Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
most épp anyós Mastercardját használtam volna 😊))

(de elõtte Originen volt paypal, volt saját kártya, volt hitelkártya... csupa olyan cucc, ami mindenhol máshol(!) mûködik, csak a Digital Rivel által üzemeltetett "helyeken" nem. havernak van otps virtualis mastercardja és paypalja is és neki Origin is ment, de itt nem sikerült vásárolnia...)

Forza.

Tinman
Komolya gondban vagyok.

Gameshop is szépen csendben kivette a P2D edition leírásából az extrákat, vagyis az alapkiadást fogják 8.500 Ft-ért adni.

Ellenben betették õk is a P2D Special Editon-t ami mindent tartalmaz, na attól az ártól rettegek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vásárolj kártyával! Nem fognak meglopni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te milyen opcióval fizetnél, hogy sose jön össze? Kártya? Paypal? Vagy mivel?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Micsodaaaaa?!?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Jah, de általában amit meg akarok venni, annak a felét, harmadát engedi. Ez akkor dühítõ különösen, ha mondjuk egy adott gammáról és kiegjeirõl/kiegészítõirõl van szó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
gamersgate legalább NÉHA megy!!! ne panaszkoggyá! 😄

Forza.

grebber
Szánalmas!Ennyi pénzért csak papírokkal szúrják ki a szemünket holott más CE-hez ennyi pénzért minimum egy szaros szobrot adnak!
13-14K talán reális lenne érte!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Amondanám Dragon Age 1-ben az elsõ katonai kempben van egy-két olyan pont ahol NEM lehet elérni a 60FPS-t BÁRMIT is teszel és bármilyen gépet tolsz alá. Legalábbis nekem nem sikerült. AMúgy pedig kifolyik a szemed a speedtõl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na mer mér? A gamersgate-es paypal fiaskós szarakodás az már meg milyen?! És a fórumok tanulsága szerint mindketten szarnak rá. Hja kérem, ha nem akarják a pénzemet, az mán durva. Mien kapitalista elnyomó karvalytõkés már az ilyen, akinek már fizetni sem lehet, még önként senem... 😄

Fabio Capello
elvittem, köszönöm 😊

grebber
Guns of Icarus Online béta kulcs (steam-es):4P3F0-MP8P8-DLYIX

Fabio Capello
From Dust, kipipálva.

arty
no, mint kiderült az ubishop-os "Payment Authorization Failure" egy 3rd party cég, a Digital River "eredménye"

nem véletlen volt ismerõs a hiba, az Origines vesszõfutásomat is ezek a retkek okozták és a support EA-nál is PONT annyira nincs képben, mint itt az UBI-nál... EA=UBI=nagy cég, support nulla, a dolgozóknak halovány fingjuk sincs, hogy mit és hogyan intéz IGAZÁBÓL a cégük.

szép elõjelek, mivel EA-val se tudtam dûlõre jutni, gondolom most az UBI-val se fogok... persze a Digital River, aki valójában intézi a tranzakciókat, nem érhetõ el, nincs customer supportjuk, stb - elvégre te az EA-val, UBI-val vagy kapcsolatban, ez valahol oké is.

Forza.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Ez nagyon szimpatikus hozzáállás 😊
Port szempontjából az 1-el is csak egy bajom van, hogy látszólag ok nélkül framedroppol egy 3x2m-es juk bizonyos sarkánál, míg a nyílt utcán nyüzsgõ enemykkel beton stabil 60-as szmúszság van.
arty
troll

Forza.

arty
😊))

a diablo3 is azért "szar" mert a rohadt konzolok! nem te öregedtél ki, á dehogy ...

Forza.

arty
a pécésnek kell pár opcio, amivel játék HELYETT szórakozhat egy félórát, órát, mire belövi a gépéhez <#idiota>

hogy csak elinditja és maxon élvezi baszkódás nélkül, az neki nem begyere!!!

Forza.

DarkSector
", köszönhetõen, hogy a konzolok visszafogják."

mondod te...😄

még el is hinném haver ha nem lennének jó gémeg konzolokra, ott is vannak jó játékok és szarok is...ez a fejlesztõk hibája vagy nem hibája. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
Mégis miféle színvonalat köt meg a konzol?Sztorit?Játékmenetet? Csilivi grafikát? Utóbbit esetleg, ha szar a fejlesztõ. Akkor a crysis meg a traktor szimulátor a színvonal csúcsa mert csak pécé? Értem én hogy konzol haterkedni kell, de ekkora marhaságokat ne mondj már.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Na a Sniper Elite elsõ része bezsebelve. Régen játszottam is vele egy keveset, bár most annyira már nem emlékszek a játékra. De annyit tudok hogy anno eléggé élveztem a headshot lövéseket. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Végül is az egyszeregybe is bele lehet kötni, ha te mást akarsz hinni. A te dolgod. Maradjunk annyiban, hogy az alábbiak belátásához nem kell agysebésznek lenni. Mindenesetre én örülök annak a legkevésbé, hogy ez így van, csak én nem azt tartom valóságnak, amirõl szeretném, hogy az legyen.
Fpocok
kifogás

Parasite Eve 2, best game EVER!

Éppen ellenkezõleg, arról van szó, hogy muszáj a kaptafához, bizonyos sablonokhoz és a könnyû befogadhatósághoz ragaszkodni, hogy minél nagyobb legyen a lehetséges felhasználói bázis. Hogy miért "muszáj"? Mert baromi drága a játékfejlesztés, így ha csak a leszólt konzolos színvonalat szeretnéd viszontlátni, már akkor is több milliós nagyságrendben kell fogyniuk. A nagy neveket pedig azért kell extraprofitra tervezni azon kívül, hogy sok profit jobb, mint a kevés), mert valamibõl finanszírozni kell a bebukott kísérleteket is.

Ha valami a játékipar hõskorihoz képest gyengébb mûfaji változatossága ellen dolgozik, az éppen az elérhetõ magas (értsd: drága) technikai színvonal, mely kétélû fegyver.
1 ejróért simán.
Rapid81
A From Dust megéri 1 ejróért? Jó az a játék?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Egy kaptafa... még szép, ha azt látják, hogy a szart is veszik konzolon. Mondjuk ha nem lehetne eladni, akkor teljesen más lenne a helyzet... én is megvennék mindent pcre, ha aztán becserélhetném...

A konzolok miatt nem csökken. Max stagnál. Azonban azt is csak grafikailag. Egy színvonalas, netalán ötletes, újszerû, minõségi játékhoz nem kell jó grafika.
Rapid81
A játékok színvonala azért csökkent, mert egy kaptafára készítik õket. Ennek egyszerûen az az oka, hogy ha egyszer már valami bevált, akkor arról még le lehet nyúzni pár bõrt. Újjal próbálkozni meg mindig rizikós, amit a kiadók nem hajlandóak vállalni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
A játékok színvonala csökkent, köszönhetõen, hogy a konzolok visszafogják.

DarkSector
Hát ez játékfüggõ, egyszerûen egyszerû magyarázat van rá, igénytelenség van mindenfelé, a korrekt játékokra nehezen lehet kivetnivalót írni...van néhány ilyen játék.
De ahol még a fejlesztõk is elnézést kérnek, abban lehet valami.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Curze
Én inkább azt gondolom, hogy mostanság túl magasra került a mérce. Szinte már többen szeretik kritizálni a játékokat, mint játszani velük a puszta élményért. Sok játékot fel tudnék sorolni, amit imádtam a hibáival együtt, mert annyira magával ragadott maga a játék, hogy nem törõdtem a bugokkal. Van persze ami tönkre teszi a játékélményt, de itt nem ilyenekrõl van szó. Menõ lett leszólni mindent. Különösen a grafikát (ami nem hozza a Cryengine3 techdemó szintjét az már nem is való semmire), pedig nem hiszem hogy a külcsín lenne az a kizárólagos valami ami miatt jó egy játék. Bár errõl sokan megfeledkeznek. Nem (csak) itthonról beszélek, hanem a világszerte a játékos közösségrõl. "Igaz, hogy k.rvára élvezem a játékot, és már 30+ óránál vagyok, de akkor is keresek valamit ami miatt bele lehet kötni a fejlesztõkbe, és megmondom, hogy egy sz.r amit csináltak! De meg én!"
Az internetnek hála pedig ez megy is viszonylag egyszerûen, aztán ha egy szekér elindult, akkor jó sokan felkapaszkodnak rá.
Óriási divat szidni a Blizzardot, EA-t, Bioware-t, és a többit, hogy micsoda szemét amit kiadnak a kezükbõl, közben meg sok millióan tolják a cuccaikat.

Félreértések elkerülése végett:
Általánosságban fogalmaztam meg a gondolataimat, amik már régen bennem vannak, olvasva a sok (elsõsorban külföldi) fórumot, oldalt. Senki ne vegye magára. 😉

grebber
Nyugalom, rajtad kívül még van pár igénytelen ahogy olvasni a fórumokat<#banplz>

Akkor én vagyok ilyen igénytelen, h szerintem semmi baj sincs a PC-s porttal?
DarkSector
Oks akkor megvárom.

Rapid81
Durva fejek 😄

Fpocok
Aranyos... jó lehet 😄

DarkSector
Bocsesz...hát jah pénz beszél csacsi meg vonyít.
Mivel nem Microsoft/Sony/Nintendo játék nem egy meglepõ dolog.

grebber
Olyat nem olvasok max ha az lenne az egyetlen a világon!

F1 Race Stars Legjobb lesz a világon<#idiota>

Fostar helyett inkább az én linkemen lévõ lapot olvasgassátok!

Köszönjük Captain Obvious!

grebber

DarkSector

DarkSector
😊

XD

Na most mész el a sunyiba..

DarkSector
Lehet hogy ugyanarról csak amit írtál az nem annyira egyértelmû...😄
Aki nem látta a beállítások opciót az nem fogja így érteni ahogy leírtad...😄