Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megfigyelés jó, de ha emlékeim nem csalnak, akkor az altavista volt a csúnya verziója az astalavista -nak, ott mindenféle kulcsra meg crackre lehetett vadászni. 90es évek.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
sajnos itt már fekete lista is van arról, aki nem adakozik a csoportnak... <#hehe>#hehe>
Forza.
Oké 😄, megvan. Az ilyeneket szûri az agyam (beépített ad-block). Régebben (altavista korszak) amikor warez oldalakon járkáltam (balra p*na, jobbról p*nci lent pedig faroknövelõ reklám) akkor én lepõdtem meg a legjobban mikor kérdõre vont valaki mögülem, hogy mi a francot nézek. Kellett pár másodperc míg kikapcsolt a beépített filter és megláttam a csúúúúnya csúúúúúnya képeket 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki adakozik, tegye... adakozzon és SEMMIT ne várjon érte (köszönömön kívül), cont pontot se, mert ha már vársz valamit érte, azt már nem úgy hívják, hogy adakozás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ratgab! Mostanában miért van igazad?"
"gondolom te a Tesco-ba meg a Sparba is gyûjtöd a pontokat."
Þór vígi þessi rúnar
"Szóval vegyél vissza pirinyót mielõtt másokat lenézel"
Saját magadról beszélsz ám éppen nem tûnik fel?
Ki is vegyen vissza?
De mint tudjuk az nem szerencsejáték.
Nemtom miért vagy Tinman kiakadva. Én csak akkor gyüjtöm a pontokat a teszkóban vagy akárhol amikor értelmes dolgokat lehet megvenni olcsóbban. Nem értem miért para ez vagy miért lenézendõ.
Most essek hanyatt mert neked nincs szükséged ilyesmire? Akkor miért is licitálsz? Miért is nézegeted a 1200 ft szarfos dungeons játékot? Miért nem vetted meg 8K-ért megjelenéskor?
Szóval vegyél vissza pirinyót mielõtt másokat lenézel, mert te ugyanezt csinálod. Igaz nem a teszkóban, hanem a steam-en.
Þór vígi þessi rúnar
Ha felteszek egy játékot és választhatok, hogy 1 almát kapok érte (a jóérzés, hogy adtál) vagy 2 -t (contripont, vagy nevezd aminek akarod) akkor biza a 2 almás megoldást választom. Nyerészkedem? Nem feltétlen, mert ha ez lenne a cél, akkor inkább eladnám.
Tescos pöttyöket én se gyûjtöm. 😉
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de a "teszkóban" (oda nem járok!) gyûjtöm a "pontokat", mert rengeteget lehet spórolni. évekre visszatekintve szvsz pl párom a DM-ben egy százast biztos "nyert"... de az se zavar, ha néha 1-1 liter benzint ingyen kapok, stb stb stb
a kettõnek semmi köze egymáshoz 😊
Forza.
Egyszerûbb megvenni olcsón, mint szarakodni ezzel egész nap, hogy nyerek-e vagy sem.
Ha felajánlok valamit, vigye aki akarja... gondolom te a Tesco-ba meg a Sparba is gyûjtöd a pontokat. Na én azt is keresztbe... de rendesen.
Vannak olyan steamgiftek ahova csak úgy tudsz belépni, ha van már mondjuk 100 dollárnyi adományod. Ezek az értelmesebb játékok pl.
Vizuális típusoknak:
http://www.sg.hu/galeria/1028822937/10288229371344857456.jpg
Þór vígi þessi rúnar
Csak kicsit csalódott vagyok, ennyi.
Ok, hogy nem egy nagyszám játék, de akkoris 30-as csoportból 1 ember?
Þór vígi þessi rúnar
Ratgab! Mostanában miért van igazad?
lehet, hogy legközelebb publikba tolom az ilyen gagyi játékokat ha itt senkinek sem kell...
Þór vígi þessi rúnar
Ezzel az erõvel csinálhatok a haverral egy csoportot és adogathatjuk egymásnak a játékokat és növeljük a pontot.
OKOS.
Þór vígi þessi rúnar
Sok? Kevés?
24 óra akkora idõkeret, hogy aki naponta legalább egyszer csekkolja a fórumot, nem marad le róla.