Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Curze
Az este érkezõknek, immár menõ siggel 😊 mivel végre megtaláltam! 😊

Tinman
Arty!

A 450W-os Chieftec tápom volt a ludas... feltúrtam a kocsim hátuljából egy dzsunkarizs 350W-os(!!!!) szemetet, azzal 8-9 percet megy teljes terheléssel a kórájhét. Hát a k. életbe komolyan -.-

Anno 15k körül volt ez a Chieftec. Vicc az, hogy UPS nélkül és vele sincs semmi gondja a gépnek, stabil, nem fagy nem indul, nincs lassulás semmi.
Egyszerûen csak annyi, hogy a szünetmentes + Chieftec kombóval, ha elmegy az áram azonnal kikapcsol a vas.<#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tutituti
Már jó ideje próbálkozok puszta szórakozásból a steamgiften.volt hogy nem érkezett meg a nyeremény vagy törlõdött valahogy a giveaway.De pár hete nyertem és ennyire kulturált egyénnel ritkán találkozni a neten.
Gratulált és kellemes játékot kívánt.majd mondta hogy milyen játékokat szeretne a közeljövõben feltenni ha érdekelne engem akkor keressem a neve alatt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Jó csak ezzel azt akarom mondani hogy hazudik, és ráadásul hülyén. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
1 napotok van:

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Remegõ kéz? 😊 Nem tudom...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hogy lehet véletlenül vásárolni és véletlen aktiválni?
Ez egy orbitális hülye szöveg...nem lehet ilyeneket csak úgy véletlen csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Hatalmas Giveaway Story xD Véletlenül megveszi, aztán véletlenül aktiválja. Epic fail! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Ja értem.

De haver azért mondtam tegye fel nyugodtan mert már nem ingyen-es a kulcs tudtommal egy ideje 25 euro-t kell pengetned hogy kapj egy beta kulcsot.

ZsZso
a, mert elvileg van verzió is, ami retail is egyben
b, mert a Steam adatbázisából huzzák a cumót és nem válogatnak (ha ott megjelenik valami, akkor õk is kiteszik)

Fene tudja, de nekem rémlik az a, ... b, meg csak egy teória.

DarkSector
Sorry én vagyok a hibás én azt halottam hogy ezzel a kulccsal megmarad a végén a full játék is!

Elnézést kérek!

(amúgy én sem halottam errõl, kérdés viszont az hogy akkor meg miért lehet kiválasztani a játéklistáról???Hiszen még nem vásárolható meg!!!)

zorrobomber
Pedig jó móka Brick is - bár szokni kell

Shep
Sõt szerintem mindent törölj, csak a képeket hagyd meg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
IPON is ír már, magyarul a Mecha karakterrõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Legyen eredeti steames játékaink a topic neve 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Merem hinni, hogy azért megpróbáltak egyensúlyt belecsempészni a dologba - mittomén: idõ-intervallum a képességei használata közt stb. - és kábé olyan 'egyformák' lesznek a skillek, képességek, és karakterek, mint az elsõ részben voltak.

Hozzáteszem: Lilith-rajongó vagyok. Brick-kel például egyszer sem játszottam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"A felesleges flame meg egyszerüen unalmas már néha azért kéne leállitani."

Akkor, ezek szerint, töröljem a topik eddigi hozzászólásait az utolsó, dobozos játék képéig? [mert az bizony nem off topik - minden más, köztük a STEAM-GMG-GOG-és-társaik, meg ez a vitatkozás is a szabályokról az.

zorrobomber
Az is igaz hogy csak egy skill-tree a háromból, tehát nem kötelezõ használni.

IMYke2.0.0.0
Még cégen belül sem nagyon értenek a dologgal egyet - Pitchford is csak az utolsó pillanatokban merte bevallani, hogy mirõl is szól a mecha...
Hát, noob-friendly ide vagy oda, én azért majd teszek egy próbát azzal a karakterrel is 😊

jarlaxxe
Én egyetértek veled de maradjunk annyiban, hogy a videók és képek beszúrása se szabályellenes kivéve nálad.
A felesleges flame meg egyszerüen unalmas már néha azért kéne leállitani.

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Az még plecsnit is kért magának a felhasználó bannerjába 😊

ZsZso
Bezzeg a traktoros fórum házigazdája ... szipp szipp <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Elég kulturáltak õk ahhoz, hogy így tegyenek, ha szükségét érzik. 😊
Nem az apukájuk vagyok, csak egy házigizda.
<#vigyor5>

zorrobomber
Pont errõl (Mechromancer), olvastam épp, hogy gyakorlatilag egy "noob mode"-nak fog megfelelni ha vele játszunk:

"...this set of abilities is called ‘Best Friends Forever’, and includes skills such as missed shots having a chance to auto-ricochet into their intended targets – i.e. allowing some victory from imprecise aiming."

Magyarul az is tudjon Borderlands-ezni akinek nem annyira megy a célzás. Ezek után én nem aggódok többet azon hogy megkapom -e vagy nem.

Zomil
Nem kell törölgetni, de rájuk lehet szolni, h privátba folytassák 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Áááá... szerintem lesz az 10 euró. Mondjuk engem nem érint.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
5 €-t én is tartom. Kábé annyi is lesz.

IMYke2.0.0.0
Na, az már tényleg önkényes lenne, ha úgy törölgetnék hozzászólásokat, hogy azok tartalma semmiben sem szabályellenes.
Egészséges nézeteltérésbe még nem halt bele senki.

Borderlands 2 5. karakterosztály ügyileg némileg megnyugtató dolog, hogy lesz belõle DLC, nem csak az elõrendelõknek lesz elérhetõ.

Azért én nagyon kíváncsi lennék, hogy 1 db játszható karaktert mennyiért fognak árulni... Én olyan 5 euróra tippelnék!

Forrás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Szerintem erröl a témárol még nem volt elég flame...bezzeg ilyenkor Imy nem tenne rendet, 1oldal ota ezt a hülye vitát kell olvasni, egy video beszurás meg 5percen belül eltünik... :S

Carlos
Ezért gondolkodtam el azon, hogy ezeket nem itt kell meghirdetni. Ennyi...
Télleg megyek haza. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nem gondoltam, hogy sebesre vitatkoztátok magatokat...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát épp ezaz, hogy az Indie Gala-t már mindenki megvette! Ezért nem jelentkeznek rá sokan. Tetszikérteni?

No offense, csak ténymegállapítás volt.

Carlos
megyek is haza inkább!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Jön ratgab és feltépi a sebeket 😊.

Carlos
akkor minek adakozunk?
bárki megveheti...

Þór vígi þessi rúnar

Most komolyan 240 Ft-ért bárki megveszi a csomagot...

Na mi az? Nem csak az adakozás a fontos? XD

IMYke2.0.0.0
Á, az a lista nem mérvadó - csak az én személyes kíváncsiságom. Statisztika-mániákus vagyok bizonyos mértékig.
Kérem, senkit se frusztráljon egy ilyen lista létezése!

Jól teszed! Ideális az az 1 nap, így mindenki be tud nevezni, aki akar.

zorrobomber
pedig szerintem arra a listára gondol amit te vezetsz (arról hogy ki adott)

IMYke2.0.0.0
S én a fekete lista élén állok : )(

Prince23
No, akkor free to play még ebben az évben 😊)

Maak
Pedig fasza kis game, kell hozza csapatjatek viszont k.va kevesen jatszak sajna...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Neveztem volna ra de meloban vagyok, tartogassatok du-ra az ilyeneket es eggyel tuti tobben jelentkezunk ra😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Prince23
A Nuclear Dawn sztem rövid idõn belül free lesz...

HappyHunter
Defconnal játszik innen valaki? Tegnap megvettem GMG-rõl de singleben nem az igazi.

Be happy. :) Running!

ZsZso
Hahaha! Tényleg. Öregszem! 😄