Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Mondjuk az a sima volt pont, de húsz dolcsié volt egyben minden+amerikai rémálommal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jah, tényleg 7.49 volt, de az akkor volt és akkor még nem vásárolgattam steam-en, sõt tán még accom sem volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Jah az más kérdés amugy ennyiért tényleg megérte nem pénz érte !

Habár Summer Sale-ben sokkal sokkal olcsóbb volt mint 10,8 Euro !

Erre csak annyit tudok mondani, h steamen huszonnyóc + még tíz dlc-ként a collectoros tartalom, szal aligha költekeztél túl 😊
Sir Quno Jedi
Nos nem ez volt kérdésem lényege, mivel már kitoltam régesrégen a gammát, szal. nem az érdekel, hogy jó-e, avgy senem, hanem az érdekel, hogy jó vétel volt-e ennyiért, vagy túlköltekeztem és volt ez olcsóbb is nemrégiben valami jó deal-ben valahol, avagy lesz nemsokára?! 😄

Szerintem nagyon jó játék és ennyi pénz nem pénz érte, vagy holgy mondják 😄
wesker24
Habár engem nem izgat a játék de Nagy Respect !

<#eljen><#law><#worship>
wesker24
Az Alan Wake egy valamiben nagyon erõs az pedig a story azt kibaszottul jól eltalálták !

DE nekem nem elég az ha egy játék csak story-ban erõs nekem ez kevés a játék a story-ra van kiélezve !

A harc rendszer meg jóindulattal is nálam csak közepes !

Elvittem vagy a 2-3 fejezetig de nekem nem jött be akármilyen ütös story-ja is van !

Az hogy fénnyel harcolunk a sötétség ellen nálam kiverte a biztosítékot !

De ez csak az én véleményem a többség szerint egész jó játék !
Bocs, de nem birok magammal. Köszönöm a megértést. <#zavart1>
Sir Quno Jedi
Õõõ, ti nagyon értitek a témát. Vettem íppeg egy Alan Wake Collector's Editiont a GamersGate-en, 10.88euro volt, jó vétel volt, vagy hüle voltam? Vélemények?

Bence94
egyedül Faerie Solitaire-t nyertem, mert 25 ezer kópiát sorsoltak <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

wantonly
Csöbörbõl-vödörbe! Minden rendszer szar, ezen kár vitatkozni. 😊
Fabio Capello
én és Logan jelentkeztünk egyedül a Space Rangersre, nem én nyertem. 😛

Bence94
bahh 10 emberbõl sem sikerült nyernem... Grat a nyerteseknek! Ha esetleg nyernék innen valakitõl vas-ig nem vagyok elérhetõ...<#whatever><#hehe>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HappyHunter
Lol😄 nagyapámnak is volt munkája meg jövõje amíg egyszer csak nem jött haza munkából😄 viccesen mondhatjuk hogy átképezték kõszénfejtõnek.

Be happy. :) Running!

Rapid81
Mindenkinek volt állása, háza, autója és biztos jövõje, csak csöndben kellett maradnia. Most azt mondasz, amit akarsz, de se munkád, se házad, se kocsid és legfõképpen jövõd nincs.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Miért most mennyivel jobb? Jó hülye kérdés, mert nem tudod milyen volt elõtte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Biztos jó lehetett egy oroszok uralta világban élni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Guren
azokhoz lenne egy kérdésem, akik már rendeltek konzolok szervizérõl.

a csomagkézbesítési információknál azt írják, hogy:

"A futárszolgálat minimum költsége bruttó 990 Ft, kivéve új szoftver elõrendelésénél, amikor a házhozszállítás az ország bármely pontjára cégünk ajándéka."

ennek ellenére a guild wars 2-nél ugyanúgy írja a 990ft-os szállítási költséget. akkor most hogy is van ez?

elõre is köszönöm a válaszokat

Shep
Te már csak tudod, mikor még talán meg sem születtél. Nem volt rossz amúgy régen, hétfõ adásszünet, nem volt net meg ilyen szarok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Ahhoz is rendszerváltás kellett, hogy mehessen a TV-ben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nagyon Dallas-os vagyok, mert jó sorozat volt, az X-Akták-al egyetemben, de ez nem azt jelenti hogy emlékezzek 7 évessen hogy mikor kezdõdött és hogy én mikortól néztem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nagy Dallasos vagy és nem emlékszel mikor indult, ráadásul egy Szilveszteri napra, áááá hát ez már cavinton 😊

DarkSector
Hát hogy õszinte legyek nem is érdekelt. 😄
A sorozatokat nem irom fel hogy mikor indulnak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Mert egy vén szar vagy és már nem emlékszel 😄

Shep
Én asszem 2 évad után untam meg, utána csak így bele bele nézegettem de pl. az utolsó pár évadot már egyáltalán nem követtem. Piás volt a legjobb tag 😊 De alapvetõen olyan, mint a BK mindig ugyanaz volt a történet csak a szereplõket cserélgették a szituációkban.

DarkSector
Jah mert sokat számít 22 év távlatából. 😊

Shep
Szilveszter de hát mindegy is.

arty
+1

család nézte, akkoriban én is ... pár évadot. de bobby visszatérése nálam kinyirta az egészet, azt nem vette be a gyomrom 😄

Forza.

DarkSector
28

Dehogy wiki, a kis noteszembe néztem. 😊

Shep
Na de decemberben mikor, meg tuti most nézted meg wikin, vagy valahol én meg annak idején láttam de minek 😊

DarkSector
1990 december

Shep
Régen is szar volt, most is az, pár évad még jó volt az elején de utána mindig ugyanaz volt a nóta. Ráadásul lehet, hogy te nem igen tudod megmondani mikor volt nálunk az elsõ rész, na nem az évre gondolok.

Rapid81
Ha valaki ezt kirekesztésnek akarja venni (nem az), akkor annak fogja, bármit mondasz. 😄

Egyébként teljesen érthetõ, szóval no problémo.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
hogy õszinte legyek én nehezen hiszem hogy lesz olyan felajánlás ami engem majd érdekelni fog, mert sok játékot megvettem akcióban ami nagyon érdekelt...max a CoH2....😄

Csak azért vagyok bent hogy ha kezembe kerül valami és feldobom, akkor azért jobbára ide dobom fel.
(kivéve ha célirányossan adok valakinek valamit mert esetleg régen ebben-abban kisegített valamiért, erre is volt nem1x példa, persze ez csak ránk tartozik)

pl nemrég is volt egy fasza kis játék amit megvettem volna akcióban de mire hazaértem a melóból átváltott az ára...úgyhogy ez ugrott.:S

Carlos
Az pl egy korrekt dolog lenne. Mondjuk szerintem az aktiv fórumrészvétel is fontos.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Persze értelek én, csak azoknak írtam akik esetleg netán ezt kirekesztésnek vennék.
De azt is lehet hogy aki nem aktiv, hanem inkább read only belépéskor feldob egy játékot, és ennyi.

Carlos
Ez igy van.
(nem szeretek köntörfalazni).

De most õszintén. Iskola. Van egy társaság... beszélgetnek, marhulnak. Attól, hogy a terem sarkából nézed õket nem leszel a banda tagja.

Ez ilyen egyszerû.

Þór vígi þessi rúnar

Curze
Én lennék az utolsó aki ezen megsértõdne. 😊
Szerintem is így logikus, de gondoltam azért rákérdezek. Ellenkezõ esetben gyakorlatilag bárki beléphetne aki rátalál a topicra. Gondolom nem ez a cél.

DarkSector
persze ezt nem szabad sértésnek venni, szerintem érthetõ dolog.
nem személyeskedésképpen van ez.

Curze
Tiszta sor. Akik beszélgetnek egymással nyilván megismerik egymást, õk alkotják a közösséget, így a "hallgatózó" read only userek idegennek számítanak.

Rapid81
Errõl annyit tudok, hogy én biztos nem vagyok benne. XD Egyébként passz. A többiek írták ezt párszor.

Carlos
100 dollár értékû játék kell hogy legyen az accodon.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Amúgy még annyi hogy engem a sima SG Group sem zavart, DE OTT NEM külföldi geciknek kéne vagy kellett volna lenni, hiszen mit keres egy külföldi olasz mondjuk a magyar SG Groupban, és ez volt a bosszantó.

HappyHunter
Neked már mindegy 😛

Be happy. :) Running!

cataflam02
Pont ott nézelõdtem az elõbb..találtam is egy jó hirdetõt hitman absolution kulcsal stb.. bejelentkezek erre most nem találom a hirdetést XD

One more story

DarkSector
Háát ha a geci igazságot kéne mondani, akkor a hsz-ok, mert read Only az maga az SG Group...
De ugye nem én leszek a geci vagy a nem geci aki kimondja a végsõ szót. 😊

arty
Curze
Ez az "aktív itt a fórumon" mit takar?
Sokan vannak szerintem, pl én is akik inkább csak olvasunk, ritkán szólunk hozzá. Mondjuk nem is lehet reagálni érdemben napi 500 üzenetre... 😊

DarkSector
Nem is segítettünk. 😄