Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ja, én sem szeretek rohanni

IMYke2.0.0.0
Ha amolyan "Borderlands-coop"-ban, megfontoltan, nem rohanva lehetne, akkor az be is jönne.
De, ugye a TSW F2P még messze van 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
TSW-t lehet tolni partyba, majd játszhatnánk. Sõt, a SWTOR f2p is a nyakunkon van

IMYke2.0.0.0
Úgy értem, hogy az "MMO", mint koncepció számomra annyira csábító, mint vágómalacnak a kifent kés.
Alapvetõen Single Player-játékos vagyok.

Viszont, a "The Secret World" miatt még talán hajlandó is volnék változni.
Más "fantasy-hack'n'slash-gyûjtögetõ-menedzselõs-kardozós-varázslós-csetelõs" MMO nem izgatna fel soha a büdös életben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

4k-ért tudok szerezni, majdnem bármikor.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Ezt hogy érted?

TSW-t én rongyosig szeretném játszani 😄

Az lenne az elsõ MMO-s probálkozásom. Most éppen a Star Trek Online-al ismerkedek

IMYke2.0.0.0
The Secret World miatt hajlandó leszek túllépni az MMO=hate koncepciómon.

Prince23
Rá másfél évre az is free to play lesz 😄😄

Most is eljátsszák a The Secret World-al ezt is.

Holott az is f2p lesz jövõre...

SWTOR-t várom már novemberben 😄

Carlos
Megejelenés elõtt fél évvel ingyenes lesz, hogy rácuppanjanak a csórók, hogy mekkora jóság.
ÉS akkor? ITT AZ ÚJ RÉSZ, VEDD MEG MOST! CSAK 59.99. HA ELÕRENDELED KAPSZ SZÉP BÕRRUHÁT MEG HANGTOMPÍTÓT AJÁNDÉKBA. CSAK MOST, CSAK NEKED!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Az a "rövid idõ" is kábé a Battlefield 4 megjelenését jelenti = 1,5 év.

Prince23
Hajráznak, kihasználják a lehetõséget, ahhoz hogy még tudjanak pénzt keresni, mert a BF 3 is rövid idõn belül free to play lesz, alapjátékkal.

Sir Quno Jedi
Nos inkább fizetnék, mert engem a szinglik jobban érdekelnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Már bánom, hogy nem szálltam be a 4-es csoportba annó...

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Oridzsin még viccesebb, mert 60euro-ért vesztegetik a játékokat, amiket dobozosan premierkor is meg lehet venni ideheza 8k alatt akár. Hmmmm... valami nem stimmel a fejükben. Aztán csodálkoznak, hogy az emberek nem tõlük veszik, hanem csak felregelik oda. Hogy ez miért éri meg nekik?!?

Én is általában csak megveszem dobozosan, felregelem a kódot és még a DVD-ket sem veszem elõ soha, mert onnantól az oridzsinen töltöm le és használom. Remélem ezzel kizárólag veszteséget okozok nekik (törvényesen) és idõvel leszoknak a 60euroról. Ha nem, akkor meg nem, kibírom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Epekedve várom, hogy benevezhessek... 15 perc és megteszem otthonról!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Nyugi, az EA rajta van az ügyön. Az Originbe 5 éven belül minden nagy játékot, aminek van multiplayere, ingyenessé fog tenni. Még 5 eurót sem kellesz majd fizetnünk érte.

Viszont mikrotranzakciós modult építenének bele. Kb 1-20 euróig érintve a DLC-ket és addonokat.

Ez a 10-15 euró tényleg jó! Pont az a határ, amit még simán kifizet az ember (20 euró már nem az)! Pont ezért megy majd el jó pár példány a Torchlight 2-bõl is.

Ezt említettem itt én is már pár éve és konkrétan majdnem lehülyéztek...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Fear 3 2,96 uro Még pár hónap és vizetnek nekünk hogy vegyük! 😄

Remélem összekapja magát a Monolith és lesz még értelmes FEAR.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Egyetlen játékot vettem meg teljes, megjelenéskori, elõrendelõs áron. A Portal 2-t. 😊 De megérte!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Szerintem a 10-15€ a reális. Lásd Alan Wake, 14€-val indított és elsõ héten visszahozta a fejlesztési (portolási) költségeket.
A másik pedig a cím + piackutatás. Blizzard és Activison 60€-ért adja a játékait és így is többet adnak el, mint a többi kiadó az 5€-s játékokból a nyári vásár alatt.

Három általános lehetõség van ugye:

1. - Legyen a játékok ára 1 és 60€ között, de ésszel árazzák be. Ne kérjenek el egy középkategóriás játékért 40-50€-t, illetve ne legyen 5€ egy innovatív minõségi játék, akár indie, akár nem.
Ez persze azért nem mûködne, mert az árak minõsítenék a terméket, ergo a kutya se venne olcsó játékot, hiszen az azt jelentené, hogy "sz@r".

2. - Mennyiségi árazás, minden játék 5-10€.
Probléma: Csak a "casual" játékokat veszik meg millióan. Nem lenne értelme stílusjátékot készíteni, nem térülne meg.

3. Maximalizált egységárak. Ez az ami mûködik mindenhol a piacon. Piacra dobáskor drága, aztán idõvel egyre olcsóbb, végül megáll egy megszabott minimál értéknél. (Van erre egy szakszó, csak nem jut eszembe. Lényege, mint a koptatás. Páran megveszik drágán, aztán csökken az ár, úgy megveszi a következõ "réteg" és így tovább)

Közhely 1: mint tudjuk a cégek célja nem az, hogy mi olcsón játszhassunk, hanem hogy nekik legyen bevételük, teljesíteni tudják a "target"-et.
Közhely 2: 30-40 dolláros ár nem olyan vészes a tengerentúlon. Márpedig többnyire õk az elsõdleges célcsoport.
A nagyobb kiadók pedig az elsõ hét bevétele alapján döntenek egy adott játék sorsáról, így nem igazán megoldható a sok kicsi sokra megy dolog.

Egyedül az orosz piac mûködése fura nekem. Egyszer majd utánanézek annak is😊

[merlinw.org]

Maak
Nekem sincs, vagy ha epp van is akkor azt valamelyik haver azonnal kapja giftben.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
En ha valamire nagyon vagyom, akkor meg a 10 eurot sem sajnalnam erte. (nem sajnalom-ot szo szerint ertve) Annal tobbert csak akkor veszem meg ha koop/multi miatt vonzo es haverok kozul tobben is megvettek, viszont ez esetben mar a fogamat huzzak fizeteskor.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
Idézek magamtól, másik totyigbú: "Amúgy ez már sokkal kényelmesebb és gyorsabb még a wareznél is, mosmá csak az áraikon kell mocskosul csökkenteniük, mert nincs az a sima premier PC játék, ami 49.99eurot megér, nincs... Ugyanakkor 5euroért meg veszik, mint a cukrot (ez látszik az akciókon és a statisztikákon). Namost mi a jobb, eladni párezer darabot 50-é, vagy párszázezret 5-é (amihez majd még vesznek ezt-azt stb.)... Ejnyeno. Szemmel látható, hogy a játékok reális ára 5euró körül mozog jelenleg, abból bõnyállal el lehet adni akár milliós nagyságrendet is azonnal, ha sikergamma."

Tinman
Pontosan :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Köszi, ezek engem sem izgatnak fel túlságosan, mert vagy régiek már, vagy megvannak/voltak. Lehet érdekel, ha tudok árat is róluk. Risen, Vampire, Red Alert3, meg C&C-k árait ha el tudnád küldeni priviben, akkor tudnék rajta rágódni.

ZsZso
Majd lesz! 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Nade nincsenek fölösleges játékaim, eztet mondom. Rögtön aktiválok mindent.

Tinman
Még friss husi vagy látszik... el tudja giftelni pl. azokat a játékokat, amik neked fölösben vannak meg. Elõbb-utóbb neked lesz majd játék a gift inventory-ban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Najó, de ha be is tud lépni a steam fiókomba, ott mi a rákot tud csinálni???? Beaktivált játékokkal már nem tud mit kezdeni. PayPal-omra nem tud belépni úgyse, az meg hogy kifigyeli a címemet/telómat, ha vásárolni akar, nabumm, ezt máshonnan is meg tudja szerezni... 😄

ollie
Nem lesz bajod ilyenbõl. A legrosszabb esetben eltávolítják a játékot az accountodról, de egyéb szankciótól nem kell félni.

Tinman
Steam guard?

Ha másik géprõl akar valaki -akár te- belépni, akkor küld a mail fiókodba egy kódot, és csak annak az ismeretében lehet "idegen" géprõl belépni.

Sir Quno Jedi
Gyjó van, beállítottam az sms-es kétlépcsõs gmail bejelentkezést, mûxik.

IMYke2.0.0.0
Kell-e kód valakinek?:

"Lead your faction to victory in the battle over Tiberium" - C&C: Tiberium Alliances - Free Startert Kód.

Sir Quno Jedi
Sazlé ez a steam guard hogy mûxik, mit kell vele csinálni, mik a tapasztalatok, mit okoz?

Ennyi. Max engem vehetnének elõ, de én meg nem fosok, mert tudom, hogy az orosz nálam 1000x nagyobb forgalmat bonyolít.
Õt hamarabb elõveszik!

Ráadásul a Flatout most egy magyar sráctól származik nem is az orosztól.

Ez teljes mértékben így van! Van egyébként egy olyan oldal, hogy steamtrades. Ott bárki, bármit, bármire cserélhet. Mivel ezt engedélyezi a Valve, legalábbis nem tiltja, így ezért nem vonhatnak felelõsségre.

Azt meg neked honnan kéne tudni, hogy az adott gift honnan származik, ugyanis nem minden esetben van ráírva (van amikor igen). Nem azzal kezdi az ember, hogy kifaggatja az illetõt, hogy honnan szerezte. Nem is érdekel senkit egyébként! Olcsó? Akkor kell! Ennyi.

Tinman
SQJ!

Ha elfogadsz pár tanácsot, ha már ennyire elkapott téged is a gépszíj:

- Steam accod privát legyen.
- Steam és hozzátartozó mail jelszó, paypal jelszó különbözõ legyen
- Ha gmail-es a mail cím, aktiváld a kettõs ellenõrzést, amikor a telefonodra küldenek SMS kódot. INGYENES!
- Steam Guard legyen mindig aktív!
- Jelszavak olyan bonyolultak legyenek, hogy fel kell õket írnod valahová.

Így azt hiszem maximálisan védett vagy... nekem már erõsen értékes a Steam accom, mindent meg kell tenni azért, hogy ne fordulhasson elõ semmi visszaélés.

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, nem kell letöltenem mindent, hiszen megvan a csúnya verzió - felteszem a gépre, bemásolom STEAM commonba és ráfrissítek a klienssel = sokkal kevesebb anyagot kell leszedni.

Flatout complete pack 1500 Ft

Van még Risen, Vampire The Maquarade Bloodlines, Race Driver Grind, Splinter Cell Conviction Deluxe+ Insurgency dlc, Red Alert 3, Kane's Wrath, C&C Tiberium wars.

Flatout complete-bõl lesz még szóval, attól megválok szívesen.

Többi saját használatra vettem, de ha kell valamelyik beszélhetünk róla. Annyira nem SOS nekem egyik sem, késõbb is meg tudom õket venni. És annyira nem voltak fontosak, hogy be is aktiváljam õket, szóval szabad a vásár.

IMYke2.0.0.0
Köszi, ez megnyugtató - most már illene is csinálnom ~20 GB helyet ehhez a gépen 😊

Sir Quno Jedi
De azé ne próbáld ki, mert ha tévedek... 😄

Sir Quno Jedi
Jaja, mikó nagyon ócó volt az sr3 komplett, egyik barátom kifizette nekem steam-en bankkártyával, az én accommal belépve és voilá. Feltelepíti és jóság.

Egyben telepíti az összes DLC-t, így gondolom, ha van új ilyen kis fis-fos, azt is belerakja.

Sir Quno Jedi
Teszem azt fõoldalon, meg a kliensben is azt írta (illetve nem írta, akcióban üres volt az az ablaka), hogy a GTA complete nem elérhetõ a régiómban, de én addig bóklásztam, míg felleltem és megvettem, akcijósan. Namost ENGEM nem terhel felelõsség, az õ felületükön jutottam oda, totál szabályosan és ott semmi figyelmeztetés senem volt én meg szabályosan szépen megvettem. Ha mégis lenne, akkor rájuk gyújtom a szaros szervereiket.

IMYke2.0.0.0
Eztetet hogyan csináltad? STEAM-en vetted a csomagot, mikor? Nyári akcióban?
Akkor lehet, hogy nekem is feltenné, ha most telepíteném a játékot ❤️ nap alatt le is jönne a csomag ezzel a nettel>?

IMYke2.0.0.0
Gamersgate - Saint's-Row The Third Horror Pack DLC

Tinman
Annyira azért nem kell félni.

Gondolj bele... vesz egy orosz x játékot, fizet. Odaadja egy magyarnak gift-ben, majd az a magyar egy másik magyarnak giftben, aki végül beélesíti.

Aki itt megütheti a bokáját az max az orosz, meg a közvetítõ... hiszen én honnan tudjam, hogy az amit a magyar sráctól kapok az orosz? Jóhiszemûség 100%.

Sir Quno Jedi
Nebasz, most toltam végig és lehet zombinak, farkasembernek, meg még tán valami hasonló szörnyûségnek öltözni.

ZsZso
Pontosan!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.