Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha még mindig STEAM-es barátom lennél --- meglepett, hogy már nem vagy az --- akkor láthatnád a képeimet is.
Jelenleg 6+ órája játszom, és zéró / 0 buggal találkoztam.
A gépemet meg ismered.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor várunk ezzel is. 😞(((
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.18. 12:10:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
@Tinman, "dögölj paraszt, van helyetted másik"... Lassan tényleg MINDENT magunknak kell csinálni. Röhejes, holott pont fordítva kéne lennie, mivel lassan mindenre ott vannak a gépek, robotok, az embereknek "szinte semmi dolguk sincs". Érdekes jövő elé nézünk...
//BTW, nekem/nekünk sem menne az alvás, ha nem lelkiismeretesen csinálnánk meg a melókat. Érdemes pedig, azért elég kellemes, ha az ember egy párizsi autókiállítás videóján látja a pár hónappal még a garázsában álló kocsikat. (még nem is konkrétan a belterét)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.18. 11:52:42
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ez valami nagyon király! Double Dragon, FInal Fight feeling powah, ugyanakkor iszonyat beteg. Hobo with a Shotgun játék 😊.
Imádnivaló!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gamesdeal.com vélemények? Szürkebolthoz képest mit tapasztaltatok ?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Akkor legyen kettő javítani valójuk.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyetlen egy gond van a PC-s porttal - az, amit Cinikus Brit is elmond - : a felbontás beállítás bug.
MINDEN más tökéletes. Nem viccelek: TÖKÉLETES.
S nem, ez nem (ön)igazolása a 11+ ezer Ft-nak.
Zéró buggal találkoztam az elmúlt 4,7 órányi játékidőm alatt. Tökéletesek az animációk, a hangok (a japán nyelv bőbeszédűsége miatt, az angol felirat késni látszik, de ez nem bug), nincsenek arc bugok, beakadások, framerate problémák
Why so serious?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem te nem ezen a bolygón élsz 😊 Csak ilyen embereket ismerek proli melós és vezetői pocizókban is... Szarni bele mindenbe a pénz úgyis jön .. vagy ennyi pénzért minek többet stb....
Next PC upgrade: 2022
Ghost Reacon Wildlands is perfektül megy, 1day! óta, se server hiba se semmi, 3an toljuk és megy ahogy kell. Pedig ÓRIÁSI az egész játéktér és tartalom. ( ami nem zárja ki hogy ne lett volna benne gliccs, csak a sírva röhögések közben és a nagy taktika kitalálása közben nincs energiám ezeket kutatni a háttérben )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 09:50:30
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ilyenkor azért t. kérdezném, hogy ti mit szólnátok hozzá ha ilyen trehány munka hagyná el a kezeteket? Menne az alvás? Nekem nem. Nem tökéletesre vágyom, mert bagatell hibák beleférnek, azok javíthatók, nem is zavarók, de amikor mém lesz már egy játék karaktereinek mozgásából az rohadt kínos.
Nem vagyok ez a video + gif linkelgető mániás, megtaláljátok ti is, de így nem adunk ki játékot 2017-be, mert az rohadt kínos. Meg amúgy a béta testing phase minek van? Komolyan nem értem! Nem látták? Nem érdekelte őket? Ilyenkor mi játszódik le a fejekben? Mindegy, csak toljuk ki, a nép úgyis rárepül?
Why so serious?
Ma már mindent látsz, tudsz. Nem kell pre order, nem kell első nap megvenni. Megveszed a 3. nap! De akkro már tudod hogy van e gondja...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 09:41:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyedül a világfelháborodás egyszer eredményezett valamit.... Batman AK-ot kis ideig nem vehetted meg ,mert próbálták javítani......
Totálisan ,de abszolút 100%-osan soha semmit nem ér el ez az egész sírás. Mivel pénzből élnek ugyanúgy ki fogják adni ilyen állapotba legyen az bármi... Akinek azonnal most csakazértis az csak vegye őket én köszönöm szépen nekik (és a kiadó is) ,hogy pénzért bétatesztelitek és nekem majd évek múlva már szinte tutkó lesz<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Elképzelem ilyenkor az elfogadó játékost egy elektronikai szaküzletben: Ott áll a tv előtt, aminek a jobb felső sarkában teljesen életlen a kép, a hangszórója meg recseg és mosolyogva megveszi, hiszen majd talán javítják. Lehet, hogy egy fw frissítés és máris jó lesz, de ő most és azonnal élvezni akarja a tv-t. Ezzel a viselkedéssel az a gond, hogy aki eladja neki a tv-t az vérszemet kap, és egyre kevesebbet fog nyújtani a vásárlónak u.a. vagy egyre magasabb áron. Vajon meddig mehetnek el? Az elmúlt ~10 évben olyan dolgokat ledugtak a játékosok torkán, amiket ha anno cirka 20 éve leírok egy papírra és egy szakmabeli elé tolom, hogy ez így menni fog és ezt a nép betolja az arcába, akkor kiröhög, majd megver, majd kidob.
Szép dolog felhozni, hogy a pre-order tartja el a többi játékost és emiatt jönnek a további címek egy adott platformra, de jóval inkább olyan, mint egy nyitott hátgerincű, végtagok nélkül született csecsemőt minden áron életben tartani. Látszólag jó tett, de valójában egy természetellenes, önző és elvakult cselekedet.
Egyetérteni pedig nem term. kell a fentiekkel senkinek, ez az én véleményem, mostanában nem fogom elismételni ígérem.
Most kajak PS4-re vegyem meg?
Mindegy legalább lesz fémtokom. <#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.18. 09:01:27
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Majd ha helyrekalapálják lehet megvenni (ráadásul akkor más esélyes, hogy olcsóbban), addig meg bétázza más. U.e. igaz a nyomorék Andromédára is, ami majd biztos remek játék lesz, ha nem fog úgy kinézni a karik miatt egy egy elcseszett Benny Hill Show.
Szerk: Közben meg refundolták. Nem voltam elég gyors a lemondásában. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.18. 02:47:07
(111361) eami válasza i2k (111359) üzenetére 2017-03-17 22:54:14
mára feladom.... 😞( kell neki egy patch de nem úgy... nem akad, hoz stabil 60 fpst maxon, viszont:
1) nincs rendes full screen. nem lehet rendes 1080p-be rakni fullscreenél csak ha windowba van. amúgy kap egy fekete keretet és leskálázza a képet. rendes 1080ban szép, így meg mintha valami kisebb felbontásban menne.
2) steam controllerrel próbáltam csak, lehet xboxal menne, de hogy nem állok neki még 45 percet azért hogy meghaljak xbox controllerrel az is tuti. szóval az a gond, hogy ahogy perspektívát vált úgy a controller beállítások is változnak. 3Dben mouse like joystick ami megy frankón, 2D platformer / top down pedig a sima joystick.
mellékes - mert hát ez ilyen játék - de prologue alatt nincs mentés. szóval legalább 80 percet úgy kell végig nyomni hogy ha meghalsz akkor kezdheted elölről. Nem is lenne ez gond ha nem lenne az a kettő probléma. Így pihentetem kicsit az első patchig legalább.
egyébként bejön amit eddig láttam, úgyhogy remélem hamar kikalapálják.
(111364)
Nekem jó a felbontás fullscreen mode-ban, viszont crash-el a játék. Steam fórumok alapján ez tipikus RX480 kártyán, visszaállás korábbi driverekre megoldotta a zemberek problémáját. Lulz.
Amúgy ezt leszámítva (ha-ha) nem tűnik gagyi konzol portnak, amikor fut akkor szépen fut
(111366) i2k válasza eami (#111361) üzenetére 2017-03-18 01:02:40
* 2 újrakezdés után 3. alkalommal sikerült eljutnom a save-ig.
* Azt hittem, hogy csak engem szívat (1680*1050), de akkor tényleg gond van a Fullscreennel. "Window"-t én is észrevettem (sokkal élesebb lett minden), így - egyelőre úgy játszottam vele ~5 órát (itt maradtam a könyvtárban miatta).
* X360 Controllerrel játszom. Akkor a STEAM Controlleres próbát hanyagolom.
* Nekem baromira bejön a játék. Érdekel a setting, a történet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Még mindig nem jöttek rá ezek a BALFASZOK, hogy kell tükörképet csinálni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Mass Effect: Andromeda első napos javítócsomagja nem tartalmaz majd semmilyen fejlesztést az animációkkal, vagy a karaktermodellekkel kapcsolatban, annak ellenére, hogy a rajongók lépten-nyomon panaszkodnak a szereplők külseje és mozgása miatt.
Mindezt a játék vezető dizájnere, Ian Frazier erősítette meg egy twitteres üzenetben – úgy tűnik, az erre a patchre vonatkozó határidőt már túllépték, hiszen a frissítés benne van a jelenleg az EA/Origin Access keretében játszható próbaverzióban is. Frazier ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy később még több javítás várható, de a tartalmukról egyelőre nem született döntés (nem valószínű, hogy ezzel fognak foglalkozni).
Az Európába március 23-án érkező játék 10 órás kipróbálási lehetősége március 15-e óta érhető el, de azóta meglehetősen vegyes reakciók születtek az animációkkal és főleg az arcmodellezéssel kapcsolatban, a Twittert például elárasztották a háborgó bejegyzések, de a Redditen is számos témát nyitottak ezzel kapcsolatban a csalódott játékosok.
Vicces dolgok beágyazva a cikkbe.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
X360 Controllerrel játszom.
Holnap kipróbálom a STEAM Controllerrel is.
Szerk: már látom. Nem a cikkre reagáltam, csak HZD említésekor eszembe jutott a játék, csak ezért böktem a válasz gombra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.17. 20:01:55
[merlinw.org]
Mivel nyomjatok amugy?Nemtudom billenyuzettel milyen, de iranyitoval tuti kenyelmesebb es kezreallobb. Nagyon kell akarni ,hogy a bevezetoben meghaljon az ember 😊
PSN ID.: Beegabor
Természetesen, majd szólok, ha már tudok menteni - spoilerben a "hol"-t is megírhatom, ha akarod.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utána lefut a credits
Nem jót sejtek...
//Lehet, hogy elölről kell kezdenem?
//Szerk.: Ezek nem viccelnek - elölről kell kezdeni 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.17. 19:16:41
Ez a rész az original Riddickben nincs bent, hanem csak a felújított Riddick Butcher Bay-ben egy fajta extra content !
Első meglátás:
1680-s felbontáson --- nálam (miközben minden elképzelhető cucc feltolva maximumra, Blur meg kikapcsolva) --- nem éles a kép.
Egyértelmű, hogy ez bizony Full HD-re van minimum optimalizálva.
Induláskor helyből 1920*1080-ban indul.
Második:
A játék nem szórakozik: már az elején bedob a mély vízbe - semmiképp sem ajánlott úgy ülni a monitor előtt, hogy valami baromi hosszú bevezetőt fogsz nézni
//Harmadik:
A legnehezebb nehézség is elérhető már az elején - az ellenfelek így "one hit"-elnek. Véged van, mint a botnak 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.17. 18:38:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na ki!
Fáááákkkkk! <#wow1>#wow1>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.