Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.18. 17:33:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ME: A-val így első blikkre más gondom nincs csak ezek:
- kritikán aluli animációk... egy AAA játékhoz képest, egy Bioware szintű műhelyből ez sértés
- szinkronhangok gyakran teljesen komolytalanok
- rosszul átgondolt és kivitelezett kezelőfelület és menürendszer
- tudtommal a csapattársaid felszerelését nem nagyon tudod menedzselni, ami egy sci-fi-akció-RPG-ben meglehetősen suta húzás
- a korábbi részekben a csapattársaidnak tudtál olyan parancsot is kiosztani, hogy xy spec. képességet használjon, tudtommal itt nem lehet
- biztos rosszul tudom, de hol a guggolás?
- meglepően puritán kari generálás, kevés opcióval
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1- Letöltöd és telepíted
2- Elindítod a BG-t
3- Elindítod a játékot és a BG felismeri, rá klikk, hogy Borderless Window-ban akarod
4. Öröm és bódottá.
NieR esetében is. Így játszom most is, csak kiugrottam az operaénekessel küzdelem utáni levegővétel miatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tegnap még eszembe sem jutott volna megvenni, de ma egy hang megszólalt az agyam mélyén, hogy "EZ NEKED KELL: MOST". Ilyen ritkán fordul elő, ezért hallgattam rá. És eddig nagyon bejön!
Túl vagyok a prológuson, nagyon szép, nagyon jó, remek hangulata van! Azt hiszem, ezt nem fogom megbánni.
Ja, a fullscreen probléma nálam is megvan, de az ki lehet küszöbölni a Borderless Gaminggel, ezen kívül semmi gondom nincs, se bug, se crash, full maxon stabil 60 FPS, boldogság van!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.18. 17:22:48
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Bulletstorm Clip Edition
- Syberia 3
- Vikings Wolwes of Midguard
Adversus solem ne loquitor
Április:
1. Outlast II
2. Syberia 3
3. Bulletstorm Clip Edition
+1 Vikings Wolwes of Midguard
A játékban olyan sűrűn vannak olyan pontok, ahol tudsz menteni (Quick Save), hogy nem érezheted az auto-mentés hiányát.
Ráadásul, nagyon szépen bevonták ezeket a pontokat a narratívába. Van ugyanis olyan szitu, hogy a körülöttük lévő, azt rongálni akaró ellenfeleket le kell győznöd, hogy elérhető legyen.
Továbbá: ha egy ilyen pontot találtál, akkor annak elég nagy vonzáskörzetében - a mapon ezt fehérebb terület kitöltés jelzi - minden további nélkül tudsz menteni.
Pedig már itt és a PH-n is leírtam neked, hogy mi a setting --- nem ok nélkül ezek ellen a több ezer éves robotok ellen harcolunk... és nem a színes New Yorkban 'zufók ellen, meg világító szemű szuperemberek ellen...
Why so serious?
Aranyos, hogy egy ingame karakterrel is (aki ugye a játék szimbolikus fejét viseli) figyelmeztetnek, hogy nincs auto-mentés a játékban. S más dolgokról is mesél.
Ja, és közben pislog is 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 13:29:43
[merlinw.org]
De tény: én is bárhol aláírnám, hogy hozzák vissza a korábbi részek karaktereit. Ezzel együtt nagyon élveztem ezt a 10 órát, és folytatom majd valamikor (nem day1).
/a nier demo is nagyon tetszett, az is jön majd valamikor. De szinte biztosan pécére. Konzolra csak exkluzívot, vagy valami iszonyatos indokolt esetben, ami nem is tudom mi lenne, mert ha valaminek annyira elkúrják a pécé portját, azt inkább nem kéne támogatni semmilyen módon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.18. 13:27:50
Biztos, én nem érzem magam annak.
7.4 hrs last two weeks / 7.4 hrs on record --- happy feeling mellett.
A harcok nagyon jók, az irányítás X360-assal profi.
A karakterek animációi mozgás közben, a játékban elrejtett kisebb humor (e-mail, dialógus pölö), a következetes pályatervezés (ami nem szendboksz, de elég nagy szabadságot ad) éppen elég ahhoz, hogy érezd, hogy törődtek vele - a sztori meg csak most bontakozik ki.
Ami nyilvánvalóan "japános" lesz, de engem az kifejezetten nem zavar, sőt!
[merlinw.org]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Gép: i5-4690 + R9 390 + 16 GB RAM.
Felbontás: 1680*1050 / 60 Hz (mert nincs más monitor)
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 13:18:37
Why so serious?
Ami amúgy használható már most is rá - más kérdés, hogy (mint minden ilyen injected megoldás) kicsit zabálja a hardvert... ahogy haladsz felfelé a felbontás+képminőség kombó-létrán.
Miért kell rögvest ugrani valakinek a negatívkodására?
Az egyetlen komolyabb probléma a felbontás-bug (és nem mindenkinél!).
De arra is van megoldás:
"Fixing the Fullscreen Resolution Bug
Some users report problems with the full screen mode. If you have problems running the game fullscreen with your intended resolution, try the small application called Borderless Gaming. You can find it on github. Run the game in Windowed Mode and select Nier: Automata in the tool. Voila, you are playing the game in Borderless Windowed mode now! Until SE provides a fix for Fullscreen, use this tool. It's easy and quick."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 13:15:53
[merlinw.org]
- Nem hinném, hogy "piszok mázlista" volnék --- az Élet nem ezt bizonyítja ---, és nincs házi manóm sem, aki a rontó mágiákat a varázsvesszejével eliminálja.
A PC rendben van hardverileg, szoftverileg
- A bevezetőben NEM OK NÉLKÜL nem lehet menteni. Ha játszanál vele, vagy ha végignéznél egy komplett végigjátszás elejét, akkor tudnád miért...
Én ennek ellenére sem fogom megvenni pro-ra. Megvárom amig helyreteszik a pécéset. Üvölt a játék a reshade után.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
NIer PC-s portot próbálta de többszöri crashelés után ment a refund és már vette is a Ps4-es verziót.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.18. 12:59:57
Aaaaaa mivel? <#ticking>#ticking>