel nem Tinman érdemeit szeretném csökkenteni - Fabio mondata jobban illene a bannerbe 😊

Tinmané meg életfilozofia 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ez csakis Nekünk köszönhetõ - Saint's Row 3 és Deus Ex HR vásárlóknak 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ez egy jó ötlet szerintem hogy egy film alapján készült játék végre nem egy sima akció tps....

Talán ebben az izometrikus 4 coop-os témában több sikere lesz: Expandables 2

Fogadjunk hogy Chuck Norris-t csak cheat-el lehet majd behozni, mint GodMode.....<#pias>

IMYke2.0.0.0
Dobozos nem regisztrálható be 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Nyereséges a THQ!

lehet reménykedni Saints Row folytatásban 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
#52903 😊

Tinmané örökké ott lesz.

IMYke2.0.0.0
Én is mindig fórumon vagyok elõbb elérhetõ, mint bárhol máshol 😊

Carlos
Akkor újabb faszláma kérdés.
Van egy csini Fallout New Vegas-om dobozos, CE, angliából.
megnéztem a steamen, hogy be lehet-e élesíteni és be:
"Fallout: New Vegas CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q"

Namost becsápoltam a szokásos helyen a kulcsot de aszongya invalid. (nem elgépelés, 2x csekkoltam)

Kérdése: WTF?

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
"Fabio Capello szlogenje még mindig él ugyanis." Tinman szakié <#banplz>
Dj Tommy
Nem gáz<#vigyor3>, Gondolom, akkor megkaptad, Jó Játékot hozzá.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Hát nem is tudom... 😊

IMYke2.0.0.0

Carlos
Hoppá. Az gáz hogy hamarabb csekkolom az SG-t meg a Steamgift-et, mint a méleket? LoL.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Ki az a FC? 😛

Prince23
Én nyertem meg a Greed Corpot, köszi MerlinW 😊

IMYke2.0.0.0
Szeptembertõl vissza is kerül a szlogen a helyére.

IMYke2.0.0.0
Így is kell - én is csak azon indulok, amivel játszanék, ha megnyerném 😊

Dj Tommy
Küldtem emailt a címedre.

IMYke2.0.0.0
Fabio Capello mit is mondott annak idején? 😊

"Az eredeti játék az eredeti játék függetlenül attól hogy dobozos, STEAM-es, vagy bármi is legyen, úgy vélem becsülni kell, aki a mai világban megveszi, és nem lewarezolja." (Fabio Capello fórumtárs)

Carlos
2en voltunk. 😊
Amióta tudom, hogy aktiválni KELL (?) a játékot csak arra licitálok amivel játszani is fogok.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ugye-ugye - ha egy "üzlet" beindul 😊

IMYke2.0.0.0
Így van - ezért is nem olyan keserû a szám íze, amikor a dobozos értékek hiánya jut eszembe.
Azért, lesznek még olyan premierek az elkövetkezõ idõszakban, amik finomságokkal szolgálhatnak 😊

DarkSector
Ezzel nagyon nem értek egyet, attól hogy steam-re valaki szerez, nyer vásárol NEM dobozos játékot, attól még az ugyanolyan mintha mobilos képet tennél be hogy vettél 2 dobozos használt gémet....😊
Mindegy pont ezt írtad az elõbb hogy veszekszünk. 😊

Carlos
Keresem TommyX-et Sol Survivor ügyében. NYERTEM! yay!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Utóbbiért meg rendszeresen a fizetõlistámon is vagy 😊

Azért amennyire elveszett az eredeti elképzelés és téma, annyival bõvült a repertoár. Ráadásul ezzel a csoportosulással én még inkább azt érzem, hogy egyre jobban összekovácsolódik a csapat.

arty
ha day1 vennék valamit, az dobozos lenne - olcsóbb!

de nem veszek... illetve, talán lesz pár forzás hsz októberben 😄
tõled legalábbis tuti ... 😄

Forza.

DarkSector
Hát télleg vicc és irónia nélkül mondom, de eddig mégis mik voltak?
Steam játékbeszerzések, akciók mindenfelé, meg tipõpek hogy ki mit hol vehet olcsón, ez szerintem tökre ide vág.
Mondjuk a hol és milyen körülmények között élünk és mit dolgozunk az valóban off.

De emberek vagyunk, meg a ranglistán sem volt a topik 1 éve AZ ELSÕ HELYEN! 😊