Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az OnLive szolgáltatás sávszélesség-igényes - értsd meg 😊
Bemérte, hogy a Te netkapcsolatod nem elég a kiváló élményhez. Ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.jav: "Ergo, a duplikált gépeden a 2. pont amolyan kitöltõ blabla volt." --- képeden...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ezzel addig nincs gond míg a minimum biztosítotton fellül van...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
15Mbps/900kbps és órákon át tudok 1.8MB-tal letölteni.

Továbbra is azt a szöveget nem értem, hogy
"Your computer may be running at a low performance settings.Please check your power settings."

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Összefoglalom:

Az OnLive felhõalapú szolgáltató - majdhogy nem tök mindegy milyen erõs géped van, mert az OnLive szervereirõl érkezik (eléggé PS2-es színvonalon, többiek szerint) a játék a monitorodra, még pedig a netkapcsolatodtól függõ sebességben.
Ergo, a duplikált gépeden a 2. pont amolyan kitöltõ blabla volt.

Ha a játék futtatásához szükséges minimális géped megvan, akkor az már nem számít.

Tinman
1 hete emeltettem meg a netkapcsolatom.

5/0.5-rõl 15/1-re.

8.5/0.9 lett belõle. Kérdeztek maradhat-e, mert túl messze vagyok a központtól... "persze, hogy maradhat" mondtam. Fõleg, hogy úgy átvariáltam a telefon/net/tv hármast, hogy olcsóbb is lesz a végösszeg :-)

Tudom ez is egy vicc, de ennek is örülök.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Akkor nem elég stabil...lehet 15 megás a neted papíron, de élesbe mikor töltesz le, akkor is stabilan tudsz maxon tölteni? Feltöltésed mekkora? STB.

Illetve az Onlive kliensnek van egy minimál gépigény de ahhoz egy mobilteló is elég.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
15Mbps a netem, de nem arra gondoltam, hanem arra, hogy a gépem alacsony teljesítményre van állítva. 😊 Én azt nem értettem. Vagyis nem értem most sem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Vagy kis neted van vagy pedig nem kábeles és nem elég stabil!

"OnLive is a company offering a cloud gaming platform and a cloud desktop solution.❤️> Both offerings are synchronized, rendered, and stored on remote servers and delivered via the Internet.
The gaming platform is available using the OnLive Game System,<4> PCs running Microsoft Windows (XP, Vista, 7), Intel-based Macs with Mac OS X 10.5.8 or later, Android devices and iOS devices.<5> Since the games are rendered on OnLive's servers, a low-end computer may be used to play any kind of game as long as it is able to play video. For that reason, the service is being seen as a competitor for the console market.<6><7> All games on the service are available in 720p format. OnLive recommends an Internet connection of 5 Mbit/s or faster, and a 2 Mbit/s connection meets the minimum system requirements.<8>"

IMYke2.0.0.0
Írja is. a neted miatt.
Az OnLive ugyanis szerver-alapú játékhely - nincs a gépeden játék = esetlegesen csúnya, lassú lehet.

Tinman
Netkapcsolat, low ping pl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
SQJ!

3.74 EUR volt alatt a II. Ultimate kiadás, szóval igen... tuti lesz ez még olcsóbb is! Szvsz télen!

Rapid81
És mégis miért küldte el kétszer, mikor egyszer nyomtam a "Mehet"-re??? <#falbav>

DarkSector
Ha azt írta hogy Onlive...akkor nem Steam...meg nem Origin, meg nem Uplay, meg nem Capsule....😊

Sir Quno Jedi
de az most nekem teljes áru, majd lesz rá engedmény tutira

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Nem bizony!

Tinman
1652 Ft-t vontak. Ajándék volt. Thx sztím!

Carlos
Ezek akkor nem steam-es izék akkor...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
URAK!

Steam-en a Galactic Civilizations I: Ultimate Edition 7.99 Euro!

DE!

Annak aki megvette -én pl. Summer Sale alatt- a Galactic Civilizations II: Ultimate Edition-t, 25% engedmény dukál vagyis csak 5.99 Euro!

Ûrstratégáknak tessék megvenni, kötelezõ darabok!

Tinman
Onlive rendszerében 2 free ingyen játék.

Múlt héten a Zeno Clash volt ingyen.

Rapid81
Meg is van a SPAZ. Köszi! A SpaceChem már megvan Steam-en, amit párszor már kijátszottam. 😊

IMYke2.0.0.0
A képek természetesen FullHD-sek, csak a TinyPic kicsinyíti.

Carlos
Bocsánat a n00b-ságért, de mi is ez?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman

Rapid81
Hol? Én nem találok ilyet.

IMYke2.0.0.0
wesker24-nek ígértem egy helyzetjelentést 😊

"Darksiders" - Azt hittem, hogy van türelmem a "puzzle"-khez... de ez a fénycsóvás szarakodás tegnap éjfél után kivett a béketûrésbõl. (Azrael kimentése)
Silithát lenyomtam, mint a bélyeget. Igaz, War háromszor kinyúlt - kétszer, amikor a plafonon lógó ellenfelet akartam kinyírni: azt hittem, hogy a pontok között kell lengedezni, és a maaaaacerás kampó-célzás miatt rám szakadt az "ég". Aztán, tök véletlenül rálõttem a kampót: vég-szekvencia.

A kampózást amúgy nem csak itt szívtam meg, hanem két helyen is, ahol a "kampó-átlendülés-ugrás-repülés-kampó-átlendülés" kombót kellett csinálni, és ott, ahol ezt a gyönyörûséget találtam : Kép (A képességei: Kép)

16 és fél óránál tartok 😊

Jelenleg, ezek vannak meg az "Inventory-mban":
Kép1 + Kép2 + Kép3 + Kép4 + Térkép
S itt szopok: Azrael

Tinman
Kis off:

Ezek meg a emiatt a perk miatt kellettek <#zavart2>

Hello mindenkinek. Nem tudtok esetleg Pesten valahol egy boltot ahol még lehet kapni a Batman: Arkham Asylum GOTY változatát? felõlem lehet "Legjobb Választásos" borítójú vagy rendes nagy dobozos változat is.
A neten sehol nem találok már. Néztem a CD Galaxisban, a Playon.hu oldalon, de sehol nem találok. Az 576 oldalán ugyan fel van tüntetve az LV borítójú kiadás, de egyrészt az sincs nekik raktáron, másrészt szerintem az nem a GOTY változat.
Esetleg valaki járt-e mostanában nagyobb plázában vagy bevásárlóközpontban Pesten, vagy a környékén? Látott-e még bontatlan Batman játékot?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

DarkSector
Ja értem...S

arty
a jegyem az acc torlésre az arty1977-en továbbra is nyitva van, abban updateltem és vontam õket kérdõre, hogy EZ az acc miért mûködik és miért nem mûködik a másik. és nem, nem elég, ha csak annyi van a jegyben, mint a majmoknak, hogy delete xy account! õk maguk kérik a rögzített formátumot, pont azért, hogy nehogy elsõ fellángolásodban vagy véletlenül kitöröltesd magad...

lásd:

namost az én requestem világos és a megadott formátum szerint tartalmaz MINDENT! erre...

Forza.

Tinman
- SpaceChem
- Space Pirates and Zombies (S.P.A.Z.)

free most a megszûnõ/átalakuló/megvásárolt Onlive-on.

Tinman
Hééé... már 22:30 körül beájultam<#vigyor2>

ZsZso
Bagoly mondja! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Alugyá'! Nem egészséges amit néha csinálsz. Komolyan.

DarkSector

DarkSector
Amúgy nem csak ez miatt de minden vásárlásról megõrzöm az e-mail-t és kinyomtatom XPS-be...még az Uplay-nél is lehet, vásárlás nyugtázásakor a jobb alsó gombra kell nyomni, és bejön egy számla és fellül egy nyomtató ikon.

DarkSector
Írj mindenképpen a supportnak.
Vannak ugye e-mail-jeid bizonyíthatod miket vettél arra az accountra...stb. Ne hagyd pls ennyibe a dolgot!

Amúgy mennyi játék veszett most így el?
Sok?

Addigis részvétem amíg ez a mostani helyzet fennáll.

Úgy látszik legközelebb ha törölni szeretne az ember csak ennyit kell írni nekik mint a majmoknak: "Delete please arty1977 account"

Sir Quno Jedi
Hehe, megvettem az Unstoppable Gorg-ot és akkor már egyben végig is toltam! 😄 Gyjó volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
😞

Fabio Capello
grebber
Basszus de kurvára érdekel mennyi Sleeping Dogs fogyhatott eddig pc-re.Elég sok helyen fogynak el a cd kulcsok ami azért csak azt jelenti hogy nem 200dbot adtak eddig el!

Next PC upgrade: 2022

tototto
Ezt hol olvasod?

Fabio Capello
A hírek szerint az OnLive be is adta a kulcsot...

arty
Ennyi.

Meg a warez rossz. Ühüm.

Forza.

davidka003
Na megyek is játszani a DOBOZOS játékaimmal boxon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Emberek, döbbenet ami ubisoftnál megy.

Két accom volt ubinál, arty1977 és arty1977online. Utobbit azért csináltam, mert nem emlékeztem, hogy a "szokásos" elõbbi már megvan. A játékaimat is arra vettem. Megkérdeztem ubisoftot, hogy lehetne-e, hogy az arty1977et töröljük és az arty1977online-t átnevezzük arty1977-re.

Azt mondták nem lehetséges, csak azt lehet, hogy törlik az arty1977-et. Adjak fel jegyet. Hogy tuti jól meggondoltad, retardált módon az alábbiakat KELL(!) beleirni, különben nem szüntetik meg:

"I want to have my account (arty1977) deleted because I registered two accounts and I activated my games to the other one (arty1977online).

The Username of my account: arty1977 (which I want to get deleted)

1. Yes, I want my Uplay account to be completely deleted from the system.
2. I am aware that my Ubisoft Games will be permanently banned.
3. I also was informed, that any connections to services (Uplay, online saved games) will be irrevocably lost and these services will therefore no longer be available.
4. I have no current orders from the UbiShop with this account.
5. Once the account is deleted it can't be reinstated at any later time.
6. I am aware of the consequences of the deletion and agree and accept the procedure of Ubisoft.

thank you"

Augusztus negyedike óta képtelenek voltak törölni, így updatelgettem a jegyet, nehogy lezárják ilyen dumákkal, hogy:

"why is it that hard to delete an account!?"

"please DELETE this account: arty1977"

"I did what you asked, it is your turn!!! 😞"

"why does my account exist??"

Most este kapom az emailt, hogy változtatás van az accomon. Namondom belépek, arty1977online-al nem lehet. Hm. Kezdtem idegbeteg lenni. arty1977-el be tudtam lépni és ott áll az ügyem SOLVED-ként.

Törölték az accountom, amire NEM adtam fel jegyet, hogy töröljék, de nem törölték azt, amire feladtam, hogy töröljék.

Elhiszitek-e? Ilyen van?!

Forza.

DarkSector
Ja. 😊

shaddam
Megy a szarkavarás hogy lelövik-e vagy sem. Gyanús ez nekem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Valóban a kép rossz netkapcsolat esetében kicsit szét tud esni...nálam a kép nem ps2 szintû, hanem pc-s grafika van.
Valamint ez egy alternatív jövõ nem fogja helyettesíteni a real-time asztali gépet, ez nem is arra tervezték, hanem hogy Bárhol-Bármikor-Bármin. 1 sec alatt nyomod a játékaidat.

Sok pénzt nem ölnék bele énsem de ilyen 1-2 dolcsit nekem megér.

De a kérdésre visszatérve leállítják az Onlive-ot?

DarkSector
Oks prószáld ki, csak azért írtam nehogy csalódás érjen. 😄