Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi van akkor, ha a csoportba kerülés feltétele egy min x értékû játék feldobása? "Kényszeríteni" hogy idõközönként feltegyen valaki egy játékot az szerintem visszájára sülne el.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki renitens kikerül. Ennyi.
(pl mindenre jelentkezik, megnyert eddig 10-et de fél év-év alatt se adott semmit)
Tehát az extrém esetek!
Þór vígi þessi rúnar
"Nem melleslege a szok ócó indi szart ki a fene akarja megnyerni???????"
Van aki a két kezét összetenné, hogy ilyen "szarokat" nyerjen, hidd el.
De pont emiatt a hozzáállás miatt (no offense, abszolút érthetõ!!!) alakulna ki késõbb ellenszenv azok ellen akik csak Indie -ket osztottak meg és komolyabb játékokat nyertek. Így ugye - ha igazságos akar lenni a rendszer - a darab-darab alapú kalkuláció se biztosan megfelelõ. Ezt a rendszert lehet javítani, ha rangsoroljuk a játékokat monjduk 10. kategóriába és az alapján súlyozzuk a pontokat.
Remélem mindenki érzi, hogy ezzel viszont elég élettelenné válna a kezdeményezés ... valószínûleg W77D döfné elõször magába a rozsdás bökõt miközben hangosan ordítaná, hogy "ÉN NEM EZT AKARTAM!!!!" 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szerintem elég sok ember játszik az "ócó indi szarokkal" 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem melleslege a szok ócó indi szart ki a fene akarja megnyerni???????
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezért bocsánatot kérek, én így fórumozok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt én nem tartanám Demokratikusnak és itt se nem a pénzrõl, se nem a jó szándékról van szó.
Egyszerûen ha kapok, akkor adni is illik, szerintem.
Ha 1db 700-1000 Ft-os játék ennyit nem ér meg nektek, hogy esetleg nyertek? Fogjátok fel úgy, hogy úgyis megvennétek, akkor mennyivel élvezetesebb azt inkább megnyerni. Én jobban élvezem, de lehet ezzel Carlossal 2-en maradtunk.
Þór vígi þessi rúnar
Szó sincs róla. Azt jelentenék, hogy pl. addig nem pályázhatsz új játékra, amíg nincs minimum 1:5 a felajánlások:gyõzelmek arányban. Azaz, minden 5. gyõzelem után 1 felajánlás kötelezõ.
Azonban ha tovább olvasod a topikot, akkor láthatod, hogy továbbgondoltam a dolgot a többiekkel s a végén már ezt a megoldást se támogattam, viszont még mindig úgy gondolom, hogy 1000szer jobb mint az "adózás"/"elõfizetés".
Þór vígi þessi rúnar
De ezt hogy tudod biztosítani?
Azon is gondolkodtam egyébként, hogy láncba kéne fogni a felajánlást. Aki nyer az ajánljon is fel egy játékot, és akkor így haladnánk sorban.
Így nem lenne olyan, hogy valaki csak felajánl és nem gyer (ez a felajánl csak nekem bõdület nehéz szó???.... Elkezdtem elemezgetni magamban, hogy hogy kell kimondani és így leírni, de úgy összeakad tõle a nyelvem, hogy az hihetetlen)
Þór vígi þessi rúnar
Nehéz döntés lesz ha igy haladunk...
p.s.: amúgy a játék nem nekem lenne. <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
maffia 2 tûrhetõ
Next PC upgrade: 2022
There's also something curious about the resolution too in that there's no change in clarity when attempting to crank up the settings. On close inspection, it appears that Dark Souls PC uses the very same 1024x720 internal framebuffer as the console versions, regardless of which resolution has been set in the menus. The option provided is for output resolution only; a simple courtesy to allow the game to play on most monitors, but the image quality will always remain the same. In short, PC gamers will very much be getting the genuine console experience here, right down to the pixel. - Eurogamer
ugye hogy lehet szarabb portot készíteni mint a gta4?! 😄
Forza.
DNF egy kalap sz*r. Én nagy Duke Nukemes voltam (bár szerintem a 2 a legjobb 😄) de ez a reboot nekem nagyon nem gyere be.
(van hozzá két értékelhetõ dlc is, ha valaki még játszana a környezetben, nade azok csak dlc-k...)
dukenukem: közepes lövölde, ezzel egyetértek. dehát duke.... 😊
Forza.
Duke Nukem meg egy gagyi lövölde max egy ezrest ér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Dungeons Gold.
Nomeg a Disciples 3 Gold (benne van a resurrection is ugye) most csak 11.49euro és az jó játék sokat toltuk anno... Hmmmm...