Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Biztos jól emlékszel? mert a Darksidersre sok mindent el lehet mondani de azt nem, hogy nehéz lenne.

Shep
Látom csak nem nyugodtál bele a dologba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Nagy hánytál be a grafikától? 😄
Egyébként az elsõ kard a leggecibb. Asszem SQJ írta, hogy otthagyta a picsába a játékot olyan nehéz volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sir Quno Jedi
Köszi! Rendes vagy!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Ha végigtoltad írj... aztán majd lemegyek Pécs mellé egy PS3 és a GoW 3 társaságában :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
Ha esetleg elkészült a lista az eddig felajánlott játékokról, el tudnád küldeni? 😊

IMYke2.0.0.0
Korr.jav.szerk.: "Darksiders 1" - értelemszerûen, elírtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Darksiders 2" helyzetjelentés: 3 óra 41 percnyi tiszta játékidõ után: <#eljen>
Aki játszott vele, tudja, hogy mire gondolok, amikor leírom hol tartok: a 4 kardból egyet már a helyére tettem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nézd... nekünk itt a cégbe, nem 2-3 tapasztalatról van szó, hanem 2-300-ról. Ennek és garos dosszié alapján mondhatom, hogy a Chieftec egy k. jó tápegység. Most sincs semmi baja, annyi, hogy a GAGYI FSP szünetmentesemmel nem mûködik együtt. A szünetmentest gagyi tápra kötve semmi gond, a gépemet 90 ezres APC UPS-re kötve nincs semmi gond. Sajnos ugyan ez az FSP 2 hete, 2 szervert lõtt ki, mikor elment az áram, azokban pedig nem gagyi tápok pörögnek.

Ami még nagyon érdekes tapasztalat az az, hogy a "régi" 4 magos konfigom gond nélkül kiszolgálta ez a szünetmentes + Chieftec táp. Gyak. most a "kórájhét" váltás óta van gond és azt is észrevettem, hogy sokkal hangosabb is lett a táp. Vicces, hogy a gagyi 350-es viszont már kínosan halk ugyan ezzel a konfiggal... ráadásul a gagyi teszt tápnak elvileg teljes terhelés mellett ezzel a konfiggal nem is szabadna mennie, hiszen bõven nagyobb rajta a terhelés, mint 350W.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Az én Chieftec GPS-550AB 550W tápegységem köszöni szépen, elvan immáron 4+ éve, hiba nélkül - és remekül bírja a vidéki, sok áramszünetes környezetet is.
Hivatalos oldal
Anno én 15 ezer magyar forintot adtam érte. <2008>

Carlos
SG.hu csoportnak!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Te direkt lázongsz - ilyen képeket ne szúrj be !

Carlos
Még 10 óra, akit érdekel:

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Válthatok fizetési módot, csinálhatok én akármit a meglévõ orderrel nem tudok mit csinálni, sehogy se jön fel a paypal. Cancelre nyomtam. Elnézést, a jószándék megvolt, de a tehetség hiányzik - átadom a terepet annak aki már vásárolt a GamersGate -rõl.

Ha nem lesz (kizárt) aki segítsgen, akkor amikor hazaértem újra mepróbálom ha gondolod.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Na olyankor mikor rányomsz, hogy kifizeted, akkor irányít át a paypal-hoz (10secen belül) és ott tudsz belépni, meg fizetni. Amúgy mûxik, csomó cuccot vettem már, de van amit 1xûen NEM hajlandó engedni, hogy paypal-lal fizessem ki. Másoknak is szokott lenni ilyen hiba, de a paypal is leszarja, meg a gamersgate is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Hogy a túróba kell itt vásárolni? Megrendeltem, rányomtam, hogy paypallal akarom és ott van pending orderbe. Paypal adatokat nem is kért. Nekem ez nem tiszta ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Apropósta. Kéne nekem ez a WH40K Dawn of War II Retribution, de a rohadék GamersGate nem hagyja paypal-lal kifizetni. Valaki tudna segíteni, vagy megvan neki elajándékozhatóban, vagy meg tudná nekem venni stb.?! Anyagiakat lebeszéljük, megbízhatóságom 1001% és ha kell elõre utalok term., de bele kéne férni ebbe a deal-be, mert most csak 7.98euro...

ZsZso
Köszi, tanultam belõle!

Sir Quno Jedi
Ez azé van, mert soxor nem is írják oda, hogy steam-es, soxor meg a bundled product-oknál, azaz a csomagban lévõ gammáknál külön-külön van leírva, hogy milyen drm van rajtuk és ott láthatod, hogy steam-esek, vagy senem. Néha meg csak leíró bla-bla szövegbõl derül ki, mert pl. itt is írták, hogy ha redeem-eled a kódot steam-en, de már megvan az alap apck, akkor ingyé kapsz albion prelude-ot is hozzá stb. Nos ebbõl az én olvsataomban az következik, hogy ez STEAM-es!!! 😄DD

Szóval MINDEN jó deal-t részletesen végig kell nyálazni, akár a fórumokon utána olvasni, mert lehet hogy lukra futunk, de lehet, hogy nyerünk! 😄

ZsZso
Aha, akkor egyik szemem sír a másik nevet.

Ezek szerint a tegnapi megállapítás, miszerint az IsThereAnyDeal.com -on a SteamWorks filterrel ki lehet szûrni a Steamre reggelhetõ játékokat, nem igaz.

Sir Quno Jedi
Amúgy az xcom complete és az ufo complete is bazi olcsóé volt éjjel a gamersgate-en, de szvsz. nehéz eldönteni róluk, hogy steam-esek, vagy senem (szerintem nem)...

Sir Quno Jedi
Pl. most szemeztem az Armada 2560 + supernova-val, de egyértelmûen nem steam-es, mert steam verzió nincs is a supernova-ból és írják fórumokon, hogy nem is triviális összeheggeszteni a steam verzióval, míg a simára rámegy gond nélkül. Szal. önmegtartóztattam magam és nem vettem meg, pediglen jóáras.

Sir Quno Jedi
????????????? Mán hogyne lenne steames, fél perc múlva már ott is figyelt beregelve a steam accomon (és az összes rész amit ígértek)! Én nem veszek digitbe olyasmit ami nem steames (max. originest, de azt meg az origin accomra). Szal. ez az X-Superpack steam-es és albion prelude is benne van stb.

Carlos
ratgab.
Ha ezaz, akkor 1500-ért érdekel.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Szerintem errõl van szó.

Carlos
Mit tartalmaz?

Þór vígi þessi rúnar

Még mindig várja a gazdáját egy Flatout Complete pack steames gift és még mindig 1500 Ft-ot kérek érte.

Ha van rá igény még tudok szerezni ugyanennyi pénzért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Civ. 5-el voltam így, aztán egyszer eltûnt a könyvtáramból magától.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Tyû, ha ezt a képet imike meglátja!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Chieftec egy nagy rakás.... Nekem is volt Chieftec-em, csak a gond volt vele.

Aki normális tápot akar, annak Corsair-t érdemes venni. Drága mint az állat, de megéri.

Egy másik delikvens azt játszotta el, hogy véletlenül elküldte haverjának, aki aktiválta. Ez még nem is lenne baj, de õ ezt kb. 10 x követte el. Nem tudom az ilyennek mi célja van ezzel...?

ZsZso
Ezt az infót elraktározzuk. Köszi, hogy leírtad!

Rapid81
A játékot még akkor uninstalláltam, mikor lejárt az ingyenes hétvége.

Tegnap késõ este, kb. másfél héttel az ingyen hétvége után egy szinkronizálással eltûnt. Esetleg lehetséges, hogy amíg a "nemrég játszott" listán fönn volt, addig látható volt. Bár sokan írták, hogy fel sem rakták és belistázta nekik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak
Torold a helyi tartalmat.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ZsZso
Kár, hogy a superpack nem Steames :S (meg az is szomorú, hogy a gépem már kevés az utolsó részhez).

ZsZso
Asszem a Steam supportot kell kérni, hogy távolítsák el az accodról a játékot. (egy próbát megér)

Sir Quno Jedi
vettem pár olcsósított jóságot gamersgate-en:

x superpack
wh40k dawn of war 2 + chaos rising

A wh40kdow2 retributiont nem tudom megvenni, 1xûen NEM engedi kifizetni paypal-lal. Sõt a gold packot sem engedi, ezért kellett KÜLÖN megvennem a két részt, a simát és a chaos risinget. Ezek elmebetegek.

Fpocok
Erre én is kiváncsi vagyok, hgoy lehet megoldani. Most a nexuizzal vagyok így.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Red orchestra 2-vel szoptam én be

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rapid81
A Borderlands ingyen hétvége óta nem tudok Borderlands giveaway-ekre jelentkezni, mert szerintük megvan nekem a gamma. Már vagy 50x szinkronizáltam, de semmi. Support-ra (SteamGifts-esre) hiába írtam több, mint egy hete, ott sincs semmi reakció.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rapid81
Nekem 5 éve van egy 550W-os Trust. 12 centis ventivel van szerelve és szinte semmi hangja nincs. Meg krómozott a háza, ami mivel nincs a gépemen rajta az oldala, állatul néz ki. 😄 Anno 10e volt ez a táp. Tudom ajánlani.

Tinman
Sok dolgot nem értek a világ rejtélyes titkaiból, köztük van az is, hogy a gépre mindent ráaggatva 431 Watt a fogyasztás... a 350 Wattos táppal.

Hogy ööööö... ez még úgy sem stimmel, hogy 45 Wattot levonok az UPS miatt.
Ráadásul ez a 350-es Bigmac menü árú táp mérföldekkel halkabb teljes terhelésen, mint a kvázi 4x annyiba kerülõ tápom -.-

UPS marad az drágább volt, mint a 450-es táp, de hogy milyen tápot veszek, azt nem igazán tudom. Cégben láttam egy 600-as Chieftecet, lehet bepróbálom, csak aranyáron van, mert nem iArena gagyor, hanem a komolyabb normal Chieftec.

arty
😄

anno olvastam ilyesmirõl (nekem vetítõ volt rákötve, ami alól nagyon nem jó ha elmegy az áram), amikor a htpc-t is rá akartam kötni és sokan óva intettek a dologtól (állítólag az aktiv pfc-vel vannak a gondok bizonyos tápoknál), de mivel nekem passziv pfc-s régi deltám volt, nem paráztam, rátettem, nem is volt gond, bírta élesben, hosszú évekig. aztán egyszer próbából csak pécével megnéztem mit bír még az akku és kiderült, hogy SEMMIT 😞 pedig usb-n monitorozva 100%-on volt az akku... bevallom nem volt azóta erõm akkut cserélni, majd ha egyszer lesz egy úk vetítõ is és megint féltem 😊)

és mi a döntés? táp vagy ups marad? 😄 merazér a 350w sem életbiztosítás... sõt 😄

Forza.

arty
steam-gmg-gog warezt árul?

Forza.

danyi2
Üdv!

Küldene nekem valaki meghívót a Steames csoportba?
Profilom
Kösz!

Steam: zboard25

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Maak
Nalam meg sosem volt gond a nyert jatekokkal, mindig megkaptam, egyszer fordult elo, hogy 1 nappal kesobb jelentkezett csak a felajanlo.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
in