Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Gamespotos review full korrekt róla, elõször azzal kezdtem (meg máshol is utánaolvastam, júzervéleményeknek is, akik nem bírták felfogni, hogy ez más játék, mint a DK2, azok lehúzzák, akik megértik és ráéreznek ennek a más mechanikájára, azok istenítik, meg adnak jó tippeket, hogyan kell játszani vele, nem is triviális, én is szoptam), de én is toltam szépecskén a demót. Nekem tetszett annyira, hogy megvettem, ennyit megér esõs estékre bõven. Ja és ebben a csomagban ugye van már multi is, mert a kiegben van. Engem az a része nem izgat, de vannak akiket igen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy rossz videót linkeltem... Majesty 1 Gameplay

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Majd vegyetek be engem is a buliba! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Majesty 1 Gameplay - itt is hõsöket kell becsábítani a királyságba, hogy megoldják a questeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
21-ért vettem Steam-en a CE-t elõvételben.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Olyan kicsit, mint a Majesty volt (a 2. résszel még nem játszottam).

MerlinW
Simán😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nagyon beleástad magad - Jó ismertetõ volt. <#eljen>

Tinman
Értem, hogy villanymotor, de akkor most ez jóak vagy sem?
Mert amiket elmondtál, az eléggé érdekesen hangzik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Amúgy persze lehet ásni és vannak szolgáid, monsztáid stb. pont úgy, mint a dungeon keeperben, de ez akkor sem az.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez nem dungeon keeper, ez egy themepark hõsöknek, meg némi fps hack&slash. Szal. nem keverendõ a kettõ. Én kipróbáltam a demóját (te is ki tudod a steamen), az megtanít az alapokra. Nagyjából az a lényeg, hogy oylan dungeont építs, amit imádnak a kalandozók és akkor fenti világban is híre megy. Ha jól kiygakták magukat és rengeteg kincset összeharácsoltak, valamint az egyedi igényeik is kielégültek (pl. a mágusoknak könyvtár kell stb.), akkor megkapod a maxi soul energiájukat, mert csúcsra prörögnek. Ha ilyenkor meg is ölöd utána õket, vagy börtönbe veted, akkor még jobban kiszipolyozhatod õket, sõt a pénzedet is visszaszerzed tõlük.

Persze vannak boss-ok, meg más lordok is, akik szívatnak stb., de lényegében ez akkor is egy "vidámpark", ahol a kalandozók jól kiélvezhetik magukat. Tudod, azok imádják a sötét dungeonokat, sok halálos szörnnyel és kincsekkel, artifactokkal, csapdákkal. Itt megfordul a dolog, nem te vagy a hõs, hanem neked kell minél mélyebbre csábítanod õket.

Ha meg kipurcan a dungeon heart, akkor buktad is a dolgot.

Tudod FPS nézetbõl irányítani a lordot, ez kell is, mert õt is szépen lehet fejleszteni és õ erõsebb jóval az átlag hõsöknél.

Az is fontos, hogy szintben legyenek a monszták a hõsökkel, mert ha túl erõsek, akkor idõ elõtt legyakják õket, ha meg gyengék, a hõsök uncsiznak. 😄DD

DarkSector
Geci GamersGate nem küld e-mail-re szart, havernak kéne vásárolni...
Ennyire lassú?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megyünk majd együtt a sztori questekre? Mert engem is csak az érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
A havi fizetésének 10%-a, nem tétel. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Túlságosan bízik a 'zemberekben'... :=(

Fpocok
Szíved joga. HA telik, miért ne... de azért te is belátod, hogy egy ennyit érõ cipõt badarság volt kint hagyni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HappyHunter
Basszus. Az k*rva sok XD Egy egyszerû félcipõ?
Az én futócipõm 'csak'
160€ volt de abban azért van anyag.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Újmecsekalján laktam. Pécsiek tudják, a Mecsek Áruházzal szembeni "E" alakú épület (az aljában pékség, húsbolt stb.).

IMYke2.0.0.0
Én Pécsett éltem tizeniksz évig - de az biztos, hogy semmit sem tettem volna ki a lépcsõházba... kutyaszart meg lecsapatja az ember valahol , és felviszi, bevágja egy lavórnyi mosószeres vízbe / vagy lesuvickolja szakértõ módon, és a 64.000 Ft-os ön/mást-le-cuppantó cipõ is megvan, és nincs csalódás a lakóközösségben.

Én Pécsett (más amikor kiköltöztem az egyetemi koliból) egy olyan emeletes (téglapanel)épületben laktam, aminek az udvarában ott volt a Mecsekvárosi Rendõrség... próbálta volna bárki is ellopni másnak akárcsak a küszöb szõnyegét... <#nevetes1><#ravasz1>

w77d
én is rá gyanakszom XD

Prince23
Al Bundy a tettes 😊)

w77d
nem... ennyi volt. Szeretem a jó cipõket meg a jó órákat 😊

w77d
Budapesten lakok egy többemeletes házban. A lépcsõházból lopták el a cipõt..

IMYke2.0.0.0
Várjunk... For the record: ugye Te vidéken laksz Bugyipesthez képest?
Vagy BP-en lopták el az ajtód elõl? Várj - az ajtód hogy-hogy az utcára néz? 😊

Fpocok
Remélem csak rosszul írtad a cipõ árát...

w77d
limitált Boss Orange volt... mit csinál? szarba lép XD

ZsZso
Amúgy mit csinál egy cipõ 64 ropiért? Megy helyetted? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Így már érthetõ, hogy ellopták.

w77d
mert kutyaszaros volt és nem akartam behordani 😄 jah nem volt szar cipõ, 64ezerért vettem 1-2 hónapja...

Shep
Miért hagytad az ajtó elõtt? Másrészrõl meg lehet még kutyaszarosan is jobb volt, mint amit éppen viselt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

30al indított az alan, bár az is fél ár az az új címek nagy részéhez képest

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

w77d
lehet, hogy pont a cipõ életszerûsége fogta meg a lelkes tolvajt XXD

ZsZso
Pedig Te mindent megtettél azért, hogy elvedd a kedvét a potenciális tolvajoknak a cipõtõl 😊. Szerencsét nem hozott az tuti.

Tinman
Ez úgy fest törvényszerûség. Minél több jót cselekedsz, annál több csapás ér. Nálam így szokott mûködni, de te is alakulsz :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
gyerekek néha azért elborzadok az embereken... ma ellopták a cipõmet az ajtó elõl.. nem vadonat új volt, némi kutyaszar is leledzett talán foltokban rajta, de így is lenyúlta valaki... az igen...

DarkSector
Üdv

Ha valaki megdobna egy legalább 20%-off-os kóddal GMG-re, azt nagyon megköszönném...THX!<#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Ne sírj. Akkor sírnál, ha meglátnád milyen. 😊

Egyébként lehet, hogy nem olyan rossz játék, de ha úgy közelíted meg, hogy "Az igen. Klón." akkor annak nem lesz jó vége.

Tinman
<#rinya>

Carlos
+1

Kábé... Tudod mennyit ér? Kábé annyit, hogy benevezek ha ingyen meglátom steamgift-en.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Nem próbáltad? NE VEDD MEG! Az év csalódása volt számomra. Egy kalap szar. Hírbõl se hasonlít a DK -re. Ingyen se kéne.

Ha megvettem volna mikor megjelenik, tuti felpattintom az ereimet annyira bántam volna.

Tinman
Az igen. Klón.

Dungeon Keeper 1-2-t én is szénné játszottam, megjelenéskor vettem és emiatt erre régóta pályázok.

Nem akarom elhinni, hogy ennyire szar lett :-(

Néztem teszteket 6-7 között kapott, az nem lehet annyira borzalom, hogy a full pack egy ezrest ne érdemeljen. Vagy igen? :-(

Carlos
Áááááááááá... Dungeons?

Ez a Dungeon keeper klón vagy remake???

Ha igen NE VEDD MEG! Próbáld ki a warezt elõtte.
Én 15 percet birtam vele játszani annyira bûnrossz. (Dungeon keeper-ek óltájm favok nálam, csilliószor végigtoltam a 2-t)

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Jaja ezt hallottam mástól is. Ingyenes lesz a single része, nekem is ennyi a lényeg😊

[merlinw.org]

Swtor-t rögtön megjelenéskor megvettem (december), másfél hónapig játszottam (azaz 1 befizetett hónap fele elment a semmibe), de utána meguntam. Júliusban befizettem még 1 hónapot, de jó ha 5 napot játszottam összesen. A single része jó, de a multi elég gyengus. Ami számomra fõleg gond volt, h nem találtam nekem tetszõ magyar közösséget. Más mmmo játékoknál fõleg azért maradtam sokáig, mert összejött egy jó kis társaság és ha meg is untam a játékot, már csak a kedvükért is maradtam. Azonban a tor-nak már kezdetektõl fogva gyengus volt a magyar közössége. Ráadásul most, h visszamentem júliusban játszani, a magyar szervernek kinevezett szerveren, az egyik legnagyobb klánban, jó ha max 4-en fenn voltak egyszerre.
MerlinW
SWTOR-nak örülök, mert a sztori végigjátszható lesz. Nekem meg csak az kell, nem érdekel az online bandázás.

[merlinw.org]

Tinman
Hát ha nem nyerem meg Evolution-tõl a Dungeons GOLD-ot, akkor tuti megveszem:

- DUNGEONS - Steam Special Edition

- Dungeons - The Dark Lord

- Dungeons: Into the Dark DLC Pack

- Dungeons: Map Pack DLC

Mindez 1.140 FT! KELLLLLLLLLL!

Fpocok
Mivel lehetett venni élete végéig szóló elõfizetést... kizártnak tartom, hogy egy hamar f2p lesz. ÉS ennek örülök. f2p-t nem akarok ebbõl is.

Prince23
Nekem a zárt béta alatt + free weekendek bejött nagyon, fõleg a témája miatt is.

Zomil
Kár annyira várni a TSW-t nem egy nagy szám, tipikus F2P-re itélt játék :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"