Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A dinamika nem változik, csak a környezet. Ugyanúgy Prince of Persia szerû dungeonok,katakombák vannak ahol logikai feladatokat kell megoldani
Sztori alakulgat, bár most éppen változatosság gyanánt 3 XY-t kell megkeresni,akik egy-egy újabb dungeonban vannak 😄
Sleeping Dogs meg egy nagyon kellemes meglepetés volt,16 óra hipp-hopp elrepült mellette.
PSN ID.: Beegabor
De játék újraindítás után egérrel is béna voltam
Majd este szenvedek vele 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy is, angolul kezdtem el a játékot, és a leírásokat megszoktam úgy, amikor a fenti hibán (volt még rengeteg, plusz rosszak volt az a néhány pályaszakasz fordítás is) kívül belenéztem a leírásokba, inkább uninstalláltam és közben feltettem az 1.1-es játékjavítást is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gépem bírná, de az engine nem... néha úgy érzem direkt enged fel magaslati pontokra, hogy aztán ott fészpalmolhassak reggelig azon, hogy hiába van maxon a látótáv a jótékony 2k-s textúrákat pakolja elém a távolabbi környezeti elemeknél.
"Ezen kívül a sztori ugye jóval kevésbé lineáris"
Nem tudom... én inkább pont azt érzem, hogy a sztori ami nem lináris és ami "mellék" az egyrészt vérszegény, másrészt pedig LOKÁLISAN lináris! Nem annyira jellemzõ, hogy y helyen adnak egy küldit és azt z helyen kell befejezned és ad némi pluszt az egész Gothic univerzumhoz. Van ilyen, tény, de nagyon kevés.
"Miért? Nem a PB fejlesztette"
Igen, tudom, de kíváncsi vagyok, meg érdekel is, meg ha már ráaggatták a G3 kieg nevet, ami valójában nem is kieg, hanem különállóként is futó game, akkor már megkapja az esélyt.
Jobb is így... majd értékelni fogom a Risent ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ja ez elõfordult velem is. Ultragáz bug.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ilyet utoljára a Tomb Raider 2-ben éltem meg 😊
1. kép - itt végeztem tegnap este
2. kép - tegnap ilyen volt a statisztikám
3. kép - ma 1 óra alatt megszereztem a 2. kardot is (nem 4 kell, hanem csak 3)
4. kép - sajnos, a Sytche-t én is megvettem 😞
5. kép - most, kábé 1-1 és 1/4 órányi játék alatt eljutottam a "The Jailer"-hez (képen látszik, bal alsó sarokbeli "aréna"), aki rendre legyakott. Franc se tudja, hogy hólyagokat kell-e kilõni, vagy sem [X360-assal célozni halál, és ha kihúzom a kontrollert, akkor sír a játék - Bezzeg a "Kingdoms of Amalur: Reckoning"-ban menet közben is válthattam!] - de fel is nyomta a vérnyomásomat rendesen.
Fasznak kell ilyen "célzásos" dologgal elcseszni a játékélményt...
PSN ID.: Beegabor
Naív voltam hogy azt gondoltam történni fog valami😄 volt egy fél perces beszéd és kiosztották a következõ feladatot. Megint 5 kulcs, megint 5 db izét kell összeszedni hogy a nagy izé elinduljon és akkor végre történni fog valami, de tudom hogy nem, mert az lesz hogy még 5 izét szedjek össze. Engem nem fog átbaszni ez a játék. Elég volt egy idõre. Masszív csalódás. Eltelt 2 óra megint és megint nem történt semmi, csak ugyan azt csináltam mint az elsõ két órában, ráadásul 7 órája ugyan az a 3 féle ellenfél típus van.
<#levele>#levele>
Szal. kard marad és a jó kombókat max. szintig felhúzni szépen, egyesével. Bár én szépen elboldogulok power attack-kal és demon's edge-dzsel egyelõre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Tyû risen 1-et nem bírtam, idegileg, egy idõ után szétbaszott az ideg a harci renndszerétõl. Ez a blokkolós akciófaszság megülte a gyomromat. Pedig amúgy nem is volt rossz. Legjobb, ha levernek, vagy elmész messzire, akkor az NPC-k élete maxra ugrik auto. WoáW! Ez a kettõben is így van, de ott nem is kell "elvileg" az ilyesféle NPC-ket leverni."
Én is ezért hagytam abba az 1-et. Two Worlds 2 jobban bejött.
De ha felszabadítom, akkor a faxér fogadnak a kb. 2 percre levõ ork tanyán relatív normális hangnemben. És miért nyerem el a bizalmuk, 15 perc múlva fisifos küldik által? KOMOLYTALAN.
Ez nem lesz végig így, ha felszabadítgatsz, de attól még valóban komolytalan. (Én a 30 órán alatt nem köteleztem el magam ennyire sem.)
FOSsaken Gods bughalmazt is,
Miért? Nem a PB fejlesztette és szerintem a Gothic-Risen lore-hoz sem tartozik hozzá ténylegesen (a Risenben pár mondattal utalnak a G3 egyik lehetséges befejezésére, ezzel is egyértelmûvé téve, hogy az ugyanaz a világ, csak akkor jogim okokból ezt mondhatták ki). Ne érts félre, kíváncsiságból én is ki fogom próbálni egyszer, de mivel én inkább játszani akartam, a az alap G3-at is félbehagytam, és jót szórakoztam inkább a - hangsúlyozom: klasszikus Gothic - Risennel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igen, most magam alatt vágom a fát, mert ha nem tetszik minek játszom?
De nem is az, hogy nem tetszik, hanem ennél én egy Gothic-tól mérföldekkel többet várok el.
A grafika helyett a belbeccsel illett volna többet foglalkozni, mert 35 órája arról szól a játék, hogy eljutok "x" helyre, ahol "z" mennyiségû ork és a vonzáskörzetben "k" mennyiségû lázadó van, majd itt és ott is csinálok pár öld meg a lopakodó vadkant style küldi hegyeket, végül pedig vagy felszabadítom az orkoktól a hodályt vagy sem.
De ha felszabadítom, akkor a faxér fogadnak a kb. 2 percre levõ ork tanyán relatív normális hangnemben. És miért nyerem el a bizalmuk, 15 perc múlva fisifos küldik által? KOMOLYTALAN.
A 2. rész meg egyre nagyobbá és nagyobbá válik a szememben. Sokkal több érdekes küldetés, sokkal több beszélgetés, sokkal több intrika és sokkal több kihívás volt benne.
Ettõl függetlenül végigviszem a G3-at + a FOSsaken Gods bughalmazt is, mert látni és érezni akarom, hogy mibõl, mi lett.
A.B. be van kapcsolva.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont a Risennek például nem nagy szám az eleje, meg a vége sem, de azért nagyja finomság, ha nem unod a valódi Gothicot - tehát nem a 3-at és pláne nem a "4"-et.
Tudom még fokozni :-D
Így 30 óra után kezdem magam furcsán érezni :-D
Sajnos jó néhány játéknak elrontják az elejét vagy a demóját (mossot abba bele se menjünk, ha az irányítása nem az igazi, és azt kell szokni), ez nem ritka hiba. Egyszersmind komoly baklövés is, amit az általad idézett bölcsesség igazol.