Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ha többet lehet venni, én veszek neked ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem tudsz 1-nél többet venni szerintem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem nem vehetek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
vehetsz kettõt? veszel nekem is egy kulcsot? 😄

Forza.

Letöltési link és kulcs, de uplay-re egyszer beírod a kódot (nem jöttem rá, hogy lehet telepítés nélkül), akkor már le lehet uplayrõl tölteni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hawk 2 ma akciós.

arty
kulcsot adtak vagy beaktiválodott a játék az accodra?

Forza.

Carlos
az jó bolt volt.
vegyél még vagy 10-et. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
NEM MONDOD...!!!!!!!!!!!!
Nem arról volt szó hogy pénteken lesz akció?

Beszarás! 1 euró helyett 1 Ft-ot vont le az Ubi...XD

Sir Quno Jedi
Hoppácska Alan Wake's American Nightmare, hoppáré Supreme Commander Gold, már be is figyeltek steam alá, ójeee.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Az elsõ résszel voltak gondok valóban. Mondjuk én azt is 4x játszottam végig..😊 De ez már tényleg az én bajom😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nos, ez a dióhéj dihóhéjának, dióhéjja😊 Mert az AC alaptörténetének nyers összefoglalója is legalább 4 oldalnyi szöveganyag. Inkább ne beszélj ostobaságokat olyan dologról, amirõl lövésed sincs. Nem érdekel az AC, nem érdekel. Semmi gond. De nem kell trollkodni.
Nekem is megvan a magam véleménye pár játékról (Crysis, BF, COD, MOHA, stb), mégsem fosozom le õket, mert tisztán látszik, hogy nem azok. Pusztán nem érdekelnek engem.

[merlinw.org]

Totti5
Az jó scifi film! Érdemes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Egyetértek.

Sajnos sokan vannak, akik az elsõ résszel játszottak és utána már nem is mertek továbblépni.

Az elsõ rész egy szépséges, de rossz vicc. A 2. rész DLC-kkel együtt, meg már-már masterpiece. A Brotherhood szerintem egy picit lapos, de nem volt rossz az sem, a Rev. viszont nekem személy szerint ismét eléggé bejövõs volt, de még mindig a 2. részt tartom a széria legjobbjának. Akkorát fejlõdött az 1. részhez képest, hogy az valami egészen hihetetlen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
Na akkor ezt most megnézem. 😄

MerlinW
Részemrõl (és nem vagyok egyedül ezzel) az elmúlt évtized egyik, ha nem a legjobb játéksorozata. 4 szálon futó magával ragadó komplex történet, szerethetõ karakterek, zseniális muzsika, történelemhû környezet, változatos küldetések.

Áhh inkább meghagylak abban a hitben, hogy az AC fos játék😊 Mindenki azzal játszik, amivel akar. Ettõl függetlenül lefosozni egy több millió példányszámban eladott több díjat is nyert AAA játékot baromság.

[merlinw.org]

DarkSector
Baszottjó film

Totti5
Szinkronokkal nekem nincs bajom amúgy!. Pár film van amit csak eredeti nyelven vagyok hajlandó. Batman esetében sem Joker, sem Bane brutális eredeti hangját nem tudja még a legjobb szinkron sem visszaadni. A többi karakterrel nincs gond azoknak megszokott profi magyar hangjuk van. Talán a Batman hörgése is jobb eredeti Bale hanggal 😄

IMYke2.0.0.0
"A remény rabjai"-t is jó lenne tényleg megvenni - Amazon

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Meg mégy egy Keresztapa trilógiára fáj a fogam kéken, de idehaza még nem jelent meg ez a nagyszerû filmtrilógia, ahogy a Remény rabjai sem... <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Mi bajod a szinkronnal? Lángoszlop emelkedik! <#idiota>

Amúgy az új Batman filmtrilógia nekem is mustbuy lesz kéken. Az angol DTS HD hang miatt jó lesz nekem a hazai kiadás is.

arty
az a gáz, hogy rájöttek a retkek, hogy magyaroknak (is) helyi kiadvány kell, nehogy megvehesd kintrõl, töredékáron

tehát így nemhogy a 6-8 ezret nem látják a szarjaikért, de a kintri 2-3 ezret se 😊) nekem jó!

Forza.

Totti5
Batmant egyben pedig meg kell vennem, hiába van meg külön is extra kiadásban az elsõ kettõ meg majd a 3.😊. BR trilógia lesz az i-re a pont, persze normális áron külföldrõl, mert amúgy is csak only angolul néztem õket moziban is, mert ezt a szinkron elrontja.

IMYke2.0.0.0
Én mindig megnézem a szûkös BD-kínálatot, és konstatálom, hogy 90%-uk hulladék, vagy már láttam, "egyszer nézõs" film, így nem költök.
Ellenben, legutóbb megvettem egy Robert De Niro-gyûjteményt <4 film>, DVD-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kínozzátok csak magatokat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én meg szinte egyáltalán nem veszek filmeket, csak ilyen klasszikusokat, mint Predator 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Elsõ részt láttam. De minek?! <#zavart2>
A második is megvan ripben, de nem néztem meg. Majd ha lesz azt követelõ asszonyka az életemben 😊

IMYke2.0.0.0
Na, amit sose-nem vennék meg BD-n: Batman, Spiderman, Ironman, Avengers és más hasonló "szépségek".

TBTPumpa
Nem tetszhet mindenkinek minden... Vannak akik imádják az Alkonyat filmeket. Én 3 rész láttam. A 4. részt már messzirõl elkerültem és a most érkezõ 5. rész is hidegen hagy. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Vizuális vagyok - látlak magam elõtt , ahogy az utcán is napszemüvegben, ballonkabátod gallérja mögé rejtõzve mersz járni-kelni 😊)))

Shep
De egyébként szégyellem is magam ,hogy nem tetszettek a Gyûrûk Urás filmek, nem is merem mondani csak így net mögé bújva. Félem a nép haragját 😄

Shep
Mindegyiken Betmen van? 😊

Totti5
😊 a lemez legyártása 100 forint és 4500ért adják... már nem tudják hova árazni. Én szívesen venném a filmeket BRen, de ennyiért nem. Maradok a 1-2 ezer forintos DVD verzióknál. Azok pont annyi amennyit érnek és így is bõven van hasznuk rajta. Verjenek át másokat... engem nem fognak.

Shep
Egyedül a The Thinget olvastam ezek közül, meg is van és na ott pl a film is tetszett, a régi is meg a mostani is. Ja amúgy jó pl a Kõszívû is, csak hogy magyar is legyen, de pl. az Egri Csillagok már nem annyira. Dan Brown könyvekbõl készült filmek pl nem igazán jöttek be.

IMYke2.0.0.0
8500-at adnék én is érte. Mostani áron ❤️0> ott marad.

IMYke2.0.0.0
Star Wars esetében az ára fog vissza: 29.990 Ft a 6+ BD lemez.
Herri pöttyer szigorúan divx-ben van, de az utolsó "kettévágott" részt még nem is láttam. Valahogy nem izgat.

Kéken a "The Hobbit" és a "Gyûrûk Ura-trilógia" is a must have listám élén, az Alien Quadrológia BD mögött.

TBTPumpa
Arra még várnod kell jópár évet mire a teljes Saga 10 000 Ft-ért tied lehet kéken. Amúgy ha kiszámolod így is megéri, mert 9 kék lemez van benne és egy kék nyerslemez is 4500 Ft. Tehát 40500 Ft lenne a teljes pakk TDK vagy Verbatim lemezeken! <#idiota>

Shep
Hát akkor csak nekem kényelmetlen, ezért sem szeretek moziba járni, ráadásul az állítólagos 5.1-es hang szerintem úgy 8 éve elszállhatott így aztán a dupla akkora hangerõvel próbálják kompenzálni 😊

Totti5
Ezeket találtam hirtelen:

APOLLO 13
FORREST GUMP
BLADE RUNNER
THE FLY
THE THING
PLANET OF THE APES
DIE HARD
NO COUNTRY FOR OLD MEN
SCHINDLER’S LIST

Shep
Annyiért 20 nyulat veszek és azt legalább meg lehet enni 😄

Totti5
10kért hajlandó vagyok megvenni. Többet nem ér.

IMYke2.0.0.0
180 centi vagyok, és épp ma reggel mértem meg: 90 kg.
Amikor még jártam moziba , egyetlen moziban [Pécs Plaza, Petõfi (Uránia) mozi nem okozott gondot az egy helyben ülés.
A Gyûrûk Ura-trilógiát a Pécs Plaza-ban, kényelmes fotelekben néztem meg. Igaz, egyik sem volt az Extended, de így is 2 óra 50++ körül mozogtak, egyenként.

Én akkor szoktam feszengeni, ha megutálom a sztorit, amit a filmen látok - a testem üzeni, hogy húzzunk innen, hagyjuk ezt a "szart", miközben az agyam sugallja, "próbáljuk, hátha jó lesz a végére"...

Shep
Hát arról nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam/olvastam sõt még trailert sem láttam, amit tudok róla azt csak ilyen humoros aranyosból ragadt rám.

TBTPumpa
Én 30 000 Ft-ért vettem meg a díszdobozos kiadást tavaly karácsonykor.
Nagyon leakciózták akkor és be is zsákoltam. 39990 Ft-ért szerintem nem vettem volna meg.

Shep
A fotel az ok, de a lábamat nem tudom kinyújtani, van ott 30-40 cm hely az mire elég, csak lógatom 90+ percig a lábam, egyrészt nem is egészséges meg rohadtul kényelmetlen is.

TBTPumpa
Alkonyat kvadrológia! <#idiota>

Totti5
Kéken majd ráérek az SWt beszerezni hogy ha nem 1000%os haszonnal tolják a pofámba itthon.

Shep
Hát így belegondolva tényleg nem nagyon van könyv ami filmben is tetszett de azért akad.

TBTPumpa
A Hobbit filmet én is várom... Fõleg úgy, hogy egy ugyanazon a teljes stáb, mint 11 éve a Gyûrûk Ura filmeknél.
Gyûrûk Ura filmek nekem csak a Bõvített kiadásban vannak meg DVD-n, de ha kiadják ezeket a bõvített részeket kéken akkor mushave lesz!
Star Wars + Harry Potter filmek is megvannak már kéken szóval már csak ezek a filmek hiányoznak.