Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem ott ragadt a listámban ez (kurzorral kiemelve, és szintén Free Weekend-es játék volt), s én is így jártam mint Te:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan takarítsam ki a Borderlands-ot a játéklistámból? A free weekend-en leszedtem és hiába szinkronizálom újra, még mindig azt írja, hogy megvan a játék. 😞 Megint van egy rakat giveaway és nem tudok belépni. ÁÁÁÁÁÁ.....

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Sajnos, este 8-kor lesz vége, azt meg én nem tudom megvárni ugye - majd holnap kiderül számomra, hogy ki nyerte meg O.o

DarkSector
"#53374:

Háát ezekután ez a legkevesebb gond amit a szüleiknek felróhatunk...😄
De amúgy ha meg több mint 18 akkor meg a szüleinek nincsen felelõsége, hiszen már felnõtt. 😄"

az a szöveg egy másik komment-re volt válasz tehát ott más értelemben válaszoltam, mert akinek válaszoltam az említette meg hogy ha 18 lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Xar kúrán vagy te is? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ezt írtad
De amúgy ha meg több mint 18
Amirõl te beszélsz az úgy lenne, hogy de amúgy ha meg több lenne mint 18 de persze megint én beszélek el melletted 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Én is az elmúlt 2 napban 5x nyertem... Mi ebben a gyanús? 😊

wesker24
Jah nagyon gyanus ez nekem is ! 😄
Lassan vége lesz a Darksiders Giveaway-emnek! Kíváncsi vagyok ki nyer!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez a Grebber szerintem napközben xart eszik annyit nyer újabban.

- 1 Flatout Complete pack

Még 1 db van nálam! Ha kell valakinek 1500 Ft-ért, akkor szóljon.

Zorrobomber?

Prince23
Grebber, gratula, a Paydayt-t elküldtem steames profilodba.

Tinman
De jó!

Ratgab-nak hála lett +1 Flatout-om is :-))))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Szólhat, de nem veszik elõ ha baj van...de így meg elõveszik õket mindenképpen...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

18 éven felül is szólhat szülõ, hogy rosszul leszel fiam, pihenjé!

Vissza is ment a Pü. és nincs mit :-)

DarkSector
Igen, de azt írtam HA 18 elmúlt volna, akkor a szüleit nem vehetnék elõ...😄

Shep
Na de ott van ,hogy 15 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
P.ü. ment és köszönöm szépen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Az is van benne. 😄

#53374:

Háát ezekután ez a legkevesebb gond amit a szüleiknek felróhatunk...😄
De amúgy ha meg több mint 18 akkor meg a szüleinek nincsen felelõsége, hiszen már felnõtt. 😄

Shep
4 napig (4 órát nem tudok egyhuzamban játszani) 😊 ? Kitartó volt, ha ezt máshol kamatoztatná akkor olimpiai bajnok is lehetne belõle 😊 Amúgy meg a COD nem 18+?

davidka003
Ráadásul direkt beleírták, hogy Xboxon játszott. Kicsit sem reklám.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
"A Modern Warfare 3 miatt került kórházba egy fiatal

Egy 15 éves amerikai fiú annyit játszott egyhuzamban a játékkal, hogy szervezete végül nem bírta tovább.
Nem lehet elégszer elmondani, hogy mint minden más, függõséget okozó tevékenységet, ezt is csak mértékkel szabad csinálni.

A Columbus-ban élõ Tyler Rigby viszont minden bizonnyal nem hallott errõl, ugyanis nem kevesebb, mint négy napon keresztül játszott a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal. A cseppet sem rövid menet alatt háromszor elájult, a szobáját is csak akkor hagyta el, mikor vécéznie kellett, vagy nasiért ment. A negyedik napon elérte a dehidratáltság állapotát, így azonnal kórházba kellett szállítani. Az orvosok szerint teljesen felépül, édesanyja pedig a biztonság kedvéért elvette tõle Xbox 360-as konzolját. A helyzet kialakulása elsõsorban nem a fiú, hanem a szülei hibája, akik érthetetlen módon nem szóltak a srácnak, hogy pihenõt kellene tartania."

Én inkább a gyerek szüleit vittem volna elsõnek korházba ezekután...miaz hogy 4 napig a gyerek egyfolytában játszott? 4 napig???

2. rész+ Ultimate: 2,49+4,74= 7,23 euró = (276-os árfolyam) 1995 Ft vs my 1500 Ft-os price....

+Flatout 1-et megkapod giftként +ban, amit odaadhatsz bárkinek akár!

zorrobomber
Én is pont ezen agyaltam hogy kell -e nekem az elsõ és az utolsó rész 😊 Na meg pont ma ment fel ~10ezerrel az erdélyi túrám költsége..

2 db Flatout Complete pack várja nálam a gazdiját!

Egyiket egyenlõre félrerakom Tinman-nek.

Másik még szabad préda!

zorrobomber mintha te akartál volna egyet.

Jah a legfontosabb: Nem oroszból van és 1500 Ft-ba kerül!

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

davidka003

Modern Warfare 2 Hardened Edition és Rage: Anarchy Edition.
Meggyõztek itt páran a RAGE-el úgyhogy adok neki esélyt.
MW2:3000 volt postával
RAGE: 3500 volt postával

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Erõsen filózok! Igaz, ha veszem a Flatout complete-t, akkor mindegyik rész meglesz és lesz egy + példányom az elsõ részbõl, de a 3. rész annyira kritikán aluli lett, hogy nem biztos, hogy látni szeretném az inventory-mban.

Így igaz, hogy ha a 2. és Ultimate Carnage-t veszem, akkor ugyanannyit fizetek, de legalább nincs ott ez a borzadvány.

Ment Pü. Tinman.

Én is billel toltam! Elsõ 20 perc szokatlan volt utána simán ment!

ZsZso
Nem kell véletlen vkinek egy Trine -75% -os kupon?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem tudom láttátok -e, de most már mûködõképes az Indie Gala Store. Kár, hogy egyetlen igazán jó ajánlat sincs.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
NAGYON ROSSZ!
JÁTSZHATATLAN!
NE JELENTKEZZ!

😊))))

Szivatlak hogy én nyerjem. 😊))

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Igaz, kontroller nagyon ajánlott hozzá. Bár Grebber szerint nincs benne semmi nehézség bill+egérrel sem 😊

wantonly
Azt olvastam a Renegade Ops elég rosszul irányítható egér+bill kombóval, a gyenge pc-port miatt, ez igaz? Mert amúgy elég jó játéknak tûnik! Így viszont inkább nem jelentkezek, de a felajánlást nagyon köszönöm én is!
Tinman
+1 ;-)

Nekem van egy Flatout 1-em, ami mit is jelent, ha megveszem a packot????
:-)

Na 20 Ft-os kérdés ki tudja a választ?

arty
most nézem a steames flatout bundle alatt a feliratot:
"Already own one of the Flatout titles in your account? Gift your extra copies!"

hoppá 😊

Forza.

Renjike
és mi garantálja hogy nem elsz tele potyautasokkal? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Sir Quno Jedi
háde nekem mán megvan eleve, szal. nem azé írtam

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ollie
Már nem, vagy 1 éve kicserélték a kulcsokat, és már rendes verziót adnak. Amúgy az általad említett is annyiban német, hogy cenzúrált, nem pedig a nyelv miatt.

Spúr-e vagy ???:-)

Vigyázz vele, mert német lesz, ha onnan veszed!

Sir Quno Jedi
Azt is megvettem tegnap. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Metro 2033 at megvan dobozos "LIMITED"-be!Alap game! Mafia 2-rõl beszéltem!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
A metro 2033 alatta volt bõven a 3 euronak, mikor tegnap megvettem, de ma nincs az akciós listájukon a didimatic szerint.

grebber
Mafia 2 is lehetne már egyszer igazán 3,74 euróért vagy alatta!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Én megvettem már régebben és végig is toltam, murva jó kis gamma, annak pláne aki szereti az SR3-at is. Persze kell hozzá némi tudományos karrier, hogy megfelelõképpen életre leheljük, de egy csoda.