Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nem csak Te, mások is 😊 ez nem változtat azon a tényen, hogy nekem nem megy. supportal levelezünk, az elsõ forduló hasznos tanácsa: töltsem ki az accountomról az összes mezõt ... (már ki van !!!)

ergo ugyan az mint az origin: 3rd partyval intézik a fizetést és ha nem megy, akkor a leghalványabb fingjuk sincs, hogy és mi történt, történik a harmadik félnél és miért nem megy 😞

Forza.

Totti5
Én nem vagyok nádszál, de olyan kényelmesek a moziban a "fotelok" hogy akárhogyan pakolhatod magadat. 3 órás filmnél sem probléma. Persze aki nem tud megmaradni fél óráig a seggén az ne menjen moziba.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
a könyv is tele van "üresjáratokkal"... most akkor térjen el a könyvtõl?
ójaj, dehát azon is problémázol, hogy eltért... 😊))

egy tanácsom lenne ezekután: ne nézz filmet, amit könyvben már olvastál 😛

Forza.

Hát én az elõbb simán vettem a Hawk 2-t...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
A Gyûrûk Ura filmtrilógia nagyon jó. Igazi kultfilmek, alapmûvek, mint a Star Wars, vagy most már a Harry Potter is (amibõl 8 film készült.... aztakurv@). Tényleg van mondanivalója a filmnek és nekem a dialógusok is nagyon tetszettek. Mûvésziek, átgondoltak és nem kuszák, mint a legtöbb filmben. Emellett nagyon gyönyörû dialógusok is vannak a filmben, amikbõl nagyon jó idézetek születhetnek! Fõleg a harmadik rész erõs ebben!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Én 1 óra után már csak szenvedek moziban, lábamat nem tudom hogy rakni ,hogy ne legyen kényelmetlen, mert kinyújtani nem lehet, csak ide oda pakolgatni, egy vicc az összes mozi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - olyan sok, komoly mondanivalója van, hogy összefoglalni is nehéz elfogultság nélkül.

A könyvben kifejezetten imádtam a verseket, énekeket , és a történelmi összefoglalót, amibõl a karakterisztikák szépen kirajzolódtak .

arty: Maximálisan egyetértünk. Azóta sem készült ilyen monumentális <és ugye még így sem teljesen könyv-hû - eleve lehetetlen. Vagy nem-mozis verziót lehetett volna csak készíteni, vagy annyira összevágni, mint a korábbi Gyûrûk Ura próbálkozások>, igazi élet- és kaland mese.
A "The Hobbit"-ban bízom még nagyon. S bár rövidebb, mint a késõbb íródott "anyatörténet", de ugye ezt is két részletben kapjuk meg, és bizonyára mindegyik "epizód" alulról fogja súrolni a 3 órás hosszt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Az elsõ résszel nem volt komolyabb gondom az mondjuk még egy jó kalandfilmnek is elmegy de utána én már nem vettem be a sok eltérést a könyvtõl, meg tele van üres járatokkal (második részen majdnem elaludtam) amik azért a könyvben sokkal jobban meg voltak oldva. Úgyhogy lehet, hogy én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett a filmtrilógia de hát ez van. A harcok mondjuk jól meg voltak csinálva, meg a díszlet ilyesmi azok profik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
gondolom csak flémet akart 😊
a gyu a legjobb filmfeldolgozás, amit egy ekkora könyvbõl ki lehet hozni... még csak a közelébe se ér semmi. (eleve: a hossza! hol van még egy film, ami ekkora terjedelmet szentelt mozifilmként egy könyvnek?!)

megkapja! <#eplus2>

Forza.

Én például nem annak látom a gyûrûk urát, amivel ábrázolják! Tele van szimbolikával az a film és valami eszméletlen mondanivalója van! Az életre tanít!

Lehet most röhögni... Nem fogok bele a magyarázatba, mert az már blog lenne. Érti, aki érti, aki nem az meg gondoljon bele a filmben látottakba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Most rajtam a meglepõdés sora: "most nehogy a haláli gyenge Gyûrûk Ura feldolgozást hozd elõ"

Micsodaaaa?!!!

Neked "haláli gyenge" volt a Gyûrûk Ura filmtrilógia?
Figyusz, kétszer olvastam a könyvet az elsõ film mozipremierje elõtt. Mégsem okozott csalódást a moziban - kétszer láttam ott. Ezután, talán mondanom sem kellene, a 2. és befejezõ rész sem okozott csalódást (sõt!) moziban, és bár szégyellem (és bánom), hogy nem Blu-Ray-en vannak meg, de DVD-n is láttam mindegyiket, többször is.
Ha a GYU-trilógia "haláli gyenge", akkor az összes ponyvaregény-képregény-szuperhõsös-vámpíros-zombis film az elmúlt 10-15 évbõl micsoda?!?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem akkor jó a sztori, ha nem tudom végig, hogy mi lesz a vége. Deus Ex-nél tudtam! AC-nél mindegyik résznél kaptam egy csavar-t és az összképet nézve meg mindenképp csak morzsákból építkezik a sztori, amit én pl. nagyon imádok.

Ez mondjuk jogos érv (gombok), de ezt totál szokható! 30 perc után nem lesz gondod.

Totti5
A 2. résztõl kezdve tele van mellékesekkel sõt story orientált mellékesek is vannak, amiket vétek kihagyni, de sok minden más is. Minigémek, assasinkodások, építészet😊, stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
maradjunk annyiban, hogy neked nem jött be a sztori 😊

(a left4deadot meg meg se említsd sztori kontextusban plz, hitelteleníti a mondandód 😉 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem egészen 😊

Ha megnézed, hogy mikor készültek a mixek, remixek illetve más videók és saját szerzemények (a videók leírásaiban), akkor látható, hogy nem sûrûn foglalkozom ezzel - de hobbim.
Ahogy hobbim az animézés, és a játékhonosítás is.

S mivel 3-4 dolgot is csinálnék szívesen esténként, így nem mindenre jut idõ 😊
Van, amikor egy héten át minden este egy vagy két mix-el, remix-el, esetleg saját szerzeménnyel molyolok (Ableton Live), van, hogy 20-22 napig mint egy megszállott fordítok [legutóbb ugye "The Saboteur" - Honlapom, Magyarítások Portál], s van, hogy napokig animézek - MAL.
Tegnap például ezt néztem meg - születésnapi ajándékként: "Toaru Hikuushi e no Tsuioku"

Shep
Hát ennyi erõvel a Doomban is 😄

zorrobomber
De ami van sztori azt csak te alakítod 😊

Shep
Szerintem te eleve eltemetted azt a játékot és ezért azért szarozod, mert ha esetleg adnál neki egy üres lapos esélyt akkor még megkedvelnéd és rájönnél ,hogy jé ez mégsem annyira szar. Szomszéd is mindig azt mondja, hogy a tescós pogácsa a jó, aha mert lusta vagy neki állni és magad megsütni azért jobb.

zorrobomber
Egy sztori nem attól jó hogy bonyolult. Amúgy persze, tervezek neki esélyt adni, volt is már egy hasonló nyilvános megkövezés kör itt, és akkor is ez volt a vége hogy majd kap még egy esélyt. Amúgy most eszembe jutott hogy kurvára utáltam azt is hogy nem a gombokat írja ki, hanem különbözõ jeleket. Ennél nagyobb baromság a világon nincs.

Shep
Jönnek a zombik, mekkora történet 😄

Shep
Akkor te gondolom csak mûvészfilmeket nézel, mert a többiben nem igazán van hú de komoly történet és most nehogy a haláli gyenge Gyûrûk Ura feldolgozást hozd elõ, vagy a Pakli Pottert.

Hát a Deus Ex ehhez képest faék egyszerûségû.... Left4Dead és sztori... Most jót röhögtem ám XD.

Játszd le újra! Komolyan! Semmi nincs ok nélkül! Pont ez az a játék, ahol mindenre választ kapsz elõbb vagy utóbb!

zorrobomber
Deus Ex HR pl. bár ebben is még csak 6 óránál járok. Kotor 2!
Igazából szerintem a Left4Dead-ben is több lélek van és jobban átjön a sztori mint az összes Assassins Creed-ben együttvéve.

zorrobomber
Tele vagyok fantáziával, viszont itt nincs megmagyarázva hogy miért is adja ezeket a cuccokat, csak jön és tolja. Semmi motivációt nem éreztem a karakterek mögött.

Szépen kikerülted a válaszadást! Szóval?

arty
akkor nézz filmeket, ne játssz 😛

Forza.

Fantázia 0... Honnan tudod miket csinálhatott az öreg! Lehet felérõl se tudunk...

Felét se értetted.... Te bajod.

zorrobomber
Igazából mindegyik elég gyenge 😄 Nem jutott még el oda a médium ahova a filmek.
Komolyra fordítva a szót, nekem az Assassins Creed nem jött át, és kész.

Sir Quno Jedi
baski, te tényleg nagyon ráérsz... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Hát, anyagiakat nem - ellenben már törölték az egyik, 192 perces mixemet.
S a jelenleg fennlévõ, 64 videó esetében 19-nél ott a "Harmadik féltõl származó tartalommal..." szöveg, és 5 videó le is van tiltva néhány országban 😊

Érdekes azonban, hogy néhány remixem mellett korábban ott volt a "Harmadik féltõl..." üzenet, de most nincs, és a Rygar + Inception kliprõl is eltûnt a bejegyzés 😊
Happy, I'm Happy.

Sir Quno Jedi
Mé mit követeltek? A seggedet???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Na, ilyen se fordult még elõ velem:

"Kedves RealIMYke2000!

MC for Warner Bros. feloldotta a szerzõi jogi követelést a(z) "Rygar...Love in Inception (Cosmic Choir Trailer - i2k011)" címû videóddal kapcsolatban. További információért keresd fel a Szerzõi jogi közlemények oldalát.

Üdvözlettel:
- A YouTube csapata"

Ez a hét jól telik 😊

Shep
Azért kíváncsi lennék, hogy ezek után akkor melyik játék története jó szerinted 😊

Sir Quno Jedi
Ejnyeno, aki egyeseknek terrorisztá (vagy orrrgyilkos), az másoknak nemzeti hõs. Evvan, dávicsi, a kódja óta feltétlen rajongója lett a szénábaugró titokzatos bajnoknak, a prostik bálványának, az õrök rémálmának, NEKI, Asszasszín Wayne-nek.

Sir Quno Jedi
Legalább a laboros csajt meg lehetett vón hupákolni a jövõben...áhhh...

zorrobomber
Meg Da vinci ing alól kibújó kardokat csinált szabadidejében egy orgyilkosnak 😄

Rapid81
Az Iron Sky-t láttátok már? Ûrnácik? 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
A második rész bevezetett pár újítást, játszottam azzal is és az eggyel is, órákat. Ettõl még nem lett jó. Production value, az van benne, de semmi más. A sztori szerintem halálgyenge, és nem a végén található esetleges B sorozatos fordulatokra gondolok, hanem az alapszituációra. A jövõben befekszel egy gépbe és egy karddal hadonászó idióta bõrébe bújsz aki egy régi rokonod, aha, ok 😊

Rapid81
nem kell hozzá. A teljes sztoriba betekintést nyújtanak és tökéletesen élvezhetõ a többi nélkül is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Max teljese áron! Az meg elég húzos!

Szerzek pár macskakövet és foglalok helyet az elsõ sorba!

Te csak az elsõ résszel játszottál ezek szerint, mert a 2. résztõl kezdve már nem csak ezeket lehet.

Hát te akkor max videót néztél róla! Egyik legerõsebb része a történet!

Nagy lófaszt fos!

IMYke2.0.0.0
The Hut: 24hrs Only - 10% off your next order plus Free Standard European Delivery

Gyorsan, akinek kell a 10%-os kód, jelezze, még ma érvényes!

IMYke2.0.0.0
Nagyon remélem, karácsonykor meg tudom venni a STEAM-en a KoAR-t. Mert megérdemli.

IMYke2.0.0.0
Az EA meglepett:

Kár, hogy nem tervezek vásárolni náluk 😊
Bár, egy Kingdoms of Amalur jól jönne óccón - a 25%-os kuponnal is: 36 dollár lenne az alapjáték - DLC-k nélkül.

zorrobomber
Ez nem ellenérv 😊 Nyugodtan elmondhatod hogy mibõl maradtam ki.