Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- Don't trade, sell, resubmit, or give away games you win.
- Winnings must be redeemed on the winning account.
- The submitter and winner(s) of the giveaway have seven (7) days to complete the gifting process. This includes the activation of the gift on the Steam account of the winner.
- You must redeem the game on the account you entered with, and may not trade it to others.
Nem nagy cucc írni egy olyan progit, ami lecsekkolja, hogy kinél teljesülnek ezek a feltételek, kinél nem. Nem féltétlen akkor ellenõriznék, amikor 2x -ra is megpróbál jelentkezni az adott játékra.
Mégegyszer mondom, én vigyáznék ezzel!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De akkor MÉG 1x NE entriezz ugyanarra a játékra...mert akkor az egybõl kamu ha egy féle játékból nyersz 2 példányt, mert ilyen nincs a Steamgift-en eredetileg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok szerencsét. Ravaged gift.
Fákjúal!
Ez remélem sokaknak egyértelmû hogy ÁTBASZÁS!
Felkér ez a community csatlakozz, és utána ide linkel hogy választhatsz egy ingyen játékot!
Viszont a steam NEM KEZEL E-MAIL JELSZÓT...vagyis ez alapon egy intõ jel hogy ez egy nagy accountlopás!!!!

És Kösz a felajánlást!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
De azt, hogy ki regizi be az tökmindegy. (szerintem)
Þór vígi þessi rúnar
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
nem lesz entrie az vicces lesz...kiváncsi vagyok ilyenkor mi van, ha senki nem nyeri meg.....😄DDDDDDDDD
[merlinw.org]
Forintban is számol valamint meg lehet adni limitet, ami alapján értesítõt küld nekünk, ha valahol a megadott ár alá ment az adott játék. Továbbá importálhatjuk a Steam kívánságlistánkat, szûrhetünk Steamworks játékokra, stb.
+fav
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem már megvan az 1-2. Ha nem kapok értelmes csere ajánlatot akkor megy fel ez is SG -Eredeti játékok csoportba!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Sorry.
Next PC upgrade: 2022
support: 10/10!!
Forza.
Ha érdekel valakit játékok Indie Gala 7-bõl, azok írjanak.
Ha valaki ír, választ 1 játékot, és megkapja, ha nem ír senki máig, akkor a megmaradt kódokból választhatnak még azok akik már kaptak 1 kódot, ezt azért szeretném mert ne az legyen ha nem muszáj hogy 1 ember kéri el mindet...😄
MINDEGY HOGY BEREGELITEK MAGATOKNAK VAGY FELDOBJÁTOK GIFT-NEK! NEKEM NEM SZÁMÍT!
AZÉRT NEM GIFT-ELEK VELÜK MERT ÍGY HA VALAKI NEM SAJÁT FELHASZNÁLÁSRA SZERETNÉ AZ IS MEGTEHESSE.
Privátba írhattok!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És mint kiderült a GetGames baszarintott el valamit. (support email)
Þór vígi þessi rúnar
Vettem egy Severance: Blade of Darkness-t, holnap dobják postára :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem akarok szemétkedni de elsõ ami eszembejut hogy a ki kapta az rafináltkodik.
De remélem itt nem errõl volt szó.
Már elnézést.
15 percig szenvedtem vele és kuka. Kezelhetetlen, gagyi, vacak.
(DK fan)
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze vannak boss-ok, meg más lordok is, akik szívatnak stb., de lényegében ez akkor is egy "vidámpark", ahol a kalandozók jól kiélvezhetik magukat. Tudod, azok imádják a sötét dungeonokat, sok halálos szörnnyel és kincsekkel, artifactokkal, csapdákkal. Itt megfordul a dolog, nem te vagy a hõs, hanem neked kell minél mélyebbre csábítanod õket.
Ha meg kipurcan a dungeon heart, akkor buktad is a dolgot.
Tudod FPS nézetbõl irányítani a lordot, ez kell is, mert õt is szépen lehet fejleszteni és õ erõsebb jóval az átlag hõsöknél.
Az is fontos, hogy szintben legyenek a monszták a hõsökkel, mert ha túl erõsek, akkor idõ elõtt legyakják õket, ha meg gyengék, a hõsök uncsiznak. 😄DD"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774