Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
ááááááá...... EPIC!

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Alap
😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Carlos
¿que?

Tinman: 3 játékot adott, a legutóbbit augusztusban.
ratgab: 1 játékot adott, a legutóbbit júliusban.
Darksetkor: 2 játékot adott, a legutóbbit augusztusban ami egy bandle volt 5 játékkal
Carlos nem adott semmit mert ingyenélõ köcsög, ki kell baszni.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
mik ezek a rövidítések?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Szerintem így kéne:

Tinman: 3, aug
ratgab: 1, júl
Darksector: 2 aug, bandle
Carlos: 0 (ingyenélõ köcsög)

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Én ugy gondolom, h a legrégebbi leggagyibb játék is játék. Ha vki 1$-ért vette a bundle-t az is pénz. Azt meg nem lehet leellenörizni, h most mennyiért vette.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Én a sok jó játékon fellül még ezt várom nagyon:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Imy is admin, szóval támogatom a jelölését!

Én is ezen a véleményen vagyok! Ne legyen ingyenélés. Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy a saját készletébõl/ pénzébõl másoknak felajánlj dolgokat, akkor az a minimum, hogy ezt viszonozzuk!

És ha bedob egy indie bundle-t? Azt hogy tekintjük 1-nek vagy ahány játék van benne?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
igen, ezt.
ill azt, hogy folyamatos ajánlás kell. Tehát 3 havonta legalább 1. Vagy mondjuk ha valaki egyszerre 5, akkor nem kell 3 havonta.

Szóval az ingyenélést kéne kizárni.
Mondjuk ehhez egy jó Excel-es emberke kellene (lenne tippem Imi, hogy ki legyen)...

Þór vígi þessi rúnar

Azt mondod, ha nem ajánl föl semmit 3 hónapig, akkor kuka? Mert ha ezt mondod ezt én is így gondolom! Teljes mértékben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
õszinte leszek és kegyetlen...de nyugodtan lehet küldeni engem az anyámba érte...

"azt mindenki mondhassa, hogy read only vagyok a topikban de azért vegyetek fel lécci..."

Én közbeiktatnék egy olyat, hogy aki nem oszt ajeszt x ideig (mondjuk 3 havonta legalább egyet, az kuka a csoportból).

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Így érthetõ. 😊
Profilom

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ilyenekbe jelentkeztem, h : 10, 10, 7, 6, 9, 6, 4, 7, 7, 14, 3!, 12, 10, 20 jelentkezõ és még nem jött össze semmi -.-. Nem mintha panaszkodnék 😄
MerlinW
Visszatérve a SGifts vs aktív bundle dologra, valóban szabad, viszont nem kapunk érte contrib pontot (ezt csillaggal is jelöli a játék neve mellett, mikor felajánlást teszünk).

[merlinw.org]

MerlinW
Mert nem ismerlek😊 A csoportfelvételhez írd meg nekem a steam profilod linkjét és meghívlak😊

[merlinw.org]

Zomil
Köszi szépen! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Én nem vagyok tagja a csoportnak. Tegnap fölvettem volna Steam-en MerinW-t, hogy a sima SG-s csoportba ugyan hívjon már meg, mert 2005 óta ugyan SG fórumtag vagyok, de itt ebben a topikban nem nagyon mozogtam, de elutasította a felkérést.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Te nyerted a DS-t, hát utállak!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
S.gifts

Trine

Carlos
Én eddig csak és kizárólag innen nyertem:

Giveaways Entered 71
Gifts Won 5

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Azért érdemes a Group-okat külön nézni nem mindegy hogy 10 emberbõl nyersz vagy 10000 emberbõl...😄

grebber
Ha az arányokat nézek én sem állok valami hüde jól:
2130/8

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Õ most a Group-on bellül nyerte...😄

Rapid81
Én eddig 246/0 aránnyal büszkélkedem. 😞 Amúgy grat!

grebber
Elmentek a fenébe egy nap alatt 3-at nyertem:

Payday
Flatout 2
Darksiders

Köszönöm nektek magasságos SG lakok!!!!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Lassan hivatalossá válik hogy nem vagyok csaló!

Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $93.92.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
😄
De

Nem mondod <#mf2>
DarkSector
Nem írja hogy BETA, mivel ez nem is BETA.

Volt egy update és egész másképp néz ki. Meg nem írja már, h Beta. De kicsit elkiabáltam, mert megjelent a barátlistám nem sokkal a hozzászólásom után.
arty
3 órás volt? 😞

Forza.

artschi
Zomil és seaman örülhettek a FlatOut 1-nek és 2-nek 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Mit alakítottak át?

"Barátlistát egy külön ablakba helyeztük át"

Carlos
ok megvan, kellett valamit bekapcsolnom, hogy lássam a listát. De mostmár megvan. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Az biztos, h nem én 😄

Na, lol. Átalakították az Origint és eltûntek a barátaim.
Dj Tommy
Ha elõ jött a jobb egérgombra a menü, akkor aljáról nézve, a 2. lehetõség az(tulajdonságok/Properties felett van).

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Prince23
Kösz az Ufo kódot, s.giftsen ment az visszaigazolás 😊

Tinman
Na? Ki? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
te

Þór vígi þessi rúnar

Ki nem találjátok ki nyerte a Darksiders-t.....XD

Na ki találja ki?

Carlos
Köszönöm!
Pusztuljak meg de nem találom!!!

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
steam->könyvtár->játéknevére katt jobb egérgombbal, majd Helyi tartalom törlése.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Egy srác 3 játékot nyert tõlem egyszerre 5 percen belül :-D

w77d
Most nézem csak, hogy tegnap nyertem egy Rig n Roll-t 😄 örök hála MerinW 😄

Carlos
Hogy lehet uninstall-ni egy steames játékot ami nem került be a programok eltávolítása listába?

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
Engem érdekelne, csak már meg van.<#vigyor3>

Úgy voltam vele, h ha ma végre nyerek valamit, akkor csinálok egy új giftet, de végül nem jött össze a dolog <#whatever>
Ennek ellenére. Nesztek. <#idiota>
Remélem, h valakit érdekel a játék.
Rapid81
Leszedtem a programok eltávolításánál még rögtön miután vége volt az ingyenességének, de azóta is belistázza szinkronizálásnál. 😞