Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
gaikai.com

itt böngészõben játszhatod egy félórát 😊

Forza.

Totti5
Ha nem tetszett nem tetszett, de hanyagold már a fuss rajta végig easyn tanácsokat...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Normálon játszottam végig, de egyszer sem használtam az elhajolást. Viszont elfutni lehet, de csak akkor, ha befutsz egy lámpa alá.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Gondolom milyen jó lehet hardon, hogy özönlik rád a sok szar ellenség és te csak azt várod, hogy mikor lesz már vége ennek az unalomnak.
Például a helikopteres résznél is mikor szállni kellett fel már normalon is alig vártam, hogy vége legyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Én is nézegettem! Még vacillálok...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Mert úgy jön át a játékélmény??? egy túlélõ játékot mi értele van könnyen játszani? pont a mûfaj lényegi elemét írtja ki belõle a játékos, aztán jön ilyen dolgokkal hogy unalmas a gameplay.

davidka003
Normalon nyomtam de frusztrálónak tartottam, hogy el sem lehetett futni rögtön a nyomodban voltak meg nyomni kellett folyton az elhajolást.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Miért, kötelezõ mindenkinek hardon játszani vele? <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én nem bírom. Túlságosan beleélem magam, és bizony a szívem nem bírja a strapát. Ez van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
AW nem ilyesztget. Persze aki a sötétbe mászkát nem bírja az kerülje. Mûfaja: pszichológiai thriller.

Totti5
Fõleg hogy hardon vagy afelett jön elõ a tûlélõ horror mivolta, mert sok esetben a futás a legjobb megoldás ( meg fegyvered sincs ), de nyomjátok csak easyn... így kell egy játékot jól elkúrni.

Sir Quno Jedi
Oké, beláttam, tényleg egy ordenáré szar ez a Dungeons. Köpnék ha lenne nyálam. Hihetetlen és még a save game-eket is elbassza. Pedig erõsen próbálkoztam vele, de mikor szint végén rádjönnek a lovagok és simán kinyírja egy is a lord-omat, nemhogy csapatban és még 1000 hero velük jön útközben, akik hozzájuk csapódnak?! Fejlesztett guradianom 1 sec nekik vász? Arról nem beszélve, hogy miért kisebb a szörnyeim max. szintje, mint a hõsöké?!? Nóóóómális. Alap hõsökkel nem bírnak (igazándiból megsebezni is alig-alig), nemhogy az ilyen direkte lerohanós gecikkel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Engem sem fogott meg. Ráadásul, nekem nagyon oda kell figyelnem , és az ilyen-olyan módon, direktbe ijesztõ-szopató játékokat kerülöm.

Rapid81
Végre van hangerõszabályzó a Steam videólejátszójában!!!! 😄 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

artschi
thx a válaszokat. megvéve.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rapid81
Nekem ilyen a netem, az Alföld közepén (Kunhegyes), amiért éveket kellett kilincselni. Anno össze kellett szednünk a városban 15 tuti embert, akik 1000%, hogy be fogják kötni az ADSL-t, ha a szolgáltató lehozza. Aztán az Externet-et megvette a T, azóta a 10Mbps helyett 15Mbps van, de naponta vagy 15-20x megszakad, az Isten tudja, hogy miért.

davidka003
Nem voltam elájulva tõle de mégis volt benne valami amiért úgy éreztem, hogy meg kell venni a CE-t. Harcrendszer tényleg unalmas.
A DLC-k nullák de az alapjátékot én azt mondom egyszer érdemes letolni szigorúan csak easy-n.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Simán!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Bõven megéri.Én full áron vettem az Alan Wake-et ugy is megérte!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nekem annyit sem ér - a rajongóknak bõven megéri a csomag.

artschi
Az Alan Wake Franchise 8.99 ojróért megéri?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Állítólag botrányos játék :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
The Lord of the Rings: War in the North- 4 euro ~ 1060 Ft - steamen aktiválható
voucher kód: DERHE-RRDER-RINGE

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Na, azért vannnnnnak határaim... 😊)))

ZsZso
Nekem tetszik!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Még akkor is, ha ÍGY néz ki? 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Jó internetért? Már mindenre... 😊

Tinman
Olcsón adod magad :-D

DarkSector
Nálam is kb hasonló ha száguldozom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Nem valami nagy szám, de csináltam egy profilképet az eredeti játékok steam csoport oldalára a kérdõjel helyett.
IMYke2.0.0.0
Ha garantáltan lenne vezetékes netem? Bekötném a szemem, és hajrá... 😊

arty
nade, pár perc eltéréssel nézted te Mohácsról és én Pestrõl, mégis drámai a különbség kettõnk dirt3-a közt! erre nem látok magyarázatot 😞

Forza.

Tinman
Ja igen... a 3G!

Meg akarták velünk minden áron köttetni errefelé a 3G-s netszerzõdést PLUSZBA. Olyan 5.-re értette meg a nõ, hogy ha itt 1-es térerõ van, már fotózzuk is le és feltoljuk a youtube-ra, mint ritka látványosságot. Barmok. -.-

DarkSector
Vagy azoknak akik nem tudnak hozzáférni asztali géphez...
Ez maga válogatjja a játékosokat élethelyzet folytán...

DE nem ps2 szintû...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Csak hírbõl tudok róla 😊 Mûködés közben - fõképp errefelé - még nem láttam 3G-t 😊

DarkSector
Ha minnél nagyobb a sebesség a játékban és nem tud kiszolgálni rendessen a szerver, akkor igen...bekockásodik, ezért mondtam hogy jo ez csak nekünk külön szerver kéne, nem véletlen panaszkodtak régebben az UK-US társaság hogy sok nem támogatott régióból be tudnak csatlakozni, és ezzel lefogják azt a kapacitást amit elvileg külön az adott régiónak szántak...

Egy idõben szó volt róla hogy kidobálják a nem oda illõket...ezért magyar nem is tud bankkarit regelni, csak VPN-el....

Ezért az is elõfordulhat hogy hétköznap jobb a steam hétvégén meg szarabb....de ez nem maga a normál használat hibája...

Tinman
Ezt azért én újra átgondolnám... <#eplus2>

KATT

arty
3g nincs gondolom felétek... ?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én már lefeküdnék a szolgáltató fõnökének anyósával, a bekötést végzõ munkatársak nagyanyjával is, csak hogy legyen vezetékes, minkro vagy tököm tudja milyen, de stabil és a saját nethozzáférésem 😊))))

ZsZso
Én is kipróbáltam. Nálam vereseny közben élvezhetetlen. Foltokat látok, néha be-be akad. Nem csinpokomon.

Tinman
:-DDDDD

Ezt a balfax netszolgáltatót! Atya ég!

IMYke2.0.0.0
Visszavontam a dicséretet, mert Te is képet szúrtál 😊)))

Tinman
Van a mikrohullám mint alternatíva, de SQJ mentalitással bírok én is, így csak a kábelbe hiszek. Pedig elvileg egy 50k körüli beruházással baromi gyors netem lehetne, de inkább maradok a kábelnél.

Seth
Nálam meg a jó letöltési sebességhez röhejes feltöltés járul 😞

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Hmmm... érthetõ álláspont. Tehát az Onlive a kimaxolók mekkája :-)

Tinman
Aztaq!

Nekem 4.3 km a központtól -vonalmérõs ürge szerint- és azt mondta, hogy elképedt azon, hogy egyáltalán ilyen távolságba képes vagyok 1 Mb/sec-el szakadás nélkül folyamatosan tölteni.

arty
a te képed alapján azt mondom, vannak bizonyos játékok, amiket pl mobil eszközön, netbokoon így végigjátszanék

de látod, nálam valamiért nem olyan 😞 nálam a gaikai olyan, mint a képed, az onlive meg látod ... 😞

Forza.

artschi
Dél-Alföld, optikás netem: <#zavart1>

arty
nekem pesten 8e ... (de párom munkahelye révén van kedvezményünk. másképp a mai napig a dsl-t nyüstölném...)

Forza.