Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Vlamint minden tárolóban lévõ játék ajándék, kivéve az amit a géptõl kapsz...mármint a steam-tõl.
Nyersz vagy valami.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jah, nekem a lomtár nem tartozik a tárgytárolómhoz! Legalábbis én nem tartom annak részeként nyilván.

Egyébként totál ugyanarról beszélünk...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Igen.
DE még1x mondom a tárgytárolóban 2 rész van a tárgytáróló és külön az AJÁNDÉKOK-ra...
Vagyis alapbeállításnál a tárgytároló nyilvános és az ajándékok privátosak, ezt lehet változtatni...

De gondolom ezt te is tudod...😄

Vagyis a profilja nem privát feltétlen hanem alapesetbe vannak hagyva a beállítások.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez nettó hülyeség! Egyszerûen nyilvános az accountja, de a tárgytároló így is privát marad! Ennyi a nagy titok. Van erre egy külön kis opció!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Régen gyakran volt akció, akár egy kis felhõsödés vagy zápor vagy napsütésre is...nagyon gyakran, mindig más játék, most kb 3-4 hete figyelem és azóta asszem a Dead Space 2 volt akcióban.

grebber
Mire föl akciózzanak azért mert süt a nap és meleg van?
Örülj neki hogy egyáltalán vannak akciózások.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Valaki ráléphetett az Amazon tökére mert fura hogy milyen régóta fix magas árak vannak...:S

DarkSector
más meg tudta. Mivel szavazni is kellett ez nem egy szupertitkos program, hanem ez ki volt írva hogy mi ez és hogy milyen idõben és mik jönnek ez csak most indult és folyamatossan lesz asszem 4-5 részben átalakulás...a community-ben de csak ott.

DarkSector
Lehet tévedek de ezt orosz kulcsokban adja vagy mi...vagy majd veszi vagy éppen mivel oroszoktól ajándékban kapod....ha úgy van a profilja belõve...az AJÁNDÉK játékokat nem mutatja a tárolója!

Ezt vedd figyelembe...a tároló csak azt mutatja ami NEM ajándék.

Curze
És nem osztod meg velünk? 😊

Na elnézést az egymilliomodik hozzászólásért, de rájöttem, h mi az update. 😄
Ami a Portal 2 75%-os kupont illeti: ha valakinek kell, akkor kiabáljon rám.
Rapid81
A Portal 2 kupon ezért jött:

"We just released co-op support for both the editor and the Workshop, so we're giving everyone a coupon to pass along to a potential co-op partner. "

A Béta hozzáférés viszont úgy tûnik tényleg az elsõ 50ezer kitûzõs emberkének járt. Amúgy köszi! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Na ennyit a H.A.W.X. 2-rõl (de szépen leírtam a pontokkal <#crazya>). Mint sok más helyen, úgy Uplay-en se lehet Szerbiából vásárolni, a ClickandBuy accountom meg legkorábban holnapra lesz használható formában.
Nem akarok vészmadár lenni, vagy bárkit ismertség nélkül elítélni, de elég gyanús, h nincs meg a játék az inventory-jában.
Nekem is kiírta, h new item és amikor rámentem, akkor automatikusan elkezdte frissíteni a Portal 2-t (meg van és fel is van telepítve). Hogy milyen frissítés, azt még nem tudom, mert ha nem állítom meg a töltést, akkor a "lolozó" öcsém haragjával nézek szembe 😄
DarkSector
Grat nekem a kupon nem jött, mármint a -75%-os...sõtt máskor akinek halottam hogy itt-ott potyogott kupon valami miatt, nekem a téli akció óta egyszer sem...😄

Bár ez vicces a Portal 2-höz.

Mert télen az nem szerezte be aki nem akarta, vagy éppen azóta vagy 25X volt sima -75%-os leárazás...szóval én megkockáztatom hogy ez a kupon egy értelmetlen felesleges dolog.

zorrobomber
Az elsõ 50ezer pillar of community badge-et elérõ kapja ha jól tudom. Grat! <#eljen> 😊

MerlinW
Mindenki kapott

[merlinw.org]

Rapid81
Mi a frászért került a Steam inventory-mba 2 Steam Community Beta és 1db 75%-os Portal 2 kupon???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Ekkora hülyeséget leírni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Amúgy mivel foglalkozunk néha steamgift-el, és eredeti játékokkal, ezt a kivételes részt megmutatnám most képpel illusztrálva, mert 2 példány t is kisorsol az oldal az illetõ tag felajánlásának köszönhetõen...szerintem adjatok magatoknak egy lehetõséget a nyerésre...és sok sikert mindenkinek!
Remélem magyar nyeri, és ha magyar akkor itteniek közül valaki!

Totti5
Szerintem alsót cserélnél ha látnád a az elsõ részt egy nagy TVn, rendes hangrendszerrel.

grebber
Konzolon eddig sem a grafikával adták el a játékokat!

Totti5
Mass Effect egy jó scifi, jó a történet is, de mint ugye szoktátok mondani, a 2. részben nincs story. A végét meg a sírással sikerült elcseszni, az utolsó 5 másodpercel, így nálam szóba sem jöhet. Persze ettõl függetlenül odaillik a sorba, csak én ignorálom most...

Witcherrõl nem tudok sokat mondani. 2.ba beleöltem 10+ órát, de hiányzik az elsõ rész, mert nincs meg a hangulat. Most hogy van PCm, ha sor kerül rá pótlom.

Rapid81
Mert a PC-re tudnak szépet és nyálcsorgatósat csinálni. A konzolos grafikával már semmit nem lehet eladni. 😊

Curze
Pont a Mass Effectet akartam említeni, Witcher szintén nagyon jó, remek storyval ebben is egyet értünk
A mindentvivõ nálam azonban a SW:KOTOR. 😊

grebber
Castlevania: Lords of Shadow 2 - PC-re is érkezik

Egyre több cégnek kell mégiscsak a pc-s alamizsna!

Többet nem is tudok mondani az elmúlt 6-7 évbõl.

Mass Effect? A Witchert nem mondom, mert a folytatással még nem játszottam, így nem tudom, hogy a folytatásba átvezetõ cliffhanger mellett mennyire szervesen kapcsolódnak.
Nálam is ugyanez van és nem jelent meg a listában, de letölthetem (egyébként épp most teszem azt).

Rapid81
Légyszi mondd el nekem is, mert van ez az exe, ami elkezdi letölteni, de az UPlay-ben nem jelenik meg sehogy sem.

Dj Tommy
Nekem egy The Binding Of Isaac kéne, -75%-os akcióban.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Habár így végiggondolva nem biztos, hogy van abban még 1 végigjátszás...

Én a Sniper-en gondolkodok 11-ért... Mondjuk lesz ez még a fele is lehet karácsonyra.

DarkSector
Hát az Alan Wake kötelezõ vétel.
American Nightmare is jó lett, de annyit nem kell érte adni, mert Arcade.

Ha mint rajongót kérdezel, az Alan Wake egy szuper stori, és szép látványos Thriller játék, ami valójában egy regényként jelenik meg a játékban interaktív regényként.
Szóval van hozzá magyarosítás ha nem töröd az englist, és nagy élmény lesz ha megveszed.

Amúgy 80%-ban sötétben kell menned, hiszen errõl szól a játék, és a hihedelmekkel ellentétben nem zombik meg nem szörnyek vannak benne, hanem úgymond árnyékok vagy a sötétség álltal megszállt emberek...
Ha ezzel a stílussal nem állsz hadilábon akkor mehet.
Én amúgy 10 dollárért vettem, mert X360-ra már megvettem régen...de többet is megér.

6+2 episode van benne, ami elsõre messze 10 óra feletti játékidõ.

Dj Tommy
Szerintem 9 euro-ért a pack igen meg éri<#eljen>, én mondjuk a simát vettem 16-17 euroért néhány hónapja, de ha vártam volna, tuti meg venném most.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Curze

Alan Wakerõl valami véleményt mondana valaki? Éri/nem éri ebben az akcióban?
Úgy rémlik volt a Summer Sale-en is, de ott valamiért kihagytam, de nem emlékszám már pontosan mi volt az oka...

Fpocok
Ezaz bazmeg... vegyél eredeti játékot... jó lesz az neked...
MEvettem hawkot, havernak meg volt ÉS NEM TUDUNK JÁTSZANI. Nagyon mérges vagyok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Egy kb 300 kép:

Totti5
Apocalypse Now
Jaws
Psycho

<#eljen>

( a többit csak részben vagy nem is láttam, s nem is érdekel )

Totti5
AC szintû több játékot ( generációt? ) átölelõ story kb 1 születik egy generációban. Többet nem is tudok mondani az elmúlt 6-7 évbõl. Persze nagyon erõs storys játékok voltak pl Heavy Rain, de az egyszeri és lezárják egy 10 órás játékban.

Nem csak hogy jó, hanem ötletes és az alapgondolat amit elindított az egyedi, ráadásul jól csavarják. Nálam kellõen ütöttek a végén a cliffhangerek, s pl a Brotherhood végén levõre nem számítottam és majd meg õrültem a következõ részig... kevés játék van ami ilyet tud.

Persze a minden idõk legjobb storyja butaság, mint ahogy minden idõk legjobb játéka vagy akármilyen akármilyen mûfajban akármire lebontva is megfoghatatlan dolog.

Legjobbak közt van, ez a legjobb megállapítás rá.

Sok van még.

Apocalypse Now
Ben-Hur
Born on the Fourth of July
Godfather
Jaws
Psycho

De idevehetõ Kubricktól az összes filmje a The Killingtõl kezdve. (A 2001 csak azért necces, mert párhuzamosan készült a regény és a film, az utóbbi pedig konkrétan pár hónappal elõbb került nagy közönség elé. A Lolita pedig nagyon elmarad a könyvtõl.)
arty
naugye! 😄

bár ha kiszámolnánk, hány perc jut egy oldal megfilmesítésére... de ne számoljuk! 😄

Forza.

Shep
Szerintem az Elfújta a szél sem rossz ha már ilyen régi feldolgozások is elõkerültek, vagy a Huckleberry Finn, hogy legyen valami könnyedebb stílus is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem mondom, hogy a jó csavar és a jó sztori nem függ össze, de nem kell közéjük egyenlõségjelet tenni. Azt pedig kifejezetten nem szeretem, ha egy sztori kimondottan buta, logikátlanul csavarokkal operál, csak azért, hogy végül meglepõ legyen.

Félreértés ne essék, az AC1-2 sztorija szerintem is rendben van (csak ezekkel játszottam eddig), és mennyiségileg nagyon sok mindent fésültek bele (itt ez már erõsen ízlés dolga is: vajon kevesebb összeesküvõs klisé több vagy kevesebb lett volna?, de ettõl nagy kavalkádtól semmibõl nem lesz minden idõk legjobb sztorija. Megjegyzem, nekem egyik vége sem okozott meglepetést, sõt nem is tetszett a lezárás, de játékmenetben zavaróbb volt a végük, mint történetet tekintve. (Az elsõ részé konkrétan egy designkatasztrófa volt.)
Fpocok
megvan.

Itt.[/URL} Na jó, ez hosszra csak közelít a teljes Peter Jackson-féle trilógiához.
MerlinW
Várj pár percet (~5perc), meg fog jelenni a játéklistádban.

Nyomhatunk majd SG dogfight-ot online😊

[merlinw.org]

Fpocok
Na megvettem hawkot. Mit kell letölteni hogy játszhassak baszod?

MerlinW
Tõlem 0,87€-t😊

[merlinw.org]

arty
na, haver is bekapta a payment authorization failedet 😄DDDDDDDDDD

Forza.