Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Elteszem magam holnapra, már fáradt vagyok ehhez n;-)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cataflam02
Kösz mindenkinek a segítséget!!!

One more story

HappyHunter
lol 😄!

Be happy. :) Running!

ZsZso
Nem is lehet kérdés. A ilyen kõbe vésett szabályokkal a lelket öljük meg az egésznek. A szív dobogni fog, de csak addig amíg a gépet meg nem ölik mellette.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Én azt mondom ne tipmix-ezzünk szerintem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
100$-nyi játéknak kell rajta lenni asszem.

Ha lehet pár ötletem nekem, "akirõl beszéltek". 😊
- Felvételnél aktív itt a fórumon + min. X contributor összeg.
- Ha nem ajánl fel valaki játékot X idõnként, akkor nem kidobás, hanem X idõnként mittomén 1-2-X giveaway-re jelentkezhet.

Szerintem, de én csak az vagyok, akirõl beszéltek. <#pias>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HappyHunter
Meg amúgyis: kötelezõ ajándék? Egy kicsit paradoxon nem? 😄

DarkSector
Nem?
Miért nem?

Imike hallasz? Tegyél fel egy CoH2-õt THX!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Kód vásárlása csak pénz kérdése. (azaz cd-kulcsok)

Valamint Steamgift-en akkor játszhatsz ha a profilodon 100 dollár értékben van beregelve játék...sok indie budle meg szirszarral felnyomhatod ha ennyire fontos.

ZsZso
Nem jó. Egybõl kivétellel indítanánk. Itt Imytõl pl. Senki nem várna el, hogy tegyen fel játékot.

HappyHunter
Hát ezzel most megfogtál de igen, asszem játék is kell.

DarkSector
Nekem semmi bajom nincs vele, csak azt mondom hogy ez ajándékozás elvileg, persze statisztika van Steamgift-en is, de csak statisztika, bünti nem jár utána.

cataflam02
Azt vágom hogy ingyenes a steam account... nekem is van ago of empires online miatt csináltam egyet..
azért gondolkoztam kód vásárláson mert olcsóbbak elvileg.

A steamgiftsen nem tudok részt venni mivel nincs játék az accountomon amit vettem volna.. vagy csak én vagyok béna ? 😮

Köszi még egyszer!

One more story

DarkSector
Ingyen hozhatsz létre accountot.

Venni azt amin vannak már játékok, nem arról van szó hogy nem érdemes, hanem hogy ne utalj elõre, csak ha már az e-mail érvényesítést átvitted a saját e-mail-edre...mert utána bármikor visszaveszi az accountját az aki eladta neked...hiába adja meg a jelszavát.

HappyHunter
A steam account ingyenes.
A játékokat rá bankkártyával fizeted. Kódot is lehet ugyan venni, de macerásabb és kockázatosabb is.

A steamgifts részvételhez steam acc kell

Carlos
no én meg az arányoktól kapok hideglelést... szerencsére az ncore-ról is kivették. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Nyerészkedést azokra értem akik ezt üzik, legyen az csakran posztoló vagy valakinek a haverja...

Carlos
http://www.steamgifts.com/
itt ingyen nyerhetsz.
Én innen vettem mafia-t olcsóért:
http://www.getgamesgo.com/

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Marha egyszerû.

Imike itt a fenti bannerba tegyen egy csoport listát, és mellé egy statisztikát betenni és ha bizonyos arány megvan akkor addig nem voksolhat aztán ennyi erre nem tudok mit mondani.

Szerintem aki meg normál tag tuti van önérzete és nem fog elvenni más elõl 20 játékot.
És Nem ajánl fel 1-et sem.
Ha igen az ugyis kibukik még ha nem is vezetünk statisztikát és idõvel kiesik a ROSTÁN...

"amúgymeg ajándék lónak ne nézd a fogát"

Felajánlás értékét badarság figyelni.
1- nem tudhatod hogy az illetõ mennyiért vette-szerezte
2- játék mert drága nem biztos hogy akkora kincs mint egy nála olcsóbb ámde több embernek tetszõ játék...

Remélem jól írtam le és érti mindenki mire gondolok.

Carlos
csak egy ötlet volt, ha nem megy nem megy.
Nyitott vagyok mindenre.
Felõlem azis lehet, hogy a renitenskedõket kirakjuk..

Þór vígi þessi rúnar

cataflam02
Én is read only vagyok de nem ingyenélõ 😄 még steamem sincs.. akartam venni accountot de azt mondtátok nem érdemes.. ezért ha valaki tud segíteni akkor itt, vagy pm-be dobjon már valami megbízható embert aki steames kulcsokat árul.. lehetõleg posta játsszon... meg egy olyan kérdésem lenne, hogy a steamgifts.comon mi szükséges a játékokon a részvételhez ?
Majd elfelejtettem... ezeket a gifteket am honnan szerzitek ? láttam már olyat akinek vagy 30 volt...

THX

One more story

arty
milyen nyerészkedés?
a csoportba azért kerültünk be, mert aktivak vagyunk itt, a topikban. senki nem azért forumozott ITT, mert az majd egyszer jól fog jönni...

iszonyatosan taszít, hogy steamgift, meg önzetlen ajándékozás VS. háromhavonta egyet KELL adni vagy repülsz

aki sajnálja, hogy ad, az minek ad? ha adok, nemérdekel ki viszi el, ha tudom, hogy jól szórakozik majd vele! de az én véleményem is csak egy a sok közül, ergo ettõl még akár lehet róla szavazás is és akár be is lehet vezetni - csak akkor én eljátszom a hattyú halálát 😄

Forza.

Carlos
Akkor legyen igy.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Igen, de azt nem ellenzem, hogy azt aki pofátlanul jelentkezik minden giveawayre, de semmit nem oszt vissza azt rúgjak ki mintmacskat szarni.

Szerencsére eddig ilyet nem tapasztalhattunk, és a szuk kor talán garancia arra, hogy nem is fogunk.

DarkSector
"Akirõl beszélsz az a sima SG csoportba szeretett volna bekerülni."

Na ezt akartam írni, és írtam is, ebbõl fakad itt az értetlenség, és a feles vita. 😄

HappyHunter
Akirõl beszélsz az a sima SG csoportba szeretett volna bekerülni.

A kötelezõ ajándékozás meg potom baromság.

Rapid81
Esetleg minimum contributor összeg?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Mûködik a második kód?

Amúgymeg ez félreérthetõ volt, a barátunk a sima SG csoportba akart belépni nem ebbe.
Természetesen ez necces téma, mert ha szigorúan vennénk a szabályokat akkor csak én lennék a csoportban...😄

Na jó még imike mert ha nem akkor kitiltana innen sértõdöttségbõl. 😛

De ha meg 1-2 kirívó esetben a meghívónak kell döntenie, akkor meg õ a geci mert nem hívta meg.
Nem egy hálás feladat az tény.
De az elsõ lista sem volt az eredeti elképzelések szerint összeírva, Hogy ha már kibújt a szög a zsákból 😊

És akkor mondjuk én 3 napja vok tagja a csoportnak és eddig 2 játékot ajánlottam fel, akkor 6 hónapig nem kéne adnom, vagy mi? Én úgy vagyok vele, h ha találok játékot, ami úgy vélek, h érdemes felraknom és megengedhetek magamnak, akkor azt felrakom, ha nem találok, akkor nem rakok fel semmit. Elõfordulhat (persze nem túl valószínû), h most egy évig nem rakok fel semmit, aztán 1 év múlva 10-et egy nap alatt (ez se túl valószínû 😄). Szal ez nem olyan egyszerû, mint ahogy el lett képzelve.
davidka003
*úgy

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
van benne valami.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Vagy mondjuk az aki eddig read only volt az új csatlakozhasson, hogy feldob egy 5 eurós játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
nekem ez is jó.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Bár tény hogy az éremnek 2 oldala van.
Ez Steamgift, nem Steamtrade.

Persze nem jó ha egy tag csak ebbõl él, hogy mindenhol csak nyerészkedésnek megy be.

DE! Hozzá kell tenni, hogy maga a GIFT szó az ajándék, vagyis az illetõ ajándékoz, önszántából.
Tény hogy karácsonykor is kapsz is meg adsz is...de ez nem olyan...😄

Mellesleg én ha szerzek gift-es játékot (ami nekem nem kell vagy feles példány van) és feldobom...azt nem azért fogom tenni mert várok cserébe egy másik felajánlást....
De ez a Group tulajok dolga hogy megoldják....vagy lehet elmegy a dolog a PH-es stílusba majd. 😛

ZsZso
Tabletrol írok ezért olyan rabszodikus az írásom ;-)

Totti5
Miért kell olyan embereket bevenni aki beírja hogy 5 éve olvassa topikot? szerintem tisztán látszik az elmúlt 1 évbõl hogy ki aktív és ki nem. Aki aktív és részese a topiknak az legyen benne aki read only ( bárki mondhatja ugye ), az meg nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Remélem nem rám célzol, mert én nem ezt írtam. 😊

ZsZso
Én pl. 2 játékra jelentkeztem eddig, mert azok nagyon érdekeltek. Egyet se vittem belõle. A többire nem palyaztam mert nem akartam más elõl elvenni a lehetõséget -hátha más jobban örülne neki. A ráta kotelezne az embert az ilyen viselkedésre - amennyiben nem ajánlott fel egy rakat játékot.

Szabálytalan jó kérdés, hogy darabszámot nézünk vagy sulyozzuk ár szerint? A ha utóbbi, akkor milyen árat nézzünk?

Lehet egyszerûbb egy demokratikus rendszer kialakitasa... Úgyse vagyunk olyan sokan. Ha valakinek feltûnik,hogy egy tag szélsõségesen viselkedik akkor jelenti, s atagok, vagy az adminok döntenek a sorsáról.

Carlos
Az egész onnan jött, hogy beirta valaki (akit én még sose láttam itt), hogy 5 éve olvassa a topikot és vegyük fel.

Erre mondtam, hogy ezt bárki mondhassa... és az ilyen (nem pont a mostani versenyzõrõl van szó konkrétan, hanem általában) szitukat kéne kivédeni valahogy.

Ha van ötleted szivesen meghalgatjuk.

Þór vígi þessi rúnar

arty
ha ezt frankon bevezetitek, engem már MOST rugjtok ki plz

johogy nem szedtek havidijat, baszki 😞 az egész ÉRTELMÉT veszti el így, de hajrá.

Forza.

Carlos
Akkor meg én ebbe kötök bele.
Nyertem 10 1 dolláros játékot. Ergó mondjuk valami varázslás folytán kijönne, hogy nekem 3-at illene. Ok felajánlok 3 1 dolcsisat.
DE!

Mivan ha én egy 15 dolcsisat akarnék felajánlani? Szerintem az nagyobb érték, mint 3 1 dolcsis. oder?
Innentõl kezdve bukott is a varázslás a számokkal. De tulképpen értékkel sem lehet okoskodni, mert ki tudja, hogy ki milyen akcióba veszi a játékot.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Ja értem.
Azt hittem a nevemben valaki osztogatott játékokat.

Carlos
Random nevek és számok...
tyûûû... télleg. jól eltájpóztam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Némi redundanciát vélek felfedezni ebben a kommentben.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Fiatal vagy még. 😊

#53449:

Hát ez attól jobb. 😊

Shep
Ebben nagyobb ráció van, hiszen lehet ,hogy nem ajánl fel de ha nem is nyer semmit akkor miért lenne neki kötelezõ ajánlani. Mondjuk engem már ki lehet rakni én már duplán teljesítettem a stemgiftes célomat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Azt hittem hirtelen, hogy Walking Dead poszter. xd

DarkSector
Milyen két játékot? Nem emlékszem. 😄

Amúgy a nevemet még így nem láttam leírva. 😄

ZsZso
Szerintem az X idõnként Y játék kötelezõ felajanlasa nem jó ötlet. Nyilván kell tartani, hogy ki hány játékot nyert illetve ajánlott fel, s ennek az arányban kell egy bizonyos inimumot elérnie.

Persze én nem vagyok oszlopos tagja a topiknak de azért remélem nem banjatok, ha én is velemenytnyilvanitok. Szerintem az X idõnként Y játék kötelezõ felajanlasa nem jó ötlet. Nyilván kell tartani, hogy ki hány játékot nyert illetve ajánlott fel, s ennek az arányban kell egy bizonyos inimumot elérnie.

Persze én nem vagyok oszlopos tagja a topiknak de azért remélem nem banjatok, ha én is velemenytnyilvanitok.

Shep
Úgy hiányzott ez, mint halottnak a csók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!