Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
No, akkor nem írtam hülyeséget 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Esztergom Thóm ( nem vagyok vele megelégedve amúgy ), tök alap csomag. Pesten ennél jobb ( gyorsabb ) volt kevesebb pénzért...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy ilyen hozzáférésért, vagy panelban, vagy betondzsungel közelében kell élni.
Vidéken, élhetõ kisvárosban, faluban ez csak az álom kategória.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Mert ha jó a neted, akkor egy cseppnyi eltérés van csak 1-2 dx10-11 effektben.
Valamint akit nem izgat annyira a látvány, mert a játék sem arról szól, és úgy dönt neki megfelel, annak igenis megéri...

Valamint mondok egy vicces dolgot.

Van a Batman AC...oks lenyomom elsõre...szép jó stb....DE mikor 100%-ra akarom kimaxolni már kurvára nem a látvány izgat, hanem hogy a vonatod amelóba vagy a moziba menet megtaláljak még 3 secretet...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
200m a telefonközpont. 12(!) évet kellett így is várnom a kábelnetre...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Próbálom nem elfelejteni 😊 Lassan fel kell írnom az ilyeneket 😊

IMYke2.0.0.0
Egy szó jut eszembe: besírok.

Tinman
Ilyen netért kivel kell lefeküdni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mohács....

Valamint mint írtam, vagy majd most fogod olvasni ez más célokra van és más igényeket szolgál ki, nem a dobozos és digitális real-time játékok leváltása, hanem annak kiegészítése cél.

Amíg magyarországon nem lesz HIVATALOS ...valamint egy szerver...addig mi érdemben nem kritizálhatjuk a szolgáltatást.
Vagy kritizálható de értelmetlen.

Gondold el, van egy laptopom sógornál, nem tudok rajta futtatni egy LIMBO-t sem normálissan, vagy bármilyen arcade-ot...de az Onlive miatt ezekkel a játékokkal viszont TUD játszani...õ nem ugyanazt gondolja az Onlive-ról mint aki átlag gémer és amúgyis minden játék fut fullhd-ban...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Bocs, még egy hely van a világon, ahol ezt a "szolgáltatást" valóban használni lehetne: London.
Még Szaud-Arábiában sincs olyan széleskörû szolgáltatás (értsd: sûrû erõs csomópontok), mint az említett országokban.

Tinman
De mi az értelme annak, hogy otthon a full hd mellõl felállva a vonaton VHS minõségbe toljak tovább egy kifejezetten SZÉPNEK és LÁTVÁNYOSNAK készített játékot?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
nálam ebben a pillanatban ilyen:

onlive

Forza.

Tinman
Pontosan!

Kb. olyan korán jött baromság, mint a Diablo 3 folyamatos netkapcsolatot igénylõ DRM-je.

IMYke2.0.0.0
"egyen az egy power pc, vagy egy tapipad a vonaton vagy egy gyenge laptop a metrón utazva"

Tudod, hol lehet ez elképzelhetõ? Dél-Koreában és Japánban.

Még Amerikában sem lennél ilyenre képes.

benőmenő
Gondolom az is horror áron. Panelban meggyulladsz nyáron, de havi 3k-ért "hozzádvágják" a 20/10 -es diginetet.
Ezt a ps2 szint jelzõt fejtsétek ki, mert ez nálam egy pozitív jelzõ 😄
Így párhuzamosan játszva egyszerûen a Darksiders annyival sivárabbnak hat egy Jak 2 nyüzsgõ városa mellett, hogy hihetetlen.
Tinman
Bizony! Nem is gondoltam volna, hogy ~60%-os sebességnövekedés ennyit jelent!

És még valami: Végre tudok javítani az arányomon is. A régi 630k le/48k fel sebességgel, halál volt az egész. Ha töltöttem valamit le, a feltöltés jó ha 20k-val ment, de akkor már 500k se nagyon volt a letöltés.

Most 900k le mellett 60k fel nem gond!

Sokat számít!

DarkSector
Ezzel csak EGY baj van!

Mindenki azt hiszi hogy ez a High-End PC helyett van...holott nem!
Ez arra van hogy Bárhol-Bármikor-Bármit-Bármilyen játékmentésbõl tudd folytatni, legyen az egy power pc, vagy egy tapipad a vonaton vagy egy gyenge laptop a metrón utazva, vagy nyaraláskor....

Ez nem azoknak van akik erõs gépekkel rendelkeznek, asztali gépekkel...azok bele se fogjanak ennek nem az a lényege.

IMYke2.0.0.0
Arty Budapesten él - gondolom (nem tudom), Te is.

Az azért nyilvánvaló, hogy az OnLive nem életképes (tudom, szörnyen hangzik, fõképp személyes tapasztalat nélkül) még.
Amikor majd mindenki 100 Megabites neten lóg, akkor "élhetõ" lesz egy ilyen szolgáltatás - az OnLive addigra kihal, mint a dinoszauruszok.

Dj Tommy
Itt is van olyan, mert ugye "megtelt" a hálózat és van aki ilyet használ.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
...viszont nekem ezen a cuccon simán elindul és teljesen játszható, csak nekem sem bírja már a szemem az ilyen agyontömörített "grafikát" (valójában videót).

IMYke2.0.0.0
"Egy filmet megnézek, közben lejön a másik." --- Ezt anime-sorozatok esetében hogy imádnám! <#worship>
Nem kellett volna teletöltenem 3 TB-ot 😊

IMYke2.0.0.0
Én is falun élek, is itt vezeték nélküli net van - max. 3 Megabittel 😞

Totti5
Amúgy az is milyen már hogy onlájvhoz kábel net kell.. wifi korában? élvezhetetlen a játék. Egyrészt a képminõség rossz másrészt az irányítás késik, harmadrészt az én régi PCmen nem volt hajlandó elindulni a kliens, mert gyengének tartotta a 3 GHz procit és a 256 MBos videókártyát... errõl ennyi. Összetákolt rossz minõségû szolgáltatás, aminek rengeteg buktatója van. Pont azt nem tudja amire ki akarták találni. Félmegoldásnak pedig irtózatosan gyenge.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Az a röhej, hogy a t. ügyfél -vagyis jelen esetben én- még ennek is úgy örül, mintha valami csoda történne.

Eddig 630k/sec volt a max amivel tudtam tölteni... most 1020k/sec. Gyakorlatilag a 720p-s filmek már kicsit sem gond. Egy filmet megnézek, közben lejön a másik.

DarkSector
RT és Imyke...elhiszek mindent, csak most léptem be az én 15/1-es netemmel, és az a probléma hogy nekem mást mutat a játék...

Asszem ezt kitárgyaltuk:

Ezt kifényképeztem 3 perce a demo-ból.

Dj Tommy
Én nem vettem magamra, mert itt falun, 1-2-5 megás net van.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

ZsZso
Húú, ez nagyon profi. Eddig még nem láttam ilyen összehasonlító képet. Köszi! Nem véletlen nem díjazom én ezt az onLive -ot. Még. Aztán késõbb lehet menni fog nekik is 1080p -be. Vagy bezárnak 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
"nem tanyasi ócska netrõl próbálta" - senki se vegye magára: magamra gondoltam (ahogy a mondat elsõ része - remélem - sugallta is).

DarkSector
nm. 😊

IMYke2.0.0.0
Saját tapasztalatból nem tudhatom, de mélységesen hiszek arty-nak, aki nem tanyasi ócska netrõl próbálta. S ha nála olyan, amilyen, akkor nincs több kérdésem 😊 #55450

arty
nálam ilyen volt. 25/5ös netem van, jó pingel (kábelnet).

gaikai ezerszer szebb, csak ott meg szaggatnak(!) a játékok 😞((

Forza.

IMYke2.0.0.0
Portal 2-re jelentkeztem - köszönöm a privát üzenetet 😊 - önzetlen felajánlásodat a Steamgifts-en is megköszöntem 😊

Dj Tommy
Itt 990Ft a Blur.

DarkSector
Csakhogy ez egyikre sem igaz...az Onlive-on mostani szintû látvány van....ez akkor lenne igaz TALÁN ha low beállításokon futna minden...talán...akkor sem kell ez a butaság...

Mármint aki elkezdte terjeszteni.

Amúgy Portal 2 megvan? 😄

DarkSector
Én nem mondtam hogy érdekeljen valakit az Onlive, hanem azt mondtam hogy butaságokat terjeszteni a probléma.
Amúgy annyit még hogy Onlive elvileg 720P-ben stream-el...És magyarországhoz legközelebb az UK szerverek vannak...nehogy valaki azt gondolja hogy ez alap esetben ilyen laggos meg csúnya, csak sokan nem gondolnak bele, hogy ez nem nekünk lett kitalálva...mi csak beregelhetünk rá és kipróbálhatjuk...

Más a szerverek közelében élni és ott használni.
Ezért kell nekünk gyors és stabil net.

IMYke2.0.0.0
Tegyük tisztába a dolgot: A "PS2 szintû" az jelzõs szószerkezet. Nem azt jelenti, hogy PS2-es minõségû, hanem (kifejtve) akkoriban elment volna, de manapság, a XXI. században közröhej.

DarkSector
Nem de ilyen buta jelzõket valaki kitalál, és ha nem hozod szóba te is azt hiszed hogy ps2 szintû játékok vannak onlive-on...

Carlos
Köszönöm, akkor ignore.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Elsõdlegesen a netkapcsolatod számít - gondolom, Amerikában jobb a szolgáltatás 5 Megabiten is, mint itt, a tengerentúlon ugyanazzal... De, ha vannak európai szervereik is (miért ne lennének?), akkor meg gyalázat, amit mûvelnek.

IMYke2.0.0.0
Tudnék olyan emberkét, akinek 120 Megabites nete van (Pécs), de õ meg magasról szarik az ilyen játékokra...

Rapid81
Nem tapostál a lelkembe, csak... na mindegy. Azt meg honnan tudtam volna, hogy marketing bullshit, mikor írtátok, hogy egy telefon is elég a futtatáshoz, közben meg a 4 magos, gigás VGA-val szerelt gépemre kiírja, hogy alacsony a teljesítménye. <#wow1>

Naszóval, ennyit errõl. ma is tanultam valamit. <#nevetes1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Fizet neked az OnLive jutalékot, vagy valamit? <#nevetes1>

DarkSector
Érted....remélem értitek a megoldást, szóval akinek jobb nete van inkább attól kérjetek screen-t.

DarkSector
Ekkora eltérések nincsenek normál esetben.
Ez akkor lép fel ha gyenge a neted, és ez miatt hogy ne akadjon be a játék visszavesz a felbontásból...

Értsd úgy mint a Microsoft Silverlight....
Nézel egy stream közvetítést, és ha ugy érzékeli hogy nem tudsz elõre bufferelni, akkor visszább vesz a minõségbõl a szoftver....nem ilyen normál esetben.

NEM pixelpontossan ugyanaz mintha a gépeden futna ugyanaz a játék, de NEM IS ILYEN!

IMYke2.0.0.0
No, akkor még is "PS2 színvonal" - DarkSector? <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Nem akartam a lelkedbe taposni, de akkor nyilván tudtad azt is, hogy a 2. pont marketing bullshit.
Részemrõl a téma ennyi volt 😊

IMYke2.0.0.0
Én örülnék egy ilyen kapcsolatnak is.

Rapid81
Köszönöm, de nem vagyok hülye. 18 éve foglalkozom számítógépekkel, tudom, hogy mi az a felhõ és a streaming. Elsõre is értettem már azt is, amit a kliens írt ki, de ebben a szövegben a számítógépem teljesítményét ecseteli, nem a kapcsolatomét...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
csúnya? durvább jelzõ nem volt? pedig nemártana...

(én készítettem, dirt3 gépeemn vs. onliven)

Forza.

DarkSector
"(eléggé PS2-es színvonalon, többiek szerint)"

Mély tisztelettel, tudom nem te találtad ki, de ezt most azonnal hagyjuk abba ne legyen offolás, mert ezzel az idegszálaimat tépkeditek.
Ez ugyanaz minthogy a Ghost Recon Future Soldier PS2 szint....

Szerintem a "szar konzolos játék" után "ez ps2-es szintû" kifejezést akotta meg valaki az univerzumban, és ezt terjesztti, vagy terjesztik...
Sírni tudnék.