Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként az elsõ kard a leggecibb. Asszem SQJ írta, hogy otthagyta a picsába a játékot olyan nehéz volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki játszott vele, tudja, hogy mire gondolok, amikor leírom hol tartok: a 4 kardból egyet már a helyére tettem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami még nagyon érdekes tapasztalat az az, hogy a "régi" 4 magos konfigom gond nélkül kiszolgálta ez a szünetmentes + Chieftec táp. Gyak. most a "kórájhét" váltás óta van gond és azt is észrevettem, hogy sokkal hangosabb is lett a táp. Vicces, hogy a gagyi 350-es viszont már kínosan halk ugyan ezzel a konfiggal... ráadásul a gagyi teszt tápnak elvileg teljes terhelés mellett ezzel a konfiggal nem is szabadna mennie, hiszen bõven nagyobb rajta a terhelés, mint 350W.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hivatalos oldal
Anno én 15 ezer magyar forintot adtam érte. <2008>2008>
Ha nem lesz (kizárt) aki segítsgen, akkor amikor hazaértem újra mepróbálom ha gondolod.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szóval MINDEN jó deal-t részletesen végig kell nyálazni, akár a fórumokon utána olvasni, mert lehet hogy lukra futunk, de lehet, hogy nyerünk! 😄
Ezek szerint a tegnapi megállapítás, miszerint az IsThereAnyDeal.com -on a SteamWorks filterrel ki lehet szûrni a Steamre reggelhetõ játékokat, nem igaz.
Ha van rá igény még tudok szerezni ugyanennyi pénzért!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki normális tápot akar, annak Corsair-t érdemes venni. Drága mint az állat, de megéri.
Tegnap késõ este, kb. másfél héttel az ingyen hétvége után egy szinkronizálással eltûnt. Esetleg lehetséges, hogy amíg a "nemrég játszott" listán fönn volt, addig látható volt. Bár sokan írták, hogy fel sem rakták és belistázta nekik.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
x superpack
wh40k dawn of war 2 + chaos rising
A wh40kdow2 retributiont nem tudom megvenni, 1xûen NEM engedi kifizetni paypal-lal. Sõt a gold packot sem engedi, ezért kellett KÜLÖN megvennem a két részt, a simát és a chaos risinget. Ezek elmebetegek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hogy ööööö... ez még úgy sem stimmel, hogy 45 Wattot levonok az UPS miatt.
Ráadásul ez a 350-es Bigmac menü árú táp mérföldekkel halkabb teljes terhelésen, mint a kvázi 4x annyiba kerülõ tápom -.-
UPS marad az drágább volt, mint a 450-es táp, de hogy milyen tápot veszek, azt nem igazán tudom. Cégben láttam egy 600-as Chieftecet, lehet bepróbálom, csak aranyáron van, mert nem iArena gagyor, hanem a komolyabb normal Chieftec.
anno olvastam ilyesmirõl (nekem vetítõ volt rákötve, ami alól nagyon nem jó ha elmegy az áram), amikor a htpc-t is rá akartam kötni és sokan óva intettek a dologtól (állítólag az aktiv pfc-vel vannak a gondok bizonyos tápoknál), de mivel nekem passziv pfc-s régi deltám volt, nem paráztam, rátettem, nem is volt gond, bírta élesben, hosszú évekig. aztán egyszer próbából csak pécével megnéztem mit bír még az akku és kiderült, hogy SEMMIT 😞 pedig usb-n monitorozva 100%-on volt az akku... bevallom nem volt azóta erõm akkut cserélni, majd ha egyszer lesz egy úk vetítõ is és megint féltem 😊)
és mi a döntés? táp vagy ups marad? 😄 merazér a 350w sem életbiztosítás... sõt 😄
Forza.
Steam: zboard25
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774