Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert amiket elmondtál, az eléggé érdekesen hangzik!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze vannak boss-ok, meg más lordok is, akik szívatnak stb., de lényegében ez akkor is egy "vidámpark", ahol a kalandozók jól kiélvezhetik magukat. Tudod, azok imádják a sötét dungeonokat, sok halálos szörnnyel és kincsekkel, artifactokkal, csapdákkal. Itt megfordul a dolog, nem te vagy a hõs, hanem neked kell minél mélyebbre csábítanod õket.
Ha meg kipurcan a dungeon heart, akkor buktad is a dolgot.
Tudod FPS nézetbõl irányítani a lordot, ez kell is, mert õt is szépen lehet fejleszteni és õ erõsebb jóval az átlag hõsöknél.
Az is fontos, hogy szintben legyenek a monszták a hõsökkel, mert ha túl erõsek, akkor idõ elõtt legyakják õket, ha meg gyengék, a hõsök uncsiznak. 😄DD
Ennyire lassú?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://i.ebayimg.com/t/Patek-Philippe-3970-E-J-Perpetual-Calendar-Chronograph-Yellow-Gold-Patek-3970J-/00/s/OTAwWDEyMDA=/$(KGrHqJ,!o8E63YcCyz+BO-Sbw3QSw~~60_57.JPG
http://i.ebayimg.com/t/Patek-Philippe-3970-E-J-Perpetual-Calendar-Chronograph-Yellow-Gold-Patek-3970J-/00/s/OTAwWDEyMDA=/$(KGrHqZ,!pQE7BcvigKvBO-Sb7RCJg~~60_57.JPG
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az én futócipõm 'csak'
160€ volt de abban azért van anyag.
Be happy. :) Running!
Én Pécsett (más amikor kiköltöztem az egyetemi koliból) egy olyan emeletes (téglapanel)épületben laktam, aminek az udvarában ott volt a Mecsekvárosi Rendõrség... próbálta volna bárki is ellopni másnak akárcsak a küszöb szõnyegét... <#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1>
Vagy BP-en lopták el az ajtód elõl? Várj - az ajtód hogy-hogy az utcára néz? 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha valaki megdobna egy legalább 20%-off-os kóddal GMG-re, azt nagyon megköszönném...THX!<#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként lehet, hogy nem olyan rossz játék, de ha úgy közelíted meg, hogy "Az igen. Klón." akkor annak nem lesz jó vége.
Kábé... Tudod mennyit ér? Kábé annyit, hogy benevezek ha ingyen meglátom steamgift-en.
Þór vígi þessi rúnar
Ha megvettem volna mikor megjelenik, tuti felpattintom az ereimet annyira bántam volna.
Dungeon Keeper 1-2-t én is szénné játszottam, megjelenéskor vettem és emiatt erre régóta pályázok.
Nem akarom elhinni, hogy ennyire szar lett :-(
Néztem teszteket 6-7 között kapott, az nem lehet annyira borzalom, hogy a full pack egy ezrest ne érdemeljen. Vagy igen? :-(
Ez a Dungeon keeper klón vagy remake???
Ha igen NE VEDD MEG! Próbáld ki a warezt elõtte.
Én 15 percet birtam vele játszani annyira bûnrossz. (Dungeon keeper-ek óltájm favok nálam, csilliószor végigtoltam a 2-t)
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- DUNGEONS - Steam Special Edition
- Dungeons - The Dark Lord
- Dungeons: Into the Dark DLC Pack
- Dungeons: Map Pack DLC
Mindez 1.140 FT! KELLLLLLLLLL!
Parasite Eve 2, best game EVER!