Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
1. Unicredit-et, ha megnéznéd, hogy van-e webkártyájuk és igénylehetõ-e online BÁRMINÕ offline szenvedés nélkül?! Merthogy nem. Van még más banknál is számlám nyilván, de egyiknél sincs webbankom, meg azoknál nem tudok online/telón ilyesmit intézni.

2. Ha a PayPal a PayPal accomról TÖBBET von le, na bumm, az annyira nem érint, evvan. Majd kidumálom magamat, vagy sem.

3. Nem probléma forintban utalnak/utalhatsz és nekik is Unicredites a technikai számlájuk, költségek alig mérhetõek. Intergiro 2 miatt gyorsan rámegyû (csak idõben kell eszmélni).

4. Nem bízom a kártyás dolgokban, lásd. autópályamatricás fiaskó.

5. Hol nem tudok PayPal-lal fizetni, ahol akarnék és MERNÉK bankkártyával fizetni?!?

6. Igenis, meg nemis.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
1. Normális banknál internetkártyát -ha már van náluk folyószámlád- a netbankon keresztül is tudsz igényelni. Nincs sorbaállás, nincs flört az ügyintézõ csajjal, csak az unalmas pár click.

2. Az Internetkártya/webkártya egy k. jó dolog, mert nem létezik! Egy virtuális kártya, de pontosan úgy mûködik, mint egy normális bankkártya.
Annyi pénzt teszel rá KETTÕ kattintással a saját netbankodon keresztül INGYEN amennyi éppen az adott vásárláshoz kell. Így nem eshet meg az, hogy jaj a hülye a steam véletlenül többet vont le, mosmilesz'.

3. Ha erre a kártyára kapsz pénzt, ahhoz gyak. azonnal hozzáférhetsz, míg paypal esetében ha szeretnéd a saját bankodba, a saját folyószámládra tenni a pénzt, az egyrészt költség /nem is annyira kicsi/, másrészt napok kérdése!

4. 2012-ben egy neten vásárló embernek még nem volt ilyenje? DAFUQ?

5. Van ahol NEM tudsz paypal-al fizetni... fõ kártyával meg nem akarsz. Na oda is mászhev a netkártya.

6. Röviden: SOKKAL biztonságosabb, gyorsabb és átláthatóbb megoldás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
??????

Nem tök mind1??? A webkártámyra is töltögetni kéne a pízt és ahhoz kéne egy másik szerzõdést kötnöm valamék bankkal, azaz pénzbe, idõbe (az is pénz), fáradtságba (az a legdrágább) stb. kerül. Itt meg kattintottam párat és voilá webkártya és minden macera nélkül tudok online fizetni ÚGY, hogy a fõ bankkártyám nincs veszélyben. Ennél gyorsabb, jobb és ONLINE-abb megoldás nincs (és semmit sem tudnak semmelyik kártyámról SENEM).

Arról nem is szólva, hogy egy bankkártya igénylés, szerzõdéskötés és a kártya legyártása, kipostázása, aktiválása, faszomsetuggyami az HETEK vaze! Ezt meg délután elintéztem félálomban.

Szóval nem tudtál értékelhetõ észérveket felhozni-e egyelõre a módszerem ellen, de kíváncsi vagyok, hátha?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Fisifos megoldás.

Ha egy Internetkártyát csatolnál hozzá (éves díja szellentés/10-be kerül), akkor instant azonnal menne minden.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Tinman
TOTTI & W77D:

Rigönroll gift

Sir Quno Jedi
Eddig sikertörténet a PayPal-om. Megérkezett rá a píz, amit simán utaltam nekik. Szerintük a négyórás giro küldéssel kapták, de term. ennek tegnap este stb. semmi nyoma sem volt náluk, de ma reggelre már ott sasol a píz a paypal accomon (a mailjük egy órakor jött hajnalban Luxemburgból, hogy rátették, használhatom). Szal. eddig mûxik a dolog.

Mosmá csak fizetnem kell majd vele valahol, majd pl. ha lesz jó eksön a steamen, veszek még valamit. Ha minden klappol, akkor meg is van oldva a dolog...

DarkSector
Amúgy a belerejtést nem úgy értettem hogy 20 év kell mire megtalálod...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Pedig a steamgiftsen is van linkje 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Hát jól elrejtetted õket 😄

Be happy. :) Running!

Jaka923
Ez mi a fene? PS1-en imádtam ezt a játékot, de itt mik ezek a cuccok?

Rapid81
A Star Wolves-ra nem mondanék nemet. 😊 A Steam-es csoportba való bekerülésnek (a meghíváson kívül), van valamilyen különleges feltétele?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ez a logo a legjobb nem? 😄
Bele is rejtettem azokat a játékokat amiket majd megveszek.

MerlinW
Pedig a SGifts-el és Steam Trades-el egy idõben indult😊
Lengyelországot válasszátok ki felül, az a mi régiónk.

[merlinw.org]

Fpocok
WOW EZT NEM IS ISMERTEM EDDIG!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Rig 'N Roll engem érdekelne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Felnézel a GG oldalára és meglátod😊

[merlinw.org]

Prince23
A BAC vajon steames e?

MerlinW
De ha egy ember is jelentkezik rá, miért nem neki adod, miért a noname, meg sem köszönõ senkiknek?😊

[merlinw.org]

Prince23
Gamersgate átállt steames cuccokra?

MerlinW

[merlinw.org]

Steam csoportban kiírjuk, amit tudunk. Egyébként steamgifts-en is fent vannak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ezek érdekelnek itt bárkit is?

Star Wolves
Space Rangers
Rig 'N Roll

Mert nem égetem akkor magam ha csak 1 ember jelentkezik rá akkor inkább behányom a serialokat és valami háttérben seriálra ugró ninja legalább elviszi!

Prince23
Nem lehetne nyítni egy steamgifts topikot, nagyon hamar elvész, eltûnik itt a sok hozzászólók között a linkek.

MerlinW
Tudsz symlinkelni is ha akarsz:

1. Steam\steamapps könyvtárat áthelyezed ahova a játékokat szeretnéd tárolni (át is nevezheted)
2. nyitsz egy parancssort (start menü, cmd)
mklink /J "c:\...elérési út...\Steam\steamapps" d:\ahova a játékokat szeretnéd\steamapps (vagy amire átnevezted)

[merlinw.org]

Carlos
fakk, akkor unistall. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
Ahhova a steam megy oda megy a jatek is, ennyi.
Carlos
Hol lehet beállítan, hogy a steam hova telepítse a játékokat?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Már nem tudom melyik topikban volt ott.De semmi link nem volt csak annyi hogy már nincs tiltás az indiegala cuccokra!

zorrobomber
azért mert itt a filléres indie fosokat is megvesszük 😊

grebber
Ezért mondtam a filléres indi fosokat még ingyen sem kellenek senkinek! Megyek is át PH-ra ott még a szarra is jelentkeznek majd!<#idiota>

zzeN
Tudnád linkelni hogy hol olvastad? Hátha találok valami hivatalos forrást.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

artschi
nincs mit 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

wantonly
Köszönöm szépen! <#worship><#worship><#worship>
HappyHunter
Sajna csak fan 😞 <3

Üdv a klubban 😄

@HappyHunter köszi a játékot 😊
zorrobomber
ha onnan nézed, ez már nagyobb achievment mint nyerni 😊 welcome to the club 😊

artschi
grat. Zsolty81-nek, ajándék elküldve 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zzeN
Hát a CS:GO-t se én nyertem 3 emberbõl!😄D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gyakorlatilag bármikor tudok, így karácsonykor is valószínûleg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez a nap is eljött végre:

Darksiders Giveaway 1 napos

@ratgab
Lenne egy kérdésem. Te majd a karácsonyi vásárnál is tudsz majd jobb áron beszerezni játékot mint a nyári vásáron?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Carlos
saját, vagy csak fan vagY?

Þór vígi þessi rúnar

HappyHunter
Igen. 😄

Carlos
???

Þór vígi þessi rúnar

HappyHunter
Most én jövök! Egy kinder meglepetés szintû indieszar, de igen megtetszett mert kicsit a Tiny wingsre emlékeztet. <#vigyor5>

ehun e!

grebber
Azt nem tudom és nem is érdekel!

zzeN
És aki írta az honnan vette?😊