Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Igy van a PS4 Superior verzió a PC-s hez képest sok sikert a játékhoz ha már eyg rendes PC átiratot nem sikerült csinálniuk.
IMYke2.0.0.0
Saját kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.18. 17:33:00

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Wildlands számomra egyetlen negatívuma pont abban rejlik ami az előnye is: brutál nagy tér, amiben hosszú percekig semmi nem történik. Ettől függetlenül majd jóárasítva érdekel.

ME: A-val így első blikkre más gondom nincs csak ezek:

- kritikán aluli animációk... egy AAA játékhoz képest, egy Bioware szintű műhelyből ez sértés
- szinkronhangok gyakran teljesen komolytalanok
- rosszul átgondolt és kivitelezett kezelőfelület és menürendszer
- tudtommal a csapattársaid felszerelését nem nagyon tudod menedzselni, ami egy sci-fi-akció-RPG-ben meglehetősen suta húzás
- a korábbi részekben a csapattársaidnak tudtál olyan parancsot is kiosztani, hogy xy spec. képességet használjon, tudtommal itt nem lehet
- biztos rosszul tudom, de hol a guggolás?
- meglepően puritán kari generálás, kevés opcióval

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Naná hogy nem olyan mint a Devil May Cry mert ha olyan lenne akkor már rég vettem volna mint a huzat, a Devil May Cry bármelyik része sokkal jobb mint a Nier !
IMYke2.0.0.0
Borderless Gaming 8.4

1- Letöltöd és telepíted
2- Elindítod a BG-t
3- Elindítod a játékot és a BG felismeri, rá klikk, hogy Borderless Window-ban akarod
4. Öröm és bódottá.

NieR esetében is. Így játszom most is, csak kiugrottam az operaénekessel küzdelem utáni levegővétel miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Biztos hogy nem olyan mint a DMC, ezt garantálhatom neked, mert ha olyan lenne (pláne mint a régiek) megvenném....ez meg nem is érdekel....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Na, Steam refund után megvettem ma dobozosan PS4-re. Tolják fel maguknak a PC átiratukat jó mélyre.
Voltan
Jaj nekem. Megvettem a Nier Automatát én is. Ha agyonvertek, se tudom, hogy miért, mert alapvetően ez a stílus nem a kedvencem - tartottam tőle, hogy olyan lesz, mint a Devil May Cry, azt meg nagyon nem szerettem.

Tegnap még eszembe sem jutott volna megvenni, de ma egy hang megszólalt az agyam mélyén, hogy "EZ NEKED KELL: MOST". Ilyen ritkán fordul elő, ezért hallgattam rá. És eddig nagyon bejön!

Túl vagyok a prológuson, nagyon szép, nagyon jó, remek hangulata van! Azt hiszem, ezt nem fogom megbánni.

Ja, a fullscreen probléma nálam is megvan, de az ki lehet küszöbölni a Borderless Gaminggel, ezen kívül semmi gondom nincs, se bug, se crash, full maxon stabil 60 FPS, boldogság van!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.18. 17:22:48

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egyetlen patch kéne csak: ahol kijavítják hogy rendeltetésszerűen működjön a fullscreen mód, meg hogy meglegyen a 60 fps cutscene-eknél is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wesker24
Hát akkor egy játékkal kevesebb majd ha olcsón lesz ugy 2-3 ezer FT körül akkor majd esetleg vesszük, úgyis ráfér egy tonna patch mert eléggé félresikerült port lett ahogy olvasom.
Szerintem ne álmodozz. Nem fogja senki lecserélni a karaktereket. Szerintem nagyon kisebbségben vagy ezzel a bádogember teóriáddal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Jah Bulletstorm-ot imádtam kár hogy elkaszálták a folytatást. de jöhet a felújított verzió, Syberia 3 alap mert imádtam a Syberia I-II-öt, Vikings Wolves of Midguard meg tisztára olyan mint a régebbi Titan Quest vagy az újabb Grim Dawn, ami nálam plusz pont hogy a Vikings is ilyen mitológiai hack & slash játék lesz.
IMYke2.0.0.0
Ebből 3 nekem is a figyelő listámon van.

- Bulletstorm Clip Edition
- Syberia 3
- Vikings Wolwes of Midguard

Moby
Egyetértek. Batman AK nagyon jó batman játék. Nagyon. És túlzónak éreztem-érzem ami a pécé verza körül ment. Bár én ps4-en toltam végig, de megvan pécére is, és a konzolos sem futott tökéletesen (konzolos szinten, azaz nem volt meg a 30 se, amitől a pécések rájuk gyújtották volna a házat).

Adversus solem ne loquitor

wesker24
Amint olcsóbb lesz és egy lelkes Modder majd csinál hozzá néhány Modot amikkel le lehet cserélni az ellenfeleket már veszem is mint a huzat, egyébként spórolnom kell a pénzzel mert Áprilisban 3 játék is vevös számomra ami Instant Buy. És ahogy elnézem ez a Vikings Wolves of Midguard is nagyon bejövös számomra.

Április:

1. Outlast II
2. Syberia 3
3. Bulletstorm Clip Edition
+1 Vikings Wolwes of Midguard
IMYke2.0.0.0
Akkor elárulom, hogy nem csak bádogemberekkel harcolhatsz...

wesker24
Jah már leirtad hogy miért de nekem akkor se jön be és kész, nekem az egész illúzió romboló vegyük csak a Metal Gear Rising Revengeance Robotjait, na azokat nevezem én Robotnak. Jah tudom két külön kategória de a Metal Gearben lévö Robotok na azok Perfectek voltak, egyszerűen nem vagyok hozzá szokva az ilyen Android Robotokhoz.
IMYke2.0.0.0
"Ez nálam újabb Minus pont mi az hogy nincs Autosave, tudod kit szopassanak engem biztos nem."

A játékban olyan sűrűn vannak olyan pontok, ahol tudsz menteni (Quick Save), hogy nem érezheted az auto-mentés hiányát.
Ráadásul, nagyon szépen bevonták ezeket a pontokat a narratívába. Van ugyanis olyan szitu, hogy a körülöttük lévő, azt rongálni akaró ellenfeleket le kell győznöd, hogy elérhető legyen.

Továbbá: ha egy ilyen pontot találtál, akkor annak elég nagy vonzáskörzetében - a mapon ezt fehérebb terület kitöltés jelzi - minden további nélkül tudsz menteni.

Moby
Neked pl. a Bayonetta nem volt meg, ugye? 😊

wesker24
Ez nálam újabb Minus pont mi az hogy nincs Autosave, tudod kit szopassanak engem biztos nem.
IMYke2.0.0.0
" annyira röhejes hogy Bádog Ember Android Robotok ellen harcolunk, ezt nem veszi be a gyomrom és kész."

Pedig már itt és a PH-n is leírtam neked, hogy mi a setting --- nem ok nélkül ezek ellen a több ezer éves robotok ellen harcolunk... és nem a színes New Yorkban 'zufók ellen, meg világító szemű szuperemberek ellen...

wesker24
Harc nagyon jó egyetértek, Irányitás jó szintén, animációval sincs semmi gond, pályatervezés na ebbe inkább ne menjünk bele, nekem nem jön be meg aztán elmondtad már korábban miért, story-val sincs semmi gond, mert már végig néztem egy full walkthrought-t, ami engem zavar az a pálya tervezés és az enemy Desegin egyszerüen nem tudom komolyan venni a játékot egyszerüen annyira röhejes hogy Bádog Ember Android Robotok ellen harcolunk, ezt nem veszi be a gyomrom és kész.
Megértem. De azért amit a videókban ömlesztve kapsz az nem ilyen elnyújtva mondjuk 10 órára. Persze attól még gáz és valamit kezdeniük kell majd vele.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
NieR - egyáltalán nem spoiler, kicsit sem - pölö:

Aranyos, hogy egy ingame karakterrel is (aki ugye a játék szimbolikus fejét viseli) figyelmeztetnek, hogy nincs auto-mentés a játékban. S más dolgokról is mesél.
Ja, és közben pislog is 😊

MerlinW
Én is biztos megveszem valamikor, de ha nem tekernek valamit záros határidőn belül a dolgon, akkor értelemszerűen nem mostanában és biztos nem 60-70€-ért😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 13:29:43

[merlinw.org]

Moby
Én kitoltam a 10 órát, és nagyon tetszik. Igen, az arcok szörnyűek, de ez így kiragadva és ömlesztve sokkal durvább, mint a játékban egy-egy pillanat. Ráadásul ezeknek egy része olyan gliccsekből fakad, amiből nálam a 10 óra alatt pont nulla darab volt. Szal úgy vagyok én ezzel, mint Imi a nierrel 😊
De tény: én is bárhol aláírnám, hogy hozzák vissza a korábbi részek karaktereit. Ezzel együtt nagyon élveztem ezt a 10 órát, és folytatom majd valamikor (nem day1).

/a nier demo is nagyon tetszett, az is jön majd valamikor. De szinte biztosan pécére. Konzolra csak exkluzívot, vagy valami iszonyatos indokolt esetben, ami nem is tudom mi lenne, mert ha valaminek annyira elkúrják a pécé portját, azt inkább nem kéne támogatni semmilyen módon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.18. 13:27:50

wesker24
Ezzel én is igy vagyok a legnagyobb baj a Mass Effect A:-val az hogy a karakterek és az animációk egyenesen pocsék borzalmas, én igy nem vagyok hajlandó vele játszani, legyen akármilyen jó story-ja is, a Mass Effect A-hoz képest a Mass Effect 1 karakterei fényévekkel jobb.
IMYke2.0.0.0
"Az hogy nálad nincs egy deka Bug sem vagy crash te vagy a kivétel."

Biztos, én nem érzem magam annak.
7.4 hrs last two weeks / 7.4 hrs on record --- happy feeling mellett.

A harcok nagyon jók, az irányítás X360-assal profi.
A karakterek animációi mozgás közben, a játékban elrejtett kisebb humor (e-mail, dialógus pölö), a következetes pályatervezés (ami nem szendboksz, de elég nagy szabadságot ad) éppen elég ahhoz, hogy érezd, hogy törődtek vele - a sztori meg csak most bontakozik ki.
Ami nyilvánvalóan "japános" lesz, de engem az kifejezetten nem zavar, sőt!

MerlinW
Benne van a pakliban. Mint én az előbb említett Batman AK-val. Nálam jól futott, a többségnél nem. Majd patch-elik.

[merlinw.org]

Voltan
Ezzel sajnos én is így vagyok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Wow. Ingyenes Shadow Warrior 2: Bounty Hunt DLC

[merlinw.org]

wesker24
Akkor ugy látszik te vagy a kivétel ennyi, mig a többiek szivnak a PC-s Porttal ezerrel.
wesker24
Már végignéztem egy Komplett Full végigjátszást a Nierböl a csaj PS4 Pron-t tolta végig, és persze hogy tudom hogy a Prologue-ban miért nem lehet menteni, de ahogy olvastam PH-n elég sokaknak crashel a játék, az hogy neked semmi bug meg crash nincs az nem azt jelenti hogy a játékkal semmi gond sincs, ahogy olvastam elég sokaknál crashel a játék meg ilyen olyan technikai problémájuk van. Látszik hogy ráférne a Nier-re egy kiadós patch mert van baj vele rendesen. Az hogy nálad nincs egy deka Bug sem vagy crash te vagy a kivétel.
MerlinW
Ez a lényeg. Ha nem zavarnak az animációk, akkor elvileg nincs probléma, a játék biztos jó. Pont most írtam az OFF-ba, hogy nálam egy karakterközpontú játéknál vízválasztó. Én nem tudom élvezni jelenlegi formájában. Inkább álljanak mereven, csukott szájjal, de ez a fintorgó, TF2 poénvideós szemforgató, röhejes valami engem messzire kirángat a hangulatból.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Fix 60 FPS nálam, mindenhol. Gyönyörű, bugmentes futás.

Gép: i5-4690 + R9 390 + 16 GB RAM.
Felbontás: 1680*1050 / 60 Hz (mert nincs más monitor)

Igazad van. PC van megrendelve de még nem vettem át mert nem volt időm. Kb szerdán tudom, addigra úgyis eldől. Kicsit körbeolvastam és hosszú reddit thread van de redditen arról is 80 oldalt hisztiznek ha valamio 58 FPSel megy 60 helyett. 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.18. 13:18:37

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"Üvölt a játék a reshade után."

Ami amúgy használható már most is rá - más kérdés, hogy (mint minden ilyen injected megoldás) kicsit zabálja a hardvert... ahogy haladsz felfelé a felbontás+képminőség kombó-létrán.

IMYke2.0.0.0
"Hm. Pedig PC-n akartam játszani, de ha ez ilyen akkor lehet inkább PS4 lesz..."

Miért kell rögvest ugrani valakinek a negatívkodására?

Az egyetlen komolyabb probléma a felbontás-bug (és nem mindenkinél!).
De arra is van megoldás:

"Fixing the Fullscreen Resolution Bug
Some users report problems with the full screen mode. If you have problems running the game fullscreen with your intended resolution, try the small application called Borderless Gaming. You can find it on github. Run the game in Windowed Mode and select Nier: Automata in the tool. Voila, you are playing the game in Borderless Windowed mode now! Until SE provides a fix for Fullscreen, use this tool. It's easy and quick."

MerlinW
Hozzátenném, hogy AK-nál "csak" optimalizációs problémák voltak. Magával a játékkal - játékmenet szinten - szinte semmi baj nem volt, sőt, az egyik legjobb Batman játék szerintem. Az meg már az én szerencsém volt, hogy az én gépemen (970, i5-4xxx) az első kiadás 0day is relatíve jól futott (40-50fps maxon), azt játszottam végig. A patch-elt verziót szerintem nem is láttam még, nem indítottam el azóta.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 13:15:53

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
" lehet hogy te vagy egy piszok mázlista aki még nem találkozott egyetlen egy crashelés-sel sem, vagy Bug-al sem a Nier-ben de ugye a Prologue-ban nem lehet menteni"

- Nem hinném, hogy "piszok mázlista" volnék --- az Élet nem ezt bizonyítja ---, és nincs házi manóm sem, aki a rontó mágiákat a varázsvesszejével eliminálja.
A PC rendben van hardverileg, szoftverileg .
- A bevezetőben NEM OK NÉLKÜL nem lehet menteni. Ha játszanál vele, vagy ha végignéznél egy komplett végigjátszás elejét, akkor tudnád miért...

Moby
Én toltam a demot ps4-en. Konzolra akkor vegyétek, ha pro-tok van. Mondjuk a fix60 azon sincs meg, de legalább nem egy fűrészfog-zsigéstenger, mint a simagépen.
Én ennek ellenére sem fogom megvenni pro-ra. Megvárom amig helyreteszik a pécéset. Üvölt a játék a reshade után.

wesker24
A PS4-es NieR Superior verzió a PC-s Porthoz képest, én már csak tudom mert már végignéztem egy Full Walkthrough a PS4-es NIeR-böl Youtube-on az egyik csajtól akinél fel vagyok iratkozva.
zorrobomber
délibáb 😊

TBTPumpa
Így kell konzol exkluzív játékot készíteni. 2015-ben a Warner is megtette ugyanezt a Batman Arkham Knight-tal. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hm. Pedig PC-n akartam játszani, de ha ez ilyen akkor lehet inkább PS4 lesz...

Why so serious?

wesker24
A fenébe mindig összekeverem a Nier-t a NIoH-val vazee ! <#nyes>

NIer PC-s portot próbálta de többszöri crashelés után ment a refund és már vette is a Ps4-es verziót.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.18. 12:59:57
Moby
>az egyik kedvenc streamer csajt aki éppen a NioH PC-s porttal játszik

Aaaaaa mivel? <#ticking>

wesker24
Igen a PS4-es verzióval semmi gond nincs és mindenki ezt a Nier Black Box Edition verziót vette meg, Tökéletesen működik.
wesker24
A Random Crashelésröl nem is beszélve, lehet hogy te vagy egy piszok mázlista aki még nem találkozott egyetlen egy crashelés-sel sem, vagy Bug-al sem a Nier-ben de ugye a Prologue-ban nem lehet menteni, az előbb néztem az egyik kedvenc streamer csajt aki éppen a NioH PC-s porttal játszik, de a Prologue alatt már nem egyszer Crashelt neki ugy kivágta az asztalra mint a huzat, és ugye mivel nincs mentés ezért kezdhette volna előlröl, pedig elég jó gépe van és Nvidia GTX 1070-es VGA kártyája volt, ment is egyböl a Refund és már vette is a PS4-es verziót.
jarlaxxe
77%-on áll, ha ez neked rossz...rinya meg mindig van már csak azért is mert nem könnyü a játék.