Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A konkrét cikkhez pedig: elképzelhetetlennek tartom, hogy a játékipar a Zelda irányába mozduljon el, egyszerűen túl streamline az egész. A Zeldához tényleg az kellett, ami a 30 perces "hogyan készült" videóból lejött. Nem azzal kezdtek, hogy "na, nézzük mi kell ma egy jól menő openworld játékhoz", hanem azzal, hogy "na, menjünk ki a természetbe, nézzük meg, hogyan reagálnak egymással a dolgok és csináljuk meg ezt egy játékban is", hogy zavarja őket, hogy "ez a két dolog még nem úgy reagál egymással, ahogy az természetes lenne" és ne legyintsenek egyet, hogy "áhh, ez más játékokban sincs kidolgozva". Hogy hajlandóak legyenek Zeldár ~50szer újra elkészíteni. Hogy hajlandóak legyenek fejlesztőket/tesztelőket a legapróbb, a játék egésze szempontjából teljesen jelentéktelen részleteken napokig-hetekig dolgozni.
Teljesen elvonatkoztattak a piactól, a trendektől, egyszerűen régi álmuk volt, hogy csináljanak egy ilyet és most már elégséges volt hozzá a hardver (itt én is osztom többek véleményét, a fránya nintendo, hogy eddig várt, hogy adjon alájuk egy elégséges hardvert).
Ja és persze nem árt hozzá a világ minden pénze/ideje is, egyszerűen nem látom magam előtt azt, hogy a jövőben az AAA címek ilyen fejlesztési idővel és ilyen minőségben, tökéletességi szinten jöjjenek ki. Nyilván lesz 1-2 fejlesztő, aki megteheti és törekszik rá, de hogy ez sose lesz standard az tuti. Az AAA nagyja továbbra is arról fog szólni, hogy kiadjanak valami fogyaszthatót, amiért beszedik a preoder/day1 pénzeket, aztán elkezdik készíteni a season pass contententet vagy a folytatást.
Inkább arra számítok, hogy egyre több és több Mass Effect jellegű fiaskó lesz (sőt, már volt is rengeteg, sokkal durvábbak is, hello Arkham Knight), a költségek egyre nagyobb részét fogja elvinni a végtelen grafikai részletességbe tolt energia és közben arra, hogy lelket adjanak a játéknak vagy akárcsak arra, hogy érdemben playteszteljék és bugtalanítsák már nem fog maradni kapacitás.
Mintha a ME:A egy jól összerakott indie játék lett volna, HZD-hez képest. Tisztán látszik a két cég/kiadó hozzáállása a játékokhoz. Míg EA/Bio téren rakjunk össze "gyorsan" egy új ME-t, mert az jó pénz, addig a HZD-n érződik, hogy a végtelenségig próbálták polírozni.
No mindegy, konzolt még mindig (mégsem vettem múltkor) nem veszek, de értem a fanboyokat. A ME:A fanboyokat is értem, mert valahogy kompenzálniuk kell azt amit nem kaptak meg a játéktól😊 Gondoltam megosztom veletek az élményeimet, úgyis ritkán foglalok állást játék téren az utóbbi időben😊
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
WHY BREATH OF THE WILD IS THE FUTURE OF BLOCKBUSTER GAMES
And Horizon Zero Dawn is an ode to the past
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.17. 15:48:18
Why so serious?
Egész egyszerüen van már egy kemény mag ( és ez nem kevés ember ) akiknek már minden könnyü.
Persze messze nem olyan jó mint a souls részek de ha szereted ezt a stilust jól fogsz vele szórakozni én legalábbis így voltam.
Látom nem ment át - éppen hogy a HANGULATOS előzeteseket kedvelem... de nem azokat, amiket beáldoznak a zenének
Sajnos, egyre divatosabb a fos zene + sok vágás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Amúgy nekem ebből derül ki, hogy mennyi időt fektetettek bele.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hál' Istennek, hogy különbözik minden ember ízlésvilága...
Én kifejezetten rühellem, ha beáldoznak egy trailert a zenének...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(címkével eladni egy játékot egy dolog, az meg egy másik hogy tényleg párhuzamot lehet -e majd vonni az eredetivel)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.17. 13:46:31
Ja látom, a sci-fi Dark Souls. Meglássuk, jöhet 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.17. 13:40:09
a checkpoint rendszer mondjuk a halálom, attól lehet tikkelne a szemem, de ezt leszámítva csak az eredeti hangok hiányoznak. ("baháááá"😉 😊
Még ezt sem tudja normálisan.
Ma délben elindítottam, tudván, hogy kisebb a terhelés a STEAM-en - máris emberesebb sebességgel "legyütt" a maradék ~18 GB:
Estétől már "tolom" is az X360-as kontrollerrel 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler érzékenyeknek, az első mini(?)bossról csináltam videót (ahogy simán belever a betonba):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zseniálisan ötvözték a régi játékmenetet, az újfajta health rendszert, és az ütős hangulatú sztorit. Leginkább csak attól félek hogy rövid 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.03.17. 11:30:39
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
@ratgab, Van benne angol szinkron is, meg japán is. Mindkettő kellemes, de értelem szerűen ennél a jap... mindenki azt választja amit jobban szeret. <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.17. 06:04:12
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"We are pleased to announce that the Battlefield 4 PC User Interface update will start rolling out tomorrow at 0800 UTC/ 1AM PST. With this update, you will be able to launch Battlefield 4 on PC directly from Origin, without having to sign into Battlelog, switch from Battlefield 4 to Battlefield 1 seamlessly (must own both games), review your career page in-game, utilize the in-game server browser, and more."
Most töltöm
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A NieR: Automata remélem nálam (is) betalál. S nem a robotbugyogó miatt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
A Nier Automata végén legalább kiírják, hogy nehogy abbahagyd, még van vagy 3x ennyi hátra 😄
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.03.16. 20:59:42
PSN ID.: Beegabor
Áh nem kell az. Másik fórumról idézve: "A Nier: Automata az a játék, amiben semmi más dolgod nincs, mint szétb@szni mindent, folyamatosan." <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
A srácban biztos mély nyomot hagyott a történet és a karakterek. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.16. 20:51:36
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."