Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyersz vagy valami.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként totál ugyanarról beszélünk...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
DE még1x mondom a tárgytárolóban 2 rész van a tárgytáróló és külön az AJÁNDÉKOK-ra...
Vagyis alapbeállításnál a tárgytároló nyilvános és az ajándékok privátosak, ezt lehet változtatni...
De gondolom ezt te is tudod...😄
Vagyis a profilja nem privát feltétlen hanem alapesetbe vannak hagyva a beállítások.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Örülj neki hogy egyáltalán vannak akciózások.
Next PC upgrade: 2022
Ezt vedd figyelembe...a tároló csak azt mutatja ami NEM ajándék.
Ami a Portal 2 75%-os kupont illeti: ha valakinek kell, akkor kiabáljon rám.
"We just released co-op support for both the editor and the Workshop, so we're giving everyone a coupon to pass along to a potential co-op partner. "
A Béta hozzáférés viszont úgy tûnik tényleg az elsõ 50ezer kitûzõs emberkének járt. Amúgy köszi! 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Bár ez vicces a Portal 2-höz.
Mert télen az nem szerezte be aki nem akarta, vagy éppen azóta vagy 25X volt sima -75%-os leárazás...szóval én megkockáztatom hogy ez a kupon egy értelmetlen felesleges dolog.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem magyar nyeri, és ha magyar akkor itteniek közül valaki!

Witcherrõl nem tudok sokat mondani. 2.ba beleöltem 10+ órát, de hiányzik az elsõ rész, mert nincs meg a hangulat. Most hogy van PCm, ha sor kerül rá pótlom.
A mindentvivõ nálam azonban a SW:KOTOR. 😊
Egyre több cégnek kell mégiscsak a pc-s alamizsna!
Next PC upgrade: 2022
Mass Effect? A Witchert nem mondom, mert a folytatással még nem játszottam, így nem tudom, hogy a folytatásba átvezetõ cliffhanger mellett mennyire szervesen kapcsolódnak.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
American Nightmare is jó lett, de annyit nem kell érte adni, mert Arcade.
Ha mint rajongót kérdezel, az Alan Wake egy szuper stori, és szép látványos Thriller játék, ami valójában egy regényként jelenik meg a játékban interaktív regényként.
Szóval van hozzá magyarosítás ha nem töröd az englist, és nagy élmény lesz ha megveszed.
Amúgy 80%-ban sötétben kell menned, hiszen errõl szól a játék, és a hihedelmekkel ellentétben nem zombik meg nem szörnyek vannak benne, hanem úgymond árnyékok vagy a sötétség álltal megszállt emberek...
Ha ezzel a stílussal nem állsz hadilábon akkor mehet.
Én amúgy 10 dollárért vettem, mert X360-ra már megvettem régen...de többet is megér.
6+2 episode van benne, ami elsõre messze 10 óra feletti játékidõ.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Alan Wakerõl valami véleményt mondana valaki? Éri/nem éri ebben az akcióban?
Úgy rémlik volt a Summer Sale-en is, de ott valamiért kihagytam, de nem emlékszám már pontosan mi volt az oka...
MEvettem hawkot, havernak meg volt ÉS NEM TUDUNK JÁTSZANI. Nagyon mérges vagyok.
Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaws
Psycho
<#eljen>#eljen>
( a többit csak részben vagy nem is láttam, s nem is érdekel )
Nem csak hogy jó, hanem ötletes és az alapgondolat amit elindított az egyedi, ráadásul jól csavarják. Nálam kellõen ütöttek a végén a cliffhangerek, s pl a Brotherhood végén levõre nem számítottam és majd meg õrültem a következõ részig... kevés játék van ami ilyet tud.
Persze a minden idõk legjobb storyja butaság, mint ahogy minden idõk legjobb játéka vagy akármilyen akármilyen mûfajban akármire lebontva is megfoghatatlan dolog.
Legjobbak közt van, ez a legjobb megállapítás rá.
Apocalypse Now
Ben-Hur
Born on the Fourth of July
Godfather
Jaws
Psycho
De idevehetõ Kubricktól az összes filmje a The Killingtõl kezdve. (A 2001 csak azért necces, mert párhuzamosan készült a regény és a film, az utóbbi pedig konkrétan pár hónappal elõbb került nagy közönség elé. A Lolita pedig nagyon elmarad a könyvtõl.)
bár ha kiszámolnánk, hány perc jut egy oldal megfilmesítésére... de ne számoljuk! 😄
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Félreértés ne essék, az AC1-2 sztorija szerintem is rendben van (csak ezekkel játszottam eddig), és mennyiségileg nagyon sok mindent fésültek bele (itt ez már erõsen ízlés dolga is: vajon kevesebb összeesküvõs klisé több vagy kevesebb lett volna?, de ettõl nagy kavalkádtól semmibõl nem lesz minden idõk legjobb sztorija. Megjegyzem, nekem egyik vége sem okozott meglepetést, sõt nem is tetszett a lezárás, de játékmenetben zavaróbb volt a végük, mint történetet tekintve. (Az elsõ részé konkrétan egy designkatasztrófa volt.)
Nyomhatunk majd SG dogfight-ot online😊
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!