Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Veszélyes úgy írni bármit is, hogy még 2 kockát nem láttam belõle, így óvatosan csak annyit merek írni, hogy nem úgy kell 2-3x nagyobb, hosszabb játékot kreálni, hogy 2-3x nagyobb lesz a töltelék rész benne. Aki ezen az úton jár, az nem készít jó játékot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Curze
Gratulálok liukang10-nek a nyereményhez!

Solid Snake
Jah, ez az utolsó boss <#idiota><#vigyor5>
Tinman
Nem tudom ki mondta, de igaza van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Vedd úgy hogy az volt a bemelegítés XD

És csak most kezdödik igazán a játék ! xD
Shep
Jó kérdés de egyszer egy illetõ azt mondta, hogy ami 15 perc alatt nem ragaszt oda székhez az nem jó játék. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Na most eljutottam a templomba, végre egy rendes boss... 2 csapással leölt. De erre mért kellett 6 órát várni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Francba, pedig az elsõ rész pazar.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azt kifelejtetted, hogy szar a vezetés is benne, tiszta arcade....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Na bazz, ha már Totti ilyeneket ír róla <#wow3>

Ugyan itt bontatlan Heineken-t cserélnék Darksiders 2-re.

wesker24
Nem olyan rossz az csak meg kell szokni az irányitást !

De az tény hogy Controller-rel sokkal jobb a Darksiders II
Shep
Na a végén még beigazolódik amit már pedzegettem párszor a topicjában aztán alig úsztam meg a lincselést 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez elég rossz hír, mert az elsõ rész bill+egérrel tökéletes volt leszámítva a célzót de az mondjuk kontrollerrel is szar 😊

ZsZso
Magyarnak kell lennie és kérni kell, szerintem más kitétel nincs.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
A helyzet nem ennyire jó. Az elsõ világtérképen semmi nincs. Már 6 órája mászkálok helyszínrõl helyszínre, ahol valamit meg kell találni és elindítani gépeket, kulcsokat keresni, 1-2 puzzle. Egy átvezetõ videó nem volt még, storyból semmit nem tudni. Mondhatni lapos, semmilyen. Remélem ennek a résznek lassan vége és jöhet a következõ 3 világ ami kategóriákkal jobb lesz story, események terén... Darksiders 1 ben imádtam az átvezetõket és a bejátszásokat, ebben még egy db nem volt... nagyon remélem nem abban fog kimerülni a dolog hogy csak béna beszélgetések vannak, mert én epikus jeleneteket akarok nézni.

Death karaktere meg jelen pillanatban a béka segge alatt. WAR-t 1-2 óra után imádtam, mert annyi minden történt vele, itt meg SEMMI.

Totti5
SG csoportba hogyan is lehet bekerülni?

wesker24
Jah ez igy van amikor elsöre játszottam én is saját magam fedeztem fel mindent majd csak 2x-szori végigjátszásra gyüjtöttem eb ezt azt !
IMYke2.0.0.0
Vizuális típus vagyok - majd otthon rákeresek ezekre, de tényleg ne lõjük le a poénokat a játékkal kapcsolatban - saját hibáimból tanulva szeretem felfedezni, és megismerni a játékot. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ahol Samael van ott is van 2 Abyssal Armor darab !

Az egyik ott van az orrod elött ahol az oszlopon van az a robbanó micsoda amit Crossblade-el lehet élesiteni !
ZsZso
Igen tudom, nekem is az van meg.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ment egy Pü.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Abyssal Armor egy 10 szettbõl álló páncél darab ami el van dugva a játékban !

IMYke2.0.0.0
Majd délután hazamegyek, és készítek képet a megszerzett cuccokról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne spoilerezzük le teljesen a játékot nekem, de: Abyss armorra nem emlékszem, míg a többibõl vannak.

Semmi hangulatom újabban a tweakeléshez. Lusta vagyok hozzá! Ráér még 1 hétig.

wesker24
Amugy hogy állsz a Life Shard és a Wrath Shardok-kal és persze az Abyssal armor darabokkal ?

Na meg persze a hidden képesség kombokkal !
wesker24
Nincs vele semmi gond csak egy sima Usa VPN decryptelés volt ennyi !
Nehéz volt, én is elhaltam nem 1x, nem 2x. De többi bossnál is elég sokszor hal az ember.

Nekem tökéletesen ráér 21-ig is a DS 2. Inkább nem machinálok vele.

wesker24
Azért Tiamat nem olyan könnyü Boss amikor elsõre játszottam vele én is sokat szivtam vele hogy mit hogyan kell csinálni !

Azért nem árt ha van nálad egy pár Life Potion szükséged lesz rá ! 😄

Meg lehet csinálni csak ügyesen a Crossblade mindenképp kell hozzá és nem árt ha jól célzol ha nem akarsz sok életet veszteni csak ki kell térni a támadásai elöl és amikor lent van a földön akkor támadni ezerrel és amikor QTE van jól idöziteni !
Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

Majd késõbb mikor portálokat nyitogatsz fog keresztbe állni a füled! Ott már azért gondolkozni kell keményen.

Ez az. Többit Privátban.

IMYke2.0.0.0
Elírás történt - az 1. részrõl volt szó 😊

ZsZso
1 óra játék után feladtam és nagyon morcosan bámultam a tükörbe amiért beaktiváltam az accountomra. Ezek után viszont adok majd neki még 1 esélyt! 😉

IMYke2.0.0.0
Biztatóan hangzik.
Az a baj, hogy fordítanom is kéne, így sok idõm nincs játékra... :=(

ZsZso
Majd akkor köszönd, ha sikerül. Azért ha más is megpróbálja addig (több kéz többet kattint alapon) az nem árthat 😊.

IMYke2.0.0.0
Én is felé tartok - a szíve kell ugye...

IMYke2.0.0.0
Hát, ami Neked "átlagos", az nekem bizonyára nehéz lesz 😊))
Én még SQJ-nál is vasárnapibb játékos vagyok 😊

Sir Quno Jedi
Én most gyorsba eltoltam Tiamat-ig, mert múltkorjában õt nem tudtam lenyomni. Most azért sokkal könnyebb volt ideáig eljutni. Majd meglátom, hogyan boldogulok õnagyságával.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Na igen az elsõ BOSS-ra gondoltam, az azért szopatós volt, annyira gyorsnak kell lenni. Utána már nem annyira nehéz a játék.
Illetve de, lesz pár gondolkodtató feladvány amiknek a kivitelezése nem könnyû.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nem, csak felé tartok. 😊
Elõtte kell ugye a 4 kardot helyére tenni.

wesker24
Darksiders II helyzet jelentés

A játék egyszerûen zseniális habár még csak a Tutorialt csináltam meg de eddig nagyon jó a játék ! Már most van egy pár kacatom szóval loot-ban nincs hiány !

Habár a játék jó de alaposan ráférne egy Grafikai tweakelés mert a felbontáson kívül nincs semmilyen más grafikai beállítási lehetõség van Vsync meg felbontás állitás azt szevasz !

Ami meg az irányitást illeti a játljhoz elengedthetetlen az x360 controller vagy gamepad mert billrõl + egérrõl az irányitás nem kifejezetten jó !

Meg aztán Key binding sincs azt is be kéne állitani valahogy majd !

Na meg ami a lényeg a játék csak 5,4 GB ami nem semmi reméljük nem azért 5,4 Gb mert veszit a grafikai minöségéböl !

A másik meg ha 1x-szer decrypteled aktiválod Usa VPN-en keresztül akkor a Darksiders II EU magyar IP-rõl is játszható lesz !

Tinman
Nem igazán nehéz játék... inkább átlagosnak mondanám.

davidka003
Ja én azt hittem mikor azt írtad, hogy "a 4 kardból egyet már a helyére tettem 😊" akkor úgy értetted, hogy megölted az elsõ BOSS-ot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Mit szeretnél vele tenni? 😊
Korábban írtam, hogy nem igazán publikálnám, hogy ne legyenek sértõdések stb.

Tinman
SQJ vérgamer, de NEM HC :-)

IMYke2.0.0.0
Grafikával semmi bajom - mondjuk meglepett, hogy nem lehet részletesen beállítani, de amúgy semmi gondom vele: legalább gyorsan fut az E8400+HD4850 kombóval, FullHD-ban.

Tinman
A szeretet és béke leheljen hûvös csókot homlokodra :-)

IMYke2.0.0.0
😊))
Gondolom, a GoW keresztbe lenyeli ezt a játékot 😊
Mindenesetre, a Darksiders 1, X360-as vezérlõvel kellemes szórakozás - a lávafolyam mögötti kard megszerzése gyerekjáték volt. Sejtem, hogy a többi nehezebb lesz 😊
Bár, meg kell hagyni, az X360-assal eléggé nehéz nekem célzó módban a crossblade-del dobálózni, és nehéz volt a repülõszárnyasról is osztani az áldást - de utóbbi azért elsõre sikerült abszolválni.
Nem Hard-on nyomom 😊