Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Curze
Csak egy ötlet:
Mi van akkor, ha a csoportba kerülés feltétele egy min x értékû játék feldobása? "Kényszeríteni" hogy idõközönként feltegyen valaki egy játékot az szerintem visszájára sülne el.

Jogos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Node folyamatosan vannak 66-75-80 százalékos akciók, nap mint nap MOST is, én minden nap több játékot veszek (pedig nem akarok, de muszáj, me nem lehet otthagyni ennyié a jóságokat), szal. értelmesen is el tudod költeni az az 50 pénzet (én mán elnyomtam többet is pár nap alatt).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Erre mondtam, hogy akkor felejtsük el az egészet.
Aki renitens kikerül. Ennyi.
(pl mindenre jelentkezik, megnyert eddig 10-et de fél év-év alatt se adott semmit)
Tehát az extrém esetek!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ha "kell", akkor régen rossz szvsz. Ha "lehet" ... lehet ajándékozni, ha nyerni szeretnél ... na ez már jobban hangzik.

"Nem melleslege a szok ócó indi szart ki a fene akarja megnyerni???????"
Van aki a két kezét összetenné, hogy ilyen "szarokat" nyerjen, hidd el.

De pont emiatt a hozzáállás miatt (no offense, abszolút érthetõ!!!) alakulna ki késõbb ellenszenv azok ellen akik csak Indie -ket osztottak meg és komolyabb játékokat nyertek. Így ugye - ha igazságos akar lenni a rendszer - a darab-darab alapú kalkuláció se biztosan megfelelõ. Ezt a rendszert lehet javítani, ha rangsoroljuk a játékokat monjduk 10. kategóriába és az alapján súlyozzuk a pontokat.

Remélem mindenki érzi, hogy ezzel viszont elég élettelenné válna a kezdeményezés ... valószínûleg W77D döfné elõször magába a rozsdás bökõt miközben hangosan ordítaná, hogy "ÉN NEM EZT AKARTAM!!!!" 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

artschi
Én a nyári summer sale elõtt tettem a steam wallet-re 50 eurót és nem vettem semmi játékot. Így azt a pénzt nyomtam el az eddigi steamgift-ekre. Sajna mostanában nem jelenik meg olyan játék, ami engem érdekelne, viszont ennyi belefér.

Szerintem elég sok ember játszik az "ócó indi szarokkal" 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ZsZso
Bakker, akkor spoilereztem! Bocsesz 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Azt meg lehet kérdezni mi értelme ennek az egész ajándékozósdinak, ha úgyis be kell dobni gammákat??? Mert ugye, ha csak úgy VANNAK felesleges gammáid, akkor oké, nem kerül semmibe, de ha nincsenek, akkor pízt költenél rá, hogy legyenek, de annyi erõvel meg is tudod venni magadnak ami kell (én pl. nem veszek olyat, amit ne aktiválnék, mert nem veszek csak úgy össze minden szart).

Nem melleslege a szok ócó indi szart ki a fene akarja megnyerni???????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Folyamatában olvasom a topikot (tegnap lemaradtam), így nem tudom, hogy mirõl lesz szó. De ahogy elolvasok valamit már válaszolnom is kell rá.

Ezért bocsánatot kérek, én így fórumozok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Poszt? Posztolás? Nekem elmegy egynek.

Ez se rossz ötlet. Nem diktatúrát akarok én személy szerint, hanem azt elkerülni, hogy valaki felajánl (lásd pl.: w77d-t! Itt örvendeztünk neki, hogy de rendes, de bennünk nincs annyi, hogy viszonozzuk a gesztust???) a többi meg csak nyer.

Ezt én nem tartanám Demokratikusnak és itt se nem a pénzrõl, se nem a jó szándékról van szó.

Egyszerûen ha kapok, akkor adni is illik, szerintem.

Ha 1db 700-1000 Ft-os játék ennyit nem ér meg nektek, hogy esetleg nyertek? Fogjátok fel úgy, hogy úgyis megvennétek, akkor mennyivel élvezetesebb azt inkább megnyerni. Én jobban élvezem, de lehet ezzel Carlossal 2-en maradtunk.

Carlos
én mindíg a hozzáállással szón akadok ki. Próbáld meg sms-ben leirni. Köcsög szó.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
"Ezt most úgy érted, ha az ember fölajánlott 2 játékot, akkor nyerjen 2 játékot?"

Szó sincs róla. Azt jelentenék, hogy pl. addig nem pályázhatsz új játékra, amíg nincs minimum 1:5 a felajánlások:gyõzelmek arányban. Azaz, minden 5. gyõzelem után 1 felajánlás kötelezõ.

Azonban ha tovább olvasod a topikot, akkor láthatod, hogy továbbgondoltam a dolgot a többiekkel s a végén már ezt a megoldást se támogattam, viszont még mindig úgy gondolom, hogy 1000szer jobb mint az "adózás"/"elõfizetés".

Carlos
Szerintem elég egy olyan is, hogyha valaki kilóg a sorból (nem ajánl fel) akkor egyszerûen kirakjuk.

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Próbáld máshogy ---> felajánl = nõknél esetében a felajánlkozik = bepucsít... SZóval próbáld így: BEPUCSÍT. 😄DD

Visszakanyarodnék az alapgondolathoz: Potyázást akartuk kiszûrni...

Ezt most úgy érted, ha az ember fölajánlott 2 játékot, akkor nyerjen 2 játékot?

De ezt hogy tudod biztosítani?

Azon is gondolkodtam egyébként, hogy láncba kéne fogni a felajánlást. Aki nyer az ajánljon is fel egy játékot, és akkor így haladnánk sorban.

Így nem lenne olyan, hogy valaki csak felajánl és nem gyer (ez a felajánl csak nekem bõdület nehéz szó???.... Elkezdtem elemezgetni magamban, hogy hogy kell kimondani és így leírni, de úgy összeakad tõle a nyelvem, hogy az hihetetlen)

Carlos
Hát Grebber ki más! XD

zorrobomber
Hogy érv is legyen: kegyetlen hangulatos, és az egyik legjobb TPS gunplay van benne szerintem, fegyverhangok nagyon ülnek.

zorrobomber
Mafia 2 😊

Carlos
6-2

Þór vígi þessi rúnar

tototto
Mind2 játék érdekelne de inkább mafia 😊

Mafia 2

Carlos
4-2

Þór vígi þessi rúnar

Curze
Mafia 2

Sir Quno Jedi
Mondjuk a maffia 2 tényleg uncsiak kicsit. Viszont DNF-et meg úgy a kétharamdánál, vagy azután végleg abbahagytam, pedig rám nem jellemzõ az ilyesmi (pedig a régi duke3d-t rongyossá játszottuk anno). SZóval azzal nem stimmel valami.

Carlos
3-2...
Nehéz döntés lesz ha igy haladunk...

p.s.: amúgy a játék nem nekem lenne. <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Van amúgy játék ami neked tetszik, vagy ez a minden szar ilyen alap felállás nálad és igazából nem gondolod komolyan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Egy szavazat a DNF-re Mafia 2 unalmas !
Carlos
3-1

Þór vígi þessi rúnar

Shep
DNF a király, csak a singlebe van 34 órám a DLC-je is jó. Maffia 2 másodjár nekem meg mûár unalmas volt. de ettõl eltekintve 1x érdemes végigjátszani mert nagyon profi az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
2-0

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
dnf-et még ÉN se vettem meg (pedig toltam eleget, de xar)

maffia 2 tûrhetõ

grebber
Halo - Az áradat

(Halo 1 történetét meséli el kibõvítve) Ez a könyv is megy a többi mellé!

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Köszi!!!! Kár, hogy nem ebbe a csoportba tetted :S. 2 ellen is esélytelen vagyok, így pedig kizárt, hogy én vigyem. Nem baj, azért megjátszottam!

Carlos
akkor eddig kábé:
1-0 a Mafia-nak.

Þór vígi þessi rúnar

arty
másik topikbalinkelte necrojoe:

There's also something curious about the resolution too in that there's no change in clarity when attempting to crank up the settings. On close inspection, it appears that Dark Souls PC uses the very same 1024x720 internal framebuffer as the console versions, regardless of which resolution has been set in the menus. The option provided is for output resolution only; a simple courtesy to allow the game to play on most monitors, but the image quality will always remain the same. In short, PC gamers will very much be getting the genuine console experience here, right down to the pixel. - Eurogamer

ugye hogy lehet szarabb portot készíteni mint a gta4?! 😄

Forza.

ZsZso
Mafia 2! Nem is kérdés. Kár, hogy rövid és nem igazi sandbox.

DNF egy kalap sz*r. Én nagy Duke Nukemes voltam (bár szerintem a 2 a legjobb 😄) de ez a reboot nekem nagyon nem gyere be.

arty
mafia2: autók irányítása talán ebben a sandboxban a legjobb, a sztori abszolut hozza a kor hangulatát/sztereotípiáit bár picit rövid, zseniális játék - amilyen az elsõ is volt. nem mint sandbox, annak 0.

(van hozzá két értékelhetõ dlc is, ha valaki még játszana a környezetben, nade azok csak dlc-k...)

dukenukem: közepes lövölde, ezzel egyetértek. dehát duke.... 😊

Forza.

davidka003
Mafia2: autók fos irányítása, fos sztori, szenvedés az egész.
Duke Nukem meg egy gagyi lövölde max egy ezrest ér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
Na urak, szavazást kérek...

Mafia2
Duken Nukem 4 Ever

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Miért a nagy SG csoportba hirdetsz amikor ide jársZ?

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Ja, már kérdezni akartam, hogy valakinek kellenek-e TF2 marhaságok? Van egy jópár cucc a hátizsákomban, bár nagyjára azt írja, hogy nem cserélhetõ. Elvileg azok is cserélhetõk valami csomagolással vagy mivel. Ha valakit érdekel szóljon, mert én fél éve meguntam, mert szörnyen ellaposodott az a játék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ha szeretném az RPG-ket, még lehet, hogy jelentkeznék is rá, de nem szeretem. Ránézésre olyasmi, mint a Diablo. Ez is ilyen fõzetkutyulós, varázslós izé?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Egen most én is toltam a demóját és letoltam az elsõ szintet. Nem is rossz. Néztem review-kat is. SZal. vettem gyorsan én is egyet belõle. Majd végigtolom 1x valamikor. Ínséges idõkre jó lesz.

Dungeons Gold.

Sir Quno Jedi
Na nem rágódtam tovább, megvettem a Disciples 3 Gold-ot, meg a First Templar-t is. EVvan... 😄

Tessék. Ócó.
Sir Quno Jedi
Most a First templaron rágódok, mer most csak 6.99euro a steames special edition (igaz amazononon 5$ a sima, de ugye az nem steames, olyat meg nem veszek). Egy végigjátszást tán megérne...

Nomeg a Disciples 3 Gold (benne van a resurrection is ugye) most csak 11.49euro és az jó játék sokat toltuk anno... Hmmmm...

Fabio Capello
Nyugi SQJ, ezen az áron ez teljesen rendben van, megéri 😊