Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
ugyanott:

duke nukem forever 4.99
maffia 2 5.98
Metro 2033

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
A játék egy nagy szar. Ne vegye meg senki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Saints Row 2 3.38euro a gamersgate-en és steames.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Szeretjük a szép díszeket!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na a sok potyázó már rá is cuppant.....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Ez mi ez ez?

ZsZso
Rá is cuppantunk 😊, köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Prince23
ZsZso
Ajándék pacinak ne nézd a protkóját! Nagyon szépen köszönjük az eddigi felajánlásokat. Egy fortix is okozhat vkinek annyi örömöt mint 1 Crysis 2 másnak.

Én még sajna nem nyertem/nem ajánlottam fel semmit az SG csoporttól/nak, de ami késik az múlik!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Parfait!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Open for another 5 hours 😊

Ezen el is gondolkodtam, hogy lehet venni kéne! Akkor benevezünk rá.

Kérdezném, hogy ezt meddig tehetem, meddig van nyitva?

arty
gamepad 😊

(én mindent lehetõleg azzal nyomok, ez meg aztán végképp meg is hálálja, a két gombával perfektül lehet az autót/fegyverét irányítani. még a nagyon wsad+egerezõknek is érdemes megpróbálni!)

Forza.

zorrobomber
te mivel irányítod? kontroller v. bill?

Carlos
Akkor más ne is jelentkezzen. 😄

Þór vígi þessi rúnar

arty
ez nem "namégegy lövölde", hanen "A lövölde" 😊

Forza.

Prince23
Felajánlásom a steamgiftsen:

PAYDAY: The Heist

Carlos
+1 shoot em up 4 da win.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
nem space, de shoot em up 😊 holnap estig tart, így a jómunkásemberek is lecsaphatnak rá 😊
Renegade Ops

Carlos
akkor szerintem kihagyom.
Ha ilyen shoot em up lett volna aszondom ok, azt szeressük... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ollie
RTS/RPG keverék az ûrben. Elég jó a kategóriájában, bár már a második része és annak kiegje is elég régi.

Carlos
ez milyen játék?
Nem sok mindent találtam róla.

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
Szerintem nem az számít, hogy ki mennyit ad, hanem a szándék.
Neked ilyenekre telik, nincs ezzel semmi gond, én eddig csak 2 játékot ajánlottam fel, azok sem drága játékok voltak.
Én úgy voltam vele, aki megnyeri, annak is fog örülni.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Fpocok
Köszi. Be is regeltem.

grebber
Utolsó felajánlásom (és a következõ bundele-ig nem is lesz tõlem)

Space Rangers

Ezúton is elnézést,hogy csak ilyen filléres indie fosokat tudtam adni! Tõlem csak erre telik!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
SG groupba alig 8-10 emberbõl nem ,de 949-bõl nyertem egy Ring n Rollt.
Most már kamionos díszem is van<#banplz>

Carlos
jaja, hajtok énis a játékra, hátha megnyerem valamikor.
Bár ma este a King's Bounty vagy Rig n Roll lesz soron.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Nekem sincs meg, de volt már egy OMD2 giveaway a topikon belül, úgyhogy valakinek közülünk tuti hasznos lesz 😉.

Carlos
kéne hozzá a játék is...

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ha valakinek megvan az Orcs Must Die 2, akkor itt egy
Exclusive Skin GiveAway (Ahogy néztem még ezt a kódot se használták fel: MGJWH-LRHF6-HXC9H )

Bence94
fú beleborzongtam attól a filmtõl...<#zavart1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
hatásvadász bénaság 😊 akkor már inkább a sunshine 😊))

Forza.

Zomil
Nem nevezném klasszikusnak akkor inkább már az Event Horizon, hasonlo csak ez sci-fi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Állítsd el a monitoron a színeket. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nem azért... de ennél a szar zöld csíkos doboznál MINDEGYIK DOBOZ SZEBB... ez a rikitó zöld egy nagy fos.

DarkSector
PC-re? Áh dehogy itt csak konzolfanok vannak. <#whatever>
Amúgy azért használok X-es dobozképet, mert a PC-n sima vagy GFW szar csúnya tokok vannak.

A Szellemhajó nekem annyira klasszikus mint egy Titanic.

No a Robotzsaru-Equilibrium-ChuckNorris filmek inkább. Meg eszembe jutna még 1-2 cím, de lehet ha belegondolnék lenne vagy 100 régebbi film.
De jobbára ez a 3 dolog ami eszembe jut "nekem" ha klasszikus témáról hallok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Pécére is jön?😄

Szellemhajó klasszikus? <#wilting>

Be happy. :) Running!

DarkSector
Jaja, rengeteg "klasszikus" avagy a "könyökömön jön ki mert minden 3. napon lejátsza valamelyik csatorna" film van mostanában.
Nemtudom, én lehet folytatom a gyilkos sorok sorozat részeinek megnézetelét... 😊

Kint van az Emlékmás TS verzióban de így nem nézem azé meg, fõleg felirat nélkül.
Batman geci is még fos minõségû.
Adam Sandler vigjáték meg még nincs is kint.

Kösz! Beneveztem!

davidka003
Most van a Szellemhajó az RTL-en, az is klasszikus. Meg is nézem, úgyis már rég láttam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
egyedi játék _FOS_ irányítással!

ps3 verzát kéne egyszer beszerváni, állítólag az "peccselt"

Forza.

DarkSector
Elõrendeltem Pre-Order-be. Most csak 7990FT.

DarkSector
Neked mindened szar. 😄

Renjike
szar az új logód<#eljen><#taps><#taps><#idiota><#banplz>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
"Tény, hogy az Alone in the Dark-ban voltak olyan dolgok amit tetszettek"

nem is mondtam hogy tökéletes volt. 😊

wedge31
Sok apró dolog hazavágta az egészet, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Tény, hogy az Alone in the Dark-ban voltak olyan dolgok amit tetszettek csak nem szeretem mikor a fejemet kell fogni a hülyeségtõl.
Pedig alapötlet tényleg nem lett volna rossz. Nálam olyan 6 pont.
Régen még hülye kocka voltam és lenyomtam mindent ami kijött.
Mostmár 1 óra után törölném az ilyen játékot. Vagy annyi se.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;