Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Curze
Ez esetben:
Frozen Synapse giveaway

Sok szerencsét!

Carlos
szerintem nem... picsába... 😞

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Totti5: Köszi a nyereményt, de azt írja, hogy a kód invalid 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Igen, persze.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Curze
Steamgiftre fel lehet tenni olyan játékból 1 példányt ami vásárláskor alapból két példányos? Frozen Synapse-ra gondolok konkrétan.

ZsZso
Megnéznéd, hogy kaptál -e érte contri pontot? (csak 1 jelentkezõ volt ugye)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Félreértettél. Nem fenyegettelek hanem figyelmeztettelek. Felõlem azt csinálsz amit akarsz, de mivel a SteamGifts rendszerén belül megy egy 3rd party is részt vesz a tranzakcióban a nyertesen és rajtad kívül (aki mellesleg a szabályokat szabja) ezért amíg a nyertes nem szerez egy valódi Ravaged -et addig féltheted a popód.

A téma részemrõl lezártnak tekintendõ, többet nem hozok fel SteamGiftses szabályokat ebben a topikban. Én kérek elnézést.

ffxi
Akkor felhívnám a figyelmet, hogy az általam indított Ravaged gift BETA. Mivel ez egy szûkkörû csoport. Ne csesszük ki a másikkal. Aki akar jelentkezzen. Aki nem az hagyja annyiban és lépjen ki. Nem kell fenyegetni bann meg feljelentésekkel. Hogy néz ki már?

Fákjúal!

arty
haverokkal multiztunk is, coopban, sok erõs gép ellen, szvsz nem volt az se rossz 😊

Forza.

Maak
Mikor kijott jatszottam vele par kort de untam, kampany az eredetivel jo volt de multi nekem nem jott be.Allitolag van hozza mod amivel ertelmes sebzeseket lehet produkalni, de melyebben nem mentem bele a dolgokba.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

arty
asszem azt hamar lelõtték 😊

szteamen amugy régen nagy szivás volt a coh: ha jött pecs, 6-7 gigát szedett le 😞 nemtudom manapság mivan, játékon belül az acchoz lehet rendelni a kulcsokat és azzal authentikálni: noCD, noSTEAM, noPROBLÉMO 😊

Forza.

Carlos
jó játékot! 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Köszi! <#taps> Remélem megúszom a bugokat és lesz benne pár óra móka. Review-k a random crashelések miatt húzták le fõleg...

Carlos
Zorroember! Elment a kulcs. 😊
Gratula!

Þór vígi þessi rúnar

Maak
Ott a pont, nekem a gold van meg dobozosban. Viszont multijaban zavart anno, hogy a sebzese 0 az egysegeknek. Egyebkent van mar coh online is, f2p aszem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ZsZso
Az elsõ rész meg is van dobozos verzióban, csak a kiegészítõk hiányoznak. Nem vitás, hatalmas játék!

Curze
CoH még annó a teljes árát is megérte bõven! Nem hogy két gömb fagyi árát...
Nem mellesleg a multija ma napig aktív.

tototto
csak az elsõ rész nem rég volt akciós és itt steames is elvileg, kár hogy ez nem :S

ZsZso
Ajjaj tényleg! Akkor MerlinW -nek megy a puszi <#puszi> 😄.

IMYke2.0.0.0
MerlinW érdeme a dolog - én csak a bannerbe tettem, hogy mindenki megtalálhassa.
#54112 és #54117

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Áh, kegyetlen jó ez a lap. Köszi Imy!

IMYke2.0.0.0
Éppen írni akartam. Megelõztél 😊

ZsZso
Sanszos, hogy az oldalon a SteamWorks filter a Steamre reggelhetõ játékokra szûr 😊.

Nekem még nem biztos, hogy felejtõs. Ez röhejes ár.

IMYke2.0.0.0
Ennyi pénzt bõven megérne - mondjuk, STEAM-es jobb lenne tényleg.

Carlos
akkor felejtõs. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Maak
Nem irja, hogy steames lenne.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ZsZso
Nem Steames 😞.

ZsZso
De jó, hogy válaszoltál rá. Nem vettem eddig észre a linket. Rohadt jó!

Be lehet szerintetek reggelni Steamre? Company of Heroes Complete - 378 Ft
(mondjuk ha nem, még akkor is nagyon komoly!)

IMYke2.0.0.0
Enyém szintúgy:

"The Hut[/]": Your Unique Code: 2466-7202-45B3

Ma ejfelig meg ervenyes The Hut kod:

Your Unique Code: 2466-372E-4883

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

ZsZso
1 héttel meghosszabbították az Indie Gala -t! Én is arra várok, hogy véget érjen a bojkott. Az éppen futó pakkokat elvileg nem lehet feltenni, ahogy mondod.

IMYke2.0.0.0
DIGITÁLIS alatt.

IMYke2.0.0.0
Bannerben is. <#papakacsint><#worship>

Rapid81
Én jelentkeznék, csak hogy ne legyél egyedül, de nem vagyok benne a csoportban. Szóval gratula az új játékodhoz.

Amúgy most, hogy már lehet feldobálni Bundle-okból külön játékokat és már meg is jelentek az új Indie Royale játékai, azért is jár contributor pont? Nem úgy volt, hogy az éppen futó bundle-okért nem jár pont?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
Azért öröm az... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Valamit nagyon félreértettél. No, problem.

zorrobomber
Tyû még mindig egyedül nyomulok? Valaki jelentkezzen már még, így nem öröm megnyerni 😊

Maak
Volt anno a Krater betaja, boldog boldogtalan nyomta felfele. Joparat ki is sorsoltak, kaptam en is ket kulcsot (mas helyrol), mondom akkor go felrakni, kabe fel perc mulva banolva voltam, mert addigra ert oda a cunami. Szerencsere nem perma lett csak amig kipucoltak minden krater betat.

Sir Quno Jedi
Ez kizárólag a "te hibád" ilyenkor. Nem kell várni a sültgalambot és azt lesni mikor kapsz valamit ingyé, hanem szépen elõ kell teremteni a zárát véres verejtékkel és MEGSZEREZNI szabályosan. Aki a könnyebb megoldást választja és így másoktól függ, az ne sírjon-e, ha kihasználják-e... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm a szabályismertetést a SteamGift-tel kapcsolatban!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Naná, csak az egész miatt vesztesnek érznéd magad. Én pl. 1600 entry (1 Faerie gyõzelem) után nyernék egy Ravaged -et, aztán aktiváláskor kiderülne, hogy csak szimpla béta, akkor a fejem verném a falba. Tök jó, hogy bejelenthetem az ipsét, de attól még nem lesz játékom.

Sir Quno Jedi
Nos, pl. ha én aktiválás után jönnék rá, hogy beta kulcsot kaptam és ez nem volt leírva elõre, tehát átvágtak, akkor nagyon 1xû a teendõ, jelenteni azonnal a dolgot az összes illetékesnek, majd õk rendet tesznek. Megvan mindennek a szabályos útja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Az nem baj ha megjegyzed, de butaságokkal ne érvelj, pláne, hogy nem a saját bõröd viszed a vásárra.

Egyébként rengeteg bétát osztanak meg, ahogy mondod, s a legtöbb ember csak azért teszi, hogy gyorsan SteamGifts pontokhoz jusson. Pofán is köpném egytõl egyig mindet, mert míg egyesek pénzt ölnek abba, hogy növeljék a contributor számaik számát, addig ezek a pondrók összeszedtek 100 kulcsot és úgy osztogatják õket. (Itt most nem ffxi -re gondolok, hanem azokra akik tisztában vannak a dolgokkal) Másrészrõl pedig a szerencsétlen aki megnyeri a kulcsot csak az aktiválás után fog értesülni arról, hogy paccfüttyöt nyert csak, nem a teljes játékot.

Rapid81
😄 Azért nem ilyen véresen komoly a dolog, csak megjegyeztem, hogy hemzseg a Steamgift a bétáktól.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Olvasd el a szabályzatot kérlek! Nem árt!

ZsZso
Banyek, ne csináljuk már! Ha körülötted mindenki gyilkol, akkor Te is megölhetsz akárkit? Na persze.

A szabály egyértelmû:
"Do not submit guest passes, beta keys (Dota 2 and CS:GO giftable copies whitelisted), or in-game items from games such as TF2."

Nekem aztán tökmind1, hogy bannolják -e az accát vagy nem, csak segíteni akartam. Símán lehet, hogy ha lesz elég erõforrásuk (most ember híjján vannak) akkor nyomnak egy nagy ban cunamit. Lehet az is, hogy nem és tojnak a saját szabályaikra.

Rapid81
Sõt, a CS:GO is mind béta.

Dj Tommy
Darksector és ZsZso:
Kösz mindkettõtöknek az infókat.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Rapid81
Ravaged már volt fönn vagy 50, meg az összes Dota 2 béta volt mégis felraktak vagy 200at az elmúlt 1 hétben. 😊 Meg az összes Guns of Icarus Online is béta.