Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azzal, önmagában nincs is baj 😊
A Binary Domain "értékes" játék? - Csak néhány infót tudok róla, s az alapján "Mass Effect-klónnak" kategorizáltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Háát.ja...😄
De a kép remélem tetszik. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Végül csak az lett 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
hát ez az igazság...😄
arra figyeltem hogy kicsi legyen meg ne bmp...
gondoltam csak nem lesz nagy méretû...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon tetszik: "ez most nem szándékos volt..."
<#nevetes1><#worship><#law>

wesker24
Én nem vártam tõle semmit se adtam neki egy esélyt de olyan rossz lett hogy még azt az idõt is sajnáltam rá amit játszottam vele !
DarkSector
Bocs utólag láttam hogy 500kb, és ezért kicsinyitettem le...😄
ez most nem szándékos volt...

davidka003
Most komolyan valaki is várta, hogy az jó lesz?
Várható volt, hogy csinálnak valami szart pár hónap alatt ami a filmet meglovagolva hozhat egy kis pénzt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wesker24
Expendablest próbáltam egy nagy rakás SZAR a játék !

Komolyan mintha valami internetes flash játékkal játszanék !

Elég szánalmas egy játék lett még viccnek is rossz !
davidka003
"no, ugy néz ki ubi kitörölte a másik accomat IS" <#taps><#idiota>
-----------------

Egyébként én például a Silent Hill játékoknál éreztem azt, hogy meghalok mindjárt. 😄
Azok frusztrálók voltak. Fõleg a Silent Hill 2-3.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
no, ugy néz ki ubi kitörölte a másik accomat IS

tehát mindkét accom törölve. korrekt <#eljen>

már jön is torrentrõl a ghost recon és az expendables, két megvásárlásra tervezett ubi játék ... persze supportnak még nyitom uj accokkal jegyeket, hátha... de illuzioim nincsenek.

Forza.

Fabio Capello
felvettelek 😊

Rapid81
Ja, ez lemaradt: Profilom

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ha kell valakinek egy 75%-os Portal 2 kupon vagy egy Steam Community Beta hozzéférés, akkor vegyen föl Steam-en.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Spectator mode, én is kaptam

Rapid81
Miért írja nekem a Steam, hogy megvan a Dota 2? Sosem regisztráltam meg semmi rá.

Rapid81
Semmi gond nem volt vele. Nagyon korrektül fut, gond és szaggatás nélkül.

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértünk.
Aki kicsit is jobban beleéli magát a játékokba, az bizony bajban van ilyen mûvek esetében.

Fpocok
Neked nem szarakodott az fps minden spawnnál? nálam igen... játszhatatlan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Most toltam pár meccset a Ghost Recon Online-nal és szerintem marha jó játék. Jók a kütyük, volt korrekt csapatjáték, nagyon üt a Snuiper. 😊 Ajánlom mindenkinek!

arty
én anno már odáig jutottam, hogy a munkahelyen, fényes nappa, emberekkel körülvéve álltam neki az akkori avp játéknak. fél órát sem bírtam. bár bele nem halnék, de idegileg pokoli stressz (feszültség), nem szórakoztat.

Forza.

Totti5
Dead Space 1 elsõ fele jól van felépítve. Az horror. Második fele már nem mutat újat és egyre többet kell lõni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem is mondtam hogy leszóltad, de leszólhatná bárki, ha ilyen megállapításokra hallgat.

Resident Evil 5nél is egyesek jól megmondják hogy darálda. Tessék feltenni a nehézséget és máris nem darálda lesz hanem túlélõ játék. Persze ez nem azt jelenti hogy a Gears of War hardon túlélõ lenne, mert az darálda minden nehézségen.

IMYke2.0.0.0
Amnesia megvan - de szó szerint nem merem telepíteni.
Franc akar ilyen "fiatalon" meghalni 😊

wantonly
A Dead Space horrorisztikus, de nem félelmetes szerintem. Én valahogy nem tudok félni egy bazinagy mordállyal a kezemben. Az olcsó ilyesztegetéseket pedig nem szeretem. Viszont az Amnesia-ban elsõ végigjátszásra összeszartam magam.
IMYke2.0.0.0
A "Dead Space 1"-et is nagy izgalmak árán játszottam végig - abban az volt a jó, hogy volt fegyverzet, és voltak "üresjáratok".
A Dead Space 2 még nekem is sétagalopp volt - a QTE-k egyszerûen elvették az erejét a végén.

davidka003
Azt én tudom, láttam én is, hogy baszott nagy képet rakott be elõször. 😄

Nagyon örülök, hogy a Csodálatos OnLive-nak hála tud a Limbóval játszani. Én viszont amikor kipróbáltam a Braidet, az input lag miatt nem bírtam az elsõ pályával, és még homályrengeteg is volt az egész, megölve az amúgy elsõrangú látványt. (Korábban már könnyedén végigjátszottam normális forrásból, szóval nem én vagyok ügyetlen.)

Mindenesetre azzal nehéz mit kezdeni, hogy Budapestrõl, vagy máshonnan rossz, Mohácsról jó ugyanakkor, ugyanúgy szuper nettel. Nyilván a briteknél mutatja meg valódi tudását, de ez azért elbizonytalanít a szolgáltatás megbízhatóságát tekintve. Az pedig még inkább, hogy messze egy ilyen kis játék, mint a Braid volt a legjátszhatatlanabb az általam próbáltak közül, pedig az elsõ pálya nem kíván valami földöntúli ügyességet, és késõbb is inkább csak gondolkodni kell tudni.
IMYke2.0.0.0
Az Alien vs. Predator elsõ és második részét nem véletlenül nem játszottam végig. Komolyan mondom.

IMYke2.0.0.0
Amikor feltöltötte és elõször beszúrta (és ugye, ekkor reagáltam):

Szerencsére, Õ VIP tag, így utólag tudta módosítani 😊

arty
akkor ma éjfélkor állj neki az AVP-nek 😊))

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én nem szóltam le a gémpléjt - én játszottam is vele, Easy-n vagy Normal-on, nem tudom. De nem is lényeges, mert rettentõ módon kalimpált a szívem már az elsõ akciózásnál, és bár eljutottam a kapuig, ott abbahagytam.
Nem akartam szívrohammal a billentyûzetre dõlve végezni.
Vizuális, beleélõs fajta vagyok. Átok.

davidka003
277.69 KB (284356 byte)

IMYke2.0.0.0
Jaaaa.... az más... 12 Mpixeles JPEG képet átméretezett 500 kb-os PNG-re 😊

Totti5
Õ azt jelentette ki hogy nyomd easyn, mert rossz a játék, és rohanj végig rajta, tehát neked látatlanba egy olyan módot ajánlott amivel te elesel a játékélménytõl amit a játék normal de inkább hardon nyújtana. Ettõl függetlenül nyomhatod easyn, de akkor ne szóld le a gameplayt.

davidka003
Átméretezte. 😄

wantonly
Jó vétel! Én még sajnos nem tudtam beszerezni anyagi okok miatt. 😞

Amúgy készítem a játék magyarítását is, remélem a tesztidõszakra már lesz eredeti példányom.
IMYke2.0.0.0
Nem maradt ki semmi.

"de nyomjátok csak easyn... így kell egy játékot jól elkúrni."

"kell az easy is bele, mert van akinek csak azon nyújt élményt."

Nos?

IMYke2.0.0.0
Miért mindig Veled van a baj? - kérdezheted...
Mert megint ~500 kb méretû, PNG képet szúrtál be.
Direkt szembe mész a szabályokkal 😞

Totti5
Olvasd el elõrõl a párbeszédet, mert valami lehet kimaradt😊

wantonly
Nehéz fokozaton nem csak ennyibõl áll a taktika. 😊
DarkSector
Nemrég vettem a Binary Domain-t meg és mivel nem dobozos, de szerettem volna betenni mintha dobozos lenne és betehetném:

szóval csaltam egy kicsit. 😄

Tehát nem olyan régi szerzeményem:

IMYke2.0.0.0
Most akkor ellentmondasz magadnak vagy ellentmondasz magadnak? 😊

Totti5
Neked semmi ezek szerint.

davidka003
Viszont például a sokak által szidott World at War COD Veteranon teljesen korrekt volt.

Totti5
Nem errõl beszéltem! Mindenki szíve joga úgy játszani egy játékot ami neki a legkényelmesebb és kell az easy is bele, mert van akinek csak azon nyújt élményt.

davidka003
Sztoriorientáltaknak jó az easy. Legalább nem kell szopni az unalmas harcokkal. Csak egyfajta ellenség volt végig. Taktika ugyan az. Világíts rá majd lõdd. Ebben mi az élvezet?

wantonly
Én hardon játszottam, de úgy emlékszem volt néhány frusztráló rész benne ahol direktbe szopatott a játék és kénytelen voltam visszavenni a nehézséget. Amúgy engem hidegen hagy, hogy ki milyen nehézségen játszik, de az tény, hogy vannak játékok, ahol teljesen más élményt kapunk nehéz fokozaton.
Totti5
Hol hallottad ezt?

Szvsz egy közepes(nél talán jobb ) h&s, LOTR hangulattal. Jól össze van rakva, csak semmi kiemelkedõ. Co opban jó móka lehet, egyedül kissé unalmas a hentelés egy idõ után.

IMYke2.0.0.0
Ezt megírhatnád a fejlesztõknek is, akik mûfaj-tiszteletlenül beleteszik az Easy és a Normal játéknehézséget is a játékaikba 😊)))