Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Á, értem, így már más a helyzet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Mondjuk remélem azé ENGEM nem baszhatnak meg, mert valaki küldött nekem egy gift-et, ami SZERINTÜK nem lehetne meg nekem. Az azt jelenti, hogy az õ rendszerük szar, nekik kéne elnézést kérni sûrû hajlongások között...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Hát, a STEAM minden felületén megnéztem - Nekem az ÖSSZES DLC megvan, és nincs köztük "Horror Pack".
Annak idején, ráadásul, csináltam egy összeállítást az addig elérhetõ DLC-kbõl, és köztük sincs, de még a Witches and Wieners-ben sincs "zombi".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ezzel én úgy vagyok, hogy amíg engedélyezik a Steam Trade -t, addig számolni kell vele s nincs benne semmi illegális. Ha egy orosszal cserélek, akkor orosszal cserélek.

Én is üzleteltem így ratgabbal és azóta sincs semmi probléma (kopp kopp)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
no és mik vannak nálad raktáron éppen??? hátha van valami jóságod jó áron...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gamersgate-n láttam csak én is. Steamen nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem kulcs, gift! Jó pár hónapja vannak ilyen cuccaim (tárolóban is, aktiválva is), Wesker kollégának még régebben és még semmi gond nem volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én sem merek kockáztatni...

Sir Quno Jedi
zombinak is lehet, meg ilyesmi, már ha ez a horror pack, de szerintem ez az...

Sir Quno Jedi
Node nem lehessen ráfázni ezekkel a ruszkije kulcsokkal?! Nem szeretnék problémákat a steam accommal! 😄

IMYke2.0.0.0
Én nem találom a STEAM-en... hol van?

Akkor csak én nem szembesültem vele... 750Ft-ot nem ér nekem egy farkasember.

Flatout Complete pack (steames)valakinek 1500 Ft-ért, akkor nem kell?

Carlos
Saint Row 3 összeskieggel hol a legolcsóbb? (steam)

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
De az, nekem benne volt. Megvettem, azt is leszedte hozzá. Lehet farkasembernek öltözni.

Ráadásul már azóta a full verzió sem full, van új DLC: Horror pack.

ZsZso
Érdekel vkit egy RaiderZ béta kulcs? (köze nincs a Steamhez)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ezt a 610-re akartam volna...

Szoktak ezek steamen is lenni és még ennél sokkal olcsóbban+ ha még hozzáveszed, hogy én tudok neked szerezni a 75%-os steam leárazáskor feléért oroszból akcióban, akkor még jobban jársz.

IMYke2.0.0.0
Eddig negyven (40) felajánlást rögzítettem a táblázatba - ami, ahogy alább megbeszéltük, nem lesz mérvadó, csak belsõ használatra készült 😊

Nagyon rá lehet szokni! Megmondhatják itt a többiek is, hogy én mennyire ellene voltam, de engem is nagyon levett a lábamról. És baromi addiktív, azt is veszed, ami nem kell.

IMYke2.0.0.0
GTA4-ben sincs tartalom - az lehet, hogy kicsivel több, mint a Mafia 2-ben, de az elõzõ GTA-khoz képest is, hát még a Saint's Rowk-hoz mérten van oka szégyenkezni az õt "legyártó" Rockstar-nak...

Sir Quno Jedi
sr3-bú a full összes dlc-set érdemes csak megvenni bárhol, mert van hozzá félcsilla dlc

Ebben végülis teljesen igazad van.

#53585 szerintem.

Szégyeld el magad. Most...<#idiota>

grebber
Gamersgate-en:

Saints Row: The Third - 7.5 euro ~ 2000 Ft (steam)
Just Cause 2 - 3.74euro ~ 1000 Ft (steam)

Next PC upgrade: 2022

LOL

wantonly
A Mafia II-ben hatalmas lehetõség volt pedig, hiszen adott egy gyönyörû grafika, remek autók, az irányítás is rendben van, jól van optimalizálva is. Szerintem a város "él", már csak meg kellett volna tölteni tartalommal és akkor kaptunk volna egy remek játékot! Érthetetlen számomra, hogy miért hagyták ki ezt a ziccert. Viszont így egyet kell értenem, unalmas. Egyszer végigjátszod és kész... De amíg játszod, addig jó. A GTA4-ben van tartalom, csak nem olyan szép és teljesen optimalizálatlan.
davidka003
Elég sok játék tetszik. Konzolon tény, hogy többet fel tudnék sorolni de PC-n is vannak jók. GTA4 például sokkal jobban bejött, mint a nulla élettel bíró unalmas Mafia2. Mafia 1 az isten az jó volt régen. Ha már szörnyes FPS inkább végignyomnám megint a Prey-t, mint, hogy a DNF-el játsszak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
Jahkérem én offline profillal tolom a windows live-ot, pedig az x-em miatt van onlin profilom náluk, meg a melóm miatt is, mert máshogy nem lehet náluk regelni a rendezvényeikre stb.

Carlos
hmmm...sg-nek nem vagyok a tagja? azt hogy? Mind1.

Þór vígi þessi rúnar

Maak
Mondok neked egy olyat, hogy

Anno mikor angliaban eltem csinaltam gfwl fiokot, mert kint megvettem meg a WH40k2-t es ahhoz kellett. Utana, mar itthonrol vettem a Flatout ultimate carnage-t, azt meg siman tudtam jatszani azzal a fiokkal. Erre summer sale-n megvettem a ket batmant, na mondom telepit login es adok neki, hittem en...nem engedett ingame a gfwl-ba, weblaprol lazan logoltam de ingame semmi...mar a hajamat teptem mikor kiderult, hogy ha csinalok uj fiokot azzal megy.Mai napig nem ertem mi a hiba, arra tippeltunk, hogy nem engedett az angliaban keszitett fiok ala mo-rol logolni mert figyeli regiot.Minden esetre most a batmanek mennek, mar csak a WH meg a flatout kerdeses.A ubisoftos szarrol meg ne is beszelhunk inkabb :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
én is megvettem, de azé elõtte ledemóztam, nem is oan rossz ez

Tinman
Atyaég!!!!

NAGYON KÖSZI!

Nagyon akarom :-)))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Indigala secret bonus annyira secret hogy szerintem õk se tudják mit akarnak majd adni!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Többek között ezért nem vettem tegnap, meg azelõtt és azelõtt sem pl. a gamersgate-en szarérhúgyér assassins creed revelations-t, bioshock 2-t, stalkereket stb., mert nem steamre regelhetõ volt egyik sem, mindamelett, hogy TÉNYLEG nagyon olcsóak voltak.

Mosmá dobozosból is igyexem majd steam-re regelhetõt venni, ne álljanak má ott a polcon.

Sir Quno Jedi
Én meg átmentem Tinman-ba. Eddig kerültem a steam-et és a steam-es játékokat, mint az ótvaros bilit, de most meg mindenbû veszek, még abbú is, ami amúgy megvan dbozosban, vagy már el is adtam (vagy megvan/volt konzolon), mert murva kényelmes így. Minden egyben és gyorsabban lejön és feltelepül, mint mire DVD-rõl felgyûrném (és ez a felhõ mentés sem hülyeség), frissít is mindent, karajság. Szal. költözöm át steam-re.

A gond az, hogy rengeteg gamma van, amibõl nincs steamreges verza, vagy van, de az drága és emelett még más fos cégekhez is kell aktiválni, meg kliens kell hozzájuk, ilyenek az ubisoft, szarjai, meg a winfos lájvosak stb. Kedvencem a securom-os védelem egy DIGITÁLIS copy-nál?!?!?

IMYke2.0.0.0
Másrészt, ha szigorúan csak az "Eredeti játékaink" csoportra nézünk, akkor w77d nemes gesztusai kiesnek a listáról, és tudjuk, hogy Õ aztán tényleg jószívûen ajánlotta fel az SG.hu játékosainak azokat a játékokat...

IMYke2.0.0.0
Olyat - de még mindig töltöm fel, mert annyi felajánlás volt eddig 😊
Eddig 19 van a sorban.

Carlos
helyes.
csalódott lennék, ha nem lenne meg a 10 versenyzõ...

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Nimbus óta nem neveztem be sehova, mert annyira nem érdekelt semmi, azt nem akartam elvenni az esélyt mástól. Erre viszont újra benevezek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Én most azért ajánlottam fel, mert jó napom van.
Este volt jó szex, jót aludtam, kellemes volt aludni a nyitott ablaknál, nincs melegem. Most jól érzem magam.

(meg egy kicsit égett a pofámról a bõr, hogy eddig sose ajánlottam fel semmit)

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Szerintem totál elkanyarodtatok rossz irányba. Ha valaki felajánl valami az önzetlenségbõl tegye, ne azért mert majd úgyis visszakapja. Szerintem az hogy valaki aktív topiklakó bõven elég.

ZsZso
"Ti ajánlottatok" - én pont a kõbe vésett szabályok ellen vagyok. Az, hogy leírtam milyen opciókat látok és véleményem szerint milyen károkat/gondokat okozhatnak az egy másik dolog.

Fabio Capello
Milyen táblázatot vezetsz te? 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha esetleg olyat, hogy ki mit ajánlott fel, akkor küldd már el priviben, volnának terveim vele

Shep
Szerintem ennek így semmi értelme, aki adni akar az adjon, aki meg nem az nem. Ez a verzió amit ti felvázoltatok ez már lassan közelít a kötelezõ ajándékozáshoz. Ennyi erõvel beszéljétek meg, hogy x összegig mindenki megmondjam i kell neki és a másik megveszi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Akkor megbeszéltük...
Imi, ha nincs mafia-d gyere!

Þór vígi þessi rúnar

Egyetértek! Elfogadva!

ZsZso
OFF: Nem tudja vki, hogy hogy lehet kikapcsolni (vagy nagyon hosszú idõre elhúzni) a respawnt Borderlandsbe? Tudom, hogy úgy miért lenne rossz nekem, de nem érdekel - rohadtul idegesít. 😊

IMYke2.0.0.0
Nagy dilemma - én például eddig "ingyenélõ" voltam, mert bár grebbertõl megnyertem 2 játékot is, nem dobtam fel ajánlatot...
Javaslom, engem dobjunk ki a csoportból 😊

#53592-vel értek egyet. Mert bár az Excel-tábla itt van elõttem, kitöltve, és ha megmutatnám, akkor sokan szégyellnénk magunkat, pont az ellenkezõjét váltaná ki, mint amit a nemes ötlet szándékozott.